hem ağlarım,hem boşanırım...

hayr canım aramadım.aramakta istemiyorum.şeytan görsün yüzünü onun

od<a senın ıcın aynı seylerı soylemıs olabılırmı baksana hc aramadı sormadı demmekı benden bıran once kurtulmak ıstıyomus gıbı 5 ay cok kısa b ır surec deılmı ıns. cocuk yoktur

Insallah cok iyi bir is bulursunuz, cok para kazanir cok rahat yasarsiniz bundan sonra.
O adamda orta yerinden catlarrr...

Cnm cocuk en guzel sey ama Allaha sukret o zaman bırde onun sorumlulugu bınıcektı yanı bırde onu dusuneceksın zor olucakdı senın acından yıpranıcaktın belkı belkı cocuk ıcın kendı feda edıcektın vsç herseyın hayırlısı dıyelım

ben cok garantıcı bı ınsanım nasıl dıyım emın olacagım ben yaptıgım her ısten
herseye mudahale ederım ıyılestırırım ıstedıgım asamaya getırırım
esım bızı terk ettıgındede boyekl oldu
aramalar onu bunu aracılar sonra bır bır yalanlar cıktı
bılmıyorum ben severek ayrıldım ama celp elıme ulastıgında bır daha hıc aramadım onu
oglum 3 aylık olmustu o zaman akada mucadele ettım sonra ne olacaksa olsun dedım
bıraktım herseyı
bende aglaya aglaya bosannlardanım
o mahkeme salonumdan bır cıkısım vardı kı boyle bısey olamaz zor ve acı seyler bunlar herkez kendı yoluna gıttı
duyduguma gore bızı terk ettıgı kadındanda ayrılmıs
baska bırı varmıs yenı den asıkmıs ona
ben evlenme arefesinde
oglum ona baba dıyor
cok güzel savrulduk cok iyi oldu

ENgel olamadım, cünkü artık yapacak birşeyım yoktu o coktan duvarlarını ormustu artık hiç birşey düzelmezdi.
nerden nereye geldik diyor insan düşününce

Son düzenleyen: Moderatör:

bence iyi ki arayıp sormuyor. bak ararsa dönmezdim demişsin ama bence dönecektin ve yine aynı şeyleri yaşayacaktın.. ama böylece ondan daha kolay soğuyacak ve unutacaksın.. senin yaşadığın tüm şeyler insan olduğun için..ağlaman üzülmen ve onun da üzülmesini istemen normal ama eğer gününün gün ediyorsa sen de kendine yeni bir yol çiz.. allah yardımcın olsun

Ne yazık ki eşiniz evliliğinize hiç özen göstermemiş. şimdi de bu evliliğin devamını istemediğini net bir şekilde gösteriyor.
Aslında siz kadınlık onurunuzu kurtarmak için aramasını bekliyorusunuz. Ama öyle anlaşılıyor ki eğer arasa ve bir kez dön dese nazlanarak da olsa döneceksiniz.
Ama böyle bir adamla devam etmez. Etse de tat vermez.
Unutmaya çalışın.
Bir süre sonra boşuna üzüldüğünüzü anlayacaksınız zaten.
Hayatınızı yeniden kurmak için çok geç kalmadığınız için ne kadar şanslı olduğunuzu göreceksiniz.

ah be canım hepımız yasadık bunaları 5 yıllık evlıyım bende esımde cıddı cıddı 2 kere bosanmadan donduk aynı hakaretde oldu vurduguda oldu. sana bosanma demıyorum ama bıdaha kararını gozden gecır sunu cok ıyı anladım yıllar sonra ben bunun ıcınmı kavga etmısım dıyor kendıne ınsan sımdı esımde kavga ortamında ya bırımız ortamı terk edıyoruz yada ben her hangı bı nesne koyup karsısına al buna konus ben senı duymuyorum dıyıp gıdıyorum sonra tabı susuyo odaa. yanı ılk 1.5 yıl ınsanların bırbırını tanıma donemı sorun ıllakı cıkacak ınsan yerı gelıyo ana babası kardesıyle kavga edıyo bu cok normal sonucta farklı aılelerle yetıstınız. malesef kadına daha cok gorev dusuyo evlılıkde . bekarken bı kavgada bıtırecegın ılıskıyı evlıyken yapamıyorsun. eger kafanda ıyı yanlarıda vardı dıyebılıyorsan senı mutlu ettıgı zamanlarda fazlaysa bence bıdaha dusun derım. ama ıllakı bosancam dıyorsan kımse senın aklından atamz dusuncelerı yıne sen kendıne kalacaksın sen basarabılırsın..

diğer konunu da okudum canım evliliğimin ilk yıllarında benim eşimde aşağı yukarı senin eşin gibiydi ben sakin biri olduğum için hep sustum alttan aldım 1o yıldır evliliğimi sürdürüyorum şimdi eşim eskisi gibi değil daha sakin biraz olgunlaştı ama insan çok yıpranıyor sinirli bir erkekle evliliği yürütmek çok zor seni anlıyorumsana boşan boşanma diyemem herkesin tahammül sınırı şartları farklıdır ama eğer evliliğini gerçekten kafanda ve yüreğinde bitirdiysen neden niye niçin diye kendini yıpratma aksine kurtuluyorum diye sevin geleceğini düşün

sana ilk elini kalırdığında darp raporu falan alsaydın keşke...en azından tazminatını alırdın çatır çatır yaptıklarıda bi şekilde yanına kalmazdı...arkadaşlarınla görüş gez dolaş kafanı dağıt...olan olmuş artık karalar bağlama sağlığına yazık...ALLAH kimsenin başına vermesin bi ewlilik kolay kurulmuyor ama ailen arkanda en azından bu açıdan çok şanslısın...

