Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

Biz leadangel ile süper bi düğün gördük, tatil yaptık geldik :))

Vakit çok güzel geçti. Çok mutlu oldum.

kaderim resim eklicektim yapamadım yaaa
profilime girdim ordanda albümlerime resim ekle dedim olmadı yanlış mı yaptım neden olmadı
acaba

buraya ekleyeceksen hızlıresimden gir canım ayrıntısını anlatmıştım bir önceki sayfalarda
bekelrim sedacım şimdi haticeyide arayacağım birlikte gelirisiniz.

aaa ne var bu çarşambada bilmem kimi arsam ertele diyor.
haticenin işi çıkmış seda oda perşembe yap diyor oy birliği yapalım hadi kızlar.
çarşambamı perşembemi.
bende ona göre jale hanımı arayacam kesinleşmeden aramak istemiyorum.
pastaneyide arayıp ertelemem gerecekecek
hadi bir an önce netliğe kavuşsun
bende ona göre işlerimi ayarlayım.

ben de geldim kızlar..ara ara kayboldum vallahi,iyiki face var da ahyatudan aldım adresi.Tuğkancığımın geçmiş yaşgününü ve hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum.Kaderim iyi günlerde otur canım yeni evinde.Kafana da takma .Eskiler ne demiş ''insanın evi eşyasının olduğu yerdir''.Bu arada Arda'nın yaşgünü cumartesi olsaydı gelirdim çünkü bu hafta işim yok.Tuğkan'ın yaşgününe gelemedim çünkü uzun tatili fırsat bilip mutfağı boya badana yaptık,e arkasından da temizlik kaçınılmaz tabi.Koca göbeğimle anca bitirebildim...

nazcım hoş geldin canım
cumartesi düşündüm hem siz çalışanlar için hemde yeşimciğimle jale hanım için çok iyi olacak evet ama
bizim diğer arkadaşların çocukları oğlumla aynı yaşta oldukalrı için biraz sorun olabiliyor.
yani çok kalabalık kargaşa patırtı gürültü bir şekilde olur.
biz normaldede günlerimizi sırf bu yüzden hafta içi yapıyoruz.
çünkü oturduğumuzdan hiç birşey anlamıyoruz,
gurubu ikiye ayırıp çağırsam 3 kere doğum günü yapmış oalcağım.
biraz önce cimcimemle konuştuk,o bana hangi gün olursa uyar diyor sağolsun.
bende sizlere bıraktım biran önce karar verinde bende 2.3 gün önceden jlae hanımı arayıp söyleyim gerçi büyük ihtimal gelemez ama bir deneyelim
umarım yoğun olmaz o gün
nazcım keşke gelebilsen canım çok sevinirim.
2 hamiş katılırdınız aramıza..
bu arada nilimside yok meydanda tl silindi bende eşinin memleketinden gelmiş olması lazım eşi öğretmen bildiğim kadarıyla
niye uğramıyon bakim buraya :):)
cimcimemminde teli çalınmış bayramın birinci günü oda kimseye ulaşamıyormuş.:( geçmiş olsun onada tekrar..

selam kızlar....
bu gece çok kötü şeyler oldu.bir saatte öldüm öldüm dirildim resmen. ve son aynı yine hastahanelerdeydik. :43: :43: :43: kısaca şöyle anlatayım. akşam yemekten sonra devrim'in altını açtım hiç bişey yoktu. akşam saat 10:30 oldu çocukta birden bi feryat babasının gitmesine sandım ( gececi bu hafta) ama sesi nasıl acı bide yanımda bişeyde olmadı anlamaya çalışıyorum ama altını açmak aklımın ucundan geçmiyo.neyse rutin saat 11.00 oldu altını açıp yatırıcam aman Allah'ım ne göriyim. bacak arası bütün poposu cılk yara. :14: ama anlatamam size öle pişik gibi falan değil yanık yarası gibi. önce bi sersemledim. sonra kafayı toplayıp hemen ılık suyla bi yıkayıp altını giydirmeden doktorunu aradım durumu anlattım merkezde değilim ama geliyorum hemen sizde yola çıkın dedi. ama o yol bitmedi. resmen kanıyo. :43: vardığımızda doktorumuz gelmişti. adam baktığı gibi noldu dedi. durumu anlattım dedim nolduğunu bende anlamadım o yüzden hemen sizi aradım. bana bi beş dakka verin dedi pc nin başına geçti. bu benim uzmanlığım değil ve ters bir yerde yanlış bişey yapmak istemem hemen bi dermatoloğu görmesi lazım dedi. iyice sapıttım gece yarısı dermetoğu nerden buluruz dedim. oda bi durdu bi dakka dedi. aradan 15 dakka geçmeden yaşı baya geçkin bi bayan geldi. (fakültenin proflarındanmış sağolsun Erol bey aramış oda kırmayıp gelmiş ) kadın daha görür görmez ailede kimde sulu egzama var demezmi. o an bittiğim an oldu kızlar çünkü bende olan egzama çeşidi cevap verdim ama nasıl verdim bilmiyorum.:43: zaten başlamışım ağlamaya hemen bi krem istedi. tekrar ılık suyla temizleyip saydam bir dezenfekte ilacıyla tekrar temizledi ve kremi sürdü. sonra kısa bi konuşma yaptık durum hakkında ve büyük ihtimal yarın akşama kalmaz bişeyi kalmıycak fakat iyiki aceleci davramışsın bir kaç saatte böle olduysa kim bilir sabahı bekleseniz ne olurdu dedi.bunları duyunca biraz rahatladım ama ömrümden ömür gitti resmen kızlar yaaa... çünkü bu güne kadar Devrim'in böle ağladığını böle feryat ettiğini hiç duymamıştım.:43:
neyse şimdi rahatladı ve uyuyo. ama iki gün bez kullanmıycaz. altına hiç bişey giydirmiycez. çarşamba günü tekrar görücek o bayan doktor merkeze gelicek.sadece bir krem verdi onu uygulıycaz ve günde 4 kez ılık banyoda 5 er dakka oturucak. bunları söylerken biliyorum daha çok küçük belki biraz batırcak falan dedi. ama umrumda değil doğrusu evi bok götürsün isterse kuzum iyileşsinde.:43:
sahi kaderim ardacığımızın doğum günü için bişey diyemiyorum canım perşembe olursa bi ihtimalde şu durumda çarşamba mümkün değil bizim için. nolur kusuruma bakma.

