Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

gecmiş olsun karamukcm bızde ana oğul gribiz ondaan gidemedm bgn meleğe:(dktra gttk öme zahide vicks vedı dktr kızlar sıtına mı uygulayayım daha önce hiç kullanmadım bilgim yok cimcimem neeledesn sen böyle bi tarif veryrdn saırım ablanlar yapıyrlarmıs banada yazsana cnm ya

gecmiş olsun karamukcm bızde ana oğul gribiz ondaan gidemedm bgn meleğe:(dktra gttk öme zahide vicks vedı dktr kızlar sıtına mı uygulayayım daha önce hiç kullanmadım bilgim yok cimcimem neeledesn sen böyle bi tarif veryrdn saırım ablanlar yapıyrlarmıs banada yazsana cnm ya

sağol canım size de çok geçmiş olsun

geçmiş olsun karamuk cnm
nilimsi sizede geçmiş olsun cnm ömerciğimizede nereye götürdün cnm ömeri dr nasıl tarif etti vıcks çok merak ettim bilgilendir bakalım bizleri

gamzecm sağol ya evde ömeri iyi ediyorum bal zencefiller ıhlamıurlar vs...azıcık dısarı cıkıyrz haydee sil bastan cnm esim burada değil memelekete gitti ondan hastahaneye gidemedm sağlık ocağına gtrdm ilerlerse (ki inş ilelemez iyi simdi)doktorumuza gtrcm aslında baya direndm gitmemek için direk antibiyotiği dayıyorlar cünkü:(sağlık ocağındaki dktr vicksi tavsiye etti yazdı sırtına ve göğsğne sür cok rahatlar dedi burda cimcimem de yazıyodu ablamlar böyle yapıyor diye işte cimcimeyi beklyrm asıl tarif onda:)öksürüğünede geceden siyah turpu oyuyorum içine 2 kasık balı koyuyorum siseyi kapatıp ayazda bekletyrm 1 gece turp suyunu salıyor onu içiriyorum cok iyi geliyor ahmet marankinin tarifi bu sitesnde de yazıyor bir bak derim yeğeneimde bronsit baslangıcı var turp cok iyi geldi gecenlerde ahmet marankiyi dinliyrdm bir yerde cocuklara direk kimyasalları yüklemeyn diyordu cok doğru ben ömer hapsursa dktra gtryrdm ilk kez bu kadar bekeledm tabiki ALLAH (c.c)korusun acil olaylar haricinde hemen dktra gitmeli ama bunlardan da faydalanmalı ilk önce tabiki hekim yani..öksürüğe bal içine toz zencefl koyuyrm oda cok iyi gelyr siz neler yapıyrsnz

Karamuk ve Nilimsi, çok geçmiş olsun kızlar...

Melekcim, her şey mükemmeldi canımın içi, ellerine sağlık çok çok teşekkürler :)

kızlar bu gün öldüm öldüm dirildim yine sabah herifi işe yolladım bi kaç saat sonra bir tel hastahaneye kaldrıldığını söylediler. inanın neye uğradığımı şaşırdım neden diyorum ses etmiyorlar çıldırdım gidene kadar.çekirge ssk ya kaldırılmış ağızların laf alana kadar birbirine kattım ortalığı nefret ediyorum bu hastahaneden. neyse sonuçta bir biri çıktı ve önemli bişey değil bi kaç saat müşaedede kalıcak dedi nerde diyorum neden diyorum mubarek dikili sanki ağzı sonunda başhekime çıkıp tehdit ederek cevap alabidim.ya bana açıklama getirirsiniz ve görürüm yada basını buraya yığarım avukatımıda arıyoum diyerek.kalp sıpazmı ama şimdi iyi dediler.tabi o sözü duyunca ben iyice çıldırdım. :43: aklıma 3 yıl öncesi geldi.yinemi dedim kendi kendime. hemen babamın doktorunu aradım ve ambulansla fakülteye sevk ettirdik iyice tetkikler yapıldı.önemli bir durum değil ama u çalışma koşullarında en fazla bir kaç yıl daha böyle gider dedi.:43: :43: :43:
kızlar dünyam yıkıldı resmen neyse akşam üstü taburcu etti bi kaç gün dinlensin evde dedi. artık düzenli ilaç kullanacak. ve işini değiştirmesi gerekiyo ama anlatamıyorum hastahaneden çıktığımızdan beri olmaz diyo başka bişey demiyo bi daha bu maaşla nereye girerim kaç yılım heba olucak deyip duruyo. nasıl laf anlatıcam ben bu adama bilmiyorum ya bi daha aynı şey olursa ya daha kötü olursa.:43:
neyse kızlar sonra gene konuşuruz ama şimdi çok kötüyüm.nolur bana bi akıl verin nasıl ikna edicem ben bu adamı. her şeyi geçtim ya bu gün çok daha kötüsü olaydı.:43:

selam kızlar...
nilimsi geçmiş olsun canım..oyanın da babası rahtsız bu ara biraz bu gün de göz ameliyatı falan oldu babasının o yüzden giremez şu ara sanırım ..gelince yazar..

