• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEM DAYAK YEDİM HEM REZİL OLDUM :(

okadar yoruldumki herşeyi ewin bütün yükünü tek başıma sırtlanmaktan.ve aşırı sinirliyim.yüzümden hemen belli olur sinirim istesemde saklayamam.hiç bi dediğimi yapmaz ewde.o konu hakkında defalarca uyardım çocuk düşebilir dedim yok adam yapmıyor.bende unutabilirim çocuk sabah kalkıp çıkabilir düşebilir diyorum yok çıkmaz o diyo.bu lafından sonra tutamadım kendimi o lafı söyledin.beni bu lafı söyledim diye uyaran hanımlar hep erkeklermi bu tarz yaklaşımlarda buluncak acaba merak ediyorum.yani bayan söyleyince sivri dillilik erkek söyleyince sinirlilik mi olacak.ewet alt katı sorun yaptım çünkü aramızda kötü olaylar yaşandı ve böyle bişeye şahit olmalarını asla istemezdim.eşime çoook sinirliyim ne yapmam gerekiyor onuda bilmiyorum.şuan ondan nefret ediyorum. dün gece aklıma geldikçe soğuyorum ondan.ne yapmalıyım peki sizce siz bi akıl verin

Böyle durumda yapılacak ilk iş hastaneden darp raporu almaktır. Bu dayak meselesi maalesef bir defayla kalmayabiliyor. Raporunu al ki elinde kanıtın olsun. Bir daha da yapmaya cesaret etmesin dava açarım de kararlılığını görsün en azından.

Bütün cevaplara katılıyorum.Neden alt komşunun duyması sizi bu kadar rahatsız etti anlamadım. Eşinizin bu gibi şeylere meyili vardı demek ki yani tokat filan atıyodu ya da sizi itip kakıyordu heralde.Çünkü ilk kez yaşasanız komşuyu filan düşünmez gider bir hastaneye alırdınız darp raporunuzu. Alt komşunuza da gelince nasıl insanlarmış öyle sizin darp edildiğinizi duya duya aşağıda gülüp eğniyorlar.İnsan bir gelir adam mı öldürüyolar ne yapıyorlar bi bakar! Ayıp ya insanlık nerelerde...

Allah yardimciniz olsun.. komsularla ayni yerde yasadgnzdan dolayi cekincenizi anliyorum, insan laf vermek istemez tamam ama duyulan basit bi tartisma olmadgndan, su an dert edinilecek olan onlarin duymasi dgl.. ki zaten dayak olayini nerdem duysunlar, tartisma gbi duyulmustur, cocuk uyanmadigina gore.. esiniz aliskanligi mi, ilk kez mi oluyor, konumunuzu bilmedigimden sunu bunu yapin diyemem ama cok buyuk bi yara acilmis, keske olmasaydi.. dua edin

bu ilk değil daha öncede oldu ewliliğin başlarında.ailemin yanına döndüm boşanma davası açtım.geldi bi şekilde ikna etti davamı geri aldım döndüm.bilmiyorum ama her buna benzer bi olay yaşadığımda bi adım daha uzaklaşıyorum ondan.saygım kalmadı artık.aileme anlatamıyorum nede onun ailesine.üzülmelerini istemiyorum artık.bıktılar bizimle uğraşmaktan.az önce annem aradı sesin neden böyle dedi anlatamadım bile bi bahaneyle kapattım telefonu.

anlaşılıyor ki bu ilk şiddet görüşünüz değil. şiddeti kanıksamışsınız siz ve ayrılmayı da düşünmüyorsunuz. sizi bu denli döven bir adam bugün yarın sizi boşamaya kalktığında da alt komşuyu düşüneceksiniz belli ki.