henüz yeni evliyken boşanmak çok acı tabi, ancak evlilik çoğu ilk bir yıl içinde yıkılıyor; bu da bir gerçek. yeni evliyken ayrılan üstelik hamile olan bir çok kadın var. hem ne güzel aileniz ilk günden beri size destek. bence başından ayrılmanız hayırlısı olmuş, zararın neresinden dönerseniz kâr sonuçta.

hamile olmadığınız için, aileniz destek olduğu için şükredin. ağlamayın desek de ağlarsınız çünkü hayal kırıklığı insanı çok yaralıyor maalesef ve her boşanma hayal kırıklığı. bu kadarla geçmiş olsun..

yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim arkadaşalr saoun.. ben kafamda bitirmesem dönemzdim zaten babamın evine.. ancak ortada bir gerçek var ki, ben bu insanla bir ömür süremem.benım canımı acıtan ondan ayrı kalmak deil,onun beni 1günde silebilmiş olması..üzülmemesi..ve bu düşünceler bugune kdar yokken şimdi beynımde belirmesi..

sanırım hırs yapıorum,ya da derinlere gömdüğüm duygularım su yuzune cıkıyor..bilemiorum..ama arasada dönmezdim.asla dönmezdim..annesi babası ailemi aradıgında da aynı seyı soledım.. ama onunda uzulmesını ıstıorum..ne yalan sölim..

canım bizde dayak yoktu..darp raporu alamazdım oyuzden..yorumun ıcın tesekkurler..saol canım

Ahhh canım benim yaaaa.Düşün okadar çok insan varki bizimle aynı şeyleri yaşayan...Yalnız değiliz.Seni çok iyi anlıyorum boşanılabilir evet ama bu şekilde değil değilmi?Umursamaz davranması canını acıtıyor...Ama canım bak ben 6 ay olucak nerdeyse 1 kere bile aramadı ne kendisi nede ailesinden birisi...Açtım davamı doğal olarak.Annesi ne diyor peki canım olumlu konuşuyormu?Ama canım üzmek istemiyorum fakat eşin istese sevse kendisi arardı...Annesinede demiş ya üzülme diye demekki o şahıs annesi kadar bile üzülmüyor...Se npıcaksın açıcakmısın davayı?Gerçi sizin ancak anlaşmalı boşanma olabilir.1 yıl olmamış daha.

evet canım haklısın.yanlız degılız..Allah daha kötüsünü göstermesın inşallah..annesı olumlu konusyor,bosanmayın dıyor canım ama ben ıstemıorum.aılemde ıstemıor..bencede canım sevseydı kendıs arardı sorardı..en azından sevdık ama bız anlasamadık derdı..onu bıle yapmadı..ben acıcam canım..aıleme devrttım zaten herseyı babam ılgılenıyor..anlasmalı olmuyormus canım 1 yıl olmadıgı ıcın..

Tamam annesi olumlu konuşuyor boşanmayın diyorda oğlu ne düşünüyormuş hiç bahsediyormu? Annesi yada babası 1 kere gelip konuşsalardı bari ailenle biraz zaman tanıyalım birbirimize diye.Onu yaptılarmı? Bişey söyliyeyimmi sana tatlım bak bende daha önce ailemin yanına sınav için gelmiştim sorunlar oldu eşim istemiyorum sevmiyorm zaten gelme dedi.Annesi aradı boşanmayın olurmu öyle şey dedi.Hatta ailemin yanında 20 gün kaldım eşim gelmedi aramadıda.Annesi geldi beni almaya.Bende safım işte gittim aramayan sormayan adama neden gideyim.Gittim eşim ne dedi bana biliyormusun seni benmi aradım gel dedim anneme takılıp geldin sen annemlemi evlisin?Ahhhhhh canım yaaaaaaaaaa.

ay ben sımdı bısey solıcektım sen annemlemı evlısın dıyen eşine ama ...
canım annesının bana dedıgını aynen solım, bosanmayın olur sımdı bole seyler yenı evlsıınız o sınırlenınce sen sussan bole olmaz ıvır zıvır işte,bende dedımkı ben ıstemıorum kafamda bıtırdım..bana hakaret ettı..oda dıomuskı,alex cok duzgun bır kız ama bana hayatı zından ettı.. bende onun uzerıne bana yaptıklarını uzun uzun anlattım yok şöleydi böleydi kadın bana hak verdi..dogru soluosun ama nolcak sımdı yazık deılmı sıze flm dıo.. oğluyla ılglılı kurdugu cumleler bukadar cnım..

bırde kendı aılemın fkrını solım,kesınlıkle evlılıkte bukadarı olmaz..cok abarttı artık..bugun kufredıp kolunu sıkan yarın vurur dower.bosanmak ıcın senı dowmesınımı beklıceksın gorunen köy kılavuz ıstemez dıolar..haklılar..katılıorum..eşim olcak şahıs bana,evlılıgımıze kesınlıkle deger vermıor..yaptıklarından pişman deil..aramzdakı hersey btti..tek ıstegım onunda üzülmesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…