Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

oyacım soluksuz okudm canım yazını cooook gecmiş olsun ah ah anne baba kardes insanın aklı cıkıyor...gelmiş gecmiş olsn cnm benim ömer iyi cok sükür ama öksürüğü kaldı doktorun verdiği buharlasan merhem yazıyor üzende sanki ben senin yazılarından öyle hatırlıyorum ablam cocuklaı terletidi vs. diye anımsamıstım cok sağol canım atatuğumu karizmatik oğlumu kokla benim için ne hassas yavrularımmız var Allahım sInAMAsın onlarla bizi öpym canlarım

teşekkür cnm Allah hiçbirimize yaşatmasın...karizmatik oğlunda seni de ömerciği de kocaman öper cnm...cnm zeytin yağı limon bide kestane balı limon süper iyi geliyor öksürüğe bir dene derim...vicks içnde cildine zararlı olduğunu duymuştum o gün bugün sürmem ben:( ablam göğüslerine bal sürer karabiber ekerdi ama o da hiç iyi değilmiş....ablamınkiler bir başladılar mı 3 haftadan önce kesilmez öksürükleri....denemediği kalmadı....

evet cnm yaaa gerçekten çok hassaslar bir daha uyurken bırakmam uyanık olsa böyle olmazdı eee neyse sonuç 2 aydır odasını ayırdığım çocuk şu anda babasıyla koyun koyuna yatıyor evimize geldik bugün ve belirli bir süre daha bizimle yatmasına izin vericem çok zoruma gitti çünkü:43:

Son düzenleme:
sedacım gerçekten vesile olucak galiba. zaten üzüntü bi taraftan laf anlamamasının öfkesi bi taraftan iki gündür deli gibi yiyiyorum aklıma bile gelmiyor.
cimcimem sizede çok geçmişler olsun canım. zordur bilirim ama aman dikkat et canım kendinede benim panik atağım öyle başlamıştı halada telin sesini duydummu elim ayağım kesiliyor. kuzularımız gerçekten çok hashas yavrucuklar Allah onlarla sınamasın inş. hiç birimizi.
kızlar bu saat oldu bende yine uyku muyku yok iyice sinirlerim bozuldu anlaşılan dokunsalar ağlıycak gibiyim. bu nedir yaaa topluca bi kurşunmu döktürsek napsak.hiç inanamam böyle şeylere ama denize düşen misali oldum artık.

sağolun hanımlar ya akşam annesine acıdı herhalde erkenden uyudu bende onunla erkenden uyudum çok yorgundum eşim kontrol etti geçe kadar ateşini hiç yükselmedi gece bende sürekli baktım soğuktu ama sbh kalktığımdan beri kualklarım çok kötü uğulduyor kızlar ya bende üşüdüm kesin kendimde grip belirtisi yok ama özellikle sağ kulağımda uğultu var allah ne berbat bişeymiş buya

cimcimem cnm babanada gelmiş geçmiş olsun atatuğlada barışmanıza sevindim merak etmiştim ama kendi derdimize düştük arayamadım bende

benim annecğimde de tansiyon var arada bir çıkıyor.ödümüz kopuyor
özelikle gece tel çalınca eşime koşuyorum aç diye
allahım uzun uzun ömürler versin annelermize babalarımıza onlar olmadan hayat nasıl akar gider
düşünmek bile istemiyorum,biraz içimde sıkıntı olsa acaba bişeymi oldu olacakmı diye içim içimi yiyiyor
buda piskoljik bir saplantı hastalık belki ama bende acayip böyle bir durum var.
her gece yatmadan anneme babama dua etmeden uyuyamıyorum onlar benim herşeyim..
onalrın keymetini hayattayken bilelim, bizleri biraz üzgün görseler bütün gün akıllarından çıkmıyoruz,
ah ahhh cimcimem seni çok iyi anladım canım allahım böyle bir durum göstermesin hiçbirimize
tekrar babacğına çok geçmiş olsun bidahaki ameliyatı içinde acil şifalar diliyorum..