antik ya çok üzüldüm inan.çok çok geçmiş olsun canım,
alerjik olmuş olabirmi yediği bir şey ağır gelmiş olupta egzamaya çevirdiği olmuşta olabilir,
ay yavrum nasılda kaşınmıştır kimbilir.çok kötü bir hastalık değil diye biliyorum ve tedavisi olan bir hastalık
,sıkma canını diyecemde böyle bir durumda insan nasıl sıkılmaz gerçi.:(
birde dr.dediği gibi ya sabaha kadar kalsaydı bacaklara kollarada yayılırdı.
çabuk farkedilmiş canım.allahım şifa versin tez zamanda iyileşir devrimcik inşallah

evet antika çarşamba iptal olsun.
hem devrimcik iyileşmiş olur hem tuğkancığın aşısı olmuş olur.
hem nilimside yok ortalarda.
bu arada yeşimin cebini biri özelime atsın bana.
dün ledangel tl.noları verdi ama leptapın jarjı bitmiş ben ardaya bakarken hemen notta almamıştım.
hepsi gitti.:(

antikcım çoook geçmş olsun cnm var mı yapabileceğimiz bişey ?? ayy kim bilr nasıl korkmuşsundur aman Allah korusun...neyse ki ilaçla tedavisi varmış..bi de şu dermtoloğun dını sanını bi de cnm tel varsa alır mısın ?? arkdaşımın oğlu feci allerjik bi de o görsün bakalım ilaç oldu şimdi bize anlttıklrın...

kızlar günaydın hepinizeee
ay antikacım canım çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın iyiyki hemen farkedilmiş de müdahale edilmiş hemen canım yaa işallah bişeyciği kalmaz küçük paşamızın hemencik iyileşiveriri

doğum günü tarihi bu cuma 25 kasımda evimizde kutlanmak üzere hepinizi bekliyorum.
yeşimciğim çalıştığı için gelemiyor.jale hanım cuma günü gelmeye çalışıcam dedi.
yani uamrım hepinize uygundur diğer kızlarıda arayıp söyledim cuma günü bekliyorum.

Antika, çok geçmiş olsun canım. :(
Allah acil şifalar versin. Aman o iyi olsunda yaptığı şiş de temizlenir, boşver. Neyse ki tam vaktinde götürmüşsün. Yoksa daha kötü de olabilirdi.

Kaderim, hadi bakalım cumaya kadar bir telaş saracak seni =))
Leadangel gelirse bende onunla gelirim inşallah. Tek başıma bulmam mümkün değil. Bakalım, kısmet..

Antika, çok geçmiş olsun canım. :(
Allah acil şifalar versin. Aman o iyi olsunda yaptığı şiş de temizlenir, boşver. Neyse ki tam vaktinde götürmüşsün. Yoksa daha kötü de olabilirdi.

