Sormamda sakinca yoksa, kavga nedeniniz neydi?
Eger kararin kesinse ve hic bir sekilde kararindan vazgecmicek gibiysen, yani bosanmaktan, ozaman bence sende bosver salla gitsin, düsünüp kendini üzmene degmez. Üzülmene degecek biri olsaydi esin ozaman zaten sana ulasmak icin kendini affettirmek icin yada en azindan hatasini kabul etmek icin seninle konusmaya calisir, bir seyleri düzeltmek icin caba gösterirdi.. Galiba esin kafasinda bitirmis olacakki umursamiyor durumunuzu.
Sen hic esini aramayi denedinmi?
kavga nedenimizi actıgım konulardan okuyabılırsın canım..kısacası onun sinirli tavırları..yok canım kararım kesin..zaten barışmak gibi bişey yoktu kafamda..neden bilmiyorum sımdı bu hisler geldi.. kafamda bitirdim ama kalbimde bitmedi sanırım bu dusuncelerı ıstemıorum ama oluyor ıste.. hayr canım hiç aramadım bende..
Madem kafanda bitirmissin ozaman bosver düsünme bu kadar. Biliyorum insan üzülüyor bir takim seyleri paylastiktan sonra böyle bitecek olmasina ama eger hayirlisi bu ise ozaman bunu kabullenmektende baska care yok..
Eger ki sen evliliginizi kurtarmak istedigini söyleseydin emin ol gurur yapma sen ara onu madem o seni aramiyor derdim. Fakat iste sende birlesmek istemiyorsun, ozaman olanlari düsünmek sana sadece zarar verecektir, hatta belkide ruhsal bir cöküntüye bile düsürecektir.. Sen kendini düsün sadece su saatten sonra, neden aramadi, niye üzülmüyor diye bosuna kendine yazik etme
Belki inanmicaksin ama seni cok iyi anliyorum, yani yatipta bir türlü uyuyamamak, sürekli düsünmek, düsündükcede üzülmek, ve hep kendi kendine neden, neden, neden, neden diye sormaksaol canım yorumun için..işte sorunda burda..ben düşünmek istemiyorum ama beynim düşünüyor..özelliklede geceleri yatarken oluyor bu..uykuya dalmam 1 saati geçiyor..uyumaya korkar oldum artık..çok kızıyorum kendime ama elimde olmadan yaşıyorum bunu.. dengem bozuldu sanırım..nasıl önüne geçicem bilemiyorum..
Belki inanmicaksin ama seni cok iyi anliyorum, yani yatipta bir türlü uyuyamamak, sürekli düsünmek, düsündükcede üzülmek, ve hep kendi kendine neden, neden, neden, neden diye sormakDüsündügümüz sey ayni olmasada ayni dertten muzdaripiz aslinda. Geceleri yalniz kalinca insan ister istemez düsüncelerin icinde kendini kaybediyor, böylelikle uykularda haram oluyor
Şimdi öncelikle çok iyi düşünmen gerektiğini düşünüyorum. Daha 5 aylık evlisin. Sana eşinin ne yaptığını bilmiyorum. Fakat tartışmalar yüzünden boşanılmaz genede düşünüyorum. Yani şimdi siz çok yenisiniz. Birbirinize alışacaksiniz. Daha ne olmuş ki sadece 5 ay. Eğer ki sana el kaldırmamissa böyle kavgalar geçici diye düşünmek istiyorum. Evlilik yıkmak kolay yapması zordur. O yüzden çok iyi düşün arkadaşım, bence biraz daha denemelisin diyorum ben.
Ben de hiç anlamam. Daha dün birbirine seni çok seviyorum derken bir kavga edip de nasıl iki kanlı bıçaklı düşman olabilir iki eş.. Biz de büyük kavgalar edince hep bu gelir aklıma. O zaman anlıyorum ki, aşk meşk falan bunlar çok yalan ve boş şeyler. Tanışmadan önce iki yabancı sonuçta herkes, evlilik de bu gerçeği ört bas ediyor ama değiştirmiyor.
Şu hayatta insana kendinden başkasının hayrı yok. Kimseye tamamen gözü kapalı teslim olmamak lazım. O yüzden hiç üzülme arkadaşım. Bunlar acı hayat tecrübeleri. Sen de güzel günler göreceksin, çok iyi anlaştığın, sana gül gibi davranan biriyle tanışacaksın.
Ha içini rahatlatacaksa söylemek isterim... Emin ol o da eziyet çekiyor şu anda. Sonuçta bi düzen kurmuşsunuz, evlilik demek düzen demek, ve o düzenin yıkılacak olması, bir daha bir araya gelmeyecek olmanız senin kadar olmasa da onu da bir nebze etkiliyordur. Eğer içini rahatlatacaksa, ben buradan sana kefilim. O da keyifli süper mutlu her şey yolunda ohh ne ala modunda değil şu anda. Sadece sana hissettirmiyor. O da yatağa girince aklından kim bilir neler geçiyordur ama bilemezsin. O da belki de senin için aynısını düşünüyor. Ama yazıklar olsun ona ki 5 aylık karısının gönlünü almaya yeltenme cesaretini bile gösterememiş. Demek ki çok şey kaybetmemişsinYolun açık olsun, arkana bile bakma arkadaşım.
Allah sabir versin tatlim ya,
bu erkekleri anlamak zor,
acaip sacla sapan varliklar..
Bosandikdan sonraki hayatini dusun, nasil toparlanacaksin,
yeni hedeflerin ne?
Gormek istedigin gezmek istedigin yerleri belirle..
Evet, geceler gecmez kolay kolay,
calisiyormusun?
hayr canım aramadım.aramakta istemiyorum.şeytan görsün yüzünü onunvalla cnm sen aramayı denedınmı konunun hepsını okumadım sadece senın yazdıgını okudum ama bosanıomussun herseyın hayırlısı olsun dıyelım bende evlendıgım zaman nasıl olcak dıoum sıkıntıya gelemem bosarım catır catır dıyorum ama sanırım zor oluomus bu ısler yanı yuva kurmadan once 1000 kez dusunmek gereklımı denır artık bundan sonrakı hayatında mutluluklar dılegıylee
Şimdi öncelikle çok iyi düşünmen gerektiğini düşünüyorum. Daha 5 aylık evlisin. Sana eşinin ne yaptığını bilmiyorum. Fakat tartışmalar yüzünden boşanılmaz genede düşünüyorum. Yani şimdi siz çok yenisiniz. Birbirinize alışacaksiniz. Daha ne olmuş ki sadece 5 ay. Eğer ki sana el kaldırmamissa böyle kavgalar geçici diye düşünmek istiyorum. Evlilik yıkmak kolay yapması zordur. O yüzden çok iyi düşün arkadaşım, bence biraz daha denemelisin diyorum ben.
hayr canım.onunla sehırdısında yasıyorduk.ordakı ısımden ıstıfa ettım geldım aılemın yanına..
Insallah en yakin zamanda yine is bulursunuz.
Is bulursaniz mecburen gece erken yatarsiniz, boylelikle onu dusunmek icin daha az firsatiniz olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?