Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

günaydın kızlar
çok sağolun iyi dileklriniz için dün eşim götürdü doktora sinizüt demiş orhan bey ilaç vermiş 2 hafta sonra tekrar kontrole gidecek geçici mi değilmi ona bakacakmış ama bir de alerji olayı çıktı başımıza genizleri kızarık bahar alerjisi olabilir ayberkde 2 hafta sonra geldiğinizde ona da bakıcam demiş ve bir tane de alerji şurubu vermiş bakalım kullanıyoruz ilaçları görücez kontole gidince ne olacak

ayy antikacımm alem bir insansın yaa güldürüdn beni sabah sabah vallahi gerçekten çok harika birgün geçirmişsin ne güzel ama monoton can sıkıcı bi hayatın yok hergün yeni bir macera yeni bir heycan yaşıyosun hergünün böyle güzel geçsin canımm

canım ya ben de cuma yokummmm
çarşamba ve perşembe uygun bana hatta çarşamba en uygunnn ama perşembe de olur
sen de gell hadii
ne işin var ertele :)

canım benim inanın özledm hepinizi gecen hafta arkadasım aradı özellikle beni önceden aradı gelmem için:::::::::::)kardesimn nisanda düğünü var kosturuyrz ille birseyler cıkıyor bgn banada uyardı ama gece bakmadım hiç pcye.ondan cuma dedim off napalım kısmet elbet birgün bulusacağız:)cnm öykü nasıl öpyrm topiğin tek prensesini(yasanurun meleği gelince cift prenses olcklar inş...

anneme gideceğim ben perşembe olursa buluşma perşembe gitçem anneme cuma olursa bu gün gitçem cuma dönerim direk oyalara siz bilirsiniz karar verip netleşin hatta cumartesi de olurr

yorgun bitkin kendimi eve attım. biraz dinlenip yemeğe girişicem erkenden onu halledeyim sonra yatana kadar oğluşumla olucam. kaç gündür stres koşturmaca adam gibi ilgilenemedim kuzumla.
bu günün özetini geçeyim kısaca size.garip bir tesadüfle biri aracılığıyla konservatuar müdürüyle bir görüşme ayarlandı bu gün ve neyle karşılaştım dersiniz. daha öce birlikte çalıştığımız arkadaşlarımdan biri karşımda görüşmeyi ayarlayan kişi şokta bizde öle. neden daha önce haber vermedin dedi dedim kısa süre önce yaşananlar sebep oldu bu kararıma. daha yeni alım yaptık biliyosun dönem ortasındayız şu an dedi dedim biliyorum ama bişeyler yapamazmıyız.doğruyu söylemek gerekirse benimde eğitmen açığım var ama kadro vermiyorlar dedi fakat sözleşmeli eğitmen için bütçe istedm haber bekliyorum şuan dedi.bir iki haftaya çıkar sonuç gelir olumlu yanıt gelirse hemen haber veririm dedi.olmadı burdan eğitmen taleb eden okullara yönlendirim ama bir hafta bekle cevap gelsin ona göre duruma bakalım olursa burada olmanı daha çok isterimdedi. ve bu gün ilk defa umutlarım tekrar yeşerdi kızlar. üstelik kendi alanım olması beni dahada mutlu etti.yine hayırlısı deyip beklemekten başka çaremde kalmadı ama neyse kızlar bana müsade bıcırım dışarda birazdan gelir gelmeden yemeği halledeyimde sonrada kuşumla oynucam
bu arda şu görüşmeyi sonuca bağlayın yarınmı cuma ???

hmm benım kızım erkek olarak mı görüyosunus :))

selam kızlar... kimseler uğramamış herhalde bu gün toplandınız neyse kısmet değilmiş.

Son düzenleme:
karamuk geçmiş olsun oğluşuna,sinizüt bendede var özelikle yaz aylarında yaşıyorum sıkıntısını..
ilaçlar inşallah işe yarar canım daha çok küçük paşamız..
buluşma ne zaman yarın kesinmi kızlar benimde bilgim olsun belki bizde uğrarız oğluşumla
cumartesi olmaz benim içinde yarın belki geliriz..kısmet artıkk.
bu arada telefonumun jarjı burgazda kalmışş..diğerine takarım bilginiz olsun kimsenin cebi yok bende
burdan yazarsınız kızlar...

