Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

BEYAZ MELEK

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2007
10.372
12
206
42
Bursa
canım arkadaşlarım çocuklarımız vesilesi ile arkadaş olduk..şimdi onlar sayesinde dostlumuz pekişiyor..onları büyütmemiz,dostluklarımız ve yaşadıklarımızla ilgili bütünnnnnn dertlerimizi burda biz bize paylaşalım...

Son düzenleme:
yarın tukanımın doğum günü için çok heycanlıyım hepinizi de çok özledim
görüşürüz inşallah hayırlısı ile yarın

gidiyorum ve gelemyrm tuğkanıma cnm tuğkanım doğum günün kutlu olsun Rabbim seni annene babana sevdiklerine bağışlasın...bol bol resim cekinin. hepiniz öpyrm simdiden herkese hayırlı bayramlar

günaydın hanım lar..tuğkancım doğum günün kutlu olsun ailenle uzun ve sağlıklı ömürlerin olsun inşş.:nazar:canım gelemiyorum kusura bakma kardeşim geldi bursaya onu bırakıp çıkmadım kusura bakma..

günaydın canlarımmm ciğerlerim
gelemiyenler ne kusuru kısmet inş. başka görüşmeye nasip çok teşelkkür ediyorum güsel dikeleriniz için saat 13,00 ve uyuz cicmcim görünürde yok :1:

tugkanimmm dogum gunun kutlu olsun hayirli saglikli gunlerin olsun huzur icinde buyu
tatlisim gece kuaforden gec geldim o yuzden gelemicem kizlar buraya foto nasil yuklenir bilmiyorum ama faceye attim resimlerimi

bu gün çok çok güzeldi leadangelcim herşey süper olmuş ellerine sağlık hayatım güzel bi gün oldu bizim için hepinizi çok özlemişiz

kızlar hepinizle tanıştığıma memnun oldum. leadangel herşey için teşekkürler canım.tekrar görüşmek dileğiyle

bende geldiğiniz için teşekkkür ederim canlarım herzman beklerim güsel dilekleriniz ve cici hediyelriniz için ayrıca teşeşkürler kesenize bereket

ilknurcum bende tanıştıma çok memnun oldum seni ilk defa gördüm bu gün tatlı kızını da maşallah size :))

bugün hem gülmeye hem kısıra doydum ellerine sağlık leadangelim yüzü gibi güzel geçsin tuğkanımın hayatı inş:71: ayy kızlar oyuncak demeyin zaten benim ki beceremedi :66::66:

oyy oyyy kısır mıı:5:kaçırmışım valla bayılırım kısıra.hem sizlerle tanışamadım çok üzüldüm ama baram üstü olunca olmadı inşş bir daha ki sefere

günaydın kızlarrrr....
ayyy göçmüş moralle geldim yüzüm güldü. ilknurcum bizde seni tanıdığımıza çok memnun olduk. hele şeker kızını özlemişiz bu kadar miniği görmeyi.:))
leadangel ellerine sağlık canım hele o kısırın hımmmm :))
cimcimem gülme bee karpuz sandılar benim keltoşun kafayı napsın çocuklar bilmiyoki daha kavun koklanarak alınır :)))))))) ayyy hala aklıma geldikçe gülüyorum.bide garibim bi ses ver bi tepki ver demi yok ben oyuncakları aldım sizde benim kafayla oynayın gibi bişey oldu.
valla kızlar iyiki uğramışım he moralim düzeldi. yok öle takılası bişey yok malum bu gün arife yani yarın bayram :((((

teşekkür edreim arkadaşlar güsel dileklerini z için allahım hepimizin evlatlarının abhtlarını açık etsin
cimcimme akşam benşmkide denenedi elifangelın eşiyle yok beceremiyor bir en üsttekini palyaçoyu takıyor diğerleri yok devrime bir benimki vurmadı cnm alışkın kel kafaya

vallhi kısırı canı çeken buyursun gelsin ve diğerlerinden

Back
X