hem bende hem eşimde sorun var çok kötüyüm benim evladım olmayacakmı

bilyrm canım onun için dahada zor bir erkeğin bunu kabullenmesi kadından dahada zor onun adına daha çok üzülüyorm çünkü eşim 36 yaşında ben 22 yaşındayım yani erken yaşta baba olsun istiyorum benm için erken belki çocuk ama eşimin yaşı gençken baba olsun istiyorm ben eşimi çok seviyorum eşimi bukadar sevmesem belkide çocuğumun olmamasını bu derece problem etmem çocuklara çok düşkünüm ama acele etmezdim enazından strese girmezdim bu denli

dün bir ev ebesine gittim alttan parmağıyla baktı rahimarkaya dönük ve küçük dedi parmağıyla gerdi beze sarılı ipe bağlı içinde ot olan bir ilaç koydu oraya 3 gün duracak sonra çıkaracğm ve vicks buharına duracağım sonra eğer hamile olmazsam tekrar gidecekmişm aynı zamnda tedavimide olacağım inş faydası olur halam ve yengem bu kadından sonra hamile kaldı halamn 2 sene olmamıştı yengemin 7 yıl hatta yengemdede pcos var benm gibi terslikte varmış aynı benm durumumdaydı yani onada faydası oldu tabi allah nasip etti tüm bunlarda bahanesi oldu inş benm bahanemde bu olur hem erkekler içinde birşeyler önerdi onuda eşime yapacağım inş fayda eder

seni çok iyi anlıyorum canım..:26:
o uygulmayı burda yapan biri var duydum bende ama hiç gitmek aklıma gelmedi korktum açıkcası..
inşallah faydasını görürsün canım..?
acaba içine koydugu ilaçlar ne ilacı zararı olmz demi sana..?

seni çok iyi anlıyorum canım..:26:
o uygulmayı burda yapan biri var duydum bende ama hiç gitmek aklıma gelmedi korktum açıkcası..
inşallah faydasını görürsün canım..?
acaba içine koydugu ilaçlar ne ilacı zararı olmz demi sana..?

yarın çıkarıcğm şimdilik bir sorun yok inş olmazda ağır kaldırmak yasak bebek olana kadar geri dönermiş yoksa ama mecburen ev iş falan yaparken ağır kaldıryorz canım güvenilr bir yerse sende git zararı olacağını zannetmiyorm herşey allahtan ama belki bahane olur canm

Cnmm Allah kolaylik versn. .bnm esimde ilk kez test yaptrdi bütün değerler sıfır cikti cok şaşırdık 2.kez yaptrcz. Keçiboynuzu na basladk inşallah değerleri iyi cikar.esin icin o bayan ne önerdi bilgi verebilirsn sevinrm

hepsi sıfır derken azospermimi yani geçmş olsun canım ben sana özelden msj atcğm

yarın çıkarıcğm şimdilik bir sorun yok inş olmazda ağır kaldırmak yasak bebek olana kadar geri dönermiş yoksa ama mecburen ev iş falan yaparken ağır kaldıryorz canım güvenilr bir yerse sende git zararı olacağını zannetmiyorm herşey allahtan ama belki bahane olur canm

inşallah bişey olmaz ..olsun kaldırmamaya çalış dikkat et..benim eşim izin vermez kesinlikle..
ben rahim filmi çekildim şimdi önümüzdeki ay kan sulandırıcı iğne kullanıcam sonra eğer hala olmuyorsa artık yazın aşılama yaptırırım diye düşünüyorum..:26:

inşallah bişey olmaz ..olsun kaldırmamaya çalış dikkat et..benim eşim izin vermez kesinlikle..
ben rahim filmi çekildim şimdi önümüzdeki ay kan sulandırıcı iğne kullanıcam sonra eğer hala olmuyorsa artık yazın aşılama yaptırırım diye

düşünüyorum..:26:

canım heray oluyodu mantar zaten bu kadının yaptığı tampon gibi olduğu için havaalmadığından mantar oldum çok fena onun dışında bişey olmadi filmin sonucunasıl tüplr rahim falan herşey normaldir inş

kusura bakma canım senin sorunun neydi daha önce konuştuysak unutmuşumdur

inş aşılamaya gerek kalamdan gelir bebişin sağlıkla eşin neden izin vermesinki zararlı bişey olsa eşim banada yaptırmazdı zaten bende korkardım birçok kişi yaptırınca bende cesaret ettim tabi senin ordaki ebe nasıl bilmiyorum

slm ..

