merhaba hanımlar.
5 yıllık evli ve 29 yaşındayım. Bir adet dünyalar tatlısı kızım var. Eşimle bu aralar sürekli kavga ediyoruz. Konu ise temizlik ve ev düzeni.Eşim ev temizliğine pek karışmak istemiyor ancak düzenleyebilirim diyor. Ancak ben evli + çocuk (hafta içi bakıcı) + çalışan + KPSS hazırlanan (videolarla) biri olarak eşime ev içinde hangi görevleri vermeliyim haftalık nasıl bir programa tabi olmalıyım? açıkçası ayarlayamadım. Eşimin de iş yükü çok ağır ve eve iş getirebiliyor kimi zaman.
Bu durumda olanlar eşlerinden neler yapmasını istiyorlar? Katı kurallara başlamalı mıyım?
Valla ben baş edemedim .
Çekirdekten yetişmeye nce olmuyor.
Yada benimki olmadı bilemiyorum.
Baktım yetisemiyorum bende is değiştirmeye karar verdim. Yarım gün çalışırsam daha ii okur diye..
Kolejde öğretmenim aslında maaşımız iyi eşim özel bir üniv. akademisyen... çalışmadan da olmaz... malum eğitim siyasetin elinde.. bir kelimeyle milyonlar etkileniyor... Geleceğe dönük kızımıza güzel imkanlar oluşturmak istiyoruz...
Haftalık yaparız bir gün tamam da zaten iki günümüz var tüm günümüzü temizliğe mi vermeliyiz? Birde balkon temizliği, dip köşe, halıları silmek, mutfak dolaplarını içini silmek gibi ayrıntılara giremez oldum.. Zaten sosyallik bitti.. Üniv arkadaşlarım dağıldı... Hayat böyle mi devam edecek?
ayyy aynı benim eşim yaa valla artık pes ettim.zorlan bulaşık makinası boşlattırıyorum oda aşkım canım tatlım nolursun diye diye oda ööff pöfff uufff diye diye onuda yaptırmasam kanepede civciv çıkaracak diye korkuyorum.tv karşısında yediklerinide canı isterse toplar onada hep beraber yediğimiz için başımız akakar tatlı tatlı çocuklarla benimgenel olarak hepimizin sorunu..benim eşimde ev işi yapmaz yardım etmez..hakkını yemeyeyim arada yatağı toplar birde tv karşısında yediği birşeyler varsa onları mutfağa götürür..bende değiştiremedim yıllardır...yani senin anlayacağın yaptığı kadarıyla yetin bacım..yoksa yıpranan sen olursun..
Madem iyi birer işiniz var haftalık temizlikçi tutun !
Bu ızdırap niye ,bu şekilde hafta sonunu beraber geçiririsiniz,