leadangel,elifangel canlarım afiyet olsun beyendiyseniz ne mutlu :)çok seviyorum ben yemek yapmayı pasta börek çörek işlerini :))valla bıraksalar bütün gün yapabilirim

antikacım çok çok geçmiş olsun allah birdaha yaşatmasın inşallah...

bu ne ya topikten hastalık akıyor..
karamukçum,antikam nilimsicim hepinize çok geçmiş olsun
antika dik kafalıysa kocan işin çok zor canım..
nilimsi benim görümcemin evinde turplu bal hazırdır her daim,biraz rahatsızlansa çocukları hemen ondan bir tatlı kaşığı veriyor.ben ondan duymuştum talhaya yapmıştım ama bu ara hiç aklıma gelmedi çok şükür hasta falan değiller ama yinede bulunsun evde zararı yok nasılsa
hafta sonumuz çok yoğundu bugünde aynen çokmu geziyorum ne ama havalr tamda gezilcek gibi
bugün oğlumun sınıf arkadaşının doğum günü vardı arda da katıldı onlara arada bir istemedelir ardamı küçük diye ama bir cıyaklayınca hemen aldılar:52:
unutmadan cimcimem babana acil şifalar diliyorum geçmiş olsun canım..
ahh ahh ana baba deyince içim nasıl oluyor anlatamam:43::43:

sağolun kızlar şimdi okuduk hastalarımız çokmuş hepimize geçmişler olsun inş. çabucak atlatırız.
kaderim sorma hemde nasıl dik. tam bişeyler yolunu giriyo derken yine herşey tepetaklak oldu. Allat'tan Devrim'de bu gece erkenden uyudu şimdi bende yatıcam. ama kafam allak bullak.boşa koyuyorum dolmuyo doluya koyuyorum almıyo. o sinirle evdeki bütün sigaralarıda kırdım attım bundan sonra adını bile duymak istemiyorum o meretin.

günaydın kızlarrr
çok sağolun hepiniz
antikacım çok geçmiş olsun canım allah bir daha göstermesin hayatım işallah ikna edebilrisin kocanı ama o da düşünse ya biraz sonuçta herşey para değil sağlık bu sen de onu düşündüğün için bırak diyosun sonuçta öyle değilmi ama

slm hanımlar antika geçmiş olsun eşine cnm ihmale gelmez allah muhafaza
bizde çok kötü bir gece ve bugün geçirdik tuğkan ateşlendi gece 2 gündür azar azar hissediyordum ama birden fırladı ne olduysa fitil şurup normale döndü dedik tabi ben bütün gece oturdum yarım saat uyudum eşim bekledi yani ikimizde sbh ettik 3 gibi biraz yine çıktı ateşi 2 kere badisini ıslattım giydirdim bir fitil daha yine düşürdük sbh yine çıktı doğru dr a gittik ordada kontrol ettiler biraz yüksekti muayene olduk hafifi boğazlarında kızarıklık ama ateşi 39 çıkarıcak kadar değil dedi drumuz idrar yolu enfeksiyonundan şüphe etti tam 2 saat idrar bekledik tuğkandan ay 20 keremi baktım artık bilmiorum oğlumda bende eşimde çok üzüldük bugün yorulduk sonra sonuçlarımız temiz normal idrar talhilimiz ama kültür perşembe çıkıcak inş. oda temiz çıkarda boğazlarındaki kızarıklıktandır ateşimiz belkide biraz dişler teiklemiştir ama hiç keyfi yok bız bız sürekli kapris allahım hepimize şifa versin

benimkide aynı canım başımda zırlıyor bütün gün
huyları değişti.dişler mahvediyor bir çıkarsak rahatlıyacaz
geçmiş olsun tuğkana benimde ödüm kopuyor ateşlenecek diye

sağolun kızlar bu gün raprunu çıkardım gidip bide giden gelen şimdi oturuyorum.aynen karamukçum bende aynı şeyi söylüyorum ama dinleyene.bide bu gün eniştemle konuştuk oda o fabrikada müdür doktorun raporlarıyla gelsin başka bir bölüm ayarlamaya çalışalım zaten o raporla o bölümde çalıştırılamaz dedi. bakalım bir umut bekliyorum şuan.
Allah'tan Devrim iki gündür pek mülayim anlar gibi sesi sedası çıkmıyo bu akşam yemeğini bile ben yedirmedim koydum önüne tabağı döke saçada olsa kendi kendiciğine yedi garibim. neyse kızlar bizde durumlar böyle haaa bide bütün gün sigaranın sesi yoktu evde her şerde vardır bir haır derler ya galiba bizimde hayrımız bu olucak.