dün akşam çok yorgun ve çocuğumun aşırı hareketli hali yüzünden sinirliydim.eşim uzmanlık sınavları için kursa gittiğinden akşam 9 da geldi yemek yedik biraz oturduk.buzdolabını açtım meyve suyu çıkaracaktım oğlum geldi elini kapağın arasına soktu.daha öncede aynı hareketi yapmıştı ve eli sıkıştı çok ağladı.bende tekrar aynısını yapınca dayanamadım bağırdım.eşimde balkondaydı.bana sert bi şekilde ne bagırıyosun bağırmasana dedi.zaten sinirliyim bide o öyle sinirli konuşunca iyice canım sıkıldı.neyse ben oturdum tabi yüzüm asık. ne oldu ne domuşup duruyon dedi.yok bişey dedim.belli belli dedi.sinirim bozuk dedim.biraz agız dalaşı yaptık çocuğu alıp yatırdım ben.oda geldi yattı.dedimki bilgisayarı içeri aldınmı aldım dedi.masayla sandalyeyi kenara çekseydin dedim.çünkü oğlum benden önce uyanıyor ve ben 3.kattayım masaya falan çıkıp aşağı bakıyor.düşebilir ben unutursam bile mutlaka çek diye defalarca uyarmıştım daha önce.hiç birini yapmamış.bende kızdım neden yapmadın herşeyi benmi düşüncem bu ewde diye.bagıra bağıra sana kızdım ondan yapmadım dedi.ne bagırıyon sen dedim sesini duyurmayamı çalışıyosun millete.hala bagırıyo b u arada.şeytan diyoki çarp bi tane yüzüne dedim ve tam yatacakken tuttu beni kolumdan sen kime çarpıyon hadi vur bakayım diyerek burnuma vurdu 2 kere.çok canım yandı ağlamaya başladım.kalktım çıkıyodum odadan kolumu tuttu koltuğa fırlattı hala vuruyo ve bagırıyo.soyunma odasına gittim giyinip çıkacaktım hava almaya yine saldırdı vurup duruyo hala.giyinmeme izin vermedi.bu arada ben iyice kendimden geçtim.konuşurken çenem titriyo kelimeler ağzımdan çıkmıyor vücudum şoka girmiş gibi titriyo.tansiyonumda düştü aşırı mide bulantısı oldu.alt komşuyla tartışmalıyız konuşmuyoruz.bunlar olayı duydu tabi onca bağırışa.aşagıda güle güle konuşuyolar duyduklarını belli edecekler yani.ekmeklerine yağ sürüldü nede olsa.neyse benim o halimi görünce duşa soktu beni.çıktım ağla ağla kendime gelmedim.aynaya baktım kollarım sırtım morarmış.omuzumda hala çok kötü bi ağrı var.dışarı çıkardı beni arabayla biraz dolaşıp ewe geldik.sırnaşmaya çalışıyo gönlümü almaya çalışıyo izin vermedim uyudum.sabah uyandım ağlamaktan gözlerim şişmiş yüzüm gözüm bi tuhaf.allahtan oğlum uyuyordu yaşananlara şahit olmadı.dayank yediğimemi yanayım yoksa alttaki pisliklerin bunu duyduklarınamı.okadar moralim bozukki nefret ediyorum herşeyden.23 yaşımda ewlendim 26 yaşımdayım suan.bazen diyorum kendi kendime ewlendinde başın göğemi erdi.dün ağlarken annem geldi aklıma ona okadar ihtiyacım vardiki oan. hala ağlıyorum yazarken bile.en çok ağrıma giden bu olaya alt katın şahit olması.çok canım yanıyor.uzun oldu kusura bakmayın içime dökmek istedim.ben şimdi hangisine yanayım....
inanamıyorum dayak yemen normal birşeymiş gibi alt komşunun bu duruma sevinmesine üzülüyorsun... alt komşunu eşşekler kovalasın o haline gülüyorsa eğer...sence normal mi öyle şiddet görmen... bir defa elini alıştıran aynı şeyi tekrar yapar...

Bir ton dayak ye alt komşu duydu diye uzul bu nasil mantik anlamadım kim ne duyduysa duydu sen sana bunu yasatan haysiyetsiz kocana haddini bildirmeyi düşünmelisin öncelikle yerim onun uzmanlığını git şikayet et evden uzaklastir derhal yoksa bu son olmaz hayatin yedigim dayağı komsular duymasin diye dertlenerek geçer

bu ilk değil daha öncede oldu ewliliğin başlarında.ailemin yanına döndüm boşanma davası açtım.geldi bi şekilde ikna etti davamı geri aldım döndüm.bilmiyorum ama her buna benzer bi olay yaşadığımda bi adım daha uzaklaşıyorum ondan.saygım kalmadı artık.aileme anlatamıyorum nede onun ailesine.üzülmelerini istemiyorum artık.bıktılar bizimle uğraşmaktan.az önce annem aradı sesin neden böyle dedi anlatamadım bile bi bahaneyle kapattım telefonu.
bosanma davasi acmak kolay dgldir, su an davasi suren biri olarak soyluyorum, o asamaya getirecek cok sey olmus demektir, yoksa hicbi kadin kolay kolay bosanmayi goze almaz, hele ki bizim toplumumuzda.. esiniz hataisni kabul etse duzelme sansi olablr belki.. ama ben bi cok sey yikildiktan sonra dikis tutmadgni gordum evliligmde

o alt komşunun yerinde olsaydım ve olayı duysaydım anında polise ihbar ederdim. artık bu tarz olaylara şahit olduğu halde ihbar etmeyenler de suça ortak durumdalar.

eşiniz dayak konusunda mı uzmanlık alıyor yoksa... prof olmuş
yarın bir gün döve döve elinde kalacaksınız haberiniz vramı... bedeninize vuruyor kafa göz dalıyor... nihayetinde etten yaratılmışız... cenazenize alt komşunun sevineceğini sanmıyorum ...

