HEM DAYAK YEDİM HEM REZİL OLDUM :(

Ayrica cocuk degil bebek akil var mantik var.bedavan saksakcilik yapmayin.bu durumun su goturur hicbi tarafi yok.

Alt katın hiçbir şey olmamış gibi davranması sizi mahçup etmemek için de olabilir.

Tekme tokat dayak yemissin , ama kafana taktigin sey alt komsunmu ?

Gururun ?
Kadinlik onurun ?
Bhnlar bence daha onemli alt komsunun duyup duymamasindan , alt komsu bir sekilde olayi unutur peki ya sen ??

her kadının ekonomık ozgurlugu elınde degıl
bosanmak cozum degıl.sonrakı hayatı ne olacak aıle kabul edecek mı
cocugu nasıl buyutecek
kadıncagız konusmak dertlesmek ıstemıs
bekara karı bosamak kolay tabırını kullanabılırım
uzaktan bı ılıskıyı bıtır uzatma demek kolay yasayan bılır
eger ayrılacak durumda degılse kı arabaya da bıner evde de oturur
butun gun ev ısı coluk cocuk kadın sınırle kocasına bagırmıs olabılır dogru mu hayır
ama kımse kımseye sıddet uygulayamaz
5 dk degıl bı omurunu baska gıtcek yerı olmadan kırıp dızını oturan cok kadın var ask sevgı pskolojısının bozuklugu ıle alakası yok bunun.

Valla bekara kari bosamak kolay falan degil 1 yildan fazla kocasi icin ugrasmis ve sonunda sevgiye ragmen bosanmis insanim.hata ediyor gitmis ailesinin yanina kandirmis kocasi.kendiside soyledi ona bagimli degilim sirf cocuk icin duruyorum diye.bende asil cocuk icin durulmamali diyorumm.mutevazi olamicak kadar iyi anneyse kalmamali bu evde.ilk degil bakin bastira bastira soyluyorum ilk siddet degil.he dedigginiz gibi caresizse,mecbur kalicaksa,kirip dizini oturucaksa o zaman kendi sagligi icin cenesini tutucak.cunku karsisinda insan yok onun.karim
Butun gun cocugumla ugrasiyo,bana yemek yapiyo,evle ilgileniyo bide ben yormiyim dicek bi adam yok aksine domusuk diyip hali silkeler gibi doven acik acik soyluyorum hayvan var mahluk var.sinirle atilmis bi tokat yok ortada evire cevire dovmek var bunun bikac sefer sonrasi hizini alamayip kadini yataga degil duvara vurmak.elinde bicakla kovalamak belki.ben 5 yasindaydim babam annemi her aksam doverdi aklimda kalanlar hic iyi degil belki beklemeyip o zaman ayrilsaydi ne ben babama bu kdr dusman olurdum ne de annem gozumde kuculurdu.ergenligimde anneme gurursuz demisligim bile var.yani ah canim vah gulumle olmuyo bu isler.

evet belli bir yaşta sakin çocuklar anneden önce kalkıp oyalanabilirler ama konu sahibinin yazdığına göre çok hareketli,gündüz peşinde dolaşırken annesini perperişan eden 1,5 yaşında bir bebek var.anne uyurken başına her şey gelebilir.

Taktınız konu sahibinin alt kattakileri düşünmesine. Düşünülür arkadaşım hem yediği dayağı düşünür hem etrafa rezil oluşunu. Ya hu bu kk nasıl yer oldu böyle? Evde birazcık ses yükselse ben hemen sustururum aman etraf duymasın diye. Duysunlar mı yani nedir derdiniz? Eleştirin ama mantıklı eleştirin. Kadın beyni her şeyi aynı anda düşünebilir. Birini çok birini az işte her neyse.

Yok çocuğuna bağırmış, yok adama bağırmış tahrik etmiş bilmem ne. İnsan bu ya hu insan. Sinirden kendini tutamamıştır yani olamaz mı? Sizlerin gerçek hayatlarını çok merak ediyorum gerçekten.

Saksakcilik mi.dogru ya prim veriorlar bna.yorumlarnz mantkli olsa da bu kdr onyargili ve offensive tavirli yazmanizi anlamis dglm.
Onyargili yazan,olmayacak yerden savunan sizsiniz.hemde o kadar seyin icinde en olmayacak seyi savunup bana durduk yere karsilik veren de sizsiniz.neyse bence birbirimizi yemenin bi alemi yok belki de coktan barisip gezmeye cikmislardir

Eşinin Allah Cezasını Versin.. Kadına Vuranın elleri Kopsun İnşallah.. Alt komşuyu dert etme dayakcı kocayı dert et.. Dövdürtme kendini.. Uzmanlık sınavı demişsinizz eşiniz ne işle meşgul.!

Bazıları samimi değil tabiki

Bu nasil bir hayvanlik insan esine nasil yapar bunu. Esim evire cevire dovmek su yana dursun 1 tokat atsa dunyam kararir. Onunkini de karartirim o ayri. Yanina birakmam!