Kaderim, hadi bakalım cumaya kadar bir telaş saracak seni =))
Leadangel gelirse bende onunla gelirim inşallah. Tek başıma bulmam mümkün değil. Bakalım, kısmet..

telaş varda bende icraat yok:) boş bir telaş:)
ben diğer kızlar gibi marifetli değilimki evi nasıl süsleyecem vallah bilmiyorum
iki üç tane balon attıkmı ortaya tamamdır:).):)

slm hanımlar öncelikle geçmiş olsun antikam bikere bizede oldu öyle 1 saat öncesi benbeyazdı poposu ağladı bende tesadüf açtımki benimki pişmiş ama komple şok olmuştuk ben kuru fasülye yedirmiştim tuğkana direk ondan bildik yediklerinide gözder geçir akşamki

bizde şimdi drdan geliyoruz yine aynı kuzum sbh nefes alamadı tıkandı okadar çok ağladıki zaten 2 gecedir uyuyamadı çarşamba aşıya götürücem die fazla üzerine düşmemiştimki sbh 7 gibi felaket oldu hemen götürdük yine atak geçiriyor dedi drumuz bisonrakinde yine aynı olursa bidünya tahlil istiycek buhar verdiler yine ilaçlı açıldı biraz rahatladı 1 poşet şurup cumartesi kontrole çağırdı yine cumartesiye kadar kullanıcaz ialçlarımızı iyilrşirse grip aşısını yapıcak bu çocuğa grip aşısı şart dedi 2 tane yine alerjiyle ilgili şurup verdi uykusuzluk üzgüntü elim ayağım kesildi uyuyoken bende uyuycam biraz görüşmek üzere hanımlar

slm hanımlar öncelikle geçmiş olsun antikam bikere bizede oldu öyle 1 saat öncesi benbeyazdı poposu ağladı bende tesadüf açtımki benimki pişmiş ama komple şok olmuştuk ben kuru fasülye yedirmiştim tuğkana direk ondan bildik yediklerinide gözder geçir akşamki

bizde şimdi drdan geliyoruz yine aynı kuzum sbh nefes alamadı tıkandı okadar çok ağladıki zaten 2 gecedir uyuyamadı çarşamba aşıya götürücem die fazla üzerine düşmemiştimki sbh 7 gibi felaket oldu hemen götürdük yine atak geçiriyor dedi drumuz bisonrakinde yine aynı olursa bidünya tahlil istiycek buhar verdiler yine ilaçlı açıldı biraz rahatladı 1 poşet şurup cumartesi kontrole çağırdı yine cumartesiye kadar kullanıcaz ialçlarımızı iyilrşirse grip aşısını yapıcak bu çocuğa grip aşısı şart dedi 2 tane yine alerjiyle ilgili şurup verdi uykusuzluk üzgüntü elim ayağım kesildi uyuyoken bende uyuycam biraz görüşmek üzere hanımlar
çok geçmiş olsun canım.buhar açar hemen inşallah çabucak iyileşir tuğkancık,
canım havaalr bir açıp bir kapıyorya o yüzden şifayı kapıyoruz.bizimkide hasta olacak diye ödüm kopuyor.
sende yat o uyurken uyu canım yoksa takat kalmıyor bizde
girp aşısını bende düşünüyorum.

la havle vela kuvvete....

unutmadan nilimsinin cebi kimde var kızlar yada ev teli
ay çok şey istiyorum farkındayım ama ulaşmam gerek.
nilimsi nerdesin ya bir ses ver..

la havle vela kuvvete....

unutmadan nilimsinin cebi kimde var kızlar yada ev teli
ay çok şey istiyorum farkındayım ama ulaşmam gerek.
nilimsi nerdesin ya bir ses ver..

arkadaşım ben hem 2009 temmuz annesiyim hem de 2010 temmuz annesi...tanımadığın için kızıyorsun...

Son düzenleme:
cimcime canım sen doğum günü pastanı nereye yaptırmıştın.
resimli herkez yapamıyor sanıırım.
dün ayarladığmız pastane de güzel pastalar sundu bize
çok değişik çizgi film kahramanlı ama ben resimli istiyorum.
biz yapamıyoruz dedi.bizde başka beğendik ama iptal etmek istiyorum adamada söz verdim gerçi:)
eşimde resimli olmassa doğum günü olmuyormu diyor haspam
pastane pastane gezmek zor geliyor haspama

cimcime canım sen doğum günü pastanı nereye yaptırmıştın.
resimli herkez yapamıyor sanıırım.
dün ayarladığmız pastane de güzel pastalar sundu bize
çok değişik çizgi film kahramanlı ama ben resimli istiyorum.
biz yapamıyoruz dedi.bizde başka beğendik ama iptal etmek istiyorum adamada söz verdim gerçi:)
eşimde resimli olmassa doğum günü olmuyormu diyor haspam
pastane pastane gezmek zor geliyor haspama

Bak resimli olmazsa ben yemem :))))

Şaka bir yana, Heykel tarafında çok var canım hatta 40 civarı falan ama sana uzak mı kalır bilemiyorum ??
Leadangel ın ki de resimliydi mesala ona da özelden sorarsan söyler pastaneyi, söylemişti ama bana şu an hatırlayamadım nereye yaptırdığını..

Canım çok geçmiş olsun. Hay Allah yine nereden çıktı bu. =((
Bunla atlatalım inşallah geçsin gitsin..

Eğer lazım olursa bir alo de ben gelirim yardıma.

Back
X