Vucudunuz moraracak kadar dayak yemissiniz, sonra bu adamla dolasmaya cikmissiniz. Bi de dert ettiginiz sey alt komsular. Inanin benim aklim bu dusunce tarzini almiyor, yorum da yapmayacagim dayak yiyip ustune kocanizla gezmeye cikabildiginize gore bosanmayi falan dusunmuyorsunuz. Ben olsam ilk isim darp raporu almak olurdu. Size gecmis olsun.

o alt komşunun yerinde olsaydım ve olayı duysaydım anında polise ihbar ederdim. artık bu tarz olaylara şahit olduğu halde ihbar etmeyenler de suça ortak durumdalar.

Daha önce de olduysa ve kadın hiçbir şey olmamış gibi yaşıyorsa da mı?

Ben de ihbar ederim (daha önce de ettik zaten). Ama kadın sık sık dayak yiyip oturuyorsa bir süre sonra komşu olarak siz de müdahale etmezsiniz bence.

Daha önce de olduysa ve kadın hiçbir şey olmamış gibi yaşıyorsa da mı?

Ben de ihbar ederim (daha önce de ettik zaten). Ama kadın sık sık dayak yiyip oturuyorsa bir süre sonra komşu olarak siz de müdahale etmezsiniz bence.

yasalar değişiyor. siz ihbar edersiniz, kadın affetse bile kamu davası açılır. avukat arkadaşlar daha iyi açıklar.

• Beğen
Reactions: 2k1
íçinde bulunğum durum yanlış olabilir yani altkatı sorun yapmam.ama hiç bi zaman kötü olarak bi başkasının ağzına laf vermek istemdim heleki o tarz insanların ağzına hiç. rezillikten korkan bi insanım ve bunu yaşamış olmak üzdü beni.dayak konusuna gelince yapılan olay bende büyük yara açtı.ewe gelmesini bile istemiyorum.hiç bişey olmamış gibi davranması beni iyice sinir ediyor.defalarca geri gittim ailemin yanına.artık utanıyorum.benim dertlerim yüzünden ailemde mahvoldu.hiç bizaman yaşadığım olayları tam anlatmadım onlara ama buna rağmen perişan oldular.herşeye çok çabuk kızan biri.kendi zehrini akıtır ben başlayınca uzatma kes artık der.ama o çoktan yaralamıştır beni

