hem bende hem eşimde sorun var çok kötüyüm benim evladım olmayacakmı

canım öncelikle tedavin hayırlı olsun klomende başarısız olan birisi olarak söylüyorm ilac bende 4 doza kadar çıkıldı fayda etmedi en son doktor yine 4 doz dedi ben 5 doz içtim yani toplamda 2 buçuk kutu içtim başka bir doktora gittim yumurtalık takibine kaç doz aldın dedi ben 4 doz dedim ama 5 doz içmiştim kızdı gereksiz bir doz arttırımı 3 dozdan sonra yanıt vermiyosa zorlamayacksın dedi birde 5 doz içtiğimi duysa beni kovalardı herhalde yanından hem klomen rahim duvarını inceltiyor yani yumurta döllensede tutunamıyor rahme dedi neyse 5 dozla sol tarafımda tek yumurtam büyümştü 21 mlm olmuştu hemn çatlatma iğnesi oldum ama olmadı rahim duvarımda çok incelmişti şimdi gelecek aya iğneye geçilecek demem o ki klomene kafayı takma çoğu kişide fayda etmiyor olmazsa iğneye geçilir hem buarada eşin tedavisini olur eşinn test sonuçlarını yazarmısın ricaetsem size doktormu dedi 100 taneden 1 tanesi normal diye normalden kasıt şekil olarakmı yani buarada 4 yıl içerisinde hiç tedavi girişimn olmadımı

canım tekrar gittim 2 gün gecti büyüme var yumurtalıklarında ama daha istenilen boyutta diyil 2 gün sonra tekrar gel dedi inşallah büyüyecek çatlıcak ve bebeğim olacak sabırsızlanıyorum gelsin artık hayırlı ve sağlıklı bir şekilde yolunu gözlüyorum eşimin de canım daha önce muayene olmuştu ama sadece sayıya bakılmıştı normal denmişti son iki farklı doktor şekil olarakda inceledi son tahlil sonucu 35 milyon hızlı hareketli yüzde bir çıktı

canım tekrar gittim 2 gün gecti büyüme var yumurtalıklarında ama daha istenilen boyutta diyil 2 gün sonra tekrar gel dedi inşallah büyüyecek çatlıcak ve bebeğim olacak sabırsızlanıyorum gelsin artık hayırlı ve sağlıklı bir şekilde yolunu gözlüyorum eşimin de canım daha önce muayene olmuştu ama sadece sayıya bakılmıştı normal denmişti son iki farklı doktor şekil olarakda inceledi son tahlil sonucu 35 milyon hızlı hareketli yüzde bir çıktı

canım benm öncelikle kendini çok şartlama yumurta büyüyüp çatlasada bazen gebelik gerçekleşmiyor malesef bende senn gibi çok istiyorm bebek yumurtam büyüyp çatlayınca hemn olacak sandım ama olmadı malesef

canım hevesini kırmak istemem ama anladığım kadarıyla eşininin hızlı haraketli sperm sayısı %1 çıkmş malesef kötü bir değer
bence bu ay gebelik olmazsa ki inş olur önce eşin bir süre tedavi olsun sonrasında sen ilaç kullan klomeni 6 kez kullanma hakkımız var boşyere gitmesin hakların morfoloji vs neduurmda sadece ileri hızlıdamı problemnz var herşey allhın istemesine bağlı imkansız denilen şeyler gerçekleşiyor rabbim isterse inş bizimde evladımız olur biranönce sağlıklı hayırlısndn

ben bugün kaynımlardaydım 3.çocuk için gün sayıyorlar doğuma az kaldı çok özendim maddi olarak çok iyi değil durumları bbebeğe bişey alamamışlar diğer bebeklerindn kalan eşyaları giydirecekmiş lekeliydi onlarda eskiydi ben 1 tane tulum aldım geçenlerde ama hastane çıkışı oluyrmuş o lazımmış içim burkuldu dedim ki benmde olsaydıda giyecek kıyafeti olmasaydı dedim gözlerim doldu bende ona hastane çıkışı alacağım onun bebeklerine kendi bebeklerime alıyomşm gibi oyuncaklar alıyorm mutlu oluyorm ama içimde burkuluyr bugün alışveriş merkezinde bebek patiklerine ilşdi gözlerim eşim farketmiş inş bizimde onları alacağmz gün gelecek dedi az öncede facede kuzenm bebeğinin doğumgünü resimlerini koymuş karakteri 5 para etmez birinsan ama onun bile yavrusu var çok kıskandım ağladım elimde değil kıskanmamak şuan bile ağlıyorm piskolojim bozuldu yine allhım bundan ağırıyla sınamasın

