hem adet görüp hem hamile olabilirmiyim cvp lütfeeeeen !!!!

bende kıpırtılar var deyince şüphelendim ya. çok merak ettim kaç aylık çıkacak. 19. haftada net hareketler ortaya çıkıyor tabi. yenide olabilir sonuçta bilemiyouz. bakalım hayırlısı :)

ALLAHIN izniyle oda olur inşallah

Maşallah olacağı varsa oluyor gerçekten, kaç aylık olduğunu öğrendiğinizde haber verebilir misiniz?
Ayrıca bu çok normal bence, annem bana hamileyken o kadar kanaması oluyormuş ki doktor düşmüş demiş. Nasip işte ömrüm varmış demek ki.
Ayrıca erkek kardeşimde de annem üç ay bilmedi adet olduğu için. Üç aylıkken öğrenmişti.

Maşallah olacağı varsa oluyor gerçekten, kaç aylık olduğunu öğrendiğinizde haber verebilir misiniz?
Ayrıca bu çok normal bence, annem bana hamileyken o kadar kanaması oluyormuş ki doktor düşmüş demiş. Nasip işte ömrüm varmış demek ki.
Ayrıca erkek kardeşimde de annem üç ay bilmedi adet olduğu için. Üç aylıkken öğrenmişti.
böyle durumlar gerçekten çok varmış o yuzden adet oldum hamile değilim diye istemeden bi bebeğin günahına girebiliriz dikkat etmekte fayda var

böyle durumlar gerçekten çok varmış o yuzden adet oldum hamile değilim diye istemeden bi bebeğin günahına girebiliriz dikkat etmekte fayda var
bende bu ay çok umutluydum hamile olabilirim diye ama düzenli olan gününü hiç şaşmayan reglim bu ay 2 gün önce geldi yarın beklerken dün oldum sinirlerim altüst oldu keşke sen gibi olsam bende ama negatifti pazar günü yaptığım :(

bende bu ay çok umutluydum hamile olabilirim diye ama düzenli olan gününü hiç şaşmayan reglim bu ay 2 gün önce geldi yarın beklerken dün oldum sinirlerim altüst oldu keşke sen gibi olsam bende ama negatifti pazar günü yaptığım :KK43:
adetin bittikten sonra bikaç gün sonra yapsaydın testini canım

ya burda yazdıklarınıza inanamıyorum pardon da ben kıme neyı ispatlamak zorundayım ben bi durumumu belirttim internette araştırdıgıma görede böyle vakalar olabiliyomuş kımısı 9 ay doğurana kadar adet görüyomuş bu sıtede de varmı dıye sormak ıstedım fıkır alışverısı için ama hata etmişim demek ki ben beş aydır hamileymişim dıye birşey demedım beş aydır korunmuyorum dedım
Canım sinirlenmene gerek yok.
Benimde internette araştırmalarıma göre çok nadir olan bir durummuş. Yani 100 kadından 5inde gibi birşey.
Eğer böyle bir durum varsa ispatlaman gerekir diye düşünüyorum, çünkü burda birçok arkadaşımız var gebe olmak isteyen her ay negatif sonuç gören regl olan.
Sadece söylemde kalmamalı diye düşünüyorum.

4-5 aydır eşimle korunmasız ilişkiye giriyoruz 4-5 aydır da düzenli olarak adetımı görüyorum 3 günlük fakat hamilelik belitilerimin hepsi var karnımda çok büyüdü acaba böyle bişey olabiri miiiiii
Selam bende senin gibi supeleniyorum ve belirtiler var sende ne gibi belirtiler oldu

Back
X