sizi çok iyi anlıyorum .
o yüzden size kendimden örnek vererek içinizi ferah tutmanızı istiyorum
2 yıl denemediğim yöntem kalmadı hamile kalamadım
2 yıl sebepsiz kısırlık dediler her testi yaptırdık
2 yıl sonunda gittiğimiz merkezde benim genetik bir hastalığım olduğu ve doğal yolla gebe kalmamın imkansız olduğuna karar verildi ..
tüp bebek denedik ,ilk tüpte ikizlerime hamile kaldım ,şuan 1 yaşındalar ...
nasıl olsa tıbben hamile kalmam imkansız gibiydi ve biz bu yüzden korunmuyorduk
doğumdan ilk 6ay zaten adet olmamıştım .adet olmaya başladıktan 5 ay sonra da hamile kaldım
şuan 7 haftalık hamileyim ,şoklardayız,doktorum da biz de ..
tıbben imkansız olan bir şey ALLAHın istemesiyle oldu ve bize bir hediye gönderdi
biz de bu sıkıntılı süreçleri fazlasıyla yaşadık
ama bu kadar tecrübe sonunda öğrendiğim tek şey bilimin bile bir yere kadar olduğu ve herşeyin nasip kısmet olduğudur.
Rabbim isterse imkansızı da imkanlı kılıyor ..
sadece herşeyin bir zamanı var ve Rabbim hepimiz için en iyi zamanı biliyor ,belki de ondan geciktiriyor..
Sizlere de Rabbim hakkınızda en hayırlısını versin diliyorum ,hiç üzülmeyin ,Ona sığının ,O herşeyin en güzelini biliyor emin olun buna .
Umudunuzu da hiç ama hiç yitirmeyin.
Rabbim kucağınızı doldursun inş.

canım heray oluyodu mantar zaten bu kadının yaptığı tampon gibi olduğu için havaalmadığından mantar oldum çok fena onun dışında bişey olmadi filmin sonucunasıl tüplr rahim falan herşey normaldir inş

kusura bakma canım senin sorunun neydi daha önce konuştuysak unutmuşumdur

inş aşılamaya gerek kalamdan gelir bebişin sağlıkla eşin neden izin vermesinki zararlı bişey olsa eşim banada yaptırmazdı zaten bende korkardım birçok kişi yaptırınca bende cesaret ettim tabi senin ordaki ebe nasıl bilmiyorum

mantar problemin vardı demi :26:
ben öyle rast gele birinden duydum iyi diye ama hiç kadını görmedim bahsettim eşime öyle üstü kapalı oda hiç sıcak bakmadı..
zaten ben fazla düşüyorum eşim benim kadar düşmüor üstüne..:26:
görünürler hiç bişey yok canım vaktıni bekliyorum..:26:

Kızlar testi tekrarliycaz biz şuan da keçiboynuzu kürü nu uyguluyorz bnde soğan suyu iciyorum.. rabbim isterse olmaz diye bisey kalmaz ol desin yeterki

slm ..

sizi çok iyi anlıyorum .
o yüzden size kendimden örnek vererek içinizi ferah tutmanızı istiyorum
2 yıl denemediğim yöntem kalmadı hamile kalamadım
2 yıl sebepsiz kısırlık dediler her testi yaptırdık
2 yıl sonunda gittiğimiz merkezde benim genetik bir hastalığım olduğu ve doğal yolla gebe kalmamın imkansız olduğuna karar verildi ..
tüp bebek denedik ,ilk tüpte ikizlerime hamile kaldım ,şuan 1 yaşındalar ...
nasıl olsa tıbben hamile kalmam imkansız gibiydi ve biz bu yüzden korunmuyorduk
doğumdan ilk 6ay zaten adet olmamıştım .adet olmaya başladıktan 5 ay sonra da hamile kaldım
şuan 7 haftalık hamileyim ,şoklardayız,doktorum da biz de ..
tıbben imkansız olan bir şey ALLAHın istemesiyle oldu ve bize bir hediye gönderdi
biz de bu sıkıntılı süreçleri fazlasıyla yaşadık
ama bu kadar tecrübe sonunda öğrendiğim tek şey bilimin bile bir yere kadar olduğu ve herşeyin nasip kısmet olduğudur.
Rabbim isterse imkansızı da imkanlı kılıyor ..
sadece herşeyin bir zamanı var ve Rabbim hepimiz için en iyi zamanı biliyor ,belki de ondan geciktiriyor..
Sizlere de Rabbim hakkınızda en hayırlısını versin diliyorum ,hiç üzülmeyin ,Ona sığının ,O herşeyin en güzelini biliyor emin olun buna .
Umudunuzu da hiç ama hiç yitirmeyin.
Rabbim kucağınızı doldursun inş.

