NİLİMSİ, durmak yok yola devam
Ben platesi hamile kalınca bıraktım. Yaklaşık 1 yıl boyunca yaptım. En şişman olduğum zaman 104 kiloydum ama beni gören herkes en fazla 90 falansındır diyordu. O kadar sıkıydı ki etlerim inanki kiloyu gizliyordu. Doktora ben 104 kiloyum dediğimde inanamadı. Platesle beraber hiç gram zayıflamadım ama çok sıkılaştım ve duruşum değişti. Şimdi tekrar kambur duruyorum hatta eşim arada çok söyleniyor yine yamuldun falan diye

O kadar iyi gelecek ki sana ve ruhuna sen her gün şevkle yapmaya başlayacaksın. İnsanın ilk bir hafta canı çok yanıyor sonra geçiyor alışıyorsun.
Bir bebeğimizin olması hayattan kopacağımız ve çirkin olacağımız anlamına gelmiyor. Hatta ben bebeğimi çok seviyorum zira kendisi beni zayıflattı. =))) Doktor bana hamile kalmadan önce on kilo ver demişti. Ben o azimle 104 den 95 kiloya düştüm hamile kaldım. Sonra bebeğim çok bulantı yaptı ve ben on kilo daha vererek 85 kilo oldum. 19 kilo 10 ay gibi bir sürede benden gitti. Tamam şimdi yine kilo aldım ama çok değil, ayrıca bebeğim dünyaya gelince hele de normal doğum olursa en fazla on gün sonra yine 85 olacağıma inanıyorum. Sonrada spor, beslenme düzeni ve aktivitelerle inşallah eski kiloma geri geleceğim. İnanalım ki olsun. Biz böyle değildik, şişman doğmadık, çeşitli sebepler - ilaçlar, hamilelik, stres, sıkıntılar- insanı yemeğe yönlendiriyor. Eskisi gibi olmak için eğer biraz canımız yanacaksa bırak spor yaparken yansın =)) Ben senin sonuna kadar yanındayım canım. Sen hayatın boyunca neler başarmışsındır, en önemlisi anne olup, bebeğini büyütebilmeyi başardın ki şu güzel haline geldi. Bir kiloyu mu veremeyeceksin? Mümkün değil...
SEDACIM, konuştuk gerçi canım ama buradan da yazayım, Allah acil şifalar versin. Bir daha böyle acılar yaşatmasın, beterinden korusun.
Ziya bey bence de harika bir doktor. Onu çok seviyorum. İnşallah doğumdada beraber olabiliriz. Eğer kayınvalidemler doğum parası vermezlerse ben özelde yapamam ve Ziya bey de doğuma gelmez. Çok üzülüyorum.

20 nisanda kontrolüm var, o zaman doğum normal mi sezeryan mı karar verecek muayene edip. virüsten dolayı sezeryan derse zaten kendi hastanede yaparmış, gece nöbetinde olduğunda bana öyle demişti ama normal derse o zaman paşa paşa şevket yılmaz yolları görünecek bana

Ne yapalım, bebek sağlıklı olsun da. Leadangel bana güç veriyor sağ olsun. Aman Yaşo bir gün değil mi, ağlarız, bağırırız geçer gider diyor ehehhehe

Kolayca bir doğum olur inşallah...
Antika, şu hava güzelleşsin de seninle bir kahve içelim dışarıda. Kent meydanında falan. Sohbet edelim, dök eteğinde ki taşları, paylaş benimle bilgini, okuduklarımızı konuşalım. Bilgiye aç bi insanım ben valla saatlerce susmam ahahhahaha

:26:

1 gece msn de az sohbet ettik saat dört olmuş, erken karşılaşsak sonumuz ne olacak çok merak ediyorum. Gece yarısı falan anca ayrılırız ehehhe