- 27 Şubat 2012
- 16.974
- 28.701
- 798
- Konu Sahibi Kedicikk061
Vazgeçcem şimdi hüngür hüngür ağlıyom![]()
He vazgeç napcan kocayi otur evinde bekarlik sultanlik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vazgeçcem şimdi hüngür hüngür ağlıyom![]()
Gitmiceksin..banada bunu dediklerinde sacmalamayin derdim, bunca sene yasadim evde nasil diken ustunde oturucam yani sizde var bi anormallik derdim ama aynen dedikleri gibi oldu :))) kendi evine duzenine oyle bi alisacaksinki, hele bide evde huzurun varsa annen gitmiyosun diye gonul bile koyacak..Çok yakın 5dk, sürekli giderim gibi geliyo.
Kızlar annemi evimi odamı bırakıp gidiyorum yarın evde son gecemevlilik güzel bi duygu eminim ama annemde kalacak hep aklım. Bugün yataktan hiç çıkmadım çokk mutluyum ama bi okadar da üzgün
ben mi abartıyorum.
Bi de düğünde babam takı takmayacakmış. Elinde olanı dayanamayıp harcadığı için şuan 5 kuruşsuz kaldı. Bi de buna
üzülüyorum yaa valla nebiçim
üzgünüm ben bugünnasıl aşılır zırt pırt anneme gelirmiyim evlenince?
Çok teşekkür ederimmHayırlı olsun
Duygusallaşman çok normal. Alışırsın zamanla merak etme. Zaten yakınmışsın uzak olanlar napsın? Dert ettiğine değmez. Tadını kaçırma o gün senin en mutlu günün :)
Doğru söylüyosunuz teşekkür ederimBende kızımı gurbete yollayacağım ben ne yapayım
Anneler böyle işte konu evlatları oldumu böyle duygusala bağlarız.
Şimdiden hayırlı olsun,umarım çok çok mutlu olursunuz yeni hayatınızda.
Doğru söylüyosunuz teşekkür ederim
mesela benGurbete gelin gelenler ne yapsın![]()
Ayy içim cıızz etti. Çok üzüldüm. Ama sana değil kendime ve aileme. Ben de evlendim hić bilmediğim bir şehire geldim. Dügünden bir kaç gün önce üzüntüden hasta oldum. Sürekli mide ağrısı yaşıyordum. 10 saatlik yolu düğün sonrası arabayla geldik 6 saat yolda ağladım. Sonra eşim de dayanamadı o da ağladı. Sen 1 haftaya kalmaz annenin evinde bitersin. Ne güzel. Ben evde eşyalarimı toplarken annem babam dayanamadı çıkıp gittiler o gun evden. Hıç aklımda yokken aglattın beni.Kızlar annemi evimi odamı bırakıp gidiyorum yarın evde son gecemevlilik güzel bi duygu eminim ama annemde kalacak hep aklım. Bugün yataktan hiç çıkmadım çokk mutluyum ama bi okadar da üzgün
ben mi abartıyorum.
Bi de düğünde babam takı takmayacakmış. Elinde olanı dayanamayıp harcadığı için şuan 5 kuruşsuz kaldı. Bi de buna
Insan zamanla alışıyor ben düğünümde çok ağlamıştım ama evlendikden sonrada yeni evimi çok sevdim annemlerede fazla gidip gelmedimKızlar annemi evimi odamı bırakıp gidiyorum yarın evde son gecemevlilik güzel bi duygu eminim ama annemde kalacak hep aklım. Bugün yataktan hiç çıkmadım çokk mutluyum ama bi okadar da üzgün
ben mi abartıyorum.
Evet nekadar mutlu da olsa insan özler, bi de mutsuz olanları düşünüyorum daha zor. Bir de derdim evimizin doğalgaz sayacı halen mühürlü düğün sebebiyle bişey yapamadık annemler buz gibi evde donarken ben nasıl yatıyım o evde.Ben evlenmeden önce pek anneme düşkün değildim; fakat evlilikten sonra ne olduysa çok düştüm. Bir de aramızda altı saat mesafe var. Her haftasonu eğitime gittiğim için çok nadir gidebiliyorum filan. Normalde çok dik bir tipimdir, burnumdan kıl aldırmam ama geçen gün işe giderken burada birinin annesini özlediği ile ilgili yazdıklarını okudum; burnumun direği sızladı hayatımda ilk defa. Çok da mutluyum evliliğimde ama insan yine de annesini özlüyor.
Madem yakınmış sık sık gider bir görürsünüz en azından, üzülmeyin.
Kıyamam sanaAyy içim cıızz etti. Çok üzüldüm. Ama sana değil kendime ve aileme. Ben de evlendim hić bilmediğim bir şehire geldim. Dügünden bir kaç gün önce üzüntüden hasta oldum. Sürekli mide ağrısı yaşıyordum. 10 saatlik yolu düğün sonrası arabayla geldik 6 saat yolda ağladım. Sonra eşim de dayanamadı o da ağladı. Sen 1 haftaya kalmaz annenin evinde bitersin. Ne güzel. Ben evde eşyalarimı toplarken annem babam dayanamadı çıkıp gittiler o gun evden. Hıç aklımda yokken aglattın beni.
YaaEvet nekadar mutlu da olsa insan özler, bi de mutsuz olanları düşünüyorum daha zor. Bir de derdim evimizin doğalgaz sayacı halen mühürlü düğün sebebiyle bişey yapamadık annemler buz gibi evde donarken ben nasıl yatıyım o evde.
Umarım halledebilirlerYaa
Okumuştum o konunuzu. Üzülmeyin lütfen, düğünden sonra hemen halledemezler mi?