Hem beni terketti hemde hayatımda birinin oldugunu dusunup tehditler savurdu ?

Gizemgulu

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2019
169
48
13
28
Bugun eski sevgilimin wpdan bakarken yanlışlıkla aramışım . Ayrılalı tam bir ay oldu ve ilk başlarda çok yalvardım ama bana dönmedi . Bugün mesaj atmis niye aradın diye bende yanlışlıkla dedim bana yeni sevgilini arayacaktın galiba sürekli cevrimicisin ama ne yaparsan yap hep aklında ben olcam yanında bi başkasının olması seni mutlu etmez ve ben senin acıların la mutlu olcam dedi

Bende onun beni birakip gittiğini ve bi baskasiyla mutlu olacaksın diye teselli ederken sabaha kadar çevrimiçi oluşumu izleyecegin aklına gelmedi galiba dedim . Oda yaşadığımz herşey gittiğimiz her yer yatağında yatarken is yerinde otururken aklına hep ben gelcem ne yaparsan yap unutamayacaksın dedi. Sonra bana ben zaten cok zorlanıyorum unutmaya calisiyorum hayatından çıkmaya calisiyorum ccok zormus unutulacak gibi degilmis böyle beni yanlışlıkla fln arayarak dengemi bozuyorsun dedi .

Sonra bende uzaktan da olsa hayatıma müdahale etme bırak bende mutlu olayım dedim . Bu kadar erken değil hani cok seviyorsun o kadar yapma etme dedin biranda başkasına tutundun bu kadar erken olmasını kaldıramam hemen beni unutup bi başkasına gidemezsin nerde görürsem göruyum seni biriyle yanına gelcem gözlerinin içine bak cam hatta sevgiline aramızda geçen herşey gittiğimiz her yeri anlat cam mutlu olmana izin vermeyecem öyle şeyler yaptinki geldin gittin dedi bende uzak dur benden ruh hastası dedim . Hayatımda kimse yok konuştuğum kimse yok hem beni terkediyo hem yalvarmama rağmen dönmüyo ve bu yaptıkları ne istiyo bu psikopat benden ben dönsün diye beklerken niye boyle şeyler yapiyo?

Belli ki daha çok yalvarın diye bekliyor. Sizi niye terk etti ben onu anlamadım. Sizin hatanız yüzünden terk ettiyse "yalvarmanız" kabul edilebilir kanaatimce ama saçma bi sebep yüzünden ayrıldıysa niye gururunuzu ayaklar altına alıyorsunuz yalvararak? Ayrıca hem ona beni rahat bırak diyorsunuz hem de hala telefon numarası kayıtlı. Hayatınızdan çıkarmak istediğiniz kişileri hayatınızın her alanında çıkarın. Bas engeli geç. Şimdi o sizin yanlışlıkla aradığınızı değil aklını karıştırmak için bilerek aradığınızı düşünüyor. Bence önünüze bakın artık, zaten barışsanız bile eskisi gibi olamayacaksınız bu belli. Canınızı yakmak isteyen biriyle niye birlikte olasınız ki. Her yerden silmek, engellemek vs sizin kendinize yaptığınız en güzel iyilik olur.

Ben barışmak istiyorum ama kendisi kabul etmedi . E bu şekilde tehtitler savurunca bende doğal olarak beni rahat birak dedim

Ben barışmak istiyorum ama kendisi kabul etmedi . E bu şekilde tehtitler savurunca bende doğal olarak beni rahat birak dedim
Benden önce sevgili bulman zoruma gider, bekle önce ben bulayım demiş.
Hepsi bu.
Öyle çok derin manalar yok yani.

Manyak adam
Sende resmine bakma kızım böyle birinin. Neyine senin resim. Herifin dediklerine baksana ergen ergen konuşmuş. Azcık aklını başına al sende bu adamın ne kadar tuhaf biri olduğunu aklından çıkarma.ne demek peşini bırakmayacağım. Bu ne perhiz bu ne lahana?

Ne biliyim ben unutamadım barışırız mutlu mutlu devam ederiz diye bekliyodum . Ruh hastası hem beni terketti hemde mutsuzluktan ölüýüm istiyo

Ne biliyim ben unutamadım barışırız mutlu mutlu devam ederiz diye bekliyodum . Ruh hastası hem beni terketti hemde mutsuzluktan ölüýüm istiyo
Düşün işte böyle bir adamla sevgiliydin. Düşün ki unut hatta soğu adamdan.
Soğu haaa! Eski günleri yad edip ponciklesme çünki onların hepsi aslında bir yalandı... Dırı dırı dırı rım...

Uuyyy ne arabask laflar onlar öyle
Adamın psikopat olduğunun farkındasınız, "uzaktan da olsa hayatıma müdahale etme bırak bende mutlu olayım" dedim diyorsunuz ama yanlışlıkla whatsappten arıyorsunuz. Tutarsızlık değil mi bu?
Ayrıldığınız ve hayatınıza müdahil olmasını istemediğiniz adamın numarası neden hala kayıtlıki?

Bu ruh hastasi size bugün gelse barışalım diye en fazla 1 hafta nazlanir barisirsiniz. Dolayısı ile onda sorun yok sorun sizde. Yanlışlıkla aramak ya da birbirinizden haber almak istemiyorsanız engelleyin. Kendinizi kandırmayın.

Bu arkadaşlarla aynı fikirdeyim, sadece ego yapmış, gözüne far tutulmuş davşan kadar şaşkınlığa uğramış siz çevrimiçi olup olup ona yazmayınca. E alışmış ilgiye, bi de sevgili de yapamamış tabi, e siz de artık onun yolunu gözlemiyorsunuz hatta başkasını bulmuşsunuz, yediremediği bu.

[/QUOTE]
Benden önce sevgili bulman zoruma gider, bekle önce ben bulayım demiş.
Hepsi bu.
Öyle çok derin manalar yok yani.
Resmen egosu baskin gelmis cildirmis egosunu tatmin etmediginiz icin lutfen birini buldum.bittin artik diyin parcalansin egosu

Valla yanlışlıkla aradım ya ona da dedim bu zamana kadar açık açık özlediğim de yada barışmak istediğimde gurur yapmadan niyetimi açıkça soyledim
Resmen egosu baskin gelmis cildirmis egosunu tatmin etmediginiz icin lutfen birini buldum.bittin artik diyin parcalansin egosu
Cidden yanlışlıkla mı aradın

Valla yanlışlıkla aradım ya ona da dedim bu zamana kadar açık açık özlediğim de yada barışmak istediğimde gurur yapmadan niyetimi açıkça soyledim
Bak canim onu seviyor ozluyor olabilirsin.Ama boyleleri sevse istese yaninda olmayi tercih ederdi.Cok seviyormus gibi Çalım atmalar kizmalar acikca ve net olarak Gururunu egosunu gosteriyor.
ASK sevgide gereksiz yere gurur olmaz.. ayri kalamassin paylasmak istersin sevgini
Yaninda olmak istersin
Boyle ayrilip ayrilip gidenler hep bi naneler yer ben sana diyim
Ortada hic sebeb yokken karsindakinin sevgisini goren bilen hala.boyle gereksiz sitemler yapan erkekle ugrasilmaz. Egosunu tatmin etmek isteyen erkek pohpohlanmaya alismis erkek seni ciddi sekilde yaralar.
Lutfen kotu seyler yasamadan şu adami ez geç bu sevinci yasatma ona.. bu kadar emin nasil konusabilir sana karsi? Ne hakla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…