Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

günayyydınnnn. nasılsınız hanım hanımcıklar. maşallah kuzucuklara pek şeker oldular yaaa
daha dün gibi küçücük halleri Allah okullu hallerinide gösterir inş.
ben dün annemle uğraştım durdum malesef baya bi rahatsızdı şükür bu gün toparladı. hepizinde bilgisine kızlar havadan bulaşan bir mikrop ishal ve kusmaya sebep oluyormuş aman dikkat edin.
bu arada cimcimem de bakim haftaya hangi gün evdesin. geçen hafta meleğe kaçtım aniden haftayada sende alcam soluğu

kızlar günaydınnlarrrrr
oy maşallahhh kuzualrıma ne kadar büyüdüler ne kadar tatlılar
aman kızlar valla evde olmanın tadını çıkarın ohh ne güzel istdiğiniz zaman buluşuyonuz vallahi ben de evde olsam takılıverririm peşinize
antikacım çok geçmiş olsun canım annene acil şifalar versin

cimcime canım benimde msn çalınmıştı ama alamadık geri okdar uğraşmamıza rahmen,
inşallah alırsın canım.ben gizli soruyu unuttuğum için alamamıştım..
resimler süperr maşllah sizlere, sizler şanslısınız yakınsınız ohh ne güzel ben uzağım hepinizden ve mahrum kalmaya devam
antikacım çok geçmiş olsun canım annene inş.. önemli bişey yoktur..
nilimsi siz aşıyı atlattınız darsıı bize inş.. 1 ay sonra bizde olacağız aşımızı sonra dediğin gibi 2 yaşından sonra..büyüdler artık aşılarından belii maşallah tospalara
bu haftasonu ardacığımı hasta ettik ateşlii hala daha dinmiyor 40 gördüm gece öldük öldük
cimcimem dediğin gibi olacak galiba canım bugün 2. günmüz ve hala ateşli yarına kalmaz bişeyi inş...
ayy bu ateş ne sinir bozucu ya ben çok korkuyorum ateşten,
bu arada faceden bahsetmişsin ya cimcime, banada virüs geliyor galiba benim paylaşmadıklarım paylaşılıyor..bu nasıl olacak herkezde aynı sorun var sanıırm geçen arkadşlarlada konuştuk onlarında aynısı,,,

bu arada çorba yada farklı yemekleri paylaşalım buradan arkadşlar birbirimize fikir olur..
ben bugün yoğur çorbası yaptım naneli..yoğurt yemiyor çünkü arda bu çorbayı sıklıkla yapıyorum..
teşekkür melekçim inşallah atlatırız çabucak..
kızlar annem le babacıma kavuşmama 2.5 gün kaldı çokkkk özledim onları allahım kavuştursun bizi başka bişey istemiyorum 1 hafta annemde kalacağım bu özlemle anca hasret gideririm..

kaderim canımçok geçmiş olsun paşamıza hemencik atlatın işallahh bu arada gözün de aydın az kalmış hasretinin bitmesine allahım sağ salim annene babana kavuşturmayı nasip etsin canım dediğin gibi gelsin anneciğin bol bol hasret gideririsiniz

moralim sıfırrr ardanın ateşi yine fırladı bu akşam eşimle panik yaptık atladık arabaya
hastanede aldık soluğu dr.baktı boğazlar aynı antibiyotik fayda etmemiş dedi
dr.10 tane iğne vermezmiilk iğnemizii yaptırdık her gün iki iğnemiz var katıldı yavrum çok ağladı
ama rahatladı sanki baya bir durgunlaştı uyudu 3 gündür uyku yüzü görmüyorum saat başı kalkmaktan..inşallah bu akşam uyur ağrısı hafifler bende dinlenirim...
ateşi 37.4 indi çok şükür...

antikacım annene çok geçmiş olsun cnm yaaa kıyamam
kaderim sanada inşallah toparlanır çabucak çocuk hastalığı çok zor hiç bişeye benzemiyor ve elindende bişey gelmemesi insanı çıldırtıyor
nilimsi beni aramışsın tatlım ama annemdeydim duymadım

kızlar bende hiç iyi değilim yerdemi geziyorum gökte mi belli değil dün gece hep ağladım
babam trafik kazası yapmış hemde bayaaa bi kötü allahtan babam çok hafif atlatmış dizinde ve boynunda şişlik var o arabadan sağ çıkması bi mucize resmen
hala bi tuhaf oluyorum
allahım herkezin annesine babasına uzun ömür versin benim 2 annemede (kayınvaldem) 2 babamada (kayınpederim) hepsini çok seviyorum

ay canım sedacm merak ettm aradım cok geciş olsun cok rabbim ayırmasın onları bizim basımızdan......iyisin değilmi cnm yarın konusuruz kaderm cnm cok gecmiş olsun ardama...

kızlar bu sabah spor vadı plates yptk ilk kez yprym ben mekik hareketnde olsa gerek dikişleri baya acıdı ya ve hala sızlıyor zorladım sanırım yada ilk kez yaptığım içini oldu bilmiyorum platesde alt karın kasları calıstım biraz ama mahvldm of ne kötü ya amelytlym sonuctaamaaa dünyanın en güzel meleğine sahibim sükürler olsn sizde oldu mu böyle seyler özellikle mekik vs yada ağır tasıyınca?

