Hem çalışıp hem okumak ?

Madamgonca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
3.476
1.496
63
41
Merhaba hanımlar , sizlerden fikir almak istediğim bir konu var. Ben 2.5 senedir bir şirkette çalışıyorum bu yıl yüksek lisansa başladım okul daha yeni başladı. Yüksek lisansa başlayacağımı yazın işyerime söylemiştim. Şimdi okul başladı , dersler akşam saatlerinde fakat ben işten çıkınca derse yetişemiyorum 6 da çıkıyorum derste 6 da Başlıyor 6 da çıksam okulda olmam 7 yi buluyor o trafikte okulda da devam zorunluluğu var.
Bu durumda ne yapmam gerekir işyeri ile bir saat erken gelip bir saat erken çıkmayı teklif etmek istiyorum. Ya da ne gibi bir yol izleyebilirim fikir verirseniz çok iyi olur

Benim de aynısı oldu bakın aynısı! ben ne yaptım işe erken gelmeyi teklif ettim patron kabul etti. İnatla erken girip erken çıktım( mesai tam doldu) bir süre sonra yesilkalp tamam sen herkesle birlikte gel yarım saat erken çıkarsın dedi. Şimdi mutluyum ama benim 2-3 gün ders var sizin her gün ise o konu biraz sıkıntı

Benimde haftada 3 gün dersim var normal de 9-6 çalışıyorum 8-5.5 istemeyi düşünüyorum kabul eder mi acaba benimki de

Benimde haftada 3 gün dersim var normal de 9-6 çalışıyorum 8-5.5 istemeyi düşünüyorum kabul eder mi acaba benimki de
Hakkınızı arayın. eğitim-öğretim hakkı engellenemez biraz inat ederseniz kimse yarım saatle batmaz. Onlar da işleri ona göre ayarlar sıkıntı olmaz

Bence de erken girip çıkmayı teklif edin. Pek sorun edeceklerini sanmam. Olur da sorun ederlerse hocalarla görüşüp durumu izah eder, o kaçan 1 saat için destek rica edersiniz.

Bence de erken girip çıkmayı teklif edin. Pek sorun edeceklerini sanmam. Olur da sorun ederlerse hocalarla görüşüp durumu izah eder, o kaçan 1 saat için destek rica edersiniz.
Onu düşündüm hocalarla Konuşmayı ama onlar tavrını baştan koydu devam konusunda çok hassaslar

Bilmiyorum bilsem zaten konu açmam
İşi bırak
Okulu bırak
İş yeriyle konuş

Hocalar en az 1 saat geç kalmaya, imtiyaz mı tanır allasen?

1 saat erken çıkayım gerekirse maaşımdan cüzi bir kesinti olsun, diğerlerine haksızlık olmaz diye teklif edeceksin

Bu kadar basit

Onun yerine 1 saat erken çıkıp 1 saat erken geleyim demek daha mantıklı olmaz mı ?

9-6 çalışıyorum
Muhasebe finans yapıyorum ama işim aşırı yoğun değil
Bu noktada imkanı yok ki erken gel, erken çık desin

Erken gidip, ortalık temizleyeyim, toz alıp, kahvaltı hazırlayayım dersen belki.

Ama onun için zaten personel vardır

Gidip ofiste 1 saat boş boş mu oturacaksın?

Yoksa gün sonu olan işim biriksin
Sabah erken gidip halleşeyim mi diyeceksin?

Esnafın işi 10da canlanıyor zaten,

Pek oluru yok o dediğinin

Kessin saatlik ücretinden

Saatlik ücretimden keserse benim elime ne kalacak zaten piyasa şartlarına göre oldukça düşük O Yüzden maastan düşmeyi teklif edemem

Esnaf değil bu arada onu da belirteyim

Bizim şirkette 8 de gelip 17 de çıkan personeller var 8 de işbaşı yapam da firmalar var ayrıca onlar o saatte gelip ortalığı toplayıp kahvaltı mı hazırlıyor işlerimiz zaten bilgisayar ortamında

Ben iş ortamını bilmeden yorum yaptım

Anlatsaydın ona göre yapardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…