• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem ağlarım hem giderim

Ben son ana kadar hic huzunlenmedim.
Gelin almaya davulla geliyorlar ya, davul sesini duyunca bir aglamaya basladim.
Sonra babam geldi "noldu len davulun sesi uzaktan hos gelmedi mi hehe" dedi. En son babaannem ben bayilicam dediginde de babam "valla sirasi degil dugunden sonra bayilirsin" dedi.
O garip ve asiri sacma duygusallik dagildi gitti.

Duzenli seks hayati da eklenince valla insan anne babasinin evini ozlemiyor. Ohh evim diyorsun.
İnşallah güzel olur bi de burda gerçek ve acı evlilik hikayeleri okuyorum korku kaplıyo. Mutlu olmayı temenni ediyorum.

Alisirsin hem 5 dk arası ne varki sanslisin Sevin bence... annem antalyada ben istanbuldayim :( ozlersin ama sadece ozlersin mesafeler izin vermez ki gidip sarıl boynunu kokla elini öp annem de. . :( ayh koskoca ana oldum hala annem için agliyorum

Aglama aglama yarin yuzun gozun siser fotograflarda kotu cikarsin :)

Ayni sehirdesin sanirim yakinsa her gun ugrarsin alisana kadar.

Baba ocagi baska ama inan insanin sevdigi adamla bir yuvasi olmasi gibisi yok ailemin evine vittigimde bile kendi evimi, yatagimi ozluyorum :) guzel seyler dusun insallah dugunun de cooo...k guzel olur
Yaa ağlattın beniii:KK61:

bence siz babanızın takı takmayacak olmasına içerlediğiniz için garip duygular içindesiniz
Babam 1 bilezik takacaktı ama gitti saçma oyunlara yatırdı ona çok kızgınım babamdan ayrılacağım için zerre üzülmüyorum. Ama annemi ona emanet etmek zorundayım. Bu koyuyo

:
Ben son ana kadar hic huzunlenmedim.
Gelin almaya davulla geliyorlar ya, davul sesini duyunca bir aglamaya basladim.
Sonra babam geldi "noldu len davulun sesi uzaktan hos gelmedi mi hehe" dedi. En son babaannem ben bayilicam dediginde de babam "valla sirasi degil dugunden sonra bayilirsin" dedi.
O garip ve asiri sacma duygusallik dagildi gitti.

Duzenli seks hayati da eklenince valla insan anne babasinin evini ozlemiyor. Ohh evim diyorsun.
:D :D ay cok guldum

Alisirsin hem 5 dk arası ne varki sanslisin Sevin bence... annem antalyada ben istanbuldayim :KK43: ozlersin ama sadece ozlersin mesafeler izin vermez ki gidip sarıl boynunu kokla elini öp annem de. . :KK43: ayh koskoca ana oldum hala annem için agliyorum
Anne çok farklı işte. Canım anamm:KK61:

Amaaan kedicik bi konu açtın yarama dokundun git yaa

Ben kardeşimin düğününde kızı alırken bile Ağlamış insanım :( herkes görümce de ağlar mi dedi
Ağlarım ne var ayıp mi dedim

Ben eşyalarımı toplarken çok etkilenmiştim. Odamın duvarlarında gezdirdim elimi. Bir o zaman göz yaşlarımı tutamadım bir de evde son günümde yemek yerken, annemle göz göze gelip hiçbir şey söylemeden göz yaşlarımız süzüldü.

Ama düğünde eğlencenin dibine vurduğumdan hiç o moda girmedim. Ailem de girmedi. Evine girince geçiyor zaten , artık sizin bir aileniz oluyor iki kişilik, tadını çıkarıyorsunuz.

Ben ailemden 15 saat uzak mesafedeyim, sık sık arar konuşuruz.

Böylesi daha doğru diye düşünüyorum.

Kızlar annemi evimi odamı bırakıp gidiyorum yarın evde son gecemo_Oevlilik güzel bi duygu eminim ama annemde kalacak hep aklım. Bugün yataktan hiç çıkmadım çokk mutluyum ama bi okadar da üzgün :KK61:ben mi abartıyorum.
Bi de düğünde babam takı takmayacakmış. Elinde olanı dayanamayıp harcadığı için şuan 5 kuruşsuz kaldı. Bi de buna
üzülüyorum yaa valla nebiçim
üzgünüm ben bugün :cry: nasıl aşılır zırt pırt anneme gelirmiyim evlenince?
Zırp pırt gelemessin annene malesef...artık seninde kendi evin olacsk çünkü ama yinede şükür etki annene yakınsın...ben yurtdışındayım....bide bu açıdan düşün....sen bir

Back
X