hayr canım aramadım.aramakta istemiyorum.şeytan görsün yüzünü onun
Insallah cok iyi bir is bulursunuz, cok para kazanir cok rahat yasarsiniz bundan sonra.
O adamda orta yerinden catlarrr...
od<a senın ıcın aynı seylerı soylemıs olabılırmı baksana hc aramadı sormadı demmekı benden bıran once kurtulmak ıstıyomus gıbı 5 ay cok kısa b ır surec deılmı ıns. cocuk yoktur
slm kızlar..daha önce boşanıyorum adlı bir konu açmıştım..5 aylık evliyim ve boşanıyorum..
eşim hiç affedilmez hatalar yaptı bana karşı..üzerime yürüdü hakaret etti flm.. uzun uzun konumda anlattım..1aydır ailemin yanındayım..
1 aydır 1 kez bile beni aramadı..ilk 3 hafta hiç ama hiç üzülmüyordum ama şimdi canım çok sıkılıyor..
o bana bunları nasıl yapabildi, şu anda nasıl hayatına hiç bir şey yokmuş gibi devam edebiliyor, hiç mi üzülmüyor diye düşünüyorum.. özelliklede geceleri.. ben bunları beynimden atmak istiyorum ama nasıl yapıcam kızlar bilmiyorum.. etraftan duyuyorum işte annesine üzülme anne üzülcek ne var diyormuş.. hem suçlu hem güçlü hem de gamsız bu yaa..
nasıl bu kadar rahat olabiliyor anlamıorum..işten geri kalan zamanlarında orda burda geziyormuş..tamam oturup karalar bağlamasını beklemıyordum ama bu kadar basitmiydi hersey? boşanıyoruz ya.. insan hiçmi üzülmez hiç mi içi sızlamaz.. bensizliği 1 günde nasıl hemen kabul edebiliyor? hiçmi sevmemiş beni?kavga ettiğimiz günden 1 gün önce seni çok seviorum diodu,kavga ettiğimiz gün küfretti kovdu beni.. ben bu erkeklerı anlamıyorum.. bunlar canımı çok acıtıyor... hazmedemiyorum sanırım onun bukadar vurdumduymaz olabilmesini..he arasa dönicekmiydim, dönmicektim ama en azından o da bak beni sevmiş değer vermiş ama ikimiz yapamadık dicektm.. Allah onuda onun gibilerinide bildiği gibi yapsın..
sana ilk elini kalırdığında darp raporu falan alsaydın keşke...en azından tazminatını alırdın çatır çatır yaptıklarıda bi şekilde yanına kalmazdı...arkadaşlarınla görüş gez dolaş kafanı dağıt...olan olmuş artık karalar bağlama sağlığına yazık...ALLAH kimsenin başına vermesin bi ewlilik kolay kurulmuyor ama ailen arkanda en azından bu açıdan çok şanslısın...
Ahhh canım benim yaaaa.Düşün okadar çok insan varki bizimle aynı şeyleri yaşayan...Yalnız değiliz.Seni çok iyi anlıyorum boşanılabilir evet ama bu şekilde değil değilmi?Umursamaz davranması canını acıtıyor...Ama canım bak ben 6 ay olucak nerdeyse 1 kere bile aramadı ne kendisi nede ailesinden birisi...Açtım davamı doğal olarak.Annesi ne diyor peki canım olumlu konuşuyormu?Ama canım üzmek istemiyorum fakat eşin istese sevse kendisi arardı...Annesinede demiş ya üzülme diye demekki o şahıs annesi kadar bile üzülmüyor...Se npıcaksın açıcakmısın davayı?Gerçi sizin ancak anlaşmalı boşanma olabilir.1 yıl olmamış daha.
evet canım haklısın.yanlız degılız..Allah daha kötüsünü göstermesın inşallah..annesı olumlu konusyor,bosanmayın dıyor canım ama ben ıstemıorum.aılemde ıstemıor..bencede canım sevseydı kendıs arardı sorardı..en azından sevdık ama bız anlasamadık derdı..onu bıle yapmadı..ben acıcam canım..aıleme devrttım zaten herseyı babam ılgılenıyor..anlasmalı olmuyormus canım 1 yıl olmadıgı ıcın..
Tamam annesi olumlu konuşuyor boşanmayın diyorda oğlu ne düşünüyormuş hiç bahsediyormu? Annesi yada babası 1 kere gelip konuşsalardı bari ailenle biraz zaman tanıyalım birbirimize diye.Onu yaptılarmı? Bişey söyliyeyimmi sana tatlım bak bende daha önce ailemin yanına sınav için gelmiştim sorunlar oldu eşim istemiyorum sevmiyorm zaten gelme dedi.Annesi aradı boşanmayın olurmu öyle şey dedi.Hatta ailemin yanında 20 gün kaldım eşim gelmedi aramadıda.Annesi geldi beni almaya.Bende safım işte gittim aramayan sormayan adama neden gideyim.Gittim eşim ne dedi bana biliyormusun seni benmi aradım gel dedim anneme takılıp geldin sen annemlemi evlisin?Ahhhhhh canım yaaaaaaaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?