- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
bilyrm canım onun için dahada zor bir erkeğin bunu kabullenmesi kadından dahada zor onun adına daha çok üzülüyorm çünkü eşim 36 yaşında ben 22 yaşındayım yani erken yaşta baba olsun istiyorum benm için erken belki çocuk ama eşimin yaşı gençken baba olsun istiyorm ben eşimi çok seviyorum eşimi bukadar sevmesem belkide çocuğumun olmamasını bu derece problem etmem çocuklara çok düşkünüm ama acele etmezdim enazından strese girmezdim bu denli
dün bir ev ebesine gittim alttan parmağıyla baktı rahimarkaya dönük ve küçük dedi parmağıyla gerdi beze sarılı ipe bağlı içinde ot olan bir ilaç koydu oraya 3 gün duracak sonra çıkaracğm ve vicks buharına duracağım sonra eğer hamile olmazsam tekrar gidecekmişm aynı zamnda tedavimide olacağım inş faydası olur halam ve yengem bu kadından sonra hamile kaldı halamn 2 sene olmamıştı yengemin 7 yıl hatta yengemdede pcos var benm gibi terslikte varmış aynı benm durumumdaydı yani onada faydası oldu tabi allah nasip etti tüm bunlarda bahanesi oldu inş benm bahanemde bu olur hem erkekler içinde birşeyler önerdi onuda eşime yapacağım inş fayda eder
seni çok iyi anlıyorum canım..:26:
o uygulmayı burda yapan biri var duydum bende ama hiç gitmek aklıma gelmedi korktum açıkcası..
inşallah faydasını görürsün canım..?
acaba içine koydugu ilaçlar ne ilacı zararı olmz demi sana..?