ve anlamıyrm ya ebru sallı iki sezeryn gecirmiş haliyle nasıl yapıyor o kadar hareketi alışmak mı mesele ?antkm annen nasıl oldu cok gecmiş olsn özledm seniiiii en kısa sürede grslmmm:96:

nilimsi sağol cnm benim
bende her gece yatmadan 40 mekik çeker öyle yatarım kendimi zorlamadan ilk 8 taneyle başladım sonra çoğalttım şimdi fixtir benim 40 mekiğim bide çok ip atlarım tek bacakla iki bacakla atladığında çok ses oluyor ama benim hiç dikişlerimde acıma yok duruya doğduğundan beri benim hiç dikişlerim acımadı ağırmadı sızlamadı

kızlar sprial taktırdım cuma günü kendim çok kötü oldum muaynehaneye abimin eşiyle gittik eşim götürdü o ben gelemem dayanamam seni öyle görmeye bağırırsın sesin gelir dışarda beklerim ben dedi binaya bile giremedi offf çok canım tatlı ben asla normal doğum yapamazmışım bunu bir kez daha anladım çooook korktum NİLİMSİ beni bi sen anlarsın
allahtan ziya bey çok iyi valla benim kahrımı hayatta başka dr çekmez

muaynehaneye girdiğim gibi su içmeye gittim çok kötü titriyorum ziya bey geldi yanıma konuştuk karar verdin mi dedi evet onun için geldim dedim güldü hadi hazırlasın seni dedi kanamam çoktu çok utandım yattım soğuk soğuk terliyorum ben çok kötüyüm bayıltın beni dedim ölüyorum galiba dediğimde ziya bey bana korkulu gözlerle baktı ve sedacım bunun için daha önceden karar vermen lazımdı dedi en az 8 saat bişey yememen lazımmış

sen yat güven bana dedi sen sezeyan olmuş kadınsın dedi yattım 90 saniye yatmamışımdır olmadı sedacım takamadım vucudun kabul etmedi dedi nasıl üzüldüm bi daha hayatta gelipte yatmam diyorum gelmişken keşke olsaydı dedim gel ultrasonda bakalım neden olmadı acaba dedi
yattım vay be sedacım takanda çok iyi takmış dedi şok oldum çünkü en ufak bi acı sızı hissetmedim ve tebrik ettim bu kadar profosyonel olduğu için hiç korktuğum gibi olmadı çok şükür

elifangelcim çok şanslısın eli çok hafif bunu doğumdada hissedeceksin

ay canım benim kıyamam yaa atlatır işallah canım iğnelerden sonra ama keşke iğne kullanmaya gerek kalmasaydı bayağı ağır atlatıyor demekki ama üzülme 2-3 tane iğneyi yedikten sonra çabucak toparlar canım kendini tekrar çok geçmiş olsun paşamıza

sedacım çok geçmiş olsun canım babana acil şifalar dilerim allahım onların yokluklarını göstermesin düşünemiyorum bile

nilimsi canım hayırlı olsun spora mı başladın
dikişlerinin acıması çok normal sezeryan yani sonuçta benim 7 sene oldu sezeryan olalı hala orası uyuşuk tam hissetmiyor ve hala üşüdüğü zaman hafiften sızlar ne de olsa ameliyat yani sonuçta

sedacım hadi gözün aydın çok geçmiş olsun korktuğun gibi olmamış atlatmışsın hayırlısı ile tabi dediğin gibi bu birazda dr a bağlı demekki dotorun çok iyi sen o kadar korkmana rağmen seni çok güzel sakinleştirmiş bu arada ben de tekrar tedaviye başladığımda senin dr da gitmeyi düşündüklerimin arasında bakalım hayırlısı

selam hanım hanımcıklar maşallah açılmışınız yine.
öncelikle hepinize çok teşekkürler maşallah atlattı ama bir hafta perhizi var yağlı vs. yasak.
kaderim çok geçmiş olsun sizede anlıyorum canım hele bide konuşamıyorlar ya daha en kötüsüde o.
seda hem sana hem babana geçmişler olsun canım allah acil şifalar versin.aman trafik kazası denince yüreğim hopluyo bir arkadaşımı öyle bir kaza sonucu kaybetmiştim hatta sende tanırsın mahbub vardı orta okulda abin falan çok iyi hatırlar onun abisini bir kaza sonucu kaybetmiştik aklıma geldi şimdi. hele birde geçtiğimiz yıllarda bir ekip otobüsümüz şarampole yuvarlanmıştı 43 arkadaşım ağır yaralı çıkmıştı kazadan birde ablamızı kaybetmiştik. şimdi yazdıklarını okuyunca birden gözümün önünden geçti o günler aman Allah'ım yaşatmasın çok kötü bir durum.
nilimsicim ilk zamanlar acıması normal canım ama platesle başlamasaydın keşke çünkü zaten alışık olmayan kişiyi sarsan bi spordur.öncesinde tempolu yürüyüş, sonra ritmik koşu, sonra yarım mekik en son platese geçiş en yisidir böyle durumlarda.ben Devrim doğduktan sonra 3 ay sadece yürüyüş yapmıştım, ondan sonra yavaş yavaş döndüm eski sporlarıma. şimdi her gün 15 mekik 15 şınav ve yarım oturuşta yapılan bir dövüş hareketi vardır 30da onu tekrarlarım.zaten üst bedenimin duruşunuda buna borçluyum.tabi bide Devrim'le başlayan ağırlık kaldırma var onun sayısını bilmiyom bak bağırma potansiyeline göre değişiyor.
bu arada sürekli tekrarlıyorum teklifmi bekliyonuz evi biliyonuz ee yoluda biliyonuz çıkın gelin be güzelim. ben genelde evdeyim bi dağınık bulursunuz o olur evde işte yaptığım için ama onuda siz mazur görürsünüz olur biter
neyse kızlar çenem düştü gene hadi ben kaçtım bay dayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…