Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

antkm özledm seni ya grslm banada beklerm evi biliyrsn zaten...sedammmm harikasın ya ah su korkum olmasa...antkam hoca zaten öncesinde ısındırıyo ama ben dün geciktm biraz ondan ısınamadım ama hakkaten kolay bişey deil alışık olmayan için hareketi cok sevyr ama kendimi cok saldım bedenen ve ruhen toplayııın benii:37:

NİLİMSİ, durmak yok yola devam :nazar:

Ben platesi hamile kalınca bıraktım. Yaklaşık 1 yıl boyunca yaptım. En şişman olduğum zaman 104 kiloydum ama beni gören herkes en fazla 90 falansındır diyordu. O kadar sıkıydı ki etlerim inanki kiloyu gizliyordu. Doktora ben 104 kiloyum dediğimde inanamadı. Platesle beraber hiç gram zayıflamadım ama çok sıkılaştım ve duruşum değişti. Şimdi tekrar kambur duruyorum hatta eşim arada çok söyleniyor yine yamuldun falan diye :1: O kadar iyi gelecek ki sana ve ruhuna sen her gün şevkle yapmaya başlayacaksın. İnsanın ilk bir hafta canı çok yanıyor sonra geçiyor alışıyorsun.

Bir bebeğimizin olması hayattan kopacağımız ve çirkin olacağımız anlamına gelmiyor. Hatta ben bebeğimi çok seviyorum zira kendisi beni zayıflattı. =))) Doktor bana hamile kalmadan önce on kilo ver demişti. Ben o azimle 104 den 95 kiloya düştüm hamile kaldım. Sonra bebeğim çok bulantı yaptı ve ben on kilo daha vererek 85 kilo oldum. 19 kilo 10 ay gibi bir sürede benden gitti. Tamam şimdi yine kilo aldım ama çok değil, ayrıca bebeğim dünyaya gelince hele de normal doğum olursa en fazla on gün sonra yine 85 olacağıma inanıyorum. Sonrada spor, beslenme düzeni ve aktivitelerle inşallah eski kiloma geri geleceğim. İnanalım ki olsun. Biz böyle değildik, şişman doğmadık, çeşitli sebepler - ilaçlar, hamilelik, stres, sıkıntılar- insanı yemeğe yönlendiriyor. Eskisi gibi olmak için eğer biraz canımız yanacaksa bırak spor yaparken yansın =)) Ben senin sonuna kadar yanındayım canım. Sen hayatın boyunca neler başarmışsındır, en önemlisi anne olup, bebeğini büyütebilmeyi başardın ki şu güzel haline geldi. Bir kiloyu mu veremeyeceksin? Mümkün değil... :20:

SEDACIM, konuştuk gerçi canım ama buradan da yazayım, Allah acil şifalar versin. Bir daha böyle acılar yaşatmasın, beterinden korusun.

Ziya bey bence de harika bir doktor. Onu çok seviyorum. İnşallah doğumdada beraber olabiliriz. Eğer kayınvalidemler doğum parası vermezlerse ben özelde yapamam ve Ziya bey de doğuma gelmez. Çok üzülüyorum. :( 20 nisanda kontrolüm var, o zaman doğum normal mi sezeryan mı karar verecek muayene edip. virüsten dolayı sezeryan derse zaten kendi hastanede yaparmış, gece nöbetinde olduğunda bana öyle demişti ama normal derse o zaman paşa paşa şevket yılmaz yolları görünecek bana :D Ne yapalım, bebek sağlıklı olsun da. Leadangel bana güç veriyor sağ olsun. Aman Yaşo bir gün değil mi, ağlarız, bağırırız geçer gider diyor ehehhehe :1: Kolayca bir doğum olur inşallah...

