- 6 Mart 2007
- 2.549
- 115
- 323
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #1.381
moralim sıfırrr ardanın ateşi yine fırladı bu akşam eşimle panik yaptık atladık arabaya
hastanede aldık soluğu dr.baktı boğazlar aynı antibiyotik fayda etmemiş dedi
dr.10 tane iğne vermezmiilk iğnemizii yaptırdık her gün iki iğnemiz var katıldı yavrum çok ağladı
ama rahatladı sanki baya bir durgunlaştı uyudu 3 gündür uyku yüzü görmüyorum saat başı kalkmaktan..inşallah bu akşam uyur ağrısı hafifler bende dinlenirim...
ateşi 37.4 indi çok şükür...
kızlar bende hiç iyi değilim yerdemi geziyorum gökte mi belli değil dün gece hep ağladım
babam trafik kazası yapmış hemde bayaaa bi kötü allahtan babam çok hafif atlatmış dizinde ve boynunda şişlik var o arabadan sağ çıkması bi mucize resmen
hala bi tuhaf oluyorum
allahım herkezin annesine babasına uzun ömür versin benim 2 annemede (kayınvaldem) 2 babamada (kayınpederim) hepsini çok seviyorum
kızlar bu sabah spor vadı plates yptk ilk kez yprym ben mekik hareketnde olsa gerek dikişleri baya acıdı ya ve hala sızlıyor zorladım sanırım yada ilk kez yaptığım içini oldu bilmiyorum platesde alt karın kasları calıstım biraz ama mahvldm of ne kötü ya amelytlym sonuctaamaaa dünyanın en güzel meleğine sahibim sükürler olsn sizde oldu mu böyle seyler özellikle mekik vs yada ağır tasıyınca?
kızlar sprial taktırdım cuma günü kendim çok kötü oldum muaynehaneye abimin eşiyle gittik eşim götürdü o ben gelemem dayanamam seni öyle görmeye bağırırsın sesin gelir dışarda beklerim ben dedi binaya bile giremedi offf çok canım tatlı ben asla normal doğum yapamazmışım bunu bir kez daha anladım çooook korktum NİLİMSİ beni bi sen anlarsın
allahtan ziya bey çok iyi valla benim kahrımı hayatta başka dr çekmez
muaynehaneye girdiğim gibi su içmeye gittim çok kötü titriyorum ziya bey geldi yanıma konuştuk karar verdin mi dedi evet onun için geldim dedim güldü hadi hazırlasın seni dedi kanamam çoktu çok utandım yattım soğuk soğuk terliyorum ben çok kötüyüm bayıltın beni dedim ölüyorum galiba dediğimde ziya bey bana korkulu gözlerle baktı ve sedacım bunun için daha önceden karar vermen lazımdı dedi en az 8 saat bişey yememen lazımmış
sen yat güven bana dedi sen sezeyan olmuş kadınsın dedi yattım 90 saniye yatmamışımdır olmadı sedacım takamadım vucudun kabul etmedi dedi nasıl üzüldüm bi daha hayatta gelipte yatmam diyorum gelmişken keşke olsaydı dedim gel ultrasonda bakalım neden olmadı acaba dedi
yattım vay be sedacım takanda çok iyi takmış dedi şok oldum çünkü en ufak bi acı sızı hissetmedim ve tebrik ettim bu kadar profosyonel olduğu için hiç korktuğum gibi olmadı çok şükür
elifangelcim çok şanslısın eli çok hafif bunu doğumdada hissedeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?