- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #1.461
hanginiz aradı buluşma varmı diye demişsin melek ben buraya yazdım tl durumumu jarjımın olmadığını, numaralrınız silindi kızlar buraya yazın bende okurum dedim..ama kimseler yazmadı cuma günüe kendimi hazırladım.. son anda cimcime yazdı faceye salı yada çarşamba diye o şeklide bilgim oldu yoksa hala pc başında sizden haber bekliyor olacaktım..kızlar konuyu neden tartışma boyutuna getirdiniz anlayamadım...
oya zaten kesin ve net perşembe diye yazmış..ama bazınıza uygun olmadı o gün bazısı da cevap yazmadı...sonra biz burada yazıldığı gibi perşembe görüştük..artık bu topiğe her zaman sık uğrayamıyoruz ben annemdeydin ,gamze giremiyo nette sorun var...gelmek görüşmek dertleşmek isteyen bi alo derdi burdan ulaşılmadıysa...sanırım çoğumuzun telefonu var birbirimizde..
hanginiz aradınız buluşma var mı napıyoruz kızlar diye...
ayrıcada bunu tartışma,dargınlık haline getirmek çok üzücü olmuş..dilekle rufeyde görüşmüş mesela..veya dilekle kaderim..bu topiğe yazılmadı veya bizim haberimiz olmadı biz de sonradan öğrendik..biz bunu sorun edip tartışma çıkartmadık..ve böyle bi hakkımız da yok..
hepimiz çoluk çocuk sahibi olgun insanlarız lütfen kırıcı olmayalım..
burada kimse kimseye bişeyin hesabını vermek zorunda değil...
daha önce defalarca bas bas buluşalım diye yazdık
ya cevap yazılmadı yada gelinmedi buluşmalara..
ama biz hiçbirinize kırılmadık...
kısmet olmuyor demekki buluşmamız,
nilimsi, antika için istemişti biraz sıkıntılı olduğu için ona moral vermek gerektiğini düşünüyordu..
neyse yapacak bişey yok sağlık olsunn...
karamuk söylemeden edemicem canım 2 oldu seni rüyamda görüyorum..belki ayberke üzüldüğün için rüyamda üzüntülüydün hayır olsun...
rüyaları hayra yormak gerek..
hanginiz aradı buluşma varmı diye demişsin melek ben buraya yazdım tl durumumu jarjımın olmadığını, numaralrınız silindi kızlar buraya yazın bende okurum dedim..ama kimseler yazmadı cuma günüe kendimi hazırladım.. son anda cimcime yazdı faceye salı yada çarşamba diye o şeklide bilgim oldu yoksa hala pc başında sizden haber bekliyor olacaktım..
ben kimseyle görüşmedimki melek yazmışsında dilekle kaderim diye,görüşmek isterdim ama kısmet olmadı
görüşmemizde çok doğal kimin canı kime gitmek isterse gider.ama kabuğuma çekilmiş evimde oturuyorum,nilimsi tabiki sana dilek gelebilir açıklama yapma canım bizler arkadaşız kim nereye isterse gider..benim canım sana gelmek istese ben bunu sorun olabileceğini düşünmem bile pat diye gelririm...
ya bende çok sıkıldım bu konu kapansın diyordum ama meleğin yazısına cvp vermek istedim..
umarım kapanır bu konu...
arkadaşlar herkez kendini tanıyo..ayrıca antika ben sana geçen hafta perşembe oyaya gideceğiz sen de gel oturur dertleşiriz konuşuruz canın sıkkın bu ara diye söyledim..sen de çok isterim uyarsa gelirim bu ara koşturuyorum iş için dedin..şimdi hiç haberin yokmuş gibi davranman çok anlamsız gelmek isteseydin bi alo der gelirdin..
lütfen bu konuyu kapatalım arkadaşlar...
amma uyuşuksunuz kızlar toplantı toplantı diyorsunuz gün koymuyorsunuz ? perşembe diyorum gelenler el kaldırsın ???
nilimsi kızma canım her zaman olan şeyler
artık haftaya görüşürüz kısmet olursa
sedacım yapmayın böyle şeyler her zaman olan şeyler derken bugüne kadar böyle bir şey oldu mu ???
üstelik planlı buluşşmalarda sende oluyorsun en azından uğruyorsun !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?