Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

günaydın hanımlarrr hayırlı arifeler,yarın içinde şimdiden iyi bayramlar şeker gibi tatlı bayramlarınız olsun sevdiklerinizle ve ailenizle güzel bayramlar geçirminiz dileği ile hepiizi kocaman öpüyorum kızlar.ben sizinle daha tanışamadım ama öyle içten öyle sıcaksınızı ki sizleri görmesemde çok sevdim samimiyetinizi arkadaş tavırlarınızı dostluğunuzu ben sizinle 9 ayımı doldurdum meleğimi sizlerle bekledim doğuma giderkende yanlız bırakmadınız güzel dilekleriniz benimle idi ve cimcimem beni aradı ve ben inanın çok mutlu oldum.sağolun kızlar iyi ki bulmuşum sizi iyiki varsınız en yakın zamanda yüzyüze görüşmek ümidi ile...

çok sağol cnm senin ve tüm arkadaşlarımında bayramı kutlu olsun allahımnnice güsel bayramlar yaşatsın bize evlatlarımız ve tüm sevdiklerimizle
bende çantalarımı hazırladım yarın kurbanı halleder halletmez akşamüzerine kalmaz gideriz inş.
hepiniz güsel bayramlar geçirin bol bol dinlenin eşler evdeyken
elifim angelım da gelicek cuma akşamı inş. pazar artık birlikt döneriz öpüldüznüz
şimdik birde foto ekliycem olursa dünden

Dün süper vakit geçirdim =))

Çok güldüm, eğlendim ve İlknur u ilk defa gördüm ama çok sevdim :))
Yarın bayram, inşallah hepimize iyi geçer.. Hepinizin bayramı şimdiden kutlu olsun canlarım.
Biz cuma günü sizde olacağız inşallah Leadangel..

Yarın sabahta bayramlaşırız zaten canım. Öpüyorum..

elifim angelim bende leadangel hariç hepinizi ilk defa gördüm.hepiniz karakter olarak harikasınız rahatlıkla dostluk kurabileceğim arkadaşlık edebileceğim kişilertsiniz.leadangelcim eşimde eşini görünce daha bir güven duydu bize malum sanal ortam kimse kimseyi tanımıyor.bende çok memnun oldum sizleri çocuklarınızı gördüğüme tanıdığıma.herkesin bayramını kutluyorum şimdiden.kendinize ve kuzucuklarınıza iyi bakın...............

ayyyy resmi görünce bi hoş oldum ne güzel kocaman bir dostluk çerçevesi nice mutlu senelere ve bayramlara hep beraber inş. kızlar.
ahyatucum inş. en yakın zamanda canım. ilknurcum bizde seni tanıdığımıza çok memnun olduk.
kızlar herkesi mutlu bir bayram geçirmesi tüm küslerin barışması dileğiyle.

elifim angelim bende leadangel hariç hepinizi ilk defa gördüm.hepiniz karakter olarak harikasınız rahatlıkla dostluk kurabileceğim arkadaşlık edebileceğim kişilertsiniz.leadangelcim eşimde eşini görünce daha bir güven duydu bize malum sanal ortam kimse kimseyi tanımıyor.bende çok memnun oldum sizleri çocuklarınızı gördüğüme tanıdığıma.herkesin bayramını kutluyorum şimdiden.kendinize ve kuzucuklarınıza iyi bakın...............

cnm bizde aynı şeyi akşam eşimle konuştuk oda aynı şekilde ben yazıcaktım sen benden çok yaşa
hepinizi eşlerinizlede bekleriz çok cici arkadaşların dedi bana sağolsun

ayyyy resmi görünce bi hoş oldum ne güzel kocaman bir dostluk çerçevesi nice mutlu senelere ve bayramlara hep beraber inş. kızlar.
ahyatucum inş. en yakın zamanda canım. ilknurcum bizde seni tanıdığımıza çok memnun olduk.
kızlar herkesi mutlu bir bayram geçirmesi tüm küslerin barışması dileğiyle.

