kızlar ben aptamil kullanıyorum 2 ye geçtik artık ama kızım 2 yi hiç içmek istemiyor, sadece emmek istiyor ama ben de iice doysun istiyorum, sütüm eskisi gibi yok çünkü doktor da günde 2 kere mama ver dedi, geçen ay 600 gr, bu ay 500 gr almış kızım. birde size sormak istediğim şey biberonda artan mamaları ne kadar bekletiyorsunuz? valla ben aldığım mamaların çoğunu atmış oluyorum.gerçi ayda 1 kutu alıyorum.ilk aylar çok az kullanıp attım. bir de doktor bebeğimin kemik gelişimi iin günde 2 bardak süt içmemi söyledi, siz neler yapıyorsunuz?
bızde aptamıl kullanıyoruz ve 2 numaraya gectık cok sukur aldı benım bıdık sorunsuz olarak ıcıyor sımdılık. gunde yaklasık 4 defa mama verıyorum en az 90 cc her bırı. ve mamayı en fazla 20 dakıka bekletıyorum.
valla benimkide meme istemiyo aksine . çorba yoğurt pirinçli muhallebi elma ermut ne varsa götürüyoo:)) gece de memeeee diye zırt pırt uyanıyo emiyo.maşşallah sıpaaam benim. vallahi sizi duyunca iyiki erken mamaya alıştı dedim.çünkü artık mama bile yetmiyo çok yemeye başladı.doktor artık daha fazla enerji ihityacın var dedi.hızla büyüyo dedi. bizi ek gıdalara başlattı. zaten yanında yemek yenmiyodu bakışlarından rahatsız oluyoduk.:)canı çekermiş gibiii. bence bebelac kullanın. bebelac 1 artık 6 ay kullanılıyo.
benim kızımda 2aylık geceleri mama veriyorum 3 saate bir uyanıyor çok güzel gazda yapmadı rahat uyuyor gündüz emziriyorum aksama kadar aglıyorr uyumuyor kakasını sulu yapıyor yememede dikkat ediyorm acaba gündüzdemi mama versembilmiyorum ne yapacagımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?