dün akşam çok yorgun ve çocuğumun aşırı hareketli hali yüzünden sinirliydim.eşim uzmanlık sınavları için kursa gittiğinden akşam 9 da geldi yemek yedik biraz oturduk.buzdolabını açtım meyve suyu çıkaracaktım oğlum geldi elini kapağın arasına soktu.daha öncede aynı hareketi yapmıştı ve eli sıkıştı çok ağladı.bende tekrar aynısını yapınca dayanamadım bağırdım.eşimde balkondaydı.bana sert bi şekilde ne bagırıyosun bağırmasana dedi.zaten sinirliyim bide o öyle sinirli konuşunca iyice canım sıkıldı.neyse ben oturdum tabi yüzüm asık. ne oldu ne domuşup duruyon dedi.yok bişey dedim.belli belli dedi.sinirim bozuk dedim.biraz agız dalaşı yaptık çocuğu alıp yatırdım ben.oda geldi yattı.dedimki bilgisayarı içeri aldınmı aldım dedi.masayla sandalyeyi kenara çekseydin dedim.çünkü oğlum benden önce uyanıyor ve ben 3.kattayım masaya falan çıkıp aşağı bakıyor.düşebilir ben unutursam bile mutlaka çek diye defalarca uyarmıştım daha önce.hiç birini yapmamış.bende kızdım neden yapmadın herşeyi benmi düşüncem bu ewde diye.bagıra bağıra sana kızdım ondan yapmadım dedi.ne bagırıyon sen dedim sesini duyurmayamı çalışıyosun millete.hala bagırıyo b u arada.şeytan diyoki çarp bi tane yüzüne dedim ve tam yatacakken tuttu beni kolumdan sen kime çarpıyon hadi vur bakayım diyerek burnuma vurdu 2 kere.çok canım yandı ağlamaya başladım.kalktım çıkıyodum odadan kolumu tuttu koltuğa fırlattı hala vuruyo ve bagırıyo.soyunma odasına gittim giyinip çıkacaktım hava almaya yine saldırdı vurup duruyo hala.giyinmeme izin vermedi.bu arada ben iyice kendimden geçtim.konuşurken çenem titriyo kelimeler ağzımdan çıkmıyor vücudum şoka girmiş gibi titriyo.tansiyonumda düştü aşırı mide bulantısı oldu.alt komşuyla tartışmalıyız konuşmuyoruz.bunlar olayı duydu tabi onca bağırışa.aşagıda güle güle konuşuyolar duyduklarını belli edecekler yani.ekmeklerine yağ sürüldü nede olsa.neyse benim o halimi görünce duşa soktu beni.çıktım ağla ağla kendime gelmedim.aynaya baktım kollarım sırtım morarmış.omuzumda hala çok kötü bi ağrı var.dışarı çıkardı beni arabayla biraz dolaşıp ewe geldik.sırnaşmaya çalışıyo gönlümü almaya çalışıyo izin vermedim uyudum.sabah uyandım ağlamaktan gözlerim şişmiş yüzüm gözüm bi tuhaf.allahtan oğlum uyuyordu yaşananlara şahit olmadı.dayank yediğimemi yanayım yoksa alttaki pisliklerin bunu duyduklarınamı.okadar moralim bozukki nefret ediyorum herşeyden.23 yaşımda ewlendim 26 yaşımdayım suan.bazen diyorum kendi kendime ewlendinde başın göğemi erdi.dün ağlarken annem geldi aklıma ona okadar ihtiyacım vardiki oan. hala ağlıyorum yazarken bile.en çok ağrıma giden bu olaya alt katın şahit olması.çok canım yanıyor.uzun oldu kusura bakmayın içime dökmek istedim.ben şimdi hangisine yanayım....

Onca dayağı yedikten sonra o hayvanla çıkıp hava almayı kendinize nasıl yedirebildiniz çok merak ediyorum. Yapmanız gereken şey bir karakola gitmekti. Size birşey söyleyeyim mi ben şiddet gören kadınlara çok üzülüyorum ama şunu da biliyorum ki sizler böyle davrandıkça körüklüyorsunuz aslında şiddeti. Yaptığınız ya da söylediğiniz hiçbir şey dayağa temel oluşturamaz. Siz hala o adamı bırakıp gitmiyorsanız biz ne diyelim. Bence önce komşular hakkımda ne düşünür diye kaygılanacağınıza siz kendi hakkınızda ne düşünüyorsunuz ona karar verin.

íçinde bulunğum durum yanlış olabilir yani altkatı sorun yapmam.ama hiç bi zaman kötü olarak bi başkasının ağzına laf vermek istemdim heleki o tarz insanların ağzına hiç. rezillikten korkan bi insanım ve bunu yaşamış olmak üzdü beni.dayak konusuna gelince yapılan olay bende büyük yara açtı.ewe gelmesini bile istemiyorum.hiç bişey olmamış gibi davranması beni iyice sinir ediyor.defalarca geri gittim ailemin yanına.artık utanıyorum.benim dertlerim yüzünden ailemde mahvoldu.hiç bizaman yaşadığım olayları tam anlatmadım onlara ama buna rağmen perişan oldular.herşeye çok çabuk kızan biri.kendi zehrini akıtır ben başlayınca uzatma kes artık der.ama o çoktan yaralamıştır beni

senin yaptığın her şeye çok çabuk kızan biri. şiddet uygulayan erkekler genellikle iş yerlerinde kimseyi dövmezler, pek kızmaz, bağırmazlar. bunları sadece sana yapıyorsa, senin onun için bir değerin olmadığından, ona muhtaç olduğunu bilmesinden, onun kahrını çekeceğine emin olmasından.

Böyle durumda yapılacak ilk iş hastaneden darp raporu almaktır. Bu dayak meselesi maalesef bir defayla kalmayabiliyor. Raporunu al ki elinde kanıtın olsun. Bir daha da yapmaya cesaret etmesin dava açarım de kararlılığını görsün en azından.

Arkadasin soyledigini yapmadığın sürece dahacçok rezil olursun komşuna. ..çok bunalmissin belli ki ama sadece senin değil çoğu erkek çocuk konusunda anneye göre daha rahattir. ..sana yardimci olmasi gerekir ancak belli ki ikiniz de de birikim, sinir ve birbirinize de hoşuna gitmeyen şeyler var...evliliğini devam ettirmek istiyorsun belli ama bu şekilde devam edemezsiniz. ..

Back
X