Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

kızlar selammmmm
kaderim fotoğraflar harika çok güzeller kocaman oldular maşallah küçük melekler :nazar:
leadangel tuğkanın fotosunu görünce çok şaşırıdm maşallah:nazar: ne kadar büyümüş öyle hele o papyonlu foto da çok şeker çıkmış :69:

güle güle kullansın cnm kulaklığı aldık çok üzülmüştüm görüünce getriririm :9::9:seninkilerine çok düşündüm ne alırım diye kyafet kolay oluyor ama seninkiler babadan giyiniyor bizimkileri beğenmezler :1::1:sevindiğine de ayrıca çok sevindim...

babada kıyafet çok diye bende sizlere getirdim ama eşimin seçmesiydi onalr..
beğenmez olurmuyuz canım..herekzde aynı şeyi düşünmüş bebecisiniz diye kıyafet getirmedik diyorlar..ardayada oyuncaklar geldi hepsiylede oynadı doya doya
ardanın da işine geldi:55::55:

güsel dikeleriniz için sağolun hanımlar büyüdüler ya vallhi kocaman oldular allahıma emanetler
elifinangeım gözlerimi doldurdun cnm ya sende benim için öylesin bilirsin

bende şimdik mahallemize yeni gelin geldi ona gittik kayfe içmeye pek beyendim pek

Günaydın hanımlar :21:

Smeer testinin sonucunu almak için hastaneye gidiyorum. İnşallah virus kanser riski düşük olan türüdür. Valla gece bile doğru düzgün uyuyamadım. Acayip stres yaptım. Hepinize kolay gelsin, umarım iyi bir gün geçirirsiniz. Öpüyorum hepinizi...

şu gürsu olayına takılı kaldım..
müge anlı çözdü bu işi seyrednler varmı bilmiyorum amaa
dua ediyorum o bebek hayatta olsun..
çok üzüldüm bu konu beni çok üzdü :43:
ağlıyorum dua ediyorum o bebek için:5:
bu kazmada orada erkek gibi oturuyor.

elifanagel umarım sonuçların temizdir.

şu gürsu olayına takılı kaldım..
müge anlı çözdü bu işi seyrednler varmı bilmiyorum amaa
dua ediyorum o bebek hayatta olsun..
çok üzüldüm bu konu beni çok üzdü :43:
ağlıyorum dua ediyorum o bebek için:5:
bu kazmada orada erkek gibi oturuyor.

elifanagel umarım sonuçların temizdir.

cnm bebeğin öldürdüğünü itiraf etmiş ölüsünü arıyolarmış bende üzüldüm ya 2 bebek gitti 1 anne öldüreninmiş çocuklarda

bırak adam nişanlanıcakmış flörtü varmış kızın verilmiş sadakası varmış vallhi kendi öz çocuğunu öldüren nişanlısına karısına ne yapmaz ayyy öldürdükten sonra bayramda flörtüyle gezmişler sağa sola katille dolaşıyorsun ayyy kanını donduruyor insanın

kızlar selamm :42:
elifangel işallah tahlil sonuçalrında bişey yoktur.hayırlı haberlerini bekliyoruz canım allahın izniyle :16:
ay kızlar nolmuş kim kimi öldürmüş :50:

cnm bebeğin öldürdüğünü itiraf etmiş ölüsünü arıyolarmış bende üzüldüm ya 2 bebek gitti 1 anne öldüreninmiş çocuklarda

bırak adam nişanlanıcakmış flörtü varmış kızın verilmiş sadakası varmış vallhi kendi öz çocuğunu öldüren nişanlısına karısına ne yapmaz ayyy öldürdükten sonra bayramda flörtüyle gezmişler sağa sola katille dolaşıyorsun ayyy kanını donduruyor insanın

yok canım adam canlı canlı dereye attım demiş
öyle deyince bir umut diyor müge anlı
tabi 100.de 90 hayatta değildir ama olurya biri kurtarmıştır.
bir ihtimalde olsa umut işte

kızlar selamm :42:
elifangel işallah tahlil sonuçalrında bişey yoktur.hayırlı haberlerini bekliyoruz canım allahın izniyle :16:
ay kızlar nolmuş kim kimi öldürmüş :50:

ay canım ben evde bütün gün müge anlıyı seyretmekten kafyaı yiyecem
4 aylık hamile bir bayan ölü bulunmuştu katilide yasak aşkı çıktı.
1.5 yaşındaki bebeğide o gündne beri oratada yoktu aynı zmaanda o çocukta sevgilisnden
yani sevgilisi kadını öldürdüğünü itraf etmiş.ve çocuğuda canlı oalrak dereye attım demiş.
yani öz çocuğunu
kısaca olay bu işin garibide kadının resmi nikahlı kocasıda hepsini biliyor.ve olayı saklamaya çalışıyordu
ama hiç bir cinayet saklı kalmıyor

Bursa, Gürsu’da 15 Kasım’da, 4 aylık hamile Leyla Algan’ın (28) öldürülmesi ve 1.5 yaşındaki oğlu Gökhan Algan’ın kaçırılmasıyla ilgili gözaltına alınan İhsan A. (22) cinayeti itiraf etti.

