- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi Kedicikk061
Kayınvalidem melek gibi bi kadın çok seviyorum, inşallah değişmezÇok mutlu olursun inşallahKayınvalideciğim temalı konularını bekliyoruz...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kayınvalidem melek gibi bi kadın çok seviyorum, inşallah değişmezÇok mutlu olursun inşallahKayınvalideciğim temalı konularını bekliyoruz...
yaaaa bide uzuluyosun kizz pataklarim seni zirildayip durma
İnşallah güzel olur bi de burda gerçek ve acı evlilik hikayeleri okuyorum korku kaplıyo. Mutlu olmayı temenni ediyorum.Ben son ana kadar hic huzunlenmedim.
Gelin almaya davulla geliyorlar ya, davul sesini duyunca bir aglamaya basladim.
Sonra babam geldi "noldu len davulun sesi uzaktan hos gelmedi mi hehe" dedi. En son babaannem ben bayilicam dediginde de babam "valla sirasi degil dugunden sonra bayilirsin" dedi.
O garip ve asiri sacma duygusallik dagildi gitti.
Duzenli seks hayati da eklenince valla insan anne babasinin evini ozlemiyor. Ohh evim diyorsun.
İnşallah canımmyaaaa bide uzuluyosun kizz pataklarim seni zirildayip durmaucaga binmeden anasını babasini ailesini goremeyenler ne etsin
çok mutlu olursun inşallah
![]()
Yaa ağlattın beniii![]()
Babam 1 bilezik takacaktı ama gitti saçma oyunlara yatırdı ona çok kızgınım babamdan ayrılacağım için zerre üzülmüyorum. Ama annemi ona emanet etmek zorundayım. Bu koyuyobence siz babanızın takı takmayacak olmasına içerlediğiniz için garip duygular içindesiniz
Ben son ana kadar hic huzunlenmedim.
Gelin almaya davulla geliyorlar ya, davul sesini duyunca bir aglamaya basladim.
Sonra babam geldi "noldu len davulun sesi uzaktan hos gelmedi mi hehe" dedi. En son babaannem ben bayilicam dediginde de babam "valla sirasi degil dugunden sonra bayilirsin" dedi.
O garip ve asiri sacma duygusallik dagildi gitti.
Duzenli seks hayati da eklenince valla insan anne babasinin evini ozlemiyor. Ohh evim diyorsun.
Anne çok farklı işte. Canım anammAlisirsin hem 5 dk arası ne varki sanslisin Sevin bence... annem antalyada ben istanbuldayimozlersin ama sadece ozlersin mesafeler izin vermez ki gidip sarıl boynunu kokla elini öp annem de. .
ayh koskoca ana oldum hala annem için agliyorum
Allah sana da nasip etsin canım benimmmKeske ben de sevdiğim ile hayırlısı ile evlensem de tek derdim bu olsa. Özendim senin üzüntüne...![]()
:
![]()
ay cok guldum
Ay bende çok duygusalım ya gözlerim şişçekAmaaan kedicik bi konu açtın yarama dokundun git yaa
Ben kardeşimin düğününde kızı alırken bile Ağlamış insanımherkes görümce de ağlar mi dedi
Ağlarım ne var ayıp mi dedim
İnşallah. Benim de dileğim bu. Umarım sende çok mutlu olursun.Allah sana da nasip etsin canım benimmm
Ben de zaten "kayınvalideciğim" temalı konular demiştim...İyi yönde yani...Kayınvalidem melek gibi bi kadın çok seviyorum, inşallah değişmez![]()
Ay bende çok duygusalım ya gözlerim şişçek![]()
Zırp pırt gelemessin annene malesef...artık seninde kendi evin olacsk çünkü ama yinede şükür etki annene yakınsın...ben yurtdışındayım....bide bu açıdan düşün....sen birKızlar annemi evimi odamı bırakıp gidiyorum yarın evde son gecemevlilik güzel bi duygu eminim ama annemde kalacak hep aklım. Bugün yataktan hiç çıkmadım çokk mutluyum ama bi okadar da üzgün
ben mi abartıyorum.
Bi de düğünde babam takı takmayacakmış. Elinde olanı dayanamayıp harcadığı için şuan 5 kuruşsuz kaldı. Bi de buna
üzülüyorum yaa valla nebiçim
üzgünüm ben bugünnasıl aşılır zırt pırt anneme gelirmiyim evlenince?
Vazgeçcem şimdi hüngür hüngür ağlıyomEvlenme kız