Antika, şu hava güzelleşsin de seninle bir kahve içelim dışarıda. Kent meydanında falan. Sohbet edelim, dök eteğinde ki taşları, paylaş benimle bilgini, okuduklarımızı konuşalım. Bilgiye aç bi insanım ben valla saatlerce susmam ahahhahaha :8: :26: :27: :1: 1 gece msn de az sohbet ettik saat dört olmuş, erken karşılaşsak sonumuz ne olacak çok merak ediyorum. Gece yarısı falan anca ayrılırız ehehhe :21:

canım normal olursada zübeydede yap niye şevket yılmazda yapıyorsun benimde doğumumda kayınvaldem illa özel hastane die tutturdu benim hiç öyle takıntılarım yoktur ki özel sigortamız olmasına rağmen ziya beyde dedi ki nedir bu erkeklerde araba şimdide kadınlarda özel hastanede doğurma modası bende dedim ki yanımda siz olduktan sonra mağarada evde bile doğururum yeterki sezercik (sezeryan) olayım :1: :1: :1: hep gülerdik sonra ama ben doğum yaptığımda kendim gözümle gördüm normal doğuma giriyor ve banada defalarca yap normal doğum ben giricem söz demişti ama benim yemedi :)))
onun için ne derse desin siz yanımda olun de bu benim taktiğim

Sana öyle diyen Ziya bey bana hastanede ebeler yaptırıyor dedi. Normal olursa girmiyormuş :(
Sezeryane girerim ben yaparım dedi...

gırer gırer o sana şaka yapıyordur bana demesını bırak ben kendım gözûmle gördüm ben dogumda nöbetteydı ben korkumdan gezinıyordum bı o tarafa bi bu tarafa baktım kadınla anlata anlata yaptırıyor dogumu nefes al ıkın az kaldı die ama belkı nöbette oldugu ıcın mı yaptırıyor onu bılemem
ınsallah gönlünce olur hersey aslında yap sezeryan kurtul
gene korku geldı bana

NİLİMSİ, durmak yok yola devam :nazar:

Ben platesi hamile kalınca bıraktım. Yaklaşık 1 yıl boyunca yaptım. En şişman olduğum zaman 104 kiloydum ama beni gören herkes en fazla 90 falansındır diyordu. O kadar sıkıydı ki etlerim inanki kiloyu gizliyordu. Doktora ben 104 kiloyum dediğimde inanamadı. Platesle beraber hiç gram zayıflamadım ama çok sıkılaştım ve duruşum değişti. Şimdi tekrar kambur duruyorum hatta eşim arada çok söyleniyor yine yamuldun falan diye :1: O kadar iyi gelecek ki sana ve ruhuna sen her gün şevkle yapmaya başlayacaksın. İnsanın ilk bir hafta canı çok yanıyor sonra geçiyor alışıyorsun.

Bir bebeğimizin olması hayattan kopacağımız ve çirkin olacağımız anlamına gelmiyor. Hatta ben bebeğimi çok seviyorum zira kendisi beni zayıflattı. =))) Doktor bana hamile kalmadan önce on kilo ver demişti. Ben o azimle 104 den 95 kiloya düştüm hamile kaldım. Sonra bebeğim çok bulantı yaptı ve ben on kilo daha vererek 85 kilo oldum. 19 kilo 10 ay gibi bir sürede benden gitti. Tamam şimdi yine kilo aldım ama çok değil, ayrıca bebeğim dünyaya gelince hele de normal doğum olursa en fazla on gün sonra yine 85 olacağıma inanıyorum. Sonrada spor, beslenme düzeni ve aktivitelerle inşallah eski kiloma geri geleceğim. İnanalım ki olsun. Biz böyle değildik, şişman doğmadık, çeşitli sebepler - ilaçlar, hamilelik, stres, sıkıntılar- insanı yemeğe yönlendiriyor. Eskisi gibi olmak için eğer biraz canımız yanacaksa bırak spor yaparken yansın =)) Ben senin sonuna kadar yanındayım canım. Sen hayatın boyunca neler başarmışsındır, en önemlisi anne olup, bebeğini büyütebilmeyi başardın ki şu güzel haline geldi. Bir kiloyu mu veremeyeceksin? Mümkün değil... :20:

SEDACIM, konuştuk gerçi canım ama buradan da yazayım, Allah acil şifalar versin. Bir daha böyle acılar yaşatmasın, beterinden korusun.