buarada eşine doktor hangi ilaçları verdi benmde eşim tekrar test yaptrıdı çok şükür değerler süper olmasada iyi sayılır sadece morfolojimz biraz sorunlu ileri hızlımız çoğalmış biraz

seni çok iyi anlıyorum canım etrafımda tanıdıgım en az 25 kişi var hamile çok yakın 6 arkadaşımdan 3 ü hamile bende cok üzülüyorum yeni evlenipde bir kaç ay içinde hamile kalanlara hayret ediyorum nasıl oluyo diye bazen canım çocuk sevmek istiyo bi arkadaşın evine gidip bebeğini sevip sevip geliyorum benimde olsa öpsem koklasam ama vardır bi hayır evet eşimin sonuçlar çok iç açıcı değil ama bulunduğum ilçedeki hastaneye çok da güvenmiyorum açıkcası buğün çatlatma iğnesi vurdu doktor eğer olmazsa da bir kaç ay sonra daha güvenilir bir hastaneye gidicem inşallah rabbim hiç ona bile muhtaç etmeden gönderir mucizemizi rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin kıymetini bilmeyipde dışarı atıyolar ölüme terk ediyolar ya küçücük bebekleri öyle insanlara da vermesin rabbim inşallah

seni çok iyi anlıyorum canım etrafımda tanıdıgım en az 25 kişi var hamile çok yakın 6 arkadaşımdan 3 ü hamile bende cok üzülüyorum yeni evlenipde bir kaç ay içinde hamile kalanlara hayret ediyorum nasıl oluyo diye bazen canım çocuk sevmek istiyo bi arkadaşın evine gidip bebeğini sevip sevip geliyorum benimde olsa öpsem koklasam ama vardır bi hayır evet eşimin sonuçlar çok iç açıcı değil ama bulunduğum ilçedeki hastaneye çok da güvenmiyorum açıkcası buğün çatlatma iğnesi vurdu doktor eğer olmazsa da bir kaç ay sonra daha güvenilir bir hastaneye gidicem inşallah rabbim hiç ona bile muhtaç etmeden gönderir mucizemizi rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin kıymetini bilmeyipde dışarı atıyolar ölüme terk ediyolar ya küçücük bebekleri öyle insanlara da vermesin rabbim inşallah

doğru söylüyosun canım doğurup sokağa atanları görünce isyan boyutuna geliyorm bende demkki bziim sınavımzda buymuş ama inan çok kötü oluyorum düşününce canım herdoktora güvenme ben doktoruma düşene kadar 1 yıl kaç doktor değiştim hem zamn kaybım hemde maddi kaybım oldu sonuçsa koca bir sıfır sana tavsiyem işinn ehli bir doktor bul ve tedavine başla yumurtan kaç mm çatlama iğnesi oldun
bence bu ay gebelk gerçekleşmezse eşin önce tedavi olsun boşyere vücuduna zarar verme derim ben

öyle doktorlar gördümki ben yumurta takibi yapmadan çatlatma iğnesi yapmaya çalıştı kimisi klomen yazdı ne takip ne bişi kimisi tüp bebek bile %50 olur dedi vs vs kimisi sorun yok dedi neler neler demem oki doktorunu iyi seç inş çok beklemeden alırsın evladını kucağına

evet canım benimde şanşsızlıgım galiba kac yıldır tam istedigim gibi bi doktora denk gelemedim çok çok iyi bi profösör bile eşimin sperm hareketlerine bakmadan aşılama yaptı bana bide çok umut verdi yüzde doksan tutar dedi halbuki aşılamayla en fazla tutma ihtimali yüzde yirmi sonradan ögrendim tabi hemen ikinciyi yapalım dedi gitmedim şuan çalısıyorum canım oyüzden vaktim kısıtlı izin alamıyorum ama birkac ay sonra ayrılıcam işten ozaman tamamen yoğunlaşıcam tedaviye inşallah gerek kalmazda rabbim herkesle birlikte banada nasip eder tekrar en başa dönmek çok yıpratıyo beni

arkadaşın adına sevndm inş bende mucizemi yaşarımda buraya yazarım desteğin için çok sağol herşeyin iyisini rabbim bilir ama insan içindeki delice isteğ engel olamıyor üzülüyor haliyle allhım bundan ağırıyla sınamasın evlatsızlıklada sınamasn inş

