- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.496
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Kabul ederler mi acaba konuşmaya da biraz çekiniyorumönce müdürünle sonra ik ile konuşabilirsin
Benimde haftada 3 gün dersim var normal de 9-6 çalışıyorum 8-5.5 istemeyi düşünüyorum kabul eder mi acaba benimki deBenim de aynısı oldu bakın aynısı! ben ne yaptım işe erken gelmeyi teklif ettim patron kabul etti. İnatla erken girip erken çıktım( mesai tam doldu) bir süre sonra yesilkalp tamam sen herkesle birlikte gel yarım saat erken çıkarsın dedi. Şimdi mutluyum ama benim 2-3 gün ders var sizin her gün ise o konu biraz sıkıntı
Hakkınızı arayın. eğitim-öğretim hakkı engellenemez biraz inat ederseniz kimse yarım saatle batmaz. Onlar da işleri ona göre ayarlar sıkıntı olmazBenimde haftada 3 gün dersim var normal de 9-6 çalışıyorum 8-5.5 istemeyi düşünüyorum kabul eder mi acaba benimki de
Olmazsa Cumartesi kalıp telafi edeyim diyeceğim sonuçta 3 günde yarın saatHakkınızı arayın. eğitim-öğretim hakkı engellenemez biraz inat ederseniz kimse yarım saatle batmaz. Onlar da işleri ona göre ayarlar sıkıntı olmaz
Onu düşündüm hocalarla Konuşmayı ama onlar tavrını baştan koydu devam konusunda çok hassaslarBence de erken girip çıkmayı teklif edin. Pek sorun edeceklerini sanmam. Olur da sorun ederlerse hocalarla görüşüp durumu izah eder, o kaçan 1 saat için destek rica edersiniz.
Bilmiyorum bilsem zaten konu açmamİş yerine tekliften başka ne Öner'i gelir sence?
İşi bırakBilmiyorum bilsem zaten konu açmam
Onun yerine 1 saat erken çıkıp 1 saat erken geleyim demek daha mantıklı olmaz mı ?İşi bırak
Okulu bırak
İş yeriyle konuş
Hocalar en az 1 saat geç kalmaya, imtiyaz mı tanır allasen?
1 saat erken çıkayım gerekirse maaşımdan cüzi bir kesinti olsun, diğerlerine haksızlık olmaz diye teklif edeceksin
Bu kadar basit
Mesain kaçta başlıyor?Onun yerine 1 saat erken çıkıp 1 saat erken geleyim demek daha mantıklı olmaz mı ?
9-6 çalışıyorumMesain kaçta başlıyor?
Ne iş yapıyorsun?
İnşaşlak izin verirBizim muhasebeci saatini değiştirdi böyle. Konuşun bence de.
Bu noktada imkanı yok ki erken gel, erken çık desin9-6 çalışıyorum
Muhasebe finans yapıyorum ama işim aşırı yoğun değil
Saatlik ücretimden keserse benim elime ne kalacak zaten piyasa şartlarına göre oldukça düşük O Yüzden maastan düşmeyi teklif edememBu noktada imkanı yok ki erken gel, erken çık desin
Erken gidip, ortalık temizleyeyim, toz alıp, kahvaltı hazırlayayım dersen belki.
Ama onun için zaten personel vardır
Gidip ofiste 1 saat boş boş mu oturacaksın?
Yoksa gün sonu olan işim biriksin
Sabah erken gidip halleşeyim mi diyeceksin?
Esnafın işi 10da canlanıyor zaten,
Pek oluru yok o dediğinin
Kessin saatlik ücretinden
Ben iş ortamını bilmeden yorum yaptımSaatlik ücretimden keserse benim elime ne kalacak zaten piyasa şartlarına göre oldukça düşük O Yüzden maastan düşmeyi teklif edemem
Esnaf değil bu arada onu da belirteyim
Bizim şirkette 8 de gelip 17 de çıkan personeller var 8 de işbaşı yapam da firmalar var ayrıca onlar o saatte gelip ortalığı toplayıp kahvaltı mı hazırlıyor işlerimiz zaten bilgisayar ortamında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?