- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
okadar yoruldumki herşeyi ewin bütün yükünü tek başıma sırtlanmaktan.ve aşırı sinirliyim.yüzümden hemen belli olur sinirim istesemde saklayamam.hiç bi dediğimi yapmaz ewde.o konu hakkında defalarca uyardım çocuk düşebilir dedim yok adam yapmıyor.bende unutabilirim çocuk sabah kalkıp çıkabilir düşebilir diyorum yok çıkmaz o diyo.bu lafından sonra tutamadım kendimi o lafı söyledin.beni bu lafı söyledim diye uyaran hanımlar hep erkeklermi bu tarz yaklaşımlarda buluncak acaba merak ediyorum.yani bayan söyleyince sivri dillilik erkek söyleyince sinirlilik mi olacak.ewet alt katı sorun yaptım çünkü aramızda kötü olaylar yaşandı ve böyle bişeye şahit olmalarını asla istemezdim.eşime çoook sinirliyim ne yapmam gerekiyor onuda bilmiyorum.şuan ondan nefret ediyorum. dün gece aklıma geldikçe soğuyorum ondan.ne yapmalıyım peki sizce siz bi akıl verin
Böyle durumda yapılacak ilk iş hastaneden darp raporu almaktır. Bu dayak meselesi maalesef bir defayla kalmayabiliyor. Raporunu al ki elinde kanıtın olsun. Bir daha da yapmaya cesaret etmesin dava açarım de kararlılığını görsün en azından.