HEM DAYAK YEDİM HEM REZİL OLDUM :(

caresizlik diye bsy yoktur demek nasil bi mantiktir ya : ) ben dayak yedi azmetti gecti demedim, ornek olsun diye anlattim, madem arkadasimiz bosanmayi dusunmuyor.. dul olmakta korkmak yalbizliktan korkmak da bazen caresizliktir.. azicik empati kurun, sunu yaparim calisirim bilmem ne, demekki yapamiyor olmuyor, herkes ayni mi olmak zorunda? anlayamiyorum herkese tek yol sunanlari!

Evet ben laf soyledim,anneliginide sorgularim.sen sabaha kadar kendini ovsen konu ortada.sana inanilmaz uzuldum dayak yedigin icin boyle biseyle karsilastigin icin ama fikrim ayni soyledigim herseyin arkasindayim.annelik senin sandigin gibi bisey degil

Yok artik yaa.
Olay kadinin anneligine kadar geldi.
Annelik sandigin gibi bir sey demek degil, anne oldum sanma vs ne demektir ya hu?

Konu sahibi hanimin 2 cumlesine dayanarak bel altindan vurmaktir bu.
Cok ayip.

Dayagi konusalim, mevzu tasvip etmesem de kiskirtmaya kadar gelsin, kocasina ceza vermesi gerektiginden bahsedelim, ozuru kabul etmemeli diyelim.

Ama anne olmamam ragmen bir kadini en hassas yerinden vurmak hem de 2 cumlesine bakarak gercekten vahsice.

Pardon da hanımlar, şiddet tek yönlü olumsuzluk içermez, bunun elaleme rezil olması da var, kadının bunu takmasından daha doğal bişey olamaz, dayak yediğine sizden daha çok üzülmüştür merak etmeyin.. Bir de üstüne dışarı yansımasına da üzülmüş. Ki daha öncesinde sorun yaşadığı komşularının duyması kadının üzüleceği kadar önemli bence. Çok normal bunları da düşünmesi. Benim annemde anlatır babamla kavga ettiklerinde (ki çoğu şiddetle sonuçlanırmış, boşanmışlar sonra) dışarı ses çıkmasın diye ilk camları kapatırmış. Siz nerde yaşıyorsunuz Allah aşkına. Acılı insanları bu şekilde kınamak, hele hele anneliğe laf söylemek kimsenin haddine düşmez diye düşünüyorum. Evet hiç bir kadın, hiçbir anne kusursuz değil ama acımasızlığın dozunu ayarlamak lazım, Haddin dışına çıkmamak lazım.

Lutfen artik su konuyu yorumlara kapatin yada bni uyelikten cikarin bu ne yaa olaya bak.sizlet nekadar mukemmel insanlarsiniz boyle.benim cocuguma eline cek diye bagirmam bile saskinlikla karsilandi.hayret valla tebrik ederim sizi sizin gibi olamadik
Hayatım çok acımasız yorumlar geliyor burada zaman zaman, çok aldırmamaya çalış, empati yeteneği herkeste aynı oranda olmuyor. Boşver üzülme daha fazla, zaten yaşadığın çok zor, Allah kısa zamanda huzura çıkarsın seni ve evladını.

Ya hu sanki bir buradakiler uzulmus dayaga ama kadin kocasini ve dayagini bagrina basmis sanki.

Konu sahibi hepsinden dem vurmus.
Mesela iyi ki oglum uyuyordu da demis komsu duymasaydi rezil oldum da demis.

Benim en cok sinirlendigim elestiriyse anneligini elestirmek olmus.
Konu sahibi hanim ogluna iyi baktigindan, ayagina tas degse caninin aciyacagindan bahsediyor, buradakiler de sen anne oldum sanma diyebiliyor ya hu.

Kocami aldattim diyen kadina linc etmeyinnn diye haykiranlar burada dayak yemis, ogluna uzulmus ve cevreye rezil olmus hisseden kadina yuklenmeyi maharet saniyorlar.

Kadının üzerine anneliğiyle ilgili yüklenilinince bu şekilde ıspat yoluna gitmesi çok normal değil mi sizce, kadın zaten evde huzursuzluğu yaşamış, burada da bu şekilde yorumlarla karşılaşınca bu örneği vermiş. Hani kendini anlatamazsın ya bir türlü (siz de yaşamışsınızdır bu duyguyu muhtemelen) Eminim o da bahsettiğiniz şekilde düşünüyordur zaten.

Sizler cocuklariniza hic mi kizmiyosrsunuz bilemem ama burda annelik sandign gbi değil diycek kadar abartili bir durum söz konusu değil. Siz anneligni sorgularsaniz o da fark etmeden savunur sekilde konusacaktir tabi. Soyledikleri benimde hosuma gitmedi bi kere hastaneye goturmedim filan ama lutfen sizlerde abartmayin!
Konu sahibi cocuk yetistirmek cok zor sinirlerinizn gerilmesi cok normal ama lutfen cocugunza ve esinize olabildgince sakin davranmaya calisin. Yasar Kuru hocayi tavsiye ederim cocugunuza aziz misafiriniz gibi davranin der. Henuz cok küçük cocuklar dört yasina kadar kural tanimazlar.su an yasi gereği kesfetme zamaninda merak ediyor. Daha ılımlı olmaya çalışın lutfen. Kocanizn yaptginin asla sebebi olamaz elbette ancak sizde kiskirtmissiniz. Kocanizi iyi tanirsiniz bu seklde kiskirtmaya gerek yok . Ikinizde sinirliyken iletisim kurmaktan vazgeçin bence. Kocanizn bir anlik sinirle davrandgi sonradan kendini affettirmeye calismasindan belli. Hemen affetmeyin derim ki bir daha bu sekilde davranamayacagini görsün.
Bu arada artk kk'da konu acmaya cekiniyorum. Burda zaten normal bir psikoloji de olmuyor insanlar bir de uzerine gidiyorsunuz. Derman değil sanki kendine saydirma yeri oluyor gittikce

