canım öncelikle tedavin hayırlı olsun klomende başarısız olan birisi olarak söylüyorm ilac bende 4 doza kadar çıkıldı fayda etmedi en son doktor yine 4 doz dedi ben 5 doz içtim yani toplamda 2 buçuk kutu içtim başka bir doktora gittim yumurtalık takibine kaç doz aldın dedi ben 4 doz dedim ama 5 doz içmiştim kızdı gereksiz bir doz arttırımı 3 dozdan sonra yanıt vermiyosa zorlamayacksın dedi birde 5 doz içtiğimi duysa beni kovalardı herhalde yanından hem klomen rahim duvarını inceltiyor yani yumurta döllensede tutunamıyor rahme dedi neyse 5 dozla sol tarafımda tek yumurtam büyümştü 21 mlm olmuştu hemn çatlatma iğnesi oldum ama olmadı rahim duvarımda çok incelmişti şimdi gelecek aya iğneye geçilecek demem o ki klomene kafayı takma çoğu kişide fayda etmiyor olmazsa iğneye geçilir hem buarada eşin tedavisini olur eşinn test sonuçlarını yazarmısın ricaetsem size doktormu dedi 100 taneden 1 tanesi normal diye normalden kasıt şekil olarakmı yani buarada 4 yıl içerisinde hiç tedavi girişimn olmadımı
canım tekrar gittim 2 gün gecti büyüme var yumurtalıklarında ama daha istenilen boyutta diyil 2 gün sonra tekrar gel dedi inşallah büyüyecek çatlıcak ve bebeğim olacak sabırsızlanıyorum gelsin artık hayırlı ve sağlıklı bir şekilde yolunu gözlüyorum eşimin de canım daha önce muayene olmuştu ama sadece sayıya bakılmıştı normal denmişti son iki farklı doktor şekil olarakda inceledi son tahlil sonucu 35 milyon hızlı hareketli yüzde bir çıktı