• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hem ağlarım,hem boşanırım...

htczhr seninde yorumlarını bekliyorum canım son yazdıklarıma....

canım eşinin başka sorunları olabilir, acısını senden çıkarıyordur.
ailesinden böyle görmüş olabilir.
sana layık olmadığını anladığı ve senin sevginden emin olduğu için burnu iyice sürtsün demiş olabilir.
psikopat olabilir...:37:
valla benim de nevrim döndü.

altın olayına takılma, belki sesini filan kaydediyordur mahkemede delil olarak sunmak için konuşmuştur.
benim eşim dava dilekçesine yazmıştı,altınlar onda diye, ama bende olmadığını o da biliyor.
bu da bile bile benim hakkımı gasp ettiği anlamına gelir diye, ben bir şey demedim.
valla nasıl yiyebileceklerse o altınları, pes doğrusu...
altınlar bayanın hakkıdır her zaman hem dinen hem kanunen...
ama onlar bunu düşünecek olsa bayana el kaldırmazlar...

yalnız senin eşinden şu an ayrı olmana sevindim canım.
böyle bir adam neler yapabilirdi.
her şeyde bir hayır vardır.
kendini kurtarmışsın, şükürler olsun.

ben şimdi çıkıyorum meleğimi uyutunca gelirim kızlar...
görüşürüz.

meleğine melek gibi bir uyku diliyorum..

çok teşekkür ederim canım:)) meleğim uyudu. sanırım siz melekler de uyudunuz.
hepinize iyi geceler.
rahat bir uyku uyuyup, güzel rüyalar görmeniz dileğiyle...
inşallah yarın çok güzel bir güne uyanırsınız ,sıkıntılarınız bir nebze rahatlamış olur.:109:

slm kızlar bugün sabah 7 de çıktım kontrollerim vardı dr a gittim ordan bir arkadaşımla buluştum dolaştık.sonrada annemlerde yemekteydik gece 23 te geldim anca girebildim.
babambirkraldı arkadaşım öncelikle başınsağolsun babalar gerçekten kral.bayıldım nickine.sende boşanma niyetindesin yazışmalardan okudum hayırlısı olsun cnm
alex, bulamadım bugün anneme sizden bahsettim biraz hatta bulamadımın aydında yaşadığını biliyordum eşim sen şimdi tanışırsın hanımlarla dedi sadece birinin nerde oturduğunu biliyorum aydında dedim hıı tmm bir daha aydına gidersem takılırsın peşime diyor takılırım nolcak dedim.sizi düşünmekten kendimi alamıyorum inanın.artık yeni aramıza katılan arkadaşlarda buna dahil oldular.
Allah hepinize bir an önce bu sıkıntıları atlatmanız için yardım etsin.
sizin yazdıklarınızı gördükçe eski günlerim aklıma geliyor sizin için dua ediyorum.gerçekten çok zor biliyorum ama inanın benimbabambirkraldı nın dediği gibi aşılmayacak bir sıkıntı değil bunlar.Allah analarımızı babalarımızı başımızdan eksik etmesin.sizi seviyorum ve vakit buldukça hepinize burdan destek olmak istiyorum...sanıyorum herkes yatmış Allah rahatlık versin hepinize umarım sabah görüşürüz.

Son düzenleme:
slm kızlar bugün sabah 7 de çıktım kontrollerim vardı dr a gittim ordan bir arkadaşımla buluştum dolaştık.sonrada annemlerde yemekteydik gece 23 te geldim anca girebildim.
babambirkraldı arkadaşım öncelikle başınsağolsun babalar gerçekten kral.bayıldım nickine.sende boşanma niyetindesin yazışmalardan okudum hayırlısı olsun cnm
alex, bulamadım bugün anneme sizden bahsettim biraz hatta bulamadımın aydında yaşadığını biliyordum eşim sen şimdi tanışırsın hanımlarla dedi sadece birinin nerde oturduğunu biliyorum aydında dedim hıı tmm bir daha aydına gidersem takılırsın peşime diyor takılırım nolcak dedim.sizi düşünmekten kendimi alamıyorum inanın.artık yeni aramıza katılan arkadaşlarda buna dahil oldular.
Allah hepinize bir an önce bu sıkıntıları atlatmanız için yardım etsin.
sizin yazdıklarınızı gördükçe eski günlerim aklıma geliyor sizin için dua ediyorum.gerçekten çok zor biliyorum ama inanın benimbabambirkraldı nın dediği gibi aşılmayacak bir sıkıntı değil bunlar.Allah analarımızı babalarımızı başımızdan eksik etmesin.sizi seviyorum ve vakit buldukça hepinize burdan destek olmak istiyorum...sanıyorum herkes yatmış Allah rahatlık versin hepinize umarım sabah görüşürüz.

Canım desteğin için çok teşekkür ediyorum.Arkadaşlarım adınada.Umarım canım bu günleri atlatırız.Ve ilerde sadece anı olarak kalırlar...:(

alex görünmüyor artık inş herşey yolundadır.sen nasılsın?gerçekten iyimisin?lafın gelişimi iyisin?

alex görünmüyor artık inş herşey yolundadır.sen nasılsın?gerçekten iyimisin?lafın gelişimi iyisin?

İyiyim canım :) Eşimin yaptıkları dahada uzaklaştırıyor kendinden işte :) sen nasılsın neler yaptın?

İyiyim canım :) Eşimin yaptıkları dahada uzaklaştırıyor kendinden işte :) sen nasılsın neler yaptın?

bende iyiyim 2 gündür eşim biraz rahatsız onunla uğraştım grip olmuş ateşi filan vardı uyudu şimdi bende size bir bakayım dedim.

bende iyiyim 2 gündür eşim biraz rahatsız onunla uğraştım grip olmuş ateşi filan vardı uyudu şimdi bende size bir bakayım dedim.

Geçmiş olsun canım...Eşiminde teyzesi ve eniştesi gelmiş istanbuldan nedense...Acaba mahkeme içinmi gerçi günü belli değilde...

olumlu yada olumsuz bilemem kayınvaliden boşanmanı istiyor diye onlarda öyle düşüncek diye bir şey olamazki.teyzesinin ve eniştesinin ne tarafta duracağını sen bilirsin sonuçta ben o insanları tanımıyorum ama kayınvaliden ne düşünürse düşünsün belkide boşanma demek için gitmiş olabilirler gidip de illaki boşan demek bana saçma geldi zaten boşanmak istiyor adam.boşanma demek için gitseler bile üzgünüm ama eşinin fikri değişebileceğini pek sanmıyorum açıkçası

olumlu yada olumsuz bilemem kayınvaliden boşanmanı istiyor diye onlarda öyle düşüncek diye bir şey olamazki.teyzesinin ve eniştesinin ne tarafta duracağını sen bilirsin sonuçta ben o insanları tanımıyorum ama kayınvaliden ne düşünürse düşünsün belkide boşanma demek için gitmiş olabilirler gidip de illaki boşan demek bana saçma geldi zaten boşanmak istiyor adam.boşanma demek için gitseler bile üzgünüm ama eşinin fikri değişebileceğini pek sanmıyorum açıkçası

Canım ben çıkmak zorundayımmm.İyi geceler...kusura bakma lütfen shbet tatlı ama :(

Back
X