Arkadasim bu degerlerle hamile kalamayacagini hangi akli selim dedi bilmiyorum ana bosuna evham yapmisim morfoloji degeriniz gayetbiyi. Hizibarttirmakbicin hergun 1 er avuc ceviz findik fistik badem ve kabak cekirdegi yesin esin. Ayrica proxeed plus kullansin gunde 2tane. Her gece yatmadan once 1 bardak taze havuc suyu icsin.retrovert uterus kesinlikle hamile kalmaya engel degillll.bol sans

Arkadasim bu degerlerle hamile kalamayacagini hangi akli selim dedi bilmiyorum ana bosuna evham yapmisim morfoloji degeriniz gayetbiyi. Hizibarttirmakbicin hergun 1 er avuc ceviz findik fistik badem ve kabak cekirdegi yesin esin. Ayrica proxeed plus kullansin gunde 2tane. Her gece yatmadan once 1 bardak taze havuc suyu icsin.retrovert uterus kesinlikle hamile kalmaya engel degillll.bol sans[/QUOTlursE]

teşekkr edrim önerilerin içinnn bende pcos var ençok da onu sorun ediyorum eşimde vitamin içiyorr meyve ve çerezde tüketiyor inş fayadası olurrr rahim tersliği zorlaştırıyor diyorlar zaten tedaviyle hamile kalmaya çalışıyrm birde o engel olursa diye canım sıkıldı

arkadaşlar bende pcos var ilaçsız adet olmayanlardanım

eşiminde sperm morfolojisi %10

ileri haraketliside düşük seviyede çıktı %15

hsg film çektrdm tüplerim açık ama rahim tersmiş rahim tersliğide zorlaşıtıryrmuş gebeliği zaten tedaviyle gebe kalmaya çalışlıyrm birde rahim tersliği çıktı napacağımı şaşırdım birde her ay mantar illetiyile uğraşıyorum

klomen bende işe yaramadı oyüzden gelecek ay iğne tedavisine geçilecekti ama doktorum eşimin değerlerine bakınca ne söylecek bilmiyorum tedaviyi erteleyecekmi bilmiyorm arkadaşlar benm çocuğum olmazmı bu sonuçalara göre çok kötüyüm

Gayrette iyi olur İnsallh bnada demistiler senin artık cocuğun olmaz elhamdulillh onun ustune iki kere hamile kaldım uc ayda biri tutunmadı bn hep civanpercemi ictim Aslan pençesi ile yarım sise hayıt suyu ictim tabi şifa allh tan esinde keciboynuzu polen yedir bak nasıl yükseliyor degerleriniz Allah'ın izni ile

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşın adına sevndm inş bende mucizemi yaşarımda buraya yazarım desteğin için çok sağol herşeyin iyisini rabbim bilir ama insan içindeki delice isteğ engel olamıyor üzülüyor haliyle allhım bundan ağırıyla sınamasın evlatsızlıklada sınamasn inş

Bosuna üzülüyorsunuz hala acik kapı bar sade degerleriniz az ben otların mucizesine cok şahit oldum bu siteyede sırf bu yüzden üye oldum insanlara söyleyebilmek icin faydalarini birde normalde kadinlar beraberlikten sonra bacaklarını dikiyo ya sizin ters yatmanız gerek galiba arkadsim oyle yapmıştı onada tedavi olduğu kadın demis