geçmişi okudum hakikatten nazara geldik sanırım antikacım geçmiş olsun inşallah bi daha olmaz korkma hastalığına çok üzüldüm ama sigara olayına çooooook sevindim inşallah vesile olur ikinizide gamzecim sizede geçmiş olsun nilimsi sizede
kuzucuklarımız hasta olmasın bizz olalım hiç kıyamıyorum onların hastalığına keyifsiz huzursuz oluyorlar ben bugün hep evdeydim dağnık evimi toparladım duru ananesinde o yokken işim o kadar çabuk bitiyor ki yapışık ikiz gibiyiz evde kimse olmasa bile asla oyuncaklarıyla kendi kendine oynamıyor yaaa sizinkilerde öyle mi kızlar nereye gitsem hep yanımda

antkm canım cok gecmiş olsn cok Rabbim korusun sedam ya bana mı anlatıyrsn bizde aynı sizin gibiyiz yapışığız bir ara hiç bıakmıydu beni ömer cok bunalmıstım oturup ağladığımı bilirim ama sükür ki bunlar dönem dönem gene dibimde hep ama azda olsa artık oyuncaklarına yada diğe objelere dikkatini yöneliyor aman sağlıkları olsunda ne olursa olsuuunnn:nazar::emir_bebek:

karamuk cnm geçmiş olsun kocana...:42:

nilimsi cnm benim ben anca bugün gelebildim eve yeni gördüm :26:vicks cilde sürülmez biliyorum ben ama zararlı diye duymuştum ablamın yaptığı bal limon zeytinyağı karışımı öksürüğe bire bir geliyor :32:ben ondan bahsetmişimdir cnm nasıl oldu ömercim şimdi

meleğmmmmm gelemedim aama biliyorsunuz:59:

kızlar çok zor bir hafta geçirdim bende :43:

babam geçen hafta yolda tansiyonu düşmüş ve bayılmış...o gün ablamın doğum günüydü.gelen telefonla çıldırdık yoldan geçenler kimliğinden ismini söyleyince dünyam başıma yıkıldı..evden nasıl çıktığımı hatırlamıyorum Allahtan evin hemen karşısında olmuş olay...o gün bugün inanın kendimde değilim telefonun çalmasından nefret ediyorum :59:tabi geceyi acilde geçirdik gözlüğü kırılmıştı düştüğünde yeni gözlük alabilme için katarak ameliyatı olması gerekiyordu p.tesi oldu şükür iyi geçti ameliyatımız biraz uzun sürdü çünkü babacığımın tansiyonu düştü tam ameliyat girmeden önce bekledik bayağı...3 gündür babamda kaldım..babam benim canım hatta canımdan ötedir öldüm öldüm dirildim

ameliyata giderken atatuğ uyuyordu eşimin uyandıralım gelsin bizimle ben geri bırakırım dedi kızdım eşime bırak uyusun çocuk dedim demez olaydım :60:eve döndüğmüzde sadece benim yüzme bile bakmadı öpüyorum kafasını çeviriyor oturdum onca üzüntünün üstüne başladım ağlamaya yarım saat böyle devam etti eşim uyuttu dr.aradım dedim böyle böyle drumuzda sağolsun şimdi uyansın atatuğ 30dk. dışrı çıksın siz evde kalın..neyse uyandı yine üzgün bişeyde yemedi ben uyumuş numarası yaptım ablamla dışarı çıktılar eve geldiler ben üzgün durdum geldi beni öpmeye başladı kuzum

işte o an 10 gündür yaşadığım stresli sıkıcı üzüntü kalmadı şükür:43:Allah bizede sizlerede böyle sıkıcı üzüntülü günler göstermesin herkes bir tarafa ailem eşim çocuğum bir tarafa...

AHYATUcum sizin taraflara gidersen halama söyle kardeşin ameliyat olmuş de p.tesi diğer gözünden olucakmış de şimdi iyiymiş demeyi unutma :)

leadangelim iyi mi kuzum şimdi daha önce okusaydm alo derdim:43:inş diştir...

teşekkür ederim kaderim aynen dediğin gibi cnm baba değince akan sular durmuyor ters akıyor bende de sizde çook geçmiş olsun...

antikacım çoook geçmiş olsun cnm inş fabrika yerini kendiliğinden geçirir yoksa:22: devrimi öne sür en tesirlisi o...onun sana ihtiyacı var de o zaman işi bile bırakır :50:

Son düzenleme:
oyacım soluksuz okudm canım yazını cooook gecmiş olsun ah ah anne baba kardes insanın aklı cıkıyor...gelmiş gecmiş olsn cnm benim ömer iyi cok sükür ama öksürüğü kaldı doktorun verdiği buharlasan merhem yazıyor üzende sanki ben senin yazılarından öyle hatırlıyorum ablam cocuklaı terletidi vs. diye anımsamıstım cok sağol canım atatuğumu karizmatik oğlumu kokla benim için ne hassas yavrularımmız var Allahım sInAMAsın onlarla bizi öpym canlarım

Back
X