gerçekten mucizeyi yaşamışsınız inş bende sizin gibi evlatlarımı alırım kucağıma birgün

çok mutlu oldum sizin adınıza allh acılarını göstermesin

çok sağol gerçekten böyle hikayeler beni kendime getiriyor inş sağlıkla doğumunzda gerçekleşir bebişlerinizi benm yerime öpün yanaklarından inş benmde sağlıklı ikizlerim olur çok istiyorm

Kızlar testi tekrarliycaz biz şuan da keçiboynuzu kürü nu uyguluyorz bnde soğan suyu iciyorum.. rabbim isterse olmaz diye bisey kalmaz ol desin yeterki

inş busefer olumlu çıkar testiniz umudunuzu yitirmeyin benm erkek kuzenime senin çocuğun olmaz dendi 2 tane çocuğu var herşeyi allah bilir

mantar problemin vardı demi :26:
ben öyle rast gele birinden duydum iyi diye ama hiç kadını görmedim bahsettim eşime öyle üstü kapalı oda hiç sıcak bakmadı..
zaten ben fazla düşüyorum eşim benim kadar düşmüor üstüne..:26:
görünürler hiç bişey yok canım vaktıni bekliyorum..:26:

heray tekrarlayan mantarım var malesef neyaptysam kar etmedi fazla temiz olmakta iyi değil sanırım okadar dikkat ederim temizliğimi çamaşırıma vs ama yok heray tekrarlar bıktım artık kaşınmaktan

hsg film çektrmşmiydin bazen problem olmasada zamanını bekliyor dediğin gibi inş ozamn çok yakındır senn ve hepimz için

arkadaşlar bende pcos var ilaçsız adet olmayanlardanım

eşiminde sperm morfolojisi %10

ileri haraketliside düşük seviyede çıktı %15

hsg film çektrdm tüplerim açık ama rahim tersmiş rahim tersliğide zorlaşıtıryrmuş gebeliği zaten tedaviyle gebe kalmaya çalışlıyrm birde rahim tersliği çıktı napacağımı şaşırdım birde her ay mantar illetiyile uğraşıyorum

klomen bende işe yaramadı oyüzden gelecek ay iğne tedavisine geçilecekti ama doktorum eşimin değerlerine bakınca ne söylecek bilmiyorum tedaviyi erteleyecekmi bilmiyorm arkadaşlar benm çocuğum olmazmı bu sonuçalara göre çok kötüyüm

cıkmadık candan umut kesilmez :52::52:
iyi düşün iyi olsunnn canımmmm :16::16:
bizlerinde olacak elbet bebekleri :emir_bebek::emir_bebek:

canım benim senin konunu görünce acaba ben mi açtım konuyuda unuttum ki dedim..bende pkos 4 yıllık evliyim 22 yaşındayım eşimin spermleri her yüz taneden bir tanesi normalmiş klomen kullandım bugün gittim doktora yumurtalıkların ilaca tepki vermemiş hiç büyüyen yok dedi 2 gün sonra tekrar gidicem ama cok umutluyum olacak inş rabbimin izniyle olacak o ol derse oluverir rabbim isteyen herkesin yardımcısı olsun üzülme sen kafanada takma stresde olmaması için çok büyük bi etken

canım benim senin konunu görünce acaba ben mi açtım konuyuda unuttum ki dedim..bende pkos 4 yıllık evliyim 22 yaşındayım eşimin spermleri her yüz taneden bir tanesi normalmiş klomen kullandım bugün gittim doktora yumurtalıkların ilaca tepki vermemiş hiç büyüyen yok dedi 2 gün sonra tekrar gidicem ama cok umutluyum olacak inş rabbimin izniyle olacak o ol derse oluverir rabbim isteyen herkesin yardımcısı olsun üzülme sen kafanada takma stresde olmaması için çok büyük bi etken

