hem ağlarım,hem boşanırım...

seni okadar iyi anlıyorum ki.. o hazımsızlık denen illet fena birşey,ve inancımız olmasa bizi isyana sürükler.. boşver tatlım yaaaa ALLAH havale et,o onlara öyle bir şey verir ki,bırak hazımsızlığı herşey içlerinde patlar :)))

hımm..aklı basına geldı mı kı acaba? yoksa numara yapıp snı kandırmaya mı calısoo..walla guwenım kalmdı bu erkek mılletıne artık...seytan dıoo

degısıklık yok..babası arıo benıde..sankı ben onla evlıyım..tobe tobe..hep aynı hıkaye..yapmaz bdaha olmıcak..ben kırcam onun agzını burnunu flm flm..uzuluorumda adama..

öle dedım canım..ama gercektende ole hıssedıor-dum yanı..inşallah canım agzın bal yesın..

bu arada senden konsumadık hıc..kızmıosundur umarım..hayatın nası gdıoo..umarım bızımkkı gbı bı sorun yoktr

cnm benim ben iyiyim çok şükür.çok uzun zaman önce atlattım yaşadıklarınızı niye kızayım?ben size destek olmak için burdayım.kimse için kendinizi üzmeyin herkes hakettiğini yaşayacak

emin olun inş yeni hayatınızda en güzel başlangıçlar sizinle olacak ...

onun aklı başına gelir genelde ama en fazla 1 hafta sürer :) bu yüzden artık tahammül gücüm kalmadı ve bir kere daha böyle saçmalıklara izin vermek istemiyorum. Mevlam beni şaşırtmasın ve ayrılayım artık..

bizi eşimin babası ayırdı bi nevi,ayrılalım diye uğraşıyor adam..

sende eşinle ayrıldın ama babası uğraşıyo..

hayat ne garip yaa

evet canım ya..kadere bak..

allah cok cok dha ıyı etsın canım..2.evlılıgın mı ? ölemi bılmodum yasadıklarını..saol destegın ııcn..ck tesekkur ederım..

kızlar merhaba,
birkaç gündür yazdıklarınızı okuyorum da ne kadar da benzer şeyler yaşıyoruz,ne kadar değer vermişiz ki karşımızdakilere,hala derdimiz onlar...ama ne güzel birbirimize destek oluyoruz en azından.onların böyle bir dert anlatacakları bir ortamı yok,hoş olsada anlatırlarmı bilmem..
biz boşanalı 1,5 ay oldu henüz yeni..ama o kadar çektirmiş ki sanki çok daha uzun olmuş gibi..hani dişin çok sızlar,çektirirsin sonra dilinle habire o boşluğu yoklarsın ama sonra yoklamamayıda öğrenirisin ya..öyle bir garip duygu..bizde severek evlendik 9 ay içinde..ödü koptu benimle evlenemeyecek diye..gel zaman git zaman,trafikte aşırı sinirlenmeler,olur olmaz küçücük şeyleri büyütüp abartıp kavga etmeler.ben artık ağlamaktan helak oluncada zar zor özür dileyip sonrada sen öyle demeseydin bende böyle demezdim diyip beni kendine hak verdirtip özür diletme şeklinde bir çembere girdik.sonrada biz geçinemiyoruz boşanalım dedi.yapma etme diyip toparladım yuvamı.sonrada aman kızmasın abartmasın sinirlenmesin diye iki parmağımın ucunda geçen 10 ayın sonunda...yine geçinemiyoruz boşanalıma geldi mesele.bende bu kez engel olmadım..aslında büyük değildi sorunlar ama özelliklede alkol alınca daha da büyütürdü.velhasıl toplam 3 yılın sonunda boşandık.sizinkiler gibi benimkide hemen facebookunu açtı,ortak kim varsa hepsini sildi(kendi akrabaları dahil)hatunlara abone olmalar filan..çok tuhaf..iki gün önce canının içi olduğunu sandığın yok olup gdiyor sırtını dönüyor,sen kendini onun canı sanıosun ama bi bakıysun koskoca hayal kırıklığı..işte bu hayal kırıklığı bi nebze dinsin diye pişmanlığını görmek için dua etmekten başka birşey gelmiyor insanın elinden..fakat 1,5 ay oldu hiç ama hiç aramadı...hepimizin hakkında hayırlısı kızlar...sonuçta başımızın tacı ettik kocalarımızı..biz bozmadık yeminimizi,Rabbim büyük..

konu sahibi yok ortalıklarda.. içimden birses barıştılar diyo

yok canım barısmadım..buradayım

bu arada eşim aradı barısma ıstedıgını söledi..hadi cnm dedım yolun acık olsun
dünde babamı aramış buluşmuş konuşmuuşlar..iş işten geçtiii artıkkk

Tatlım bence içinde ona karşı en ufak bir sevgi varsa ona bir şans daha ver ya da en azından bir yerde buluşup son kez de olsa konuşun .
Onun araması kadınlık gururunu okşamis olabilir ama insan yuva kurarken o kadar çok hayal kuruyor ki o kadar emek harcıyor ki birbirlerine. Bence herkes bir şansı hak eder.KIMSENIN EVLILIĞI GÜLLÜK GÜLISTANLİK DEĞIL.
hakkında hayırlısı olsun

1- aldattımı ıspatlımı bu durum
2-dovdumu tekme tokat
bunlar evetse dakka dusunme bosan
ama bunlar yoksa hakaret kufur vs ise durum sende onun yedı ceddıne hakaret et o da ceksın sıneye sen de cek
ne umutla evlenılıyo sonucta kım ıster bosanmak derın dusun acale gıden ecele ofkeyle kalkan zararla

AAAA aradımı :) Ne düşünüyorsun tatlım...10 kere düşün 1 kere karar ver tatlım.Hakkında hayırlısı olsun bakalım..

saol canım yorumun için ama bızım bu tarz tartısmamız ilk degil malesef..bence huylu huyundan vazgecmez..yıne bı tartısma oldugunda bagıracak cagırcak..benım sabrım kalmadı artık..

bunların ikiside olmadı canım yok..bagrma cagrma asağlama arkadsların yanında ustume yurume sus dıorum sana azarlama aşağlama bagrma var...

bende ıstemem bosanmak ama sence bosanmak ıcın bunlar yeterlı degıl mı?illa bu yazdıgın 2 maddeyı yapmasınımı beklemelıyım canım?

biraz daha ayrı kalın ve düşünün..kalabildiğin kadar kal ailenin yanında, ama bu sırada da eşinin görüşme taleplerini değerlendir..
koşa koşa kollarına atıl demiyoruz tabiii..

o da bundan pişman olmuşsa, bir daha aynı şeyleri yapmayı göze alamaz..
konuşma fırsatı vermelisin eşine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…