Sizin gibiler yuzune boyle kadinlar eziliyor iste!! Su yazdiklarinizi bir okuyun ya neymis efendim erkege nasil suna bitane vur denirmis. Neden diyemesin hanfendi. Neden erkek her halti yiyor herseyi soyluyor ,kadin kendini ezdiriyor ve sinirlenemiyor bile. Neden erkek oldugu icinmi susucaz? Peygambermi bu yaratiklar? Adam adam olsun, kadinda kadinligini yapsin. Boyle yaratiklara kadinin K si bile fazla.. Allah askiniza kendinize gelin. Oda insan istedigini soyler. Iyi erkek kirip doksun sinirlenince, kadin de herseyi yutsun.

eşinizin yaptığı kabul edilemez şiddetin açıklaması olamaz.Ama siz çok sivri dilli bir bayansınız uslubunuzu ve tarzını değiştirmeniz lazım.bir erkeğe çarp bi tane vur ne demek yaa..!

Konu sahibi sende ayri bir cinssin. Polise gidip darp raporu alacagina, kalkis buraya topic aciyosun derdinde esinde cok ALTKOMSUN! Insan o durumda alt komsuma rezil oldum diye nasil dusunur ya? Sen boyle bir hanzoyla yasamaya devammi edeceksin? Senin esin bile demek istemiyorum RESMEN PISKOPAT!

Anlamıyorum hala bu dayakçı gücü sadece kadına yeten, zavallı kocalardan varmı ya???

kaç tane görüyorum burda dayak konuları, valla sinirlerim bozuldu ya. Neden kendinizi ezdiriyorsunuz bu pislik insanlara??? Ne diye çekiyorsunuz bu herifleri anlamıyorum... çoluk çocuk içinmi Allahaşkına herşey?

sizden değerli değil hiçbirşey unutmayın o çocuklar anneye muhtaçlar siz ilerde üzüntüden mafolursanız onlar nolucak? sallayın siz altkomşuyu falan da kendinizi ve çocuklarınızı düşünün ve doğru bi karar alın bi an önce...

Kocanız sizi kum torbası yapmış; ama sizin tek çekinceniz alt komşu mu? Yazık..
Dayak atan erkeklerin öküzlüğü baki biliyoruz bunu; ama bir kadının "elalem ne der"i daha dayağın önüne koyması? Siz bunu çoktan kabullenmişsiniz zaten. Bu saatten sonra size söylenecek hiçbir şeyin sizi değiştireceğine inanmıyorum. Muhtemelen 10 yıl sonra, bir kaç tane daha çocukla birlikte rutin bir dayak hayatınız olur ve siz yine acaba duyan oldu mu dersiniz.. Mutluluklar diliyorum..

Bu yorum kadar migde bulandirici yorumu okudugumu sanmam. Bu erkekler artik peygamber, allahmi olduda vazgeçilmiyor ya? Insan nasil sidette "eh iste, evliligin tuzu biberi" olarak görebilir? Siddet ve evliligin oturtmasiyla nasil bir baglanti kurdunuz anlamadim. Evliligin oturtmasi demek birbirine alismak demektir, siddete basvurmak degildir.

Ha ayrica durum tam tersi olsa, atiyorum bir kadin evi temizlemez, arkadaslari ile bulusur, evde bakimsiz dolasmis, .... hiç kimse o erkege "bu imtihan iste" demez. Bosanmasini, hatta aldatmasini hak görürler. Kimse o erkege "imtihanli dünya, sabirli ol" demez. Nedense bu imtihanlar sadece kadinlara düsüyor. Farz edilim ki konu sahibi kocasini çileden çikartti (ki oda yok) o zaman kocasi niye demiyor "imtihanli dünya, dövmek yalnistir" diye?

Bunca çirkinliklerin din ile örtülmesi ayri bir migde bulandirici zaten. Sen nereden biliyorsun neyin imtihan olup, neyin olmadigi? Kuranda nerede yaziyor bir kadinin kendini ezdirmesini, dövdürmesini ya? Ben bir ateist olarak bile buna acaip sinirlendim, müslümanlar buna daha çok sinirlenmesi lazim.

Ben bunu kk'de çok sik rastliyorum. Yok efem, çoçuklar kural tanimazlar, disipline gerek yok gibisine. Saka gibi ya, hele sende 4 yasina kadar diyorsun. Hiç pedagoji okudunmu? O yazar kim oldugunu bilmiyorum fakat hayatimda bu kadar yalnis bir tespiti okumadim. Hayal ettigi arastirmalardan almistir o tespiti diye düsünüyorum.

Bebekler bile kural ögreniyor, kaldi ki bir 1,5 yasindaki çoçuk. Sadece bu kurallarin nasil ögrettigin çok önemlidir. Dayak ile bagirmak ile olmaz. Ceza/ödul sistemi kullanarak yapilir, ceza verdiginde evet yüksek ses ile kizginligini belirtmek ile olur. Aslinda bu konuda birçok sey soylenebilirde fakat senin bu yukarda yazdigin seyin yalnis oldugunu vurgulamak istedim.

Konu sahibesinin talebi üzerine yorumlara kapatılmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…