- 8 Temmuz 2014
- 3.364
- 3.417
- 163
Ayrica cocuk degil bebek akil var mantik var.bedavan saksakcilik yapmayin.bu durumun su goturur hicbi tarafi yok.hayır ben sunu anlamadm.cocuk nasıl anneden once kalkıp evde oyalanamıyormus.bnm esım de herseyı bnm dusunmemı bekler bn de cok sınırlenrm.bu sınırlenmek ıcın yeterlı bır sebep.cocugu bnm dusundgm kadar dusunmesı gerek sonucta.bnm oglum da bazen benden once uyanır oyuncaklarıyla oynar benı uyandırmaya calısır.su anda kapı acamıyor ama kapıları acmaya basladgnda bılıyorum kı benı beklemeden ıcerı gıdıcek.bzm evde bazen babası evde oluyor sabahları,bazen de olmuyor.cocuk nerden bılsın ne zmn bırı var ne zmn yok.ha kmse yokmus deyıp gelıp gerı mı yatacak.yapmayın allahaskına ya.kadının sınırlenmeye laf etmeye hakkı yok mu.kaldı kı kocası sınırlendı dıye kadını ne hale getırmıs..
her kadının ekonomık ozgurlugu elınde degılSiz cocugun anneden once kalktigi icin balkondan dusebilme ihtimalinden korktugu kismini kacirmissiniz sanirim.kaldiki ben evliliginin ilk yillarinda dayak yiyip sonra dondugi kocasinin yaninda saglikli bi annelik yapamiyacagini soyledim.dayak yiyip arabayla turlamaya cikmak normal bi ruh halimi.cocugunu bu kadar dusunen kadinin bu adamin yaninda 5 dakika durmamasi lazim.ilk dayak degilki bu kaldiki sinirden atilan bi tokat degil erkek dover gibi dovmus.ayrilmiyosanda kardesim goze alicaksin bunlari o zaman ceneni kapali tutuucaksin biraz.sanki biz oh iyi olmus dedik.
Valla bekara kari bosamak kolay falan degil 1 yildan fazla kocasi icin ugrasmis ve sonunda sevgiye ragmen bosanmis insanim.hata ediyor gitmis ailesinin yanina kandirmis kocasi.kendiside soyledi ona bagimli degilim sirf cocuk icin duruyorum diye.bende asil cocuk icin durulmamali diyorumm.mutevazi olamicak kadar iyi anneyse kalmamali bu evde.ilk degil bakin bastira bastira soyluyorum ilk siddet degil.he dedigginiz gibi caresizse,mecbur kalicaksa,kirip dizini oturucaksa o zaman kendi sagligi icin cenesini tutucak.cunku karsisinda insan yok onun.karimher kadının ekonomık ozgurlugu elınde degıl
bosanmak cozum degıl.sonrakı hayatı ne olacak aıle kabul edecek mı
cocugu nasıl buyutecek
kadıncagız konusmak dertlesmek ıstemıs
bekara karı bosamak kolay tabırını kullanabılırım
uzaktan bı ılıskıyı bıtır uzatma demek kolay yasayan bılır
eger ayrılacak durumda degılse kı arabaya da bıner evde de oturur
butun gun ev ısı coluk cocuk kadın sınırle kocasına bagırmıs olabılır dogru mu hayır
ama kımse kımseye sıddet uygulayamaz
5 dk degıl bı omurunu baska gıtcek yerı olmadan kırıp dızını oturan cok kadın var ask sevgı pskolojısının bozuklugu ıle alakası yok bunun.
yine en dogru yolu ben bulurum baska yol da tanimam yorumlari.. agresiflige luzum yoktu.. yorumlarim gayet acik, sirf cevap verme mantigiyla okumayin.. insaallah bu kadar akil verirken ayni akillara ihtiyac duymazsiniz..
Saksakcilik mi.dogru ya prim veriorlar bna.yorumlarnz mantkli olsa da bu kdr onyargili ve offensive tavirli yazmanizi anlamis dglm.Ayrica cocuk degil bebek akil var mantik var.bedavan saksakcilik yapmayin.bu durumun su goturur hicbi tarafi yok.
Onyargili yazan,olmayacak yerden savunan sizsiniz.hemde o kadar seyin icinde en olmayacak seyi savunup bana durduk yere karsilik veren de sizsiniz.neyse bence birbirimizi yemenin bi alemi yok belki de coktan barisip gezmeye cikmislardirSaksakcilik mi.dogru ya prim veriorlar bna.yorumlarnz mantkli olsa da bu kdr onyargili ve offensive tavirli yazmanizi anlamis dglm.
Taktınız konu sahibinin alt kattakileri düşünmesine. Düşünülür arkadaşım hem yediği dayağı düşünür hem etrafa rezil oluşunu. Ya hu bu kk nasıl yer oldu böyle? Evde birazcık ses yükselse ben hemen sustururum aman etraf duymasın diye. Duysunlar mı yani nedir derdiniz? Eleştirin ama mantıklı eleştirin. Kadın beyni her şeyi aynı anda düşünebilir. Birini çok birini az işte her neyse.
Yok çocuğuna bağırmış, yok adama bağırmış tahrik etmiş bilmem ne. İnsan bu ya hu insan. Sinirden kendini tutamamıştır yani olamaz mı? Sizlerin gerçek hayatlarını çok merak ediyorum gerçekten.
eşinizin yaptığı kabul edilemez şiddetin açıklaması olamaz.Ama siz çok sivri dilli bir bayansınız uslubunuzu ve tarzını değiştirmeniz lazım.bir erkeğe çarp bi tane vur ne demek yaa..!
bak kardeşim sanıyorum sen 3 yıllık evlisin 3 yıl bir evliliğin oturması için çok az bir zaman. diyelim ki sana dayak atan bu adamdan boşandin. bundan sonra seni toz pembe bir hayat mı bekliyor olacak üstelik bir evladı tek başına büyütmenin ne demek olduğunu biliyor musun. boşanıp başka bir adamla evlendin diyelim onun d dövmeyecegi ne malum benim sana tavsiyem boşan demek kolay ama ben öyle demiyorum kardeşim ben'ce sabretmelisin tabi bu arada dayak yiyebileceğin durumlardan şiddetle kaçınmalısınız eğer adan psikopat değilse zamanla bu şiddetten vazgeçecek tir elbetteki tepkini koy kendini ezdirme ama çocuğunu babasıyla büyüt hayat bu imtihan dünyasıdır bu imtihanı çekemiyorum dersin başka imtihanlar gelir bulur seni. allah kolaylık ve sabır ver
Sizler cocuklariniza hic mi kizmiyosrsunuz bilemem ama burda annelik sandign gbi değil diycek kadar abartili bir durum söz konusu değil. Siz anneligni sorgularsaniz o da fark etmeden savunur sekilde konusacaktir tabi. Soyledikleri benimde hosuma gitmedi bi kere hastaneye goturmedim filan ama lutfen sizlerde abartmayin!
Konu sahibi cocuk yetistirmek cok zor sinirlerinizn gerilmesi cok normal ama lutfen cocugunza ve esinize olabildgince sakin davranmaya calisin. Yasar Kuru hocayi tavsiye ederim cocugunuza aziz misafiriniz gibi davranin der. Henuz cok küçük cocuklar dört yasina kadar kural tanimazlar.su an yasi gereği kesfetme zamaninda merak ediyor. Daha ılımlı olmaya çalışın lutfen. Kocanizn yaptginin asla sebebi olamaz elbette ancak sizde kiskirtmissiniz. Kocanizi iyi tanirsiniz bu seklde kiskirtmaya gerek yok . Ikinizde sinirliyken iletisim kurmaktan vazgeçin bence. Kocanizn bir anlik sinirle davrandgi sonradan kendini affettirmeye calismasindan belli. Hemen affetmeyin derim ki bir daha bu sekilde davranamayacagini görsün.
Bu arada artk kk'da konu acmaya cekiniyorum. Burda zaten normal bir psikoloji de olmuyor insanlar bir de uzerine gidiyorsunuz. Derman değil sanki kendine saydirma yeri oluyor gittikce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?