Ziya bey bence de harika bir doktor. Onu çok seviyorum. İnşallah doğumdada beraber olabiliriz. Eğer kayınvalidemler doğum parası vermezlerse ben özelde yapamam ve Ziya bey de doğuma gelmez. Çok üzülüyorum. :( 20 nisanda kontrolüm var, o zaman doğum normal mi sezeryan mı karar verecek muayene edip. virüsten dolayı sezeryan derse zaten kendi hastanede yaparmış, gece nöbetinde olduğunda bana öyle demişti ama normal derse o zaman paşa paşa şevket yılmaz yolları görünecek bana :D Ne yapalım, bebek sağlıklı olsun da. Leadangel bana güç veriyor sağ olsun. Aman Yaşo bir gün değil mi, ağlarız, bağırırız geçer gider diyor ehehhehe :1: Kolayca bir doğum olur inşallah...

Antika, şu hava güzelleşsin de seninle bir kahve içelim dışarıda. Kent meydanında falan. Sohbet edelim, dök eteğinde ki taşları, paylaş benimle bilgini, okuduklarımızı konuşalım. Bilgiye aç bi insanım ben valla saatlerce susmam ahahhahaha :8: :26: :27: :1: 1 gece msn de az sohbet ettik saat dört olmuş, erken karşılaşsak sonumuz ne olacak çok merak ediyorum. Gece yarısı falan anca ayrılırız ehehhe :21:

gözlerim doldu..o kadar cok mutlu oldum ki rabbim senden razı olsun elif isminde gecmiş yıllaredan iyi darbe aldığım bir zat vardı..asla ve asla elif ismini duymaya tahammülüm yokken :)iyiki geldn ...kendii cok saldım bu ben değilim evet günün 13 saatini dısada gecien evde hiç durmayan biri için minicik bebek ve ev sorumluluğu zor geldi ama yendim bunu yani böyle olmamın sebebi oğluşum değil ben sanki dünya yıkıldıda ben altındayım offf canım sen nereye gdyrdn platese?bgn top ve lastikde aldım ama topumu ömer bırakmıyor:)benide cağırın yaaa kahve içmeyeeee:)ve ltfn elifim normal doğumu dene ltfn rabbim korusun inş olmaz bir aksilik olursa gecilir zaten sezeryna.sen sedayı dinleme cnm:)ben cok korktum ama buna inat bekledm son adet tarihinew göre ömercik için son gün 7 eylüldü bekledm hiçbir dğm belirtisi olmayınca sezeryna aldı dktr dktr benim korktuğumu biliyordu ondan sancı vermycm eğer olursa kendiliğnden bunu bekleyeceğim dedi ayyyy gecen aksam carrefourda karsılastk seytan görmüse döndüm hiç hatırlamak istemyrm kendisini.beni bu konuda bir antikam anlar.mas ziya bey cok iyi ben burda sizden değil dısarda ona giden arkadaslarım var hiç kötü birsey duymadım bende ona gitmeyi düşünyrm korkularımı yendikten sonra:)hem bak gamzeye o kadar inat etti mas doğurdu o günü çok iyi hatırlıyrm yesim bize budan yazmıstı leadangel dğm yaptı ama cok zor bir dğm oldu die:)rabbim prensesimizi sağ salim eline almayı bizede bol bol kokusunu cekip mıncıklamayı nasip etsnnn:nazar::emir_bebek:

selam hanım hanımcıklarr...
seda girme kızın kafasına :22::20: normali gibisi varmı. ama kusura bakma o hastahanenin direk iç yüzünü bildiğimden söylüyorum dikişler dışında ebeler giriyor doğumlara. ayrıca lütfen yanlış anlamayın ama kızlar ben erkeklerin doğum hakkında yorum yapmasına sinir oluyorum doktor bile olsa. bir şeyin yapılmasına yardımcı olmakla yapmak aynı şey değil.aşıdan bile korkar çoğu ama doğum olunca konu asar keserler. neyse daha fazla uzatmıyım feminist damarım kabardı yine :1:ama elifcim mümkün olduğunca normalden yana ol canım en güzeli en doğalı. fakat aman sancılarımı evde çekeyim diye bekleme bak beni cimcimeyi gözünün önüne getir son anda herşey olabiliyor anladığın an hastahanede al soluğu canım.
ayrıca elifcim çok sağol ama benimde ildiklerim çok yüzeysel aslında. felsefi dinle çok ilgiliyim biliyosunuz ama malesef konu o kadar derin ki benim bildiklerim okyanusun dibindeki ufacık bir kum tanesi bile etmez. fakat bilgiye açlık işte o bende de var ve sanırım biz bunu hiç bi zaman doyuramıycaz. :1:bu arada ne zaman istersen canım. hatta önümüzdeki hafta hava biraz düzelirse yapalım. çünkü bir kaç ay sonra beni biraz zor bulucaksınız bir işe girişicem Allah izin verirse.nilimsininde bildiği bir konu var arayışında olduğum bir konu sanırım bişeyler buldum beklemediim şekilde gelen bir işaret beni ona yönlendirdi bi süre ona kafa yorucam bakalım nolucak.
nilimsi ararız canım seninde enginliğini biliyorum bu konularda :1:hatta seninlede konuşmuştuk hafta sonuna denk getirir rahat rahat sohbet ederiz ufaklıkları babalarına bırakıp. hatta belkide şimdi yoğunlaşacağım konuda da bana yardımcı olabilirsin.:34:

Tatlım elif sinirini bozuyorsa sen bana kısaca Yaşo de =))

Ben de elifi sadece burada kullaanıyorum normalde hep ilk ismimi kullanırım. Yaparsın sen yaparsın. Bak o kilolar nasıl eriyip gidecek. En önemli şey düşünce gücü. NLP diye bir sistem var bilmem biliyor musun. Ben ilk 9 kiloyu verirken ondan çok faydalandım. Yasemin soysal diye bir yazar var. 2 kitabı var. Biri "en şişman beynimiz" diğeride "şişmansan sebebi var" dı galiba. O iki kitabın bana çok faydası oldu. Düşünce gücüyle zayıflatıyor. Benim kitaplar kolilerde yoksa hemen sana verirdim. İstersen onları edin bir kitapçıdan. Ben faydasını gördüm, belki sende de işe yarar.

Canım ben platesi her sabah Ebru Şallı ile beraber yapıyordum. Sonra baktım çok sevdim, gittim dvd sini aldım evde oradan baka baka yaptım. Hep kendim yaptım yani. Bir kursa başvurdum o zaman ama spor salonu beni platese kabul etmemişti 100 kiloyum diye, çok ağlamıştım hatta :((( Neyse, o yüzden hep evde kendim yaptım yani...

SEDA, ziya bey nöbete denk gelirse normal doğum yaptırıyor zaten ama bebek bu onun gecesini bekler mi :1: Başka bir gece gelirse yada gündüz ve Ziya bey orada olmazsa ben zübeydede yapmak istemem. Şevket yılmaz yeni açıldı, çok temiz ve hoş görünüyor. Bakalım, Allah kararlamıştır sonumuzu. Rabbimiz bizi bizden daha çok düşünüyor. İnşallah sonumuz iyi olur....