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadasim bu degerlerle hamile kalamayacagini hangi akli selim dedi bilmiyorum ana bosuna evham yapmisim morfoloji degeriniz gayetbiyi. Hizibarttirmakbicin hergun 1 er avuc ceviz findik fistik badem ve kabak cekirdegi yesin esin. Ayrica proxeed plus kullansin gunde 2tane. Her gece yatmadan once 1 bardak taze havuc suyu icsin.retrovert uterus kesinlikle hamile kalmaya engel degillll.bol sans[/QUOTlursE]

teşekkr edrim önerilerin içinnn bende pcos var ençok da onu sorun ediyorum eşimde vitamin içiyorr meyve ve çerezde tüketiyor inş fayadası olurrr rahim tersliği zorlaştırıyor diyorlar zaten tedaviyle hamile kalmaya çalışıyrm birde o engel olursa diye canım sıkıldı

canım benimde günde 3 klomenle büyümedi yumurtam,önümüzdeki ay baska doktora gidecegim:26:

canım benimde günde 3 klomenle büyümedi yumurtam,önümüzdeki ay baska doktora gidecegim:26:

anladım canım sıkma canını bende günde 4 tane alıyorum şuan bugün belime kupa çektirdim yakı yapıştırdım bal tarçına başlayacağm bugün adetimn 7.gnü
yarında o ebeye gideceğim tekrar 5 6 gün sonrada yumurtalık takibine gideceğim kendi doktoruma gitmeyeceğim devlet hastnsne gideceğim bu seferlik gelişmelerden haberdar ederim seni canım duamdasın duanda unutma kuzum benm:54::54::54:

Gayrette iyi olur İnsallh bnada demistiler senin artık cocuğun olmaz elhamdulillh onun ustune iki kere hamile kaldım uc ayda biri tutunmadı bn hep civanpercemi ictim Aslan pençesi ile yarım sise hayıt suyu ictim tabi şifa allh tan esinde keciboynuzu polen yedir bak nasıl yükseliyor degerleriniz Allah'ın izni ile

sizin sorunuz neydi canm otları ne şekilde kullandın kaç gün kullandn inş benmkide olur

anladım canım sıkma canını bende günde 4 tane alıyorum şuan bugün belime kupa çektirdim yakı yapıştırdım bal tarçına başlayacağm bugün adetimn 7.gnü
yarında o ebeye gideceğim tekrar 5 6 gün sonrada yumurtalık takibine gideceğim kendi doktoruma gitmeyeceğim devlet hastnsne gideceğim bu seferlik gelişmelerden haberdar ederim seni canım duamdasın duanda unutma kuzum benm:54::54::54:

Allah yardımcın olsun gülüm hayırlı olsun insallah hersey güzel olur haberdar et durumlardan bencede o ebeye git canım.:29::29::29:

Allah yardımcın olsun gülüm hayırlı olsun insallah hersey güzel olur haberdar et durumlardan bencede o ebeye git canım.:29::29::29:

sağol canım ebeye gittim dün düzelmemiş dedi baktı hala ters durumda dedi ağır kaldırırsan yine terse döner dedi ilaç yaptı bu sefer ağır bişi kaldırmayacağım doktora cuma günü gideceğim inş hayırlı hbarler veririm sana sende bana
öptüm

sağol canım ebeye gittim dün düzelmemiş dedi baktı hala ters durumda dedi ağır kaldırırsan yine terse döner dedi ilaç yaptı bu sefer ağır bişi kaldırmayacağım doktora cuma günü gideceğim inş hayırlı hbarler veririm sana sende bana
öptüm

insallah canım benim.agı rkaldırma hiç.dikkat et kendine.insallah güzel haberlerle gel gülüm öptüm

allah yardımcın olsun bacım su an ne durumdasın

merhaba aranıza yeni katıldım.bende aynı dertten muzdaribim. tüplerimin ikiside tıkalıydı laparoskopi oldum 5 aydır deniyoruz ama hala bebişimiz olmadı evleneli 1.5 sene oldu :(( bizde birgün mutlu olcakmıyız acaba:(

seni çok iyi anlıyorum canım..:26:
o uygulmayı burda yapan biri var duydum bende ama hiç gitmek aklıma gelmedi korktum açıkcası..
inşallah faydasını görürsün canım..?
acaba içine koydugu ilaçlar ne ilacı zararı olmz demi sana..?

siz istanbulda mısınız bu bayan istanbuldamı acaba?

Back
X