Belli ki daha çok yalvarın diye bekliyor. Sizi niye terk etti ben onu anlamadım. Sizin hatanız yüzünden terk ettiyse "yalvarmanız" kabul edilebilir kanaatimce ama saçma bi sebep yüzünden ayrıldıysa niye gururunuzu ayaklar altına alıyorsunuz yalvararak? Ayrıca hem ona beni rahat bırak diyorsunuz hem de hala telefon numarası kayıtlı. Hayatınızdan çıkarmak istediğiniz kişileri hayatınızın her alanında çıkarın. Bas engeli geç. Şimdi o sizin yanlışlıkla aradığınızı değil aklını karıştırmak için bilerek aradığınızı düşünüyor. Bence önünüze bakın artık, zaten barışsanız bile eskisi gibi olamayacaksınız bu belli. Canınızı yakmak isteyen biriyle niye birlikte olasınız ki. Her yerden silmek, engellemek vs sizin kendinize yaptığınız en güzel iyilik olur.
Yaşlar kaç
Çocuk gibisiniz
Benden önce sevgili bulman zoruma gider, bekle önce ben bulayım demiş.Ben barışmak istiyorum ama kendisi kabul etmedi . E bu şekilde tehtitler savurunca bende doğal olarak beni rahat birak dedim
Manyak adam
Sende resmine bakma kızım böyle birinin. Neyine senin resim. Herifin dediklerine baksana ergen ergen konuşmuş. Azcık aklını başına al sende bu adamın ne kadar tuhaf biri olduğunu aklından çıkarma.ne demek peşini bırakmayacağım. Bu ne perhiz bu ne lahana?
Düşün işte böyle bir adamla sevgiliydin. Düşün ki unut hatta soğu adamdan.Ne biliyim ben unutamadım barışırız mutlu mutlu devam ederiz diye bekliyodum . Ruh hastası hem beni terketti hemde mutsuzluktan ölüýüm istiyo
Bu arkadaşlarla aynı fikirdeyim, sadece ego yapmış, gözüne far tutulmuş davşan kadar şaşkınlığa uğramış siz çevrimiçi olup olup ona yazmayınca. E alışmış ilgiye, bi de sevgili de yapamamış tabi, e siz de artık onun yolunu gözlemiyorsunuz hatta başkasını bulmuşsunuz, yediremediği bu.
Benden önce sevgili bulman zoruma gider, bekle önce ben bulayım demiş.
Hepsi bu.
Öyle çok derin manalar yok yani.
Resmen egosu baskin gelmis cildirmis egosunu tatmin etmediginiz icinlutfen birini buldum.bittin artik diyin parcalansin egosu
Bu arkadaşlarla aynı fikirdeyim, sadece ego yapmış, gözüne far tutulmuş davşan kadar şaşkınlığa uğramış siz çevrimiçi olup olup ona yazmayınca. E alışmış ilgiye, bi de sevgili de yapamamış tabi, e siz de artık onun yolunu gözlemiyorsunuz hatta başkasını bulmuşsunuz, yediremediği bu.
Cidden yanlışlıkla mı aradınBugun eski sevgilimin wpdan bakarken yanlışlıkla aramışım
Uuyyy ne arabask laflar onlar öyle
Adamın psikopat olduğunun farkındasınız, "uzaktan da olsa hayatıma müdahale etme bırak bende mutlu olayım" dedim diyorsunuz ama yanlışlıkla whatsappten arıyorsunuz. Tutarsızlık değil mi bu?
Ayrıldığınız ve hayatınıza müdahil olmasını istemediğiniz adamın numarası neden hala kayıtlıki?
Resmen egosu baskin gelmis cildirmis egosunu tatmin etmediginiz icinlutfen birini buldum.bittin artik diyin parcalansin egosu
Cidden yanlışlıkla mı aradın
Bak canim onu seviyor ozluyor olabilirsin.Ama boyleleri sevse istese yaninda olmayi tercih ederdi.Cok seviyormus gibi Çalım atmalar kizmalar acikca ve net olarak Gururunu egosunu gosteriyor.Valla yanlışlıkla aradım ya ona da dedim bu zamana kadar açık açık özlediğim de yada barışmak istediğimde gurur yapmadan niyetimi açıkça soyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?