Kızlar eşim eğitime gidiyor bu akşam cumartesi gecesi gelecek, bilgisayarı da götürüyor buraya giremeyeceğim haberiniz olsun. Ama telefondan face ye girebiliyorum, bir şey olursa oradan msj atın. Konuşuruz. Öpüyorum...

sedacım çok çok geçmiş olsun canım allahım daha kötüsünden korusun..
elifangel canım bende ilk doğumu mu zübeydede yaptım ve banada dr. sezerayan dışında asla doğumlara girmiyorum eğer nöbetçiysem hastalarıma normal doğumu yaptırıyoum demişti.ve çok sık gittiğim dr. ailemezin doğum dr. olan nilgün hanım dedi bunu,yanı torpil asla yok bu konuda dedi.
anlıyacan inşallaha kaldık ama ne çok dua ettim nöbetine denk gelsin diye vede öyle oldu
nilgün hanım nöbetçyidi sabah 9 da beraber girdik hasteneye nerdeyse beraber çıktık,ben çok şanslıyıdm tabi bu konuda ebelerle asla muhatap olmadım saat başı gelip kalça muaynemi yapıp gidiyordu. umarım canım seninde dr. nöbetçi olur ve doğumuna girer inşallah.
kızlar anneciğime çarşamba gecesi kavuştum orada kaldık sabah geldik evimize 1 hafta kalıcaz dedik tabi ama olmadı arda çok huysuz iğnelerden yatağını aradı hep 1 hafta kalma hevesim suya düştü..
karamuk sanada çok teşekkür ederiz teyzesi inşallah çabucak atlatıcazz..
nilimsi bana gel fıstığım canınız sıkıldımı bir alo demeniz yeter..havaalr güzell artık,,bizde iğneden yeni geldik arda uyudu arabada hala daha uyuyor uyansın atacaz kendimi zi parkaaa

sedacım çok çok geçmiş olsun canım allahım daha kötüsünden korusun..
elifangel canım bende ilk doğumu mu zübeydede yaptım ve banada dr. sezerayan dışında asla doğumlara girmiyorum eğer nöbetçiysem hastalarıma normal doğumu yaptırıyoum demişti.ve çok sık gittiğim dr. ailemezin doğum dr. olan nilgün hanım dedi bunu,yanı torpil asla yok bu konuda dedi.
anlıyacan inşallaha kaldık ama ne çok dua ettim nöbetine denk gelsin diye vede öyle oldu
nilgün hanım nöbetçyidi sabah 9 da beraber girdik hasteneye nerdeyse beraber çıktık,ben çok şanslıyıdm tabi bu konuda ebelerle asla muhatap olmadım saat başı gelip kalça muaynemi yapıp gidiyordu. umarım canım seninde dr. nöbetçi olur ve doğumuna girer inşallah.
kızlar anneciğime çarşamba gecesi kavuştum orada kaldık sabah geldik evimize 1 hafta kalıcaz dedik tabi ama olmadı arda çok huysuz iğnelerden yatağını aradı hep 1 hafta kalma hevesim suya düştü..
karamuk sanada çok teşekkür ederiz teyzesi inşallah çabucak atlatıcazz..
nilimsi bana gel fıstığım canınız sıkıldımı bir alo demeniz yeter..havaalr güzell artık,,bizde iğneden yeni geldik arda uyudu arabada hala daha uyuyor uyansın atacaz kendimi zi parkaaa

hadi gözün aydın canım çok şükür annene babana kavuştun olsun az kalmışsın ama daha allah kısmet ederse önünüzde hasret gidercek çok zamanınız var yeterki arda paşamız biran evvel iyileşip keyiflensin bakalım bol bol gezersiniz artık

az önce ben de oğlumla konuştum tel de illaki eve gel çalışma ben seni özledim diyo nasıl canım sıkıldı şimdi :14: arada tutuyo böyle işte damarı bazende sabahalrı ben çıkarken uyanıksa yapıyo aynı şeyi o zman bütüngün benim için morla bozukluğu oluyoo :50:

karamukcum yaaa içimi kararttın açar açmaz:50:
dün bizde de ani bir değişim oldu şimdi tez zamanda iş arıyorum kızlar.eşim fenalaşarak geldi eve fabrikayla görüştük o zaman bu zaman diyolar ama iş çıkacağa benzemiyo. herifin sağlığı kötüye gidiyo baktık olcak gibi değil önce ben düzenli bir yere yerleşeyim o arada da onun işinede bakalım dedik. çünkü doğal olarak gelir düşecek iş değiştimi. ve dahada kötüsü seçmlere yakın eni torba yasası çıkıyo o çıkmadan kovulmazsa kaç yıllık tazminatımızda fakir olan fabrikaya kalıcak. o yüzden ai bir karar değişikliğiyle sıvadık kolları bir kaç yere haber bıraktık onun işi ayarlandı bile diğer taraftan çıkışı verildiği gün diğer tarafa başlıycak ama ben arayıştayım şu an.kafam allah bullak en çokta Devrim'i düşünüyorum. kendi mesleğimde bir kaç saat gidiyodum ama şimdi öyle olmuycak.:50:

karamukcum yaaa içimi kararttın açar açmaz:50:
dün bizde de ani bir değişim oldu şimdi tez zamanda iş arıyorum kızlar.eşim fenalaşarak geldi eve fabrikayla görüştük o zaman bu zaman diyolar ama iş çıkacağa benzemiyo. herifin sağlığı kötüye gidiyo baktık olcak gibi değil önce ben düzenli bir yere yerleşeyim o arada da onun işinede bakalım dedik. çünkü doğal olarak gelir düşecek iş değiştimi. ve dahada kötüsü seçmlere yakın eni torba yasası çıkıyo o çıkmadan kovulmazsa kaç yıllık tazminatımızda fakir olan fabrikaya kalıcak. o yüzden ai bir karar değişikliğiyle sıvadık kolları bir kaç yere haber bıraktık onun işi ayarlandı bile diğer taraftan çıkışı verildiği gün diğer tarafa başlıycak ama ben arayıştayım şu an.kafam allah bullak en çokta Devrim'i düşünüyorum. kendi mesleğimde bir kaç saat gidiyodum ama şimdi öyle olmuycak.:50:

valla canım sorma ben 7 senedir hep bunun burukluğunu yaşıyorum ki eminim çocuğumda yaşıyor 3 aylıkken bıraktım ama gel de sor nasıl bıraktım akşamalrı tabi eğer çalışmak zorunda olmasam kesinlikle ve kesinlikle çalışmazdım en azından bir süre çocuğum büyüğüne kadar düşünmezdim ama malasef şartlar böyle gerektiriyor işte avutuyoruz kendimizi çocukalrımız için çalışıyoruz onlar rahat etsin diye tamam gerçekten maddi yönden hiçbir sorunalrı olmuyor ama ya manevi yönden :14: hele işte birde böyle arada damarı tutunca bütün ipler kopuyo ben de :14: ben de istemezmiyim çocuğumu hergün babaannesi yerine ben götüreyim okula çocuğum istemezmi hergün annesi götürüsn okula yani kısaca heryönüyle çok zor çok mecbur değilsen en azından bir süre daha çalışma derim

valla canım sorma ben 7 senedir hep bunun burukluğunu yaşıyorum ki eminim çocuğumda yaşıyor 3 aylıkken bıraktım ama gel de sor nasıl bıraktım akşamalrı tabi eğer çalışmak zorunda olmasam kesinlikle ve kesinlikle çalışmazdım en azından bir süre çocuğum büyüğüne kadar düşünmezdim ama malasef şartlar böyle gerektiriyor işte avutuyoruz kendimizi çocukalrımız için çalışıyoruz onlar rahat etsin diye tamam gerçekten maddi yönden hiçbir sorunalrı olmuyor ama ya manevi yönden :14: hele işte birde böyle arada damarı tutunca bütün ipler kopuyo ben de :14: ben de istemezmiyim çocuğumu hergün babaannesi yerine ben götüreyim okula çocuğum istemezmi hergün annesi götürüsn okula yani kısaca heryönüyle çok zor çok mecbur değilsen en azından bir süre daha çalışma derim

malesef karamukçum birimizin çalışmasıyla olcak gibi değil.mecbur başlıycam ama yüzüne baktıkça içim gidiyo ne yalan söyliim. bide artık iyice anlamaya başladı ya dahada zorlaştı. bu gü görüşmeler için evden çıkıyorum işaretle anlatıyo mama mı almaya gidiyon diye babası işe giderken Devrime mama getircek diyoruz çünkü hep. mama alcam oğlum dedim gülerek el salladı ama nasıl fena oldum anlatamam.

