Hayatım çok acımasız yorumlar geliyor burada zaman zaman, çok aldırmamaya çalış, empati yeteneği herkeste aynı oranda olmuyor. Boşver üzülme daha fazla, zaten yaşadığın çok zor, Allah kısa zamanda huzura çıkarsın seni ve evladını.Lutfen artik su konuyu yorumlara kapatin yada bni uyelikten cikarin bu ne yaa olaya bak.sizlet nekadar mukemmel insanlarsiniz boyle.benim cocuguma eline cek diye bagirmam bile saskinlikla karsilandi.hayret valla tebrik ederim sizi sizin gibi olamadik
Pardon da hanımlar, şiddet tek yönlü olumsuzluk içermez, bunun elaleme rezil olması da var, kadının bunu takmasından daha doğal bişey olamaz, dayak yediğine sizden daha çok üzülmüştür merak etmeyin.. Bir de üstüne dışarı yansımasına da üzülmüş. Ki daha öncesinde sorun yaşadığı komşularının duyması kadının üzüleceği kadar önemli bence. Çok normal bunları da düşünmesi. Benim annemde anlatır babamla kavga ettiklerinde (ki çoğu şiddetle sonuçlanırmış, boşanmışlar sonra) dışarı ses çıkmasın diye ilk camları kapatırmış. Siz nerde yaşıyorsunuz Allah aşkına. Acılı insanları bu şekilde kınamak, hele hele anneliğe laf söylemek kimsenin haddine düşmez diye düşünüyorum. Evet hiç bir kadın, hiçbir anne kusursuz değil ama acımasızlığın dozunu ayarlamak lazım, Haddin dışına çıkmamak lazım.
konu tamamen silinmeyecektir ama yorumlara kapatılır...
17 aydır hastane yüzü göstermedim diye kendinizle övünmek, doğru bir anne oldum demek yerine keşke bu duruma şükretseydiniz..
nice anne canları yana yana hastane köşelerinde sabahlıyor..
kötü anne oldukları için mi?
nice dert konuları açılıyor bebekleri hasta olan anneler tarafından, onlar kötü anne mi oluyor bu durumda?
bir evlada iyi bakmak onu 17 aydır hastaneye götürmemekle anlaşılmaz..
hayata yanlış yerden bakıyorsunuz..
illa ki ben doğru anneyim diyorsanız o zaman o doğru anne olarak şuna da bir cevap verin,
17 aylık bir bebeği evde gecenin bir yarısı tek başına bırakıp nasıl dışarı hava almaya çıkıyorsunuz?
Sizler cocuklariniza hic mi kizmiyosrsunuz bilemem ama burda annelik sandign gbi değil diycek kadar abartili bir durum söz konusu değil. Siz anneligni sorgularsaniz o da fark etmeden savunur sekilde konusacaktir tabi. Soyledikleri benimde hosuma gitmedi bi kere hastaneye goturmedim filan ama lutfen sizlerde abartmayin!Evet ben laf soyledim,anneliginide sorgularim.sen sabaha kadar kendini ovsen konu ortada.sana inanilmaz uzuldum dayak yedigin icin boyle biseyle karsilastigin icin ama fikrim ayni soyledigim herseyin arkasindayim.annelik senin sandigin gibi bisey degil
Sizler cocuklariniza hic mi kizmiyosrsunuz bilemem ama burda annelik sandign gbi değil diycek kadar abartili bir durum söz konusu değil. Siz anneligni sorgularsaniz o da fark etmeden savunur sekilde konusacaktir tabi. Soyledikleri benimde hosuma gitmedi bi kere hastaneye goturmedim filan ama lutfen sizlerde abartmayin!
Konu sahibi cocuk yetistirmek cok zor sinirlerinizn gerilmesi cok normal ama lutfen cocugunza ve esinize olabildgince sakin davranmaya calisin. Yasar Kuru hocayi tavsiye ederim cocugunuza aziz misafiriniz gibi davranin der. Henuz cok küçük cocuklar dört yasina kadar kural tanimazlar.su an yasi gereği kesfetme zamaninda merak ediyor. Daha ılımlı olmaya çalışın lutfen. Kocanizn yaptginin asla sebebi olamaz elbette ancak sizde kiskirtmissiniz. Kocanizi iyi tanirsiniz bu seklde kiskirtmaya gerek yok . Ikinizde sinirliyken iletisim kurmaktan vazgeçin bence. Kocanizn bir anlik sinirle davrandgi sonradan kendini affettirmeye calismasindan belli. Hemen affetmeyin derim ki bir daha bu sekilde davranamayacagini görsün.
Bu arada artk kk'da konu acmaya cekiniyorum. Burda zaten normal bir psikoloji de olmuyor insanlar bir de uzerine gidiyorsunuz. Derman değil sanki kendine saydirma yeri oluyor gittikce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?