hem ağlarım,hem boşanırım...

Senin kararın çok önemli canım.Umarım doğru karar verirsin.Benim eşimde aracıları aramış demişki bulamadım her konuda çok iyiydi.Ama biz yapamadık anlaşamadık.Neden olarak bunu göstermiş yani.Ben ona mutluluk verememişim.Niye hakaret etti sana kaynanan onu anlamadım kafamda bitirdim dediğin içinmi? Sen şimdi ne düşünüyorsun boşanma konusunda? Ailen ne diyor canım? Ya aiilesi 1 kere gelseydi ya ailenle konuşmak için.Bak benim eşimin aileside 1 kere gelmedi.Ailemin en çok kızdığı noktada bu adamlar seni Allahın izniyle gelip aldılar şimdi neden tenenzül edipte gelmediler diye.Haklılarda....

al işte cnım ayn mantık bunlar yaa..yok canım hakaret eden eşim olcak ınsan.annesı deıl..annesıne anlattım ben bana hakaret ettı dıe..

Erkeklerin bu vurdumduymazligi kadar sinir bozucu bi'sey yok
5 ay olmus dile kolay, insan hic olmadi arar bi' hal hatir sorar.
Ama nerde, illa ki hatun kismisinin aramasini bekliyorlar
Pek evlilik meselelerinden anlamam ama umarim iyi dusunmussundur bu durumu..
Karar vermek zor olsa gerek tabi..
Ama bana kalirsa -ne kadar soylemesi kolay da olsa- o ne kadar gununu gun ediyorsa, sen ondan daha fazla gununu gun et
Cok fazla takmamak icin gun icinde bi' mesgale bulabilirsin kendine aslinda, en azindan kafani dagitir bi' kac saatligine de olsa :26:
Off, ne kadar zor yahu bu isler..
Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun..

he bde canım onlar gelıcekler..bızımkılere uymadı ıstedıklerı zaman baska zamana dedıler..onlar barıstrma nıyetınde gelıcekler ama benım esim olcak zıbıdıde tık yok..dedıgın gbı bızımkıler ok derse benı almaya gelır ama yıne aynı syler olcak senın duyduklarını bende duycam bence.. ya bde cok komık evlı olan bızız.kararı onun aılesı verıo yaa.demek aaılesı bız ıstemıoruz deseydı zamanında bu benı tık dıye bırakırdı walla..

sevgili arkadaşım öncelikle yaşadıklarına çok üzüldüm.bende aynı senin gibi 5 ay evli kaldım.sonra eşim ailesinin yüzünden terkedip gitti beni.ayrıldığımız güne kadar kendisine kötü bir laf etmedim de duymadım da.terkedip gittiği gün bile sabah kalkıp işe ben yolcu ettim.nerden bilebilirdim ki geri dönmeyeceğini.neyse bunun üzerine bir çok şey yaşadım ben evde yokken gelip evimi,eşyalarımı alıp götürdüler.üzerimdeki kıyafetimle ortada kaldım anlayacağın.bu olaylar 2007 yılında gerçekleşti.bu geçen süreçte ilk önce bana boşanma davası açtı inat ettim boşanmadım.mahkeme kolidorlarını inlettim hepsinin yüzüne tükürdüm yaptıkları için.bu arada bir çok sağlık problemi de yaşadım.yinede boşanmadım nitekim dava red dedildi.boşanmaya geçerli bir sebep olmadığı için davası reddedildi.gelelim bugüne bu 4 yılda yaptığı herşeyi burnundan fitil fitil getirdim.bu ülkede hak var hukuk var dedim.ilk önce nafaka davası açtım nafakayı da bağlattım.ödemedi evine icralar gönderdim.rezil oldular.

bütün hırsımı aldım anlayacağın.2 ay önce de kendim gidip boşanma davası açtım.kendisini de aradım sen beni boşayamadın,ama bak ben seni nasıl boşayacam dedim.perşembe günü mahkemem var bakalım,boşanma kararı çıkar umarım.şimdi sana tavsiyem sakın ola kendini üzüp yıpratma,sağlığından olma,ama bu kadar kolay da bu işten sıyrılmasına müsade etme.hak hukuk ne diyosa o de.yaşadıklarımı sana teselli olsun diye yazdım ki kendini yanlız hissetme,bu bir tek benim başıma geldi sanıp canını sıkma.inan o kadar çok var ki böyle sudan sebeplerden yuva yıkan.allah ıslah etsin hepsini.lütfen moralini bozma unutmaki yaşayacağın 1 tane ömrün var o da çok değerli.dilerim bu sıkıntıları en yakın zamanda atlatır.çok mutlu olursun.dualarım seninle.rabbim yardımcı olsun..

al işte cnım ayn mantık bunlar yaa..yok canım hakaret eden eşim olcak ınsan.annesı deıl..annesıne anlattım ben bana hakaret ettı dıe..

Aslına bakarsan canım akılları sıra işte iyilerdi ama biz anlaşamdık diyerek vicdanlarını rahatlatıyorlar.Madem düzgünüz iyiyiz neden böyle sahipsiz bırakıyor ve hiçbir açıklama yapmadan umursamayarak yollarına devam ediyorlar...İnanmıyorum bu sözlere canım ben.Düşün 4 ay adam aramadı sormadı eşyalarım geldi aramadı boşanma davasını açtım aramadı...6 ay oldu hiççç aramadı...Artık kendisi bilir...

canım benım yasdıklarını paylasmana cok sevındım..ynlız bırakmadıgın ıcın cok saol..cok tesekkur ederım gosterdıgın yakınlıgın, tertemız kalbın ıçın..ınsllah senınde hersey gonlunce olur..persembe ıcın dua edıcem sana canım.. bukadar kolay sıyrılmasını bende ıstemıorum canım.onunda uzulmesını ıstıroum..

