Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

selam hanım hanımcıklarrr....
çok şükür bitti bu bayramda.benim herifte bu gün işe başladı bende aldım oğlumu hem kendime iş çıkardım hemde gezdik acık ana oğul bizim sıpa yürümedi yürümedi ama şimdide araba kullanamıyoz.evden heykele kadar yürüyerek çıkıp indik. tabi eve geldiğimizde bizimki pert kapıdan girdiğimiz gibi kendini attı kilim üstüne ve uyudu :))))))
bu arada sitede yenilemeler zaten yapılıyordu ama kazenin bir topikte yaptığı açıklamaya göre datayı kaybetmezsek iyidir demiş sanırım bi heck olayları var.inş. en kısa zamanda toparlarlar.

data veri demek. heck se bir nevi hırsızlık. internet sitelerinde bazı heck ırlar bu sitelere saldırılarda bulunarak ellerindeki verileri siler, yada çalarlar. bu site adresleri içinde geçerli. tam olarak ne demek istediğini söyleyemem tabi yani bu cümleyi hangi anlamada yazdı kazen bilmiyorum ama sanırım kk ya saldırlar var.

bu arada melek yada kızlar bi yardım edin şu siteye resim yükleme olayını unutmuşum bir türlü işin içinden çıkamıyorum delirim ya anlatın yada anlatım linkini kopyalayıverin bana yaaa :SSSSSSS

karamuk sağol canım umarım iyi günlerde otururuz..
ay ben sana antika diyecem ya bu revo... uzun geliyor bana
resim yükleden gir antika sonrası dosya seç çıkacak karşına
sonra yükle yazan bölümden 640.480 seçip yükle de okadar
forumlardan 3 seç,sonra buraya kopyala yapıştır hepsi bu
bende resim yollayım buraya biraz topiğimiz renklensin..

herkeze iyi geceler duru şimdi uyudu aldım önüme bi tabak çekirdek çıtlıyorum kocacım uyuyor bende can sıkıntısı ahh ahyatucum herkezin bayram telaşı
bu arada kızlar ben yarın yine hastaneye gidicem şimdide antibiyötik yüklemisinden mantar oldum ölücem kaşıntımdan dr konuştum hastaneye gel dedi acaba ben kanser mi oldum bi arkadaşım dedi ki rahim ağzı kanseri olmayasın diee bayramda görüştük çook zayıflamışsın bak dikkat et kendine dedi
ayyyy bi korktum kiiii

ahyatucum ben burdayım da diğerleri yok
hadi kızlar ya gelin artık

seda kız kötü düşünme hemende teşhisi koydun allah korusun
ne kanseri adı bile ürkütücü,,aman canım iiyi haberlerini bekliyorum.
yazmayı unutma

bu arada kızlar şimdi pastaneyle görüştüm,çarşambaya pastamız hazır
adresimi vermeye başlıyorum ama kimsecikler yok.:(
bu arada bayramda arda ben tl parçaladı.
evdeki fazlalık cebi kullanıyorum ama çoğunuzun tl silinmiş.
bana özelden telinizi yazın birde jale hanımın ve yeşimimin cep telini istiyecem sizden
umarım bugün uğrarsınız:(

seda ya sende en kötüsünü düşündün nasıl arkadaşmış o öyle ya pat die yüzüne söylemiş öyle...takma kafana canım sen bişi olmaz doktordan dnünce yaz lurmu merak ederimm....
kaderim valla herkez kayıplarda ne oldu bilmem bu site biz iyi gelmedi sanırım...

off sitebn,n yeni hali berbat
kaderim iii günlerde otur evinde çarşamba tuğkanın aşıları var ben söz vermiyeyim bakalım
kızlar sizlerde nevar neyok vallahi kimseler uğramamış benim bayramım ve düğünümüz süper geçti çok iii geldi vallhi

seda cnm antbiyotik alayım benimde mantarım hemen pörtler kremimi kulaanırım geçer neden hıv olalım allah korusun sürekli dr kontrolündesin öyle şeymi olur antibiyotikler ph ını bozuyor işte illa oluyır bencede sen o arkadaşlığını gözden geçir tekrar

ledangel canım aşılar genelde sabah oluyor ya öğleden sonra gelirsin
hiç bir yan etkiside yok bu aşının
rahat rahat oynarlar.
bak oyun bozanlık yapmayın haaa:)
vallah aklıma gelen herkeze özelden toplu halde attım.
unuttuğum olabilir bana hatırlatın

günaydın kızlar
herkes için çok güzel bir hafta olmasını diliyorum vallahi uzun bir tatilden sonra tekrar işe dönmek nasıl zor geldi çok iyiydi evde olmak
kaderim canım benim şimdiden minik paşamızın yeni yaşını kutluyorum malum biz hafta arası işte oluyoruz malasef yine ama yine katılamıyorum uff ya :5:
sedacım canım lütfen aklına öyle kötü şeyler getirme ya hem ki sen sürekli doktora gidiyosun yani allah korusun olabilrmi böyle bişey canım arkadaşına da pes doğrusu yanii nasıl korkutmuş seni
leadangel canım sen nasılsın desene güzel bir tatil geçirdin valla bizde genelde evede bol bol yattık gerçekten çok iyi geldi bu tatil iyi dinlendik

ya kızlarrr bişey sorucam size şimdi ben anadolu hastanesinde zeynep hanıma gidiyodum ya o da ayrılıyo ordan istanbula gidiyomuş. şimdi benim başka dr bulmam gerekiyo 3 ay sonra tekrara tedaviye devam edecez çünkü ancak bulucağım doktorun infertilite tedavisinde tecrübeli bir dr olması gerekiyor çünkü dr da söyledi gebe kaldıktan sonra istediğin kadın doğumcuya gidebilirisn ancak şuan ki aşamada bu infertilite tedavisnde iyi olan bi dr a gitmen gerek dedi kendisi de bursalı olmadığı için dr ları tanımıyor sadece konurda semih bey ve esentepe tıp merkezinde demet hanım bunun hastalrını alabilceklerini söylemişler ama bu tedavi aşamasında nasıllar ne kadar tecrübeliler onu bilmiyorum dedi şimdi yine dr aramaya başaldım anlıcanız varmı bu konuda bildiğiniz tecrübeli dr kızlar yaa

haklısın karamukçum çalışınca mümkün olmayabiliyor.
çalışanları affediyorum ama evde oturupta gelmeyenleri affetmiyorum:):):)
şaka tabi şu kızlar bir gelsinde bakalım kim geliyor kim gelmiyor olmassa çarşamba hiç birinize uymuyorsa perşembe yapabiliriz.
ben diğer arkadaşlarıma çarşamba dedim gerçi:) ama ayarlarız bişeyler sorun değil.

kaderim ilk mesajı okudum sonra buraya baktım çarşamba günü hiç bi programım yok sanırım allah kısmet ederse gelmek istiyorum
kızlar şimdi duru gitti babannesine bende çıkıyorum hayırlısıyla inşallah iyi haberler alırım

bizim elifangelın dr devlet hastanesinin dru volkan yıldırım sanırım gelincede yazar senelerce özele gitti kurtulamadı
devlat hastanesine inanmaya innamaya gitti ilaçları bitti hamiş kaldı

Back
X