- 15 Ocak 2009
- 4.663
- 108
- 173
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #1.441
canım ya ben de cuma yokummmm
çarşamba ve perşembe uygun bana hatta çarşamba en uygunnn ama perşembe de olur
sen de gell hadii
ne işin var ertele :)
canım benim inanın özledm hepinizi gecen hafta arkadasım aradı özellikle beni önceden aradı gelmem için:::::::::::)kardesimn nisanda düğünü var kosturuyrz ille birseyler cıkıyor bgn banada uyardı ama gece bakmadım hiç pcye.ondan cuma dedim off napalım kısmet elbet birgün bulusacağız:)cnm öykü nasıl öpyrm topiğin tek prensesini(yasanurun meleği gelince cift prenses olcklar inş...
slm kızlar...karamukcum Allah beterinden korusun cnm benim kıyamam nasılda baş ağrısı yapar....
kızlar ben bugün müsait değildim çünkü şimdi geldim eve sabahtan beri dışarıdydım ama buluşsaymışız yetirşirmişimde....meleğinde bugün annesine gitmesi gerekiyormuş...biz dün buluşştuk kızlarla bize geldiler...
amaaaaaa haftaya gün koyalım çünkü biz kent meydanına gitmek istiyoruz...hadi bakalım nilimsi kaderim antika söyleyin ayarlıyalım bir günşöyleeee kudursunlar gönüllerince....melek annesinde leadangelin pc arıza çıkarıyormuş elifangelin kocişinde pc onun için giremiyorlar...hadi yazın bakalım hangi gün toplanlım sonra işim var oram çıktı buram çıktı demeyin
sonunda bir cevap geldi:) oyacım ben bulusalım dedim sebile persembe olsn dedi ben cuma antka da tamam dedi kaderm de öğrendi ama sonra yine gene iletişimszlik oldu yoksa kimse yok oam cıktı buram cıktı demedi gene aynı dediğime cıktıneyse bu konu hakkında bir daha yorum yapmıyacağm gereği yok cünkü ve cok rica edyrm yok yanlış anladınız yok bilmem ne diye yazmayın!!hersey anlasılacak seviyede kendim için asla ve asla yazmıyorum dileğin sıkıntılı bir dönemi su an sadece oturup konusur destek oluruz ona diye düşünmüştüm dünden beri..neyse herkesin canı sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?