Korkunç olay şöyle gelişti: Abla Çimengül A., “Kardeşim Leyla ‘Bana bir şey olursa, bunun sorumlusu Gökhan’ın da gerçek babası olan eski ev sahibimizin oğlu İhsan’dır’ demişti” diye ifade verdi. Aranan İhsan A. (22) ile iki ağabeyi ve babası önceki gün gözaltına alındı. İhsan A. iddiaya göre şu ifadeyi verdi:

“Ellerimle boğdum”

“Leyla, ‘Gökhan’ın ve karnımdaki bebeğin babası sensin. Evlenirsen düğün salonuna gelip davetlilere bunları anlatırım’ diye tehdit etti. Tartışarak ayrıldık. O gece Leyla’yı cepten çağırdım. 01.00’de evinin önünde çocuğuyla otomobilime bindi. Yine tartıştık. Sinirlenip tokat attım. Boğazını ellerimle sıkarak öldürdüm, emin olmak için iple de sıktım. Cesedi attım. Eve giderken de bebeği canlı canlı dereye attım.” Cep telefonunda yapılan incelemede İhsan A.’nın saat 23.51 sıralarında Leyla Algan’ın evinin önünde olduğu belirlendi. Cesedin yanındaki bardakta İhsan A’nın parmak izi tespit edildi. İhsan A. tutuklandı, ağabeyleri ile babası serbest bırakıldı. Minik Gökhan’ın cesedi aranıyor.
haber bu işte karamukçum...
bu bir alıntıdır..

ay canım ben evde bütün gün müge anlıyı seyretmekten kafyaı yiyecem
4 aylık hamile bir bayan ölü bulunmuştu katilide yasak aşkı çıktı.
1.5 yaşındaki bebeğide o gündne beri oratada yoktu aynı zmaanda o çocukta sevgilisnden
yani sevgilisi kadını öldürdüğünü itraf etmiş.ve çocuğuda canlı oalrak dereye attım demiş.
yani öz çocuğunu
kısaca olay bu işin garibide kadının resmi nikahlı kocasıda hepsini biliyor.ve olayı saklamaya çalışıyordu
ama hiç bir cinayet saklı kalmıyor

ay aman allahım ne insanlar ne hayatlar var :50:
ay seyretme kaderim böyle şeyleri etkilenirisn ister istemez gerçi hoş gündüz tv de sadece bu tür programlar oluyo ya izdivaç programalrı ya da bu türleri bazen evde kaldığımda görüyorum bende

Bursa, Gürsu’da 15 Kasım’da, 4 aylık hamile Leyla Algan’ın (28) öldürülmesi ve 1.5 yaşındaki oğlu Gökhan Algan’ın kaçırılmasıyla ilgili gözaltına alınan İhsan A. (22) cinayeti itiraf etti.

Korkunç olay şöyle gelişti: Abla Çimengül A., “Kardeşim Leyla ‘Bana bir şey olursa, bunun sorumlusu Gökhan’ın da gerçek babası olan eski ev sahibimizin oğlu İhsan’dır’ demişti” diye ifade verdi. Aranan İhsan A. (22) ile iki ağabeyi ve babası önceki gün gözaltına alındı. İhsan A. iddiaya göre şu ifadeyi verdi:

“Ellerimle boğdum”

“Leyla, ‘Gökhan’ın ve karnımdaki bebeğin babası sensin. Evlenirsen düğün salonuna gelip davetlilere bunları anlatırım’ diye tehdit etti. Tartışarak ayrıldık. O gece Leyla’yı cepten çağırdım. 01.00’de evinin önünde çocuğuyla otomobilime bindi. Yine tartıştık. Sinirlenip tokat attım. Boğazını ellerimle sıkarak öldürdüm, emin olmak için iple de sıktım. Cesedi attım. Eve giderken de bebeği canlı canlı dereye attım.” Cep telefonunda yapılan incelemede İhsan A.’nın saat 23.51 sıralarında Leyla Algan’ın evinin önünde olduğu belirlendi. Cesedin yanındaki bardakta İhsan A’nın parmak izi tespit edildi. İhsan A. tutuklandı, ağabeyleri ile babası serbest bırakıldı. Minik Gökhan’ın cesedi aranıyor.
haber bu işte karamukçum...
bu bir alıntıdır..

off offf ay insanlar nasıl bu kadar rahat ve kolay bir insanın canına kıyabiliyor yaa :50:
birde kendi çocuğunu ufacık bir bebeği de gözünü kırpmadan öldürebiliyor yazık yaa yazık bak kendi hayatını da daha genceceikken mahvetmiş :50::50:

Back
X