canım öncelikle tedavin hayırlı olsun klomende başarısız olan birisi olarak söylüyorm ilac bende 4 doza kadar çıkıldı fayda etmedi en son doktor yine 4 doz dedi ben 5 doz içtim yani toplamda 2 buçuk kutu içtim başka bir doktora gittim yumurtalık takibine kaç doz aldın dedi ben 4 doz dedim ama 5 doz içmiştim kızdı gereksiz bir doz arttırımı 3 dozdan sonra yanıt vermiyosa zorlamayacksın dedi birde 5 doz içtiğimi duysa beni kovalardı herhalde yanından hem klomen rahim duvarını inceltiyor yani yumurta döllensede tutunamıyor rahme dedi neyse 5 dozla sol tarafımda tek yumurtam büyümştü 21 mlm olmuştu hemn çatlatma iğnesi oldum ama olmadı rahim duvarımda çok incelmişti şimdi gelecek aya iğneye geçilecek demem o ki klomene kafayı takma çoğu kişide fayda etmiyor olmazsa iğneye geçilir hem buarada eşin tedavisini olur eşinn test sonuçlarını yazarmısın ricaetsem size doktormu dedi 100 taneden 1 tanesi normal diye normalden kasıt şekil olarakmı yani buarada 4 yıl içerisinde hiç tedavi girişimn olmadımı

Bacim naptin nasil hersey yolundami sonuclar nasil cikti

kuzum pazartesi alıcaz eşimn sonuçlarını doktora gösterecğiz bakalım ne çıkacak kruger testi bizi üzdü inş spermiogram güzel çıkar sen naptın balım

kuzum pazartesi alıcaz eşimn sonuçlarını doktora gösterecğiz bakalım ne çıkacak kruger testi bizi üzdü inş spermiogram güzel çıkar sen naptın balım

İnsallah guzel sonuc alirsiniz bitanem insallah.bende adet olmadim kan testi yaptim negatif kuzum.az daha bekliycem doktora gidicem.canim ruyamda bi yakinim sogan kuru yap dedi oda sogan kuruyle hamis oldu diger aya onu yapicam.hadi insallah guzel haberlerle gel insallah

İnsallah guzel sonuc alirsiniz bitanem insallah.bende adet olmadim kan testi yaptim negatif kuzum.az daha bekliycem doktora gidicem.canim ruyamda bi yakinim sogan kuru yap dedi oda sogan kuruyle hamis oldu diger aya onu yapicam.hadi insallah guzel haberlerle gel insallah

sağol tatlım canın sağolsun canım daha ilk ayın olur inş tedaini ol gerisini allha bırak bende kararsız kaldım ayın 1 de regl olmam lazım olmazsam test yapıp söktürücü içeceğim adetimn 3.günü gidip iğne tedavisine başlasakmı yoksa 2 aydaha sabredip eşimn değerlerinin birazdaha düzelmesinimi beklemeliyim hem o arada kilo veririm soğon kürü yaparım ama beklemektende bıktım sonuçta hem maddi manevi anlamda yıpratıcı bir sürece gireceğim biraz dahamı sabretsem napacğım şaşırdım hem gittiğim ebe adetten sonra gel dedi o süreçte tedavi olamam çünkü ilaç yapıyor 6gün ilşki yok tamda ilşkiye girme dönemine denk geliyor ya ebeye gitmeyeceğim gelecek ay yada doktora kararsızım napsamki nerdeyse 2 ayı bulacak tedavi napsamkii ben:18::18::18::18:beklemek istemiyorm ama mantıklısı da beklemek sanırım

sağol tatlım canın sağolsun canım daha ilk ayın olur inş tedaini ol gerisini allha bırak bende kararsız kaldım ayın 1 de regl olmam lazım olmazsam test yapıp söktürücü içeceğim adetimn 3.günü gidip iğne tedavisine başlasakmı yoksa 2 aydaha sabredip eşimn değerlerinin birazdaha düzelmesinimi beklemeliyim hem o arada kilo veririm soğon kürü yaparım ama beklemektende bıktım sonuçta hem maddi manevi anlamda yıpratıcı bir sürece gireceğim biraz dahamı sabretsem napacğım şaşırdım hem gittiğim ebe adetten sonra gel dedi o süreçte tedavi olamam çünkü ilaç yapıyor 6gün ilşki yok tamda ilşkiye girme dönemine denk geliyor ya ebeye gitmeyeceğim gelecek ay yada doktora kararsızım napsamki nerdeyse 2 ayı bulacak tedavi napsamkii ben:18::18::18::18:beklemek istemiyorm ama mantıklısı da beklemek sanırım

canım benim insallah.canım bence doktor tedavini ol olmazsa ebeye gene gidersin haklısın beklemek zor gülüm,bence doktor tedavini ol datlım.insallah hiç birine gerek kalmaz hamiş olursun canım benim.sogan kürünü yine yapabilirsin hem

Back
X