günaydın kızlar
kaderim sağoalsın canım işallah geçicidir küçükken ben de de vardı ama hafif atlattım şuanda çok şükür öyle bir sorunum yok oğluşumunda öyle olur işallah bakalım 2 hafta sonra görecez

slm kızlar...karamukcum Allah beterinden korusun cnm benim kıyamam nasılda baş ağrısı yapar....

kızlar ben bugün müsait değildim çünkü şimdi geldim eve sabahtan beri dışarıdydım ama buluşsaymışız yetirşirmişimde....meleğinde bugün annesine gitmesi gerekiyormuş...biz dün buluşştuk kızlarla bize geldiler...

amaaaaaa haftaya gün koyalım çünkü biz kent meydanına gitmek istiyoruz...hadi bakalım nilimsi kaderim antika söyleyin ayarlıyalım bir gün şöyleeee kudursunlar gönüllerince....melek annesinde leadangelin pc arıza çıkarıyormuş elifangelin kocişinde pc onun için giremiyorlar...hadi yazın bakalım hangi gün toplanlım sonra işim var oram çıktı buram çıktı demeyin

Son düzenleme:
sonunda bir cevap geldi:) oyacım ben bulusalım dedim sebile persembe olsn dedi ben cuma antka da tamam dedi kaderm de öğrendi ama sonra yine gene iletişimszlik oldu yoksa kimse yok oam cıktı buram cıktı demedi gene aynı dediğime cıktı neyse bu konu hakkında bir daha yorum yapmıyacağm gereği yok cünkü ve cok rica edyrm yok yanlış anladınız yok bilmem ne diye yazmayın!!hersey anlasılacak seviyede kendim için asla ve asla yazmıyorum dileğin sıkıntılı bir dönemi su an sadece oturup konusur destek oluruz ona diye düşünmüştüm dünden beri..neyse herkesin canı sağolsun

sağol canım benim sorma valla hemde nasıl başağrısı yaptı ağladı yavrum hep işallah geçicidir cimcimecim ilaçalrı kulanınca geçer gider

kısmet olmuyor demekki buluşmamız,
nilimsi, antika için istemişti biraz sıkıntılı olduğu için ona moral vermek gerektiğini düşünüyordu..
neyse yapacak bişey yok sağlık olsunn...
karamuk söylemeden edemicem canım 2 oldu seni rüyamda görüyorum..belki ayberke üzüldüğün için rüyamda üzüntülüydün hayır olsun...
rüyaları hayra yormak gerek..

nilimsi kaderim çok çok sağolun kızlar.
cimcimem bu aralar hep söylüyorum bu günüm yarınım pek belli olmuyo siz karalaştırın ben denk gelirse gelirim.dün zaten nilimsiylede görüştük onada dedim hiç kimseye yarın için söz vermiyorum artık. çünkü kendimde bilmiyorum yarının ne getireceğini.

inanın kızlar yazıp yazıp sildim yazdıklarımı yoruma açık bıraktım salı çarşamba ne diyorsunuz diye bana buluşma olmuş gene diyorsunuz....bu buluşma sadece can sıkıntısı buluşmasıydı cuma benle sebileye uymuyordu haftya bıraktık toplu buluşmayı kent meydanı toplantısı...

valla nilimsicim gün belirlenene kadar hafta geçiyor üstelik beni tanımadığın için yazdıklarımı yanlış anladığını düşünüyorum fazla smıle kullanmadığım için mi acaba antipatik oluyorum anlamıyorum....yanlışş anlamışsın demiyorum ben mi anlatamadım diyorum...hani ESPRİ amaçlı yazdıklarım neden tepki alıyor anlamıyorum birbirimizi daha iyi tanıdığımızı düşünüyordum bu benim mizacım....

kızlar ben perşembe dedim çünkü sadece o gün müsaittim ve bir daha girmedim bana göre hareket edin de demiyorum ama perşembe ok veren alo dedi hani gelmiyor musun gelmiyor musun demekte bana ÇOK TERS !!!!

ayyy neyse ben ne desem boşş sanırım kızlar siz buluşun bu seferde sizde bana yazmayın olur mu ???

kaderim cnm benim valla benim kimsenin fikrinden haberim yoktu çünkü emin olun bu aralar benim uğraştıklarımla kimsenin uğraştığını düşünmüyorum...ve gene diyorum biz kent mey. buluşmasını haftaya bırakmıştık....

rüfeydecim herşey anlaşılacak seviyede derken ??? ben anlıyamadım da !!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…