Sana değer vermemiş erkeğin peşinden ne diye ağlıyorsun,günü gün et kurtulduğuna şükret, mümkünse italyaya git gez 1 haftalığına veya spora yazıl stres at, makyaj kursuna katıl ,git kendine şık kıyafet al eskileri çöplüğe at o manyak adam için ne üzülüyorsun yaşandı bitti sünger çek ,üzüntünü uzatma dozunda bırak,adam keyfinde! Aklına dahi getirme,arkadaşlarını çağır kısır partisi yap,hayat kısa!

Yani gelirlerse kesin barışma niyetinde gelirler.Senin tavrın ve ailenin tavrı çok önemli canım.Sen kesin kararlımısın? Canım boşanma kararını vermek zor ben hayatta yapamam diyordum ama gittim verdim dilekçemi.Hakkında hayırlısı olsun bitanem.

bunların bır ksımını yapıorum canım..ama ıste gecelerı aklımdan sureklı bunları gecırıorum..sınır oluorum onun vurdumduymazlıgına..tesekkur ederım yorumun ıcın..

evet cnm öle.ama aılemde bende barısma lafını duymak bıle ıstemıoruz..zaten onlar geldıgınde ben ewde olmıcam.ole karar aldım..hakkımızda hayrlısı olsun canım benım..inşallah senınde benımde yuzumuz guler..buradan bırbırımıze mujdler werırız..
benım bu gece yasadıkarlımı sende yasıomusun cnm?yoksa bende mı sorun war?

ay canım bana ole bıseyde demedı benım ö..z
bana kalkıp deseydı enazından derdımkı ya bana deger wermıs ama bız yapamadık derdım..ama bole yaparak benı cok sınır edıo..sankı yoldan gecen bırıyım ya..bukadarmı duyarsız olur bır ınsan

canım boşanırken bunları hissetmek çok normal...
araştırmalar bile kadınların boşanma sürecinde erkeklerin boşandıktan sonra daha fazla acı çektiğini söylüyor.
güle oynaya boşanan kadın yoktur zaten, içimizde kırgınlık, kızgınlık, hayal kırıklığı var...
bütün hayallerini onunla kuruyorsun, sonra dünyan değişiyor, kolay değil...
ama bu hayatın sonu da değil...
unutulmayan acı yok, ölüm acısı bile külleniyor, var mı bundan ötesi?
kendine iyi bak ve sürekli kendini meşgul et, onu düşünecek vaktin kalmasın...
çok zor ama çok işe yarıyor...
umarım hakkında hayırlısı olur...

cok tesekkur ederım canım..ıyıkı sızler varsınız.en azından yazıp ıcımı dokuorum..bana destek oluyorsunuz..cok saolun

insanlar pandoranın kutusu gibi oluyor bazen kardeşçem
kimse kimseye tam şifresini çözdüm diyemiyor
o şimdi aldırmaz tavırlarla salınsın dursun kaybettiği şeyleri
anlayacak sen hayatından tamamen çıktığında..
sana değer vermeyen sevgini hak etmeyen kimse için kendini çok yıpratma

şu an acın ve kırgınlığın çok taze
geçecek mi..
elbette geçecek,Allahım haklının yanındadır
sen yeni başlangıçlara koşarken bırak o kendi ruhunun karanlığında ordan oraya savrulsun
dik dur,hakkında hayırlısı bu diyelim Allah kimseye hakkında hayırlı olmayan
bir şeyler yaşatmaz
kendini geliştir,çalışıyorsan işine devam et.yoksa iş bul
kusura bakma en baştan okumadım bunları belki açıklamışsındır
neyse o pişkin insandan daha çok huzurlu ol daha çok umutla bak geleceğe..
Allah yardımcın olsun yaraların sarılır birgün hiç umutsuz olma

saol canım cok tesekkur ederım yakınlıgın ıcın..saol..

inanıyorum canım inanıyorum.. inan bu beynimin içindeki sesten nefret ediyorum..

görmüş geçirmiş biri olarak sölüyorum canım çok zor günler bekliyo ama tez zamanda atlatırsın inşallah bize bunu demek düşer ama inan tez zamanda atlatılmıyo kolay deili bi yuva yıkılıyo arş bile sallanırmış bi yuva yıkılırken amacım seni karamsarlığa düşürmek değil yanlış anlama ama çok zor rabbim kimsenin başına vermesin verdiğinede yardım etsin inşallah

inşallah canım..Allah yardmcım olsun

inşallah canım..Allah yardmcım olsun

sağol canım seninde rabbim aydınlığına çıkarsın inşallah üzülme hiç değmiyolar inan sen böle kendini heder ederken onların hiç umurlarında olmuyo inan kendilerine yepyeni bi sayfa açıyolar hemen hiç yoksun olmamışsın gibi allahım herkese hakettiğini versin peygamber efendimiz(SAV)üzdüğün kadar üzülürsün demiş boşver rabbim elbet hakedene hakettiğini verir allahım yardımcın olsun napalım canım rabbim böle takdir etmiş yapıcak bişi yok bundan sonra güzel yazılar yazar inşallah

saol cnm.aslında hederden cok hırs benımksıı..onunla barısmayı asla dusunmuorum..zate evı terkederken cok dusundum..kararımı verıp geldm cocuk oyuncagı deıl bu evlılık..ama dusununce canım yanıo yanı..onunda uzulmesını ıstıroum..yoldan gecen herhangı bırıymısım gbı dawranılması benı cok rahatsız edıor..

guzel duaların iyi dileklerin ıcın cok tesekkur ederım.Allah yardım edecek ınsallah bana..kurtulucam ınanıorum..hakkımda hayrlısı olsun ınsallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…