- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
Biz leadangel ile süper bi düğün gördük, tatil yaptık geldik :))
Vakit çok güzel geçti. Çok mutlu oldum.
Vakit çok güzel geçti. Çok mutlu oldum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Antika, çok geçmiş olsun canım.
Allah acil şifalar versin. Aman o iyi olsunda yaptığı şiş de temizlenir, boşver. Neyse ki tam vaktinde götürmüşsün. Yoksa daha kötü de olabilirdi.
Kaderim, hadi bakalım cumaya kadar bir telaş saracak seni =))
Leadangel gelirse bende onunla gelirim inşallah. Tek başıma bulmam mümkün değil. Bakalım, kısmet..
çok geçmiş olsun canım.buhar açar hemen inşallah çabucak iyileşir tuğkancık,slm hanımlar öncelikle geçmiş olsun antikam bikere bizede oldu öyle 1 saat öncesi benbeyazdı poposu ağladı bende tesadüf açtımki benimki pişmiş ama komple şok olmuştuk ben kuru fasülye yedirmiştim tuğkana direk ondan bildik yediklerinide gözder geçir akşamki
bizde şimdi drdan geliyoruz yine aynı kuzum sbh nefes alamadı tıkandı okadar çok ağladıki zaten 2 gecedir uyuyamadı çarşamba aşıya götürücem die fazla üzerine düşmemiştimki sbh 7 gibi felaket oldu hemen götürdük yine atak geçiriyor dedi drumuz bisonrakinde yine aynı olursa bidünya tahlil istiycek buhar verdiler yine ilaçlı açıldı biraz rahatladı 1 poşet şurup cumartesi kontrole çağırdı yine cumartesiye kadar kullanıcaz ialçlarımızı iyilrşirse grip aşısını yapıcak bu çocuğa grip aşısı şart dedi 2 tane yine alerjiyle ilgili şurup verdi uykusuzluk üzgüntü elim ayağım kesildi uyuyoken bende uyuycam biraz görüşmek üzere hanımlar
la havle vela kuvvete....
unutmadan nilimsinin cebi kimde var kızlar yada ev teli
ay çok şey istiyorum farkındayım ama ulaşmam gerek.
nilimsi nerdesin ya bir ses ver..
cimcime canım sen doğum günü pastanı nereye yaptırmıştın.
resimli herkez yapamıyor sanıırım.
dün ayarladığmız pastane de güzel pastalar sundu bize
çok değişik çizgi film kahramanlı ama ben resimli istiyorum.
biz yapamıyoruz dedi.bizde başka beğendik ama iptal etmek istiyorum adamada söz verdim gerçi:)
eşimde resimli olmassa doğum günü olmuyormu diyor haspam
pastane pastane gezmek zor geliyor haspama
slm hanımlar öncelikle geçmiş olsun antikam bikere bizede oldu öyle 1 saat öncesi benbeyazdı poposu ağladı bende tesadüf açtımki benimki pişmiş ama komple şok olmuştuk ben kuru fasülye yedirmiştim tuğkana direk ondan bildik yediklerinide gözder geçir akşamki
bizde şimdi drdan geliyoruz yine aynı kuzum sbh nefes alamadı tıkandı okadar çok ağladıki zaten 2 gecedir uyuyamadı çarşamba aşıya götürücem die fazla üzerine düşmemiştimki sbh 7 gibi felaket oldu hemen götürdük yine atak geçiriyor dedi drumuz bisonrakinde yine aynı olursa bidünya tahlil istiycek buhar verdiler yine ilaçlı açıldı biraz rahatladı 1 poşet şurup cumartesi kontrole çağırdı yine cumartesiye kadar kullanıcaz ialçlarımızı iyilrşirse grip aşısını yapıcak bu çocuğa grip aşısı şart dedi 2 tane yine alerjiyle ilgili şurup verdi uykusuzluk üzgüntü elim ayağım kesildi uyuyoken bende uyuycam biraz görüşmek üzere hanımlar