antikacım sizin bu sağlık sorunu çok ciddi bi mesele bence allahım iyilik versin hep sorucam unutuyorum sigaraya başlamadınız dimi karı koca
kaderimm annen gelmiş gözün aydın ardamında inşallah geçer bi an önce rahatsızlığı ardayla devrimlerde bi resmimiz var çok güzel çıkmışızzzz :nazar:

kızlarrr dün teyze oldum çok sevdiğim bi arkadaşım hemde akrabamız doğum yapmış çoook tatlı
maşallah :nazar: :nazar: :nazar:
birden özendim yaaa
ama kendisi çok kötü sezeryanda tam dikerken ayılmış çok normal doğum istiyordu çok zorlamışlar 11 saat ve olmamış olduktan sonra nefes alamamışşş morarmış oksijene bağlamışlar anneyi kalbi durmuş 5 saniye o kadar kötüydü ki daha hiç ayağa kalkamamış
ahh seda nerdeee sen hemen kalkmıştın ben ölü gibiyim çocuğu emziremiyorum çok aradım ziya beyi ama iş işten geç oldu dedi
çok korktum

malesef karamukçum birimizin çalışmasıyla olcak gibi değil.mecbur başlıycam ama yüzüne baktıkça içim gidiyo ne yalan söyliim. bide artık iyice anlamaya başladı ya dahada zorlaştı. bu gü görüşmeler için evden çıkıyorum işaretle anlatıyo mama mı almaya gidiyon diye babası işe giderken Devrime mama getircek diyoruz çünkü hep. mama alcam oğlum dedim gülerek el salladı ama nasıl fena oldum anlatamam.

malasef canım iş de hayat şartalrı mecbur kılıyo iki kişinin çalışmasını olmuyor bu devirde iki kişi çalışmadan. başlarda biraz sen de devrim de zorlanırsınız ama napıcaksınız alışacaksınız bu düzene de işte her zaman dediğimiz gibi evlatalrımız için çalışıyoruz diyeceksin sen de . bu arada canım allah eşine de acil şifalar versin her şayın başı sağlık insanın sağlığı yerinde olsun da çok şükür herşeyin üstesinden gelir

kızlarrr dün teyze oldum çok sevdiğim bi arkadaşım hemde akrabamız doğum yapmış çoook tatlı
maşallah :nazar: :nazar: :nazar:
birden özendim yaaa
ama kendisi çok kötü sezeryanda tam dikerken ayılmış çok normal doğum istiyordu çok zorlamışlar 11 saat ve olmamış olduktan sonra nefes alamamışşş morarmış oksijene bağlamışlar anneyi kalbi durmuş 5 saniye o kadar kötüydü ki daha hiç ayağa kalkamamış
ahh seda nerdeee sen hemen kalkmıştın ben ölü gibiyim çocuğu emziremiyorum çok aradım ziya beyi ama iş işten geç oldu dedi
çok korktum

gözünüz aydın canım güle güle büyütün bebeğinizi ama gerçekten kötü bir doğum geçirmiş ya :50: allahım evladına bağışlamış annesini bundan sonra sağlıklı bir şekilde büyütür işallah bebeğini :16:

kızlar nasılsıniz hafta sonunuz nasıl gıdıyor bız aksam üstü ıhsanıyeye pazara gıttık süperdı ya
duruşa yazlıklar aldım taytlar fılan harıka sımdı eve geldım kızımı almaya gidıcem babanneye

Back
X