aslında bende yara yok.. sadece hazımsızlık olustu son zamanlarda..o da neden oldu bılmıorum.. ama kımle konussam bu kadar sakın olmamın aglamamamın normal olmadıgını solemslerdı.. sanırım benım wucudumda hazımsızlık olarak tepkı werdı.. anlamadım walla
çok şükür ya,iş yeri de olmasa kafayı yerdim herhalde,oyalanıyorum orada..
ailesi ile ilgili bi gelişme yok ama eşim arkamdan koşmaya başladı. boşanma davası açmayacağını boşanmaktan vazgeçtiğini söyledi bana. bende ; ben vazgeçmedim dedim.. arıyor bazen filan,ama ilgilenmiyorum,açmıyorum. artık umrumda değil gerçekten,o kadar olaydan sonra ne ben onların yüzüne bakarım,ne de onlar benim yüzüme bakabilir..
sende bi değişiklik var mı?
aman ne derlerse desinler tak etmişti canıma o yüzden üzülmüyorum dersin geçersin en kötü ihtimalle bir gün bu hazımsızlık belki gözyaşı dökerek gider sonrada yeniden başlarsın hayata....
inş.cnm benim
öle dedım canım..ama gercektende ole hıssedıor-dum yanı..inşallah canım agzın bal yesın..
bu arada senden konsumadık hıc..kızmıosundur umarım..hayatın nası gdıoo..umarım bızımkkı gbı bı sorun yoktr
hımm..aklı basına geldı mı kı acaba? yoksa numara yapıp snı kandırmaya mı calısoo..walla guwenım kalmdı bu erkek mılletıne artık...seytan dıoo
degısıklık yok..babası arıo benıde..sankı ben onla evlıyım..tobe tobe..hep aynı hıkaye..yapmaz bdaha olmıcak..ben kırcam onun agzını burnunu flm flm..uzuluorumda adama..
onun aklı başına gelir genelde ama en fazla 1 hafta sürer :) bu yüzden artık tahammül gücüm kalmadı ve bir kere daha böyle saçmalıklara izin vermek istemiyorum. Mevlam beni şaşırtmasın ve ayrılayım artık..
bizi eşimin babası ayırdı bi nevi,ayrılalım diye uğraşıyor adam..
sende eşinle ayrıldın ama babası uğraşıyo..
hayat ne garip yaa
cnm benim ben iyiyim çok şükür.çok uzun zaman önce atlattım yaşadıklarınızı niye kızayım?ben size destek olmak için burdayım.kimse için kendinizi üzmeyin herkes hakettiğini yaşayacak
emin olun inş yeni hayatınızda en güzel başlangıçlar sizinle olacak ...
konu sahibi yok ortalıklarda.. içimden birses barıştılar diyo
yok canım barısmadım..buradayım
bu arada eşim aradı barısma ıstedıgını söledi..hadi cnm dedım yolun acık olsun
dünde babamı aramış buluşmuş konuşmuuşlar..iş işten geçtiii artıkkk
Tatlım bence içinde ona karşı en ufak bir sevgi varsa ona bir şans daha ver ya da en azından bir yerde buluşup son kez de olsa konuşun .
Onun araması kadınlık gururunu okşamis olabilir ama insan yuva kurarken o kadar çok hayal kuruyor ki o kadar emek harcıyor ki birbirlerine. Bence herkes bir şansı hak eder.KIMSENIN EVLILIĞI GÜLLÜK GÜLISTANLİK DEĞIL.
hakkında hayırlısı olsun
1- aldattımı ıspatlımı bu durum
2-dovdumu tekme tokat
bunlar evetse dakka dusunme bosan
ama bunlar yoksa hakaret kufur vs ise durum sende onun yedı ceddıne hakaret et o da ceksın sıneye sen de cek
ne umutla evlenılıyo sonucta kım ıster bosanmak derın dusun acale gıden ecele ofkeyle kalkan zararla
AAAA aradımı :) Ne düşünüyorsun tatlım...10 kere düşün 1 kere karar ver tatlım.Hakkında hayırlısı olsun bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?