• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEM DAYAK YEDİM HEM REZİL OLDUM :(

íçinde bulunğum durum yanlış olabilir yani altkatı sorun yapmam.ama hiç bi zaman kötü olarak bi başkasının ağzına laf vermek istemdim heleki o tarz insanların ağzına hiç. rezillikten korkan bi insanım ve bunu yaşamış olmak üzdü beni.dayak konusuna gelince yapılan olay bende büyük yara açtı.ewe gelmesini bile istemiyorum.hiç bişey olmamış gibi davranması beni iyice sinir ediyor.defalarca geri gittim ailemin yanına.artık utanıyorum.benim dertlerim yüzünden ailemde mahvoldu.hiç bizaman yaşadığım olayları tam anlatmadım onlara ama buna rağmen perişan oldular.herşeye çok çabuk kızan biri.kendi zehrini akıtır ben başlayınca uzatma kes artık der.ama o çoktan yaralamıştır beni

bundan sonra iyi olacagina inanarak bekliyoraun degil mi? belki olur belk olmaz bilemiyoruz, konumunu durumunu bilmiyorum ki sunu yap bunu yap diyeyim.. ama bu yara esinin muthis bi donus yapmasi ve baska bi adam olmasiyla (belki) kapanir.. adamin cabasi olmali, degismeye gayret etmeli, kendi sorgulamali.. komsular hassasiyetine bsy diyemem ama su an onemli olan onlar dgl, onlar iyi bilse ne olur kotu bilse ne olur, siz mutlu olmadiktan sonra.. bizim komsumuzun oglu karisini hamileyken bile doverdi ama sonra oyle bi degisim olduki, kadin iyiki devam etmisim diyo, cok dua etti cabaladi.. insaallah sizn de duzelir.. ama yanlis anlamayin, siz de kiskirtici dil birakin

Kendi kararimin dogru oldugunu biliyorum ama kusura bakmayin sizin gibileri gorunce haybeye koca bosamisim gibi hissediyorum.bigunden bigune degil el kaldirmak sesinin yukseldigini duymadim.siz o hengamede komsularin gulmesini nasil duydunuz da kafaya taktiniz aklim almadi.sonra o dusa nasil girdiniz o arabaya nasil bindiniz.ne diyeyim

íçinde bulunğum durum yanlış olabilir yani altkatı sorun yapmam.ama hiç bi zaman kötü olarak bi başkasının ağzına laf vermek istemdim heleki o tarz insanların ağzına hiç. rezillikten korkan bi insanım ve bunu yaşamış olmak üzdü beni.dayak konusuna gelince yapılan olay bende büyük yara açtı.ewe gelmesini bile istemiyorum.hiç bişey olmamış gibi davranması beni iyice sinir ediyor.defalarca geri gittim ailemin yanına.artık utanıyorum.benim dertlerim yüzünden ailemde mahvoldu.hiç bizaman yaşadığım olayları tam anlatmadım onlara ama buna rağmen perişan oldular.herşeye çok çabuk kızan biri.kendi zehrini akıtır ben başlayınca uzatma kes artık der.ama o çoktan yaralamıştır beni
Önemli olan defalarca ailenizin evine dönmeniz değil ki. Her seferinde affetmişsiniz siz bu adamı. O da asla bırakıp gidemeyeceğinize emin olmuş. Bundan sonraki hayatınız böyle geçecek emin olun. Daha çok rezil olacaksınız komşularınıza. Bu sefer çocuğunuz tanık olmamış ama gün gelecek çocuğunuzun gözü önünde evire çevire dövecek sizi. Çocuğunuza da aynı şiddeti uygulayacak emin olun. Yavrunuz da nasibini alacak yani bu dayaklardan. Siz ailenizin yanına gidip geri döndükçe hiçbir şeyi değiştiremezsiniz. Bu adamdan temelli kurtulmanız lazım. Bunun için de karakola gitmeniz gerekiyor. Şikayet edeceksiniz, sizi adli tabibe gönderecekler, darp raporu alıp davanızı açacaksınız. Yoksa emin olun yukarıya yazdıklarımı birer birer yaşayacaksınız.

Evet en kötü sey komsularinizin duymasi heleki kötü oldugunuz komsulariniz... Esiniz kafaniza cok vurdu galiba, iyimisiniz allah askina, ne komsusu me rezil olmasi? Adam evire cevire dövmüs sizi!!! Bisey demiycem zaten affediceksiniz ve yine tekrarlamacak ve yine affedeceksiniz, insallah fiziksel bi hasariniz kalmaz diye dua edin bari ruhsal bi ömür bozuk olacak zaten... Hepsini gectimde, siz kücücük bi cocugu evde uyurken yanliz birakip gezmegemi gittiniz???:KK57: Komsunuz olsam bunu sikayet ederdim... Ben alt kata camasir sermeye bile inmem, pes...

tamam bende kendi hatamı kabul ediyorum.o şekilde konuşmam körükledi bu durumu.ama karşımda beni okadar tahrik edici konuştuki gerçekten bi tane vurasım geldi.okadar bağırmadan konuş dememe rağmen bağıra bagıra konuşması sinirlerimi iyice gerdi.akşam gelince konuşucam bunun son şansı olduğunu.kendisi çok iyi bilir kafama koyduğum kararlı olduğum şeyi yapacağımı.eşimde olsa kimseye muhtaç olarak yaşamadım bu yaşıma kadar.erkektir olabilir zihniyetim olmadı hiç.alttada kalmadım kolay kolay ezdirmem kendimi.ama çocuk olunca iş değişiyor.bazı bayanlar bana kızıyordur biliyorum.aynı konuyu başkası açsa ona yorumum ne duruyosun boşa onu boşamazsan durumu kabullenmiş olursun olurdu.ama iş kendinde olunca olmuyor işte.hep bi yuvam var ewladım var düzenim var diyosun.ikimzide karşılıklı saygılı olunca düzelir diyosun.diyosun da diyosun yani.