aminnnn :kkk:

cnm bizde aynı şeyi akşam eşimle konuştuk oda aynı şekilde ben yazıcaktım sen benden çok yaşa
hepinizi eşlerinizlede bekleriz çok cici arkadaşların dedi bana sağolsun

tamam ilk aşamayı atlattık artık bizlere sesi çıkmıyor desene :1:
bende aynı şeyi düşünüyorum bu gün herifleride bir araya getirmek lazım artık ta hepsinin uygun zamanını nasıl bulucaz hiç bilmiyorum. :kkk:

herkese mutlu bayramlarrrr....
ozrla hazırlandım birazdanda evden çıkıcaz ayyy bu bayram ben evden çıkmasam hatta odamdan :((( yine kurban bayramı :(((( inş. kazasız elasız atlatır döneriz evimize.
leadangelcim gündüzcüler için sorun yokda benimki sedanınki bildiğim kadarıyla meleğinkide vardiyalı çalışıyolar o yüzden nasıl denk getiririz bilemiyorum. ancak bir pazar günü gündüz ayarlama yapmak lazım ama cimcimeminki nasıl çalışıyor onu bilmiyorum.

canlarım sevgi sağlık dostluk dolu nice güzel bayramlara...
bayramınız mubarek olsun hayırlara vesile olsun

Son düzenleme:
neyse bidaha yazayım.
tuğkancıkla başlayalım,doğum günün kutlu olsun annene babana hayırlı evlat olursun inşallah,ben çok gelmek istedim ama ihtimal bile yoktu.
bu arada harika gözküyorsunuz masada öyle,,
ben szilere çok mahçupum çarşamba dedim durdum,sonra aniden taşındık,
aslında o dönem bir yandan ev bakıp bir yandan doğum günü için plan yapıyordum
ama bayram sonu taşınmayı düşündüğümüz için birde daha kesinleşmediği için,
yazmamıştım.hayat ne göstereceği belli olmaz çünkü,eşim bayram sonunu beklemeyelim taşınalım dedi.birde evden evi arayınca apar topar taşındık.
11 yllık evimi bıraktım o evi kiraya verip bu evimize çıktık,ev alma planımızı 1 sene erteledik,bakalım kısmet,şuan oturduğumuz ev bize ait değil.satın almak için baktığımız evlerin birindeyiz şuan..
evimi çok özlüyorum,taşınmayı istesemde o evimi bırakmayı kıyamadaım.
kızlar yazmıştım bidaha yazayım.
ardamın doğum günü çok geçti farkındayım ama çok yapmak istiyorum.
yapmassam aklımda kalacak.bu salı yada çarşmaba kısmet olursa yapmak istiyorum.
evimin adresini özelden hepinize atacağım.
unutmada cimcimem mutafğımın camından senin oturduğun apartman gözüküyor,
balkona çıksan göremem tabi ama net gözüküyor.
ben bayağı aşağıdaydım şimdi dahada aşalara indim,

kızlar iyi geceler hepinize :54:
uzun zamandır giremedim topikde değişmiş zor buldum vallahi araya araya :34:
öncelikle hepinizin geçmiş kurban bayramını kutluyorum.
leadangel canım benim tuğkanımın yeni yaşı hayırlı olsun işallah nice nice yaşlara diliyorum gelemedim biliyosun o gün bende temizlik vardı kusura bakma canım:81:
kaderim canım yeni evin hayırlı olsun güle güle otur hayatım:nazar:
ya bu arada kızlar siteye noldu böyle yaa herşey değişmiş sayfa düzenleri falan çok karışık geldi burayı bile zor buldum :50:
hadi kızlar ben kaçtım görüşürüz hepinizi ve küçük meleklerimi öpüyorum iyi gecelerrrr

Back
X