sağolun kızlar atlattık sıkıntıları hayırlısıyla p.tesi şu ameliyatı da atlatalım unutalım gitsin istiyorum :63:

ama bu sefer atatuğda bizimle gelicek :52: ya annemler sen geleme diyorlar ama evde asla ama asla bekleyemem sanki ben orada olmasam bir terslik olucakmış gibi geliyor neden bilmiyorum :58:telefonla söylenenler beni asla tatmin etmez...ya bu aralar paşama çok yükleniyorum gibi geliyor...bütün düzeni bozuldu uyku yemek...offff Allahım hayatta ki en önemli şey sağlık...

sağolun kızlar atlattık sıkıntıları hayırlısıyla p.tesi şu ameliyatı da atlatalım unutalım gitsin istiyorum :63:

ama bu sefer atatuğda bizimle gelicek :52: ya annemler sen geleme diyorlar ama evde asla ama asla bekleyemem sanki ben orada olmasam bir terslik olucakmış gibi geliyor neden bilmiyorum :58:telefonla söylenenler beni asla tatmin etmez...ya bu aralar paşama çok yükleniyorum gibi geliyor...bütün düzeni bozuldu uyku yemek...offff Allahım hayatta ki en önemli şey sağlık...
sağlık çok önemli cnm herşey yeniden düzene giriyorda keyifler iyi olsun yeterki bizimde aynı durum bu aralar yine bir lokma yediricem diye neler yapıyorum artık büyüdüler oyunda sarmıyor napalım hayırlısısı elbet eski düzene giricekler yeterki herşey yolunda gitsin

herkeze mrb bayadır sadece okuyup okuyupp çıktım inanın yazmaya fırsatım olmadı hiç 2 çocuk ne zormşş yaaa hep derlerdi tek çocuk hiç çocuk çok doğruymuş herkez 2 bebiş olunca anlar halimi:52:az önce anne babamı ve kardeşimi geçirim kızçelerimi uyuttum artık dedim yazayım bende.biz bu sıralar hastalıklarla uğraşıyoruz malesef tuğçe hasta oldu ondan ece ye geçti ece ufak olduğu için ağır bi şekilde grip oldu bronşite yakalandı tam iyileştirdik tuğçe tekrar hasta oldu yine ece ye geçti ece şuan yine rahatsız bu gece kontrole götürdük doktoru daha iyi dedi anlıcaz bi tuğçe bi ece koşturuyoruz allahtan ben iyiyim çok şkr de onlara bakıyorumm..tuğçenin cumartesi saat 14 te as merkezde gösterisi var(as tv den canlı yayın verilicek)yavrum 1 haftadır okula sabahçı gidiyor eve geldğinde pestili çıkmış bir vaziyette yorgun ve huysuz olarak:27:onunla koşturmaca derken böyle günler geçiyor bende..ben yorgun savaşçı daha evi toparlıcam hiçç iş bitmiyorr allahım bitirmesin de inşş.ben den bu kadar kızlar sizlere umarım iyisinizdir hasta olanların varsa allahım acil şifalar versin inş...umarım artık fırsat bulur yazarım buraya yazamazsamm kusuruma bakmayınn hep aklımdasınız..herkeze hayırlı gecelerrrrr:3:

cimcimem inş.hayırlısıyla atlatırsınız. gerçekten öle oluyo aslında insanın elinden birşey gelmiyo ama illaki orada olacak işte.aaahh o ameliyathane kapılarında beklemek Allah yardımcınız olsun canım. inş. sorunsuz çabucak atlatırsınız. orda beklenemenin ne zor şey olduğunu çok iyi bilirim.
ahyatucum sizede geçmiş olsun canım.
kızlar bu gün benim herifte işe eri döndü bakalım hayırlısı Allah'tan dedim bekliyorum inş. bi çare bi çözüm gelir. yoksa benimkinin laf anlıcağı yok.
birde seda ve melekçim yeni torba yasamız hayırlı olsun bizden başkasını vuracakmı bilmiyorum ama piyango şimdilik bizlere vurdu. vardiyalı çalışan işçilere. yeni yasaya göre vardiyalar 4 e çıkıyo. yani günlük çalışma süresi 6 saate iniyo buda saat ücretli çalışan herkesi vuruyo demek oluyoki. Allah kirada oturan çok çocuklu ailelerin yardımcısı olsun :50:
heee unutuyodum benim sevgili goncam iki gündür evde ya dün bi ara uyuklarken maillere bakıyorum onun adresinde bişey gördüm. bir dilekçe Küba Elçiliğine yollanmış. kalkınca sordum bu ne hayırdır diye. bi şansımızı deneyelim dedim demezmi. :37: hoş bazılarınız biliyor oraya karşı zaten bir şeyler vardı hep içimizde orda yaşamayı ikimizde isteriz yıllardır ama başvuruyu hiç düşünmemiştik. şimdi birden üstelik böyle bir zamanda dilekçeyi görünce şok oldum. :53: çok zor hatta imkansız bir ihtimal çünkü çok ağır şartlar isteniyor ama istermisiniz kabul edilelim. orda yaşayan ikinci Türk aile oluruz belkide kimbilir :46: Tabi HAYALLLLLL :1:

kaderim bahsettiğin şey psikolojik canım ona yol yakınken bir çare aramanı tavsiye ederim canım sonrası yavş yavaş büyük sorunlara yol açıyor. cimcimeme de demiştim dikkat et diye. bende senin gibiydim ilk eşim askerdeyken başladı telefon çalınca başımdan aşaya kaynar su dökülüyodu boğazım düğümleniyodu sanki. babamın rahatsızlığından sonra her tel sesine nefes alamamaya başlamıştım birden buz gibi ter döküyodum telin sesini her duyduğumda. sonunda da panik atak krizleri başladı.hoş bizim evin telefonu pek normale çalmadığından belkide de. ya hastalık haberi gelir ya kuyu cadıları arar sorun çıkar, yada doğum için ararlar. bazen diyorum bi gün olsun ya sebepsiz çalsa şu meret. Allah 'tan arada cimcimem arıyo artık son zamanlarda sebepsiz yere sağolsun :1:

günaydın hanımlar meleğim annsine gidicekti sanırım gitmiş cimcimem babasına koşturuyor elifangal pc yok ben deseniz tuğkanın derdinde boşlandı buralar iyice
bizde dün tahlil sonuçlarımızı öğrendik tertemiz allahın izniyle keyfimizde yerine geliyor gibi ama iştah yok iştah yokuda geçtim hiç yemiyor boğazları acıdığından herhalde bende cumartesi misafir ağırlıycam pazarda belki babm gelir pazarteside bir aksilik olmassa gideerim köye

kimseler uğramamış benim gibi bizde okullar açılmadan talhaya tatil keyfi yaptırdık.
yarında sinema sözüm vardı 2 çocuk olunca böyle işte talhanında istediklerini yapmak gerek
yarın ardamda annanede olacak bütün gün, sinemaya girme çağına çokk var çünkü
talha pazartesine kadar annemlerde kalacakk.
böyle işte bizim özetimiz:1:
çocuklu kadının 1 haftalık programı görüldüğü üzere hep çocuklarına adanıyor.
ahyatu senin halinden ben anlarım canım 2 çocuklu vallahi daha zor
şu ev işi kadar nankör başka iş bilmiyorum.
temizle topla yine aynı sabah yine topla öğlen yine dağınık akşam yine topla sabah yine dağınıkk
çok maraton,akşam eşimle konuştukta talhamı 3.5 yaşında vermiştim kelebek kreşine ardamıda verecem galiba dedim,çok büyük konuşmuştun hani erken vermeyecektin diyor..
dedim ya ben kafayı yiyecem bu evde yada ardayı verecem,hem arkadaşlarıyla zaman geçirmek paylaşmayı öğrenmek o açıdan çok önemli,ayy bilmyiorum daha çokkk var ama 2 sene daha nasıl evde duracam onu düşünmek bile istemiyorum..
işimi özledim çokkkkkk.
şeytan diyor çağır kaynanayı gelsib bizde kalsın arda ya baksın bende çalışayım kocada yok onda yanlız yaşıyordu 6 yıldır.hemen gelir:18:ama gel demesi kolayda git demesi asla olamaz çok zor
kızlar ben kendimi dışarları atıyorum artık yoksa kafayı yiyebilirm bu mahallede..
evimide çok özledim:43:
neyse son olarak antikam haklısın destek alacam hem bahsettiğim konuyla ilgili hem kafayı yememekle ilgili:53::53:
ama ayşe gavastan öğrendiğim taktiği uyguluyorum yoksa vay eşimin halineee
tüm sıkıntımı eşimden çıkartıyorudm..canım kocacaım benimmm oda beni çekiyordu..
şimdi kendimden çıakrtıyorum :52::52:
ay ne çok yazmışım kaçtım ben:1:

selam kızlarrr bende bi tuhafım bugünlerde inanılmaz mide bulantısı keyifsizlik canım pek çok şeyler istiyor bana ne oluyor???

başta balık ızgara pizza bide dürüm geçen gece berbatttım yaa gece 2 de çekirge meydandan dürümler gelsin kilolar gelsin :(((

yarın dışarı çıkıcam duruşumla azcık gezinelim evde kafayı yiyor haklı ama doğurana kadar sokaktaydım :))))

günaydın hanımlar
cimcimem babana çok geçmiş olsun hayatım insanın vallahi dünyası duruyo onlara bişey oldumu allah başımızdan eksik etmesin yokluklarını hiç düşünemiyorum canım allahım acil şifalar versin hayatım. paşanla da aranın düzelmesine sevindim canım büyümüşlerde küsmeyi de biliyolar baksana:)
leadangel ve ahyatuğ kızlar sizin kzucuklara da çok geçmiş olsun işallah tez zamanda iyileşirler

leadangelcim canım çok çok geçmi olsun tuğkanıma kıyamam..iyi bakın kendinize çok salgın var..

oyacım tekrardan çok geçmi olsun babacığına ve paaşşama kıyamam çok geçmiş olsun nasıl şimdi umarım iyidir..akşamdan beri aklım sende valla..

allah 2 çocuğu olanların yardımcısı olsun ama bizlerde o marotona gireceğiz yavaş yavaş..zor ama sabır geçecek o günlerde büğüyünce keyfimizi süreceğiz meleklerimizle..

antika tekrar geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun inşallah herşey gönlünüzce olur..

sedacım bence duru seni çok özlüyor o yüzden seninle sürekli vakit geçirmek istiyor..anane,babanne derken çocuk evinde ve seninle vakit geçirmek istediği için sürekli seninle..

selam hanım hanımcıklar....
nihayet biraz olsun kafayı toparladım. hala bi haber yok ama umut deyip bekliyoruz. bu gün sigarasız tam 6. günümüz.:62: galiba kurtuluyoruz bu illetten darısı hepinizin başına kızlar.
cimcimem sende de yarın hayırlı haberler bekliyoruz inş.
bu arada kızlar Küba'dan haber geldi tabi beklediğim gibi yanıt baya ağır şartlar sunuyorlar. tamamen kapıları kapatmamışlar ancak yüklü bir mebla istiyorlar ilk etapta oturma ve çalışma izinleri için.:50: fakat her zaman dediğim gibi vardır bunda da bir hayır.
unutmadan hayır deyince aklıma geldi hep diyorum ya bir kapı kapanırsa başkası açılır diye çarşamba günü bir iş görüşmem var kızlar bakalım hayırlısı :62:

tünaydın hanımlarrr
Kandiliniz mübarek olsun hepinizin allahım bugünün hattırına hepimizin gönlündekileri hayırlı eylesin
ayrıca sevgililer gününüzde kutlu olsun bütün sevgililerinizin ömrümüzün sonuna dek yanımızda kalması dileğimle kendinize iyi bakın leadangel kaçarr.... özleyin beni anacımm....

Back
X