Hem çok isteyip hem çok korkmak

Ozgelin

🧿
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2018
883
1.122
113
Arkadaşlar 5 aylık evliyim bi yandan bebek istiyorum hatta bazen ağlamalar falan geliyor kavuşmak istiyorum öyle bi garip özlem geliyor...ama malesef çok korkuyorum, hamilelik süreci ve doğum beni çok korkutuyor :(nasıl aşabilirm ben bu korkuyu..

hamilelik bir kadının ömrü boyunca yaşayacağı en güzel süreç bence hem bir mucizeye tanık oluyorsun vesile oluyorsun tabii bir de herkes etrafında pervane sürekli yatış ne istersen hemen önünde bundan korkulur mu hiç :)) 40 yaşındayım keşke tekrar hamile kalabilsem uğraşıyorum olmuyor

Doğuma gelecek olursak o zaten kısacık bir olay bittiğinde acı çekmiş bile olsan hiç yaşanmamış gibi oluyor ve bebeğinle beraber tekrar doğuyorsun bir anne olarak önemli olan sonrası canım doğumda bir şey yok ;)

5 aylık gelinsin bu ne acele bu neyin özlemi arkadaşım.
Bi dur bi nefes al evliliğini sindir
ayrıca arkadaşa da katılıyorum çok özlersin bu günlerini bebek olunca herşeyin zamanı yeri ayrı yaşın gençse bugünlerin tadını çıkar derim

Katılıyorum gerçekten 2 arkadaşım evlenir evlenmez hamile kaldilar neredeyse biri eşiyle cok sorunlar yasadi cunku yeni hayat yabanci biri ile ayni evde daha birbirini tanimadan birde bebek olunca tartışmalar dozunu arttirdi doğal olarak zaman zaman.
Diğeri 2.ayda hamile kaldi kendi diyor eşimle ne gezdik ne birbirimizi yaşadık direk cocuk oldu eve kapandi bir nevi çünkü hamileliği birazda sıkıntılı geçiyordu.
1seneyi doldurun eşinle hayatin gezmenin birbirinizin tadını çıkarın ondan sonra inşallah Rabbim nasip eder. Bu zamanlar geri gelmeyecek bir daha çünkü.
Yinede Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah.

Eşim ilk okul arkadaşım 8 senedirde sevgiliyz anlıycagınz gezdik tozduk eğlendik herşyin tadını çıkardık o yüzden galiba sıra ona gelmiş gibi hissediyorum.. bu arada yaşım da 27

Eşim ilk okul arkadaşım 8 senedirde sevgiliyz anlıycagınz gezdik tozduk eğlendik herşyin tadını çıkardık o yüzden galiba sıra ona gelmiş gibi hissediyorum..

Korkunun ecele faydası yok diyebilirim :confused: Bazen herşey düşündüğümüz gibi gitmiyor eğer ince düşünen planlı yaşayan biriysen artısını eksisini düşün öyle karar ver çünkü hamilelik bebek bunlar geri dönüşü olmayan süreçler. Ben hamileliğimde herzaman aktif olacağımı sporuma devam edeceğimi düşündüm ama tabi böyle olmadı ofisime gidemiyorum sürekli yatıyorum yemek yiyemiyorum mide bulantılarından en ufak bir koku bile saatlerce lavaboda kalmamı sağlıyor mide bulantısından. Çok aktif bir hayatım varken birden evden çıkamaz oldum ha pişmanmıyım bu durumdan kesinlikle değilim tabiki. En doğru zaman kendinizi psikolojik olarak hazır hissettiğin zaman ve konu bebek olunca İnan doğum süreci falan hiçbirşey gözünde olmuyor tek derdin sağ Salim dünyaya gelmesi oluyor

Eşim ilk okul arkadaşım 8 senedirde sevgiliyz anlıycagınz gezdik tozduk eğlendik herşyin tadını çıkardık o yüzden galiba sıra ona gelmiş gibi hissediyorum..
Kendin söylüyosun eskiden sevgiliydiniz karı koca değil.
Evlilik başka bişey.
Bukadar acele edeceğin bi durum yok bana göre

Çok kararsızm bilemiyorum..
evlilik o kadar başka birşey ki benim eşim de bebekliğimden beri arkadaşım dı annelerimiz arkadaştı evcilik falan oynardık beraber :)) sonra büyüdük farklılaştı ilişkimiz ve sonunda evlendik ama evlilik çok başka mesela işten geliyor canı sıkkın olabiliyor açılması neşesinin yerine gelmesi bazen uzun sürüyor ben buna çok zor alıştım çünkü onun bu halini bilmiyorum ama evinde insan sıkkın olsa bile mutlu gibi rol yapamıyor maalesef :)) çünkü insanın evi en doğal davranabileceği yer
yani uzun bir sevgililik dönemi evlilik için birşey ifade etmiyor o başka bir dünya bence önce tadını çıkarın iyice bu hallerinize alışın her halinize katlanabilmeyi öğrenin sonra çocuk yapın derim sadece tavsiye

Yalnız bu sürede doktor kontrolüne gidip hormon vs. bir sorun varsa bunu çözebilirsiniz derim

evlilik o kadar başka birşey ki benim eşim de bebekliğimden beri arkadaşım dı annelerimiz arkadaştı evcilik falan oynardık beraber :)) sonra büyüdük farklılaştı ilişkimiz ve sonunda evlendik ama evlilik çok başka mesela işten geliyor canı sıkkın olabiliyor açılması neşesinin yerine gelmesi bazen uzun sürüyor ben buna çok zor alıştım çünkü onun bu halini bilmiyorum ama evinde insan sıkkın olsa bile mutlu gibi rol yapamıyor maalesef :)) çünkü insanın evi en doğal davranabileceği yer
yani uzun bir sevgililik dönemi evlilik için birşey ifade etmiyor o başka bir dünya bence önce tadını çıkarın iyice bu hallerinize alışın her halinize katlanabilmeyi öğrenin sonra çocuk yapın derim sadece tavsiye

Yalnız bu sürede doktor kontrolüne gidip hormon vs. bir sorun varsa bunu çözebilirsiniz derim
Gittim teşekkür ederim peki sizin bebeğinzmi varmı ne kadar daha beklemek gerek sizce

Back
X