defalarca gidip gelmeler de adami ferahlatmis, emin yani nasilsa doneceginizden.. benim esim de onu asla birakmayacagimdan emindi, o hayal aleminden sert yuzeye cakildi simdi.. kadinin cirkeflesmesini onaylamam asla ama hakliyken affettikce alttan aldikca en sonunda surekli haksiz ve ozur dileyen pozisyonda buluyosunuz kendinizi, ondan sonra da nerde kalmis mutluluk.. cocugunuzun olmasi isi zorlastiriyor, ama boyle surecekse Allah korusun, anneli babali yetim olacak yavru, hir gur kavga surekli.. bosanma dusunmuyorsaniz baska yontemler arastirin, birakn komsuyu esnafi

ayrılmak gibi bir düşüncen yok diye söylüyorum çünkü bir kadına kavgada cevap verme demekten hiç hoşlanmıyorum
ama beraber yaşayacaksın ve dayağı adamın gözünde çok normalleştirmişsin bu saatten sonra başı sıkıştıkça dayağa başvurma ihtimali yüksek bundan dolayı kavgalarda kendini biraz kollamak için ifadelerini biraz yumuşatmanı tavsiye ederim

tamam bende kendi hatamı kabul ediyorum.o şekilde konuşmam körükledi bu durumu.ama karşımda beni okadar tahrik edici konuştuki gerçekten bi tane vurasım geldi.okadar bağırmadan konuş dememe rağmen bağıra bagıra konuşması sinirlerimi iyice gerdi.akşam gelince konuşucam bunun son şansı olduğunu.kendisi çok iyi bilir kafama koyduğum kararlı olduğum şeyi yapacağımı.eşimde olsa kimseye muhtaç olarak yaşamadım bu yaşıma kadar.erkektir olabilir zihniyetim olmadı hiç.alttada kalmadım kolay kolay ezdirmem kendimi.ama çocuk olunca iş değişiyor.bazı bayanlar bana kızıyordur biliyorum.aynı konuyu başkası açsa ona yorumum ne duruyosun boşa onu boşamazsan durumu kabullenmiş olursun olurdu.ama iş kendinde olunca olmuyor işte.hep bi yuvam var ewladım var düzenim var diyosun.ikimzide karşılıklı saygılı olunca düzelir diyosun.diyosun da diyosun yani.[/QUOTE
amaan bosa gitsin diyemem, bunlari yuttugunuz icin de gurursuz oldugunuzu dusunmedim, evlilik oyle bi sey ki, disarda biri bize yan bakamazken, cok agir syleri bazen yutmak zorunda kaliyoruz, cocuk var belli ki zordasiniz.. ama komsuyu dusubmek yerine evliliginizin insani yurumesi icjn bsyler yapmaisiniz

yazdıklarınıza hemen cevap veremeyebilirim oğlum uyandı onunla ilgileniyorum

Eşin elini kaldırdığında odadan çıkmak yerine duvara yapıştırsaydın onu keşke
Eli kırılsın pisliğin komşularıda takma canım pislik insanlar zaten lafedicek bişey sürekli buluplardır

Alma eve bisüre madem ayrılmayacaksınız burnu sürtsün biraz ve nolur eşim onu yapmıo bunu yapmıo benden bekleme deme çocuğun için yap herşeyi bi akşam yemek yapma nie yok derse unuttum dersin akıllanır

daha önce de dayak attı mı eşinz??
severek mi görücü usuluyle mi evlendinz??
alt komşum duydu konuşmuyorz vs yazınca çıkıp geldiler yazacaksınz sandm bende terbiyesizler ahlaksızlar

Bacım kocan ruh hastası, ve sen hala konu komşuyu düşünüyorsun:KK57:
Dayak atıyor, bir de üzerine arabayla tur attırıyor, şaştım kaldım:KK57: Böylesini de ilk defa görüyorum. Sen de paşa paşa arabaya binip, akşam gezmesine mi çıktın?
Aileni arayacaktın hemen, gelip, seni ve bebeğini alacaklardı. Yapacağın şey buydu yani.
Napmayı düşünüyorsun şimdi?

Geçmiş olsun :(
Bu nasıl bir hanzoluktur ya?
Allah yardımcınız olsun. Peki şuan ne yapmayı düşünüyosun?

Karı koca sakinleştirici çaylar içmenizi tavsiye ederim. Elini sıkıştırdığı için çocuğuna bağırman normal değil, hele bu yüzden eşine surat asman hiç normal değil.
Dayak olayı için bir şey diyemiyorum benim aklım o kadarına ermiyor. Allah bir daha yaşatmasın.

Kendi kararimin dogru oldugunu biliyorum ama kusura bakmayin sizin gibileri gorunce haybeye koca bosamisim gibi hissediyorum.bigunden bigune degil el kaldirmak sesinin yukseldigini duymadim.siz o hengamede komsularin gulmesini nasil duydunuz da kafaya taktiniz aklim almadi.sonra o dusa nasil girdiniz o arabaya nasil bindiniz.ne diyeyim
Türlü türlü dert var kardeşim işte.
Bu arkadaşın kocası da ayrı bir tür psikopat.
Ve evet senin kocan ender bulunan bir türdü, ama neticede sorunluydu. Takma kafana artık...

Hem dövüyor hem sırnaşıyoooor vaaay beee ne kocaaa :KK62:

Back
X