• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem çalışıp hem okumak ?

Ben iş ortamını bilmeden yorum yaptım

Anlatsaydın ona göre yapardım

Bu şekilde işte genel olarak asırı yoğun bir işim yok bence aksama olmaz am sorsam patron ne der bilmiyorum

Dolgun bir Maaş alsam kesinti teklif ederdim ama o şekilde de zorlanırım bu şartlar Altın'da kesinti olursa zorlanırım :)

Merhaba hanımlar , sizlerden fikir almak istediğim bir konu var. Ben 2.5 senedir bir şirkette çalışıyorum bu yıl yüksek lisansa başladım okul daha yeni başladı. Yüksek lisansa başlayacağımı yazın işyerime söylemiştim. Şimdi okul başladı , dersler akşam saatlerinde fakat ben işten çıkınca derse yetişemiyorum 6 da çıkıyorum derste 6 da Başlıyor 6 da çıksam okulda olmam 7 yi buluyor o trafikte okulda da devam zorunluluğu var.
Bu durumda ne yapmam gerekir işyeri ile bir saat erken gelip bir saat erken çıkmayı teklif etmek istiyorum. Ya da ne gibi bir yol izleyebilirim fikir verirseniz çok iyi olur
Bu sorunu kısmen çeken biri olarak
Devlete atamam olursa yl yi bırakırım
Ama özelde bi iş görüşmem iyi gecti o enerjiyi aldım grup mülakatında .. ama benim okuluma sanırım engel olacak

Geldi mi üst üste gelir
Kariyerin icin hangisi iyiyse onu seç bence :)

Bu sorunu kısmen çeken biri olarak
Devlete atamam olursa yl yi bırakırım
Ama özelde bi iş görüşmem iyi gecti o enerjiyi aldım grup mülakatında .. ama benim okuluma sanırım engel olacak

Geldi mi üst üste gelir
Kariyerin icin hangisi iyiyse onu seç bence :)
yüksek lisans kariyerim için iyi ama işten de istifa edemem bu beni hem maddi anlamda zorlar hem de çalışmam gerekıyor 2,5 senenin tazminatını da alamam o yüzden çözüm bulmalıyım :(

İşyerinde bir arkadaşım aynı durumdaydı ama o haftanın iki günü komple okulda olması gerekiyordu. İk ile anlaştılar maaşında ufak bir düşüşle.

Back
X