Cnm sen anneliğin hakkında yapılan yorumlara üzülme, sen kendini bildikten sonra. Diğer mevzuya gelince boşanmayı hç düşünmüyorsan böyle şeyler yaşatacak pozisyonlara girme. Çok mu sinirlendin, uzaklaş o ortamdan. Ama bana sorucak olursan yarın bir gün çocuk büyüyecek, aklı erecek ve böyle bişey yaşanırsa şahit olacak. Bu nu bir daha yapmaya cesaret edememesini sağlamalısın bir şekilde.

Tövbe allahım dayak yemişsin sen alt kattakilerimi düsünüyosun
Allahım başa vermeye

Konu sahibi bütün gün çocuğunun peşinde koştuğundan bu durumdan sinirlerinin bozulduğundan bahsetmiş. Daha çocuk 17 aylık bu çocuk 4 yaşına gelene kadar kadın tımarhanelik olmasın. Bu duruma bir çözüm bulması gerekmiyor mu? Kavgadan sonra karı koca hava almaya çıkıyorlar; çocuğu mu eve emanet, evi mi çocuğa emanet ediyorlar. Bir tarafta karısına kızdığı için olası tehlikelere karşı sırf hırsından dolayı tedbir almayan bir baba, diğer tarafta dayak yediği halde komşusuna rezilliği düşünen bir anne. Dediğin gibi normal psikolojide olmadıkları için bunları düşünemiyor olabilirler. Ama keşke kendini savunacağı yerde yorumların iyi niyetli yapıldığını görüp biraz düşünebilseydi.

Ben daha once derdimi anlattim diye aradan bikac kelime secilerek hic bukadar yipratilmamistim.keske konuyu acmasaydim kendim acimi hafifletseydim.hastaneye goturdum mevzusunu asla ama asla art niyetli soylemedim.allah hasta bebegi olanlara acil sifalar versin. O lafim yanlis anlasildysa ve birilerini uzduyse ozur dilerim.anlatmak istedigim o degildi.ben hem dayak yedim hem acima sevinecek insalara rezil oldum hem psikolojim etkilendi hem ewimde huzurum kacti.hangisine yanayim derken amaaan dayak neysede komsulara rezil oldum mu dedim.kadin kadinin halinden anlat lafini curuttunuz bazilariniz.insallah sizler guzel anne olursunuzda ornek olursunuz millete.ben yasamam asla olmaz benim ewliligimde bu ve buna benzer seyler demeyin.asla dediklerimiz geliyor hep basimizA.eger bir gun allah gostermesin yasarsaniz buna benzer bisey gidin pat diye bosanin bakalim kolay oluyormu.

Bu arada geZmeye falanda gitmedim insani tahrik etmeyin arabayla ewin etrafinda 2 tur attim girdim ewe.ewden cikmasaydim daha kotu seyler olabilirdi.bu durum 5 dk bile surmedi.

Evin gürültüsüne tahammül edemiyorsa evlenmese idi, baba olsaydı da o zaman o cocuga senin arkan dönükken o sahip cıksa idi...Şam babası sen de...Sperm atmakla baba olunmuyor.

En yakın camı alıp gecirse idin kafasına, geberse bile mesru müdafa olurdu o durumda. Zaten o dayagı yedikten sonra sevgi mevgi kalmamıstır sende, kendin de yazmıssın sogudum diye. Sogumaman mümkün mü yani? Bırak aynı yatagı aynı evde kalmak bile eziyet...Bir de cocugun var bu suursuzdan.

Bunun sonu yok, sırf arka korkusuna sırnasmıs. Bir sikayet etmeyeceksin, bosanmayacaksın...İki sikayet etmeyeceksin, bosanmayacaksın. Kendine güveni gelecek, bir dahaki dayagında gelip sırnasıp özür bile dilemeyecek senden. Sen canını sokakta mı buldun? Bu ülke ne Ayse Pasalılar gördü, onlardan biri mi olmak istiyorsun? Pasa pasa da evlenirsin tekrar senin kıymetini bilecek bir insanla.

Olay cıkarsa cıksın, komsuna rezil mi oldun...Ol...Yarın öbür gün tasınır giderler, komsu momsu da kalmaz...Bu ayıyla sen kalırsın basbasa...Hem de bir ömür boyu...

ılkı yaptıysa devamı da gelır muhakkak.ben sıze hak veryrm acıkcası.evde herseyı kadın dusunmek zorunda kalıor.sıze kızmıs olması cocugunu dusunmesıne engel olmamalı.kaldı kı sız soylemeden dusunmesı gereklı.ama maalesef hazıra konmaya alısmıs adamlar ıcın cogu sey pek onem arz etmıyor.zaten kocanızın sznle konusma tarzından bellı saygısı sevgısı olmadıgı.bence o ewde durmanız buyuk hata.yol yakınken gtmelısınz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…