- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
tskr ederim kendi adıma :)
herkese merhabalar saçlarımı uzatmak için aktardan aldığım bitkisel yağları 1 aydır kullanıyorum 3 günde bir kez uygulayarak , 2 cm uzadığını fark ettim sizlerle paylaşayım istedim
hint yağı
avakado yağı
jojoba yağı
çam terebentin yağı
tatlı badem yağı
çörek otu yağı
lavanta yağı
hepsinden eşit ölçüde fıs fıslı şişeye doldurup çalkalayıp önce saç diplerime kalanınıda uçlarına sürüyorum 2 saat bekliyorum ve streçle sarıyorum
beklettiğim esnada bi tutam ısırgan otunu kaynar suya atıp demletiyorum ve ılımaya bırakıyorum
2 saat sonra saçlarımı ısıran otu suyu ile durulayıp yarım saatte o şekilde bekletip şampuanla yıkıyorum
gerçekten etikisi gördüm tavsiye ederim sizlere
Bu kadar yağı kaç liraya aldın canım? :) Jojoba yağı, avokado yağı falan pek duymadım da fiyatlarını merak ettim az mı çok mu :)
Hint yağı kadar saçıma iyi gelen başka bir yağ daha yok benim :)
ya tam anlayamadım kusura bakma hepsini karıştırıyoruz dimi bi şişede :26:
evet canım hint yağını bende çok beğeniyorum
Evet canım hepsini bi şişeye koy iyice çalkala. Sonra saç diplerine sür. Beklet bekletebildiğin kadar. saçlarını sıcak havluyla örtebilirsin veya fön tutabilirsin diplerine ve ya yağı önce çok az ısıtıp sonrada uygulayabilirsin. Ama inan çok yarıcak saçlarına.
bemiksli yöntem hakkında ne düşünüyorsunuz 2 kez denedim ve okulum açılınca bir daha denemedim ama baya iyi sonuç alanlar var topıcte
evet. bir de senin yöntem 1 ayda 2 cm mi uzatıyor
sinamekili karışım için albümümü incele ve farkı gör
sinamekili karışım için albümümü incele ve farkı gör
ne kadardır sinemakiyi kullanıyorsun. önceki boyu neydi saçının ve ne kadar sürede uzama gördün anlatır mısın ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?