Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

cimcimem çok geçmiş olsun ama dikkat et pc ne girmesinler.özel ne varsa gidebilir. leadangelim piskopatlık değil farklı bir sektör bu hackerlık bu sayede pc lerin veri tabanlarını göçerterek para kazanıyorlar. önce hackliyor sonra bu sayede başka pc lere yolladıkları dosyalarla virüsleri salıyor ve pc lerin parçalarını yakıyorlar.
bu arada ben malesefki yazıyla aynı düşüncelerde değilim. bunları yazan modernleşme karşıtı değil yozlaşmış kadını tercih eden biri olmalı bence. çünkü asıl Türk aile yapısında kadın üretendir. yerleşik düne geçildikten sonra kapatılan ve yozlaştırılan olmuştur. daha geçmişe gidecek olursak Türk milletinin göçebe olduğu dönemlerde her aile büyük çadırlarda yaşarmış ve kadınlarda erkeklerle aynı işleri yaparmış. fakat durum biraz daha farklı o sistemde kadın doğurganlığı bittiktene kadar çadırın yani evin iç düzeninden sorumlu olanmış ve diğer o ailenin mensupları kadın erkek hepsi diğer işleri görürlermiş.yani günümüzün sorunu çalışan kadın değil zaman yargılarının değişmesi ve yasal saçmalıklardan kaynaklanıyor.zaten kültürümüzü yok etmeye çalışmalarıda bundan kaynaklanıyor.geçmişe bakıldığında Türk milletinin harika bir sosyolojik düzeni varmış. hem çoğalabiliyor hemde her açıdan yeterli oluyorlarmış. ama tabi bu ne batı dünyasının nede bazılarının işine gelmiyor.bu arada bunlarda bazı arşivlerden yok edilmeye çalışılan bilgiler. Allah'tan ki bazı yazıtlar ve belgeler bizim topraklarımız üzerinde değilde üzerine kum dökerek yok edemiyorlar.

cimcimem cok gecmiş olsn cnm var böyle deliler yazmıssın antkam nedenini ama ben anlamıyrm yani baskasının özeli sonucta.kızlar cok özledm sizi ve kuzucuklarınızı buluşma ayarlayalım yaaaa...elifide görmüş oluruz:)bizimde asımız vardı bgn bi dahaki ası 2 yasında oluckms.atık asılarda bitti yani:)bitmesi iyi oldu cünkü kuzucuklar artık anlıyorlar ömer zahid beyaz önlüklü birini görünce baslıyor cığırmaya :)gözlerim doldu bgn düşününce ilk asısına gtrdğmde kücücüktü minicikti..simdi kocaman oldu meleğim rabbim sağlıklarından ayırmasın inş...mutfağa doğru gideyim acaba bgn ne corbası pişireyim:::::::::::::::)hergün düşün düşün dur siz neler pişiryrsnz hadi yazın ya cok ölü gördüm bu topiği canlandıralım :)

antikam sen gecen sene hangi havuza gdyrdn?atatürk kapalıyamı?eniştem bedebn eğitimi öğetmnide tavsiye etmedi orayı hijyenini vs..cok kalabaLIK gruplar geliyrms oraya belediyelerinki daha temizmiş atatürk 80 ytl belediyeleriinki 40 ytl(sezon acılana kadar)sen gdcnmi ben düşünyrm arastırıyrm suyu cok sevyrm:)

nilimsicim geçen sene Atatğrk 2e gidiyordum ama bu sene nilüfere gidicem heralde hem daha güzel hemde hocam oraya geçti oun için orayı düşünüyorum. ama fiyat pek eniştenin dediği gibi değil 200 aylık istiyor nilüfer

vallhi ben yazıyı çooook beyendim nilimsi cnm bizler görüşüyoruz sen ne arıyor ne soruyorsun bizleri ama enkısa zqmanda senide görmek isteriz aramızda özleştik
ben bugün tarhana yapmıştım öylenlik akşamda babannesi pirinçli tavuklu çorba yapmış sağolsun ondan içicek cidden menü paylaşsak güsel olur vallhi insan bazen şaşırıyor ne pişireceğini
makarnada pişiyor onuda yer gezmelerde olunca böle acelecek ne yapılırsa
şimdi size taze resimler ekliyim

meleğim herşey için bikere daha teşekkürler cnm uzun zamandır bukadar gülmemiştim
ayrıca verdiğimiz dağınıklıktan dolayı özür dileriz vallhi tuğkanın konfetisi gelir ayak sana iş çıkardı

Leadangel konfeti deme bana hala aklıma geldikçe gülüyorum. Asıl makine o an patlamalıydı, hepimiz şokla ağzı açık tuğkana bakarken çıkardık. Arşivlik olurdu bol bol gülerdik

Resimler süper çıkmış da ben ve kuzum her yeri kaplamışız yaaa bir daha en arkaya geçeyim belki daha küçük görünürüm ehehehe

Meleğim ellerine kollarına sağlık, özellikle benim için yaptığın için on kere ayrıca teşekkürler

Harika bir gün geçirdim...

NİLİMSİ, canım biz sürekli görüşüyoruz zaten, sen de gel müsait olunca

aman kızlar ne dağınıklığı sizden 10 dk sona heryer gıcırdı ne olcak sanki bi süpürge açtım öyküyle 2 dk oyuncakları topladık tamam...sona öykü kayu izlerken de ben bulaşıkları toparladım valla 20 dk mı almadı her zaman beklerim çok iyi geldi bana :))
afiyet bal şeker olsun kızlar hepinize..evet elifangelin o akşam andık diye aklıma geldi yapayım dedim sana umarım beyenmişsinizdir..kuzumun canı çekmiştir diye yaptım

:78:HIMM LEADANGELCM Biraz alındım lafına ne arıyor ne soruyor kısmına.önceden hatırlasın ki burdan hep konusuluyrdu buluşma işleri.artık öyle değil sizler yakınsınız birbirinize ondan toplanmanız cok daha kolay oluyrtatlım ben genelde burdayım zaten haberm olmuyr ki.bir kere sebile sağolsun haber vermişti.mesela bak bgn toplanmıssınız habermz olmadı diyorum ya önceden burdan haberleşiliyordu bizde okuyrdk.yapı olarak ta cekingen biriyim birazda ondan kaynaklanyr hoşcakallllıınnn:82:

kızlar ltfn kimse yanlış anlamasınhani haber verilmiyor dedim ya tercih meselesi sonucta.ben leadangele yazdım sadece oda ne arıyor ne soruyr dediği için kiseyi kırmak istemem öpyrmmm hepinizi

nilimsi cnm yalnış anlama leadangel de seni sevdiği için dedi hatta bu gün senden bahsettik kk ya da girmiyo pek haberleşemiyoruz diye...seni de aramızda görmek isteriz..şüphesiz cnm eskiden buraya çok girilirdi biz her buluşmayı yazardık...ama buluşanlar hep aynı kişiler...ama bi çoğunun evi uzak çocuklar küçük normal tabi biz birbirimize yakın oturuyoruz o yüzden davet bile gerekmez sık sık görüşüyoruz..
isteyen herkeze kapım sonuna kadar açık hepinizi beklerim canım :)
keşke daha sık görüşsek ama olmuyo çocuklarla bu sayfada artık eskisi gibi değil yazanlara bakarsan dilek,oya,gamze,elif,bizim dışımızda pek yazan da yok canım..
inşallah bidahakine hep birlikte görüşürüz

kuzularım benim şekerlerim maşallahhh size...nilimsicim bana özelden bir telini at bakalım bir dahaki buluşmaya alo diyelim gelmezsen keşke herkes gelebilse ama biz sık görüşüyoruz her seferinde planlı programlı olmuyor çekinme arkadşşım sen bu hafta müsaitim de bize biz görüşmek için bahane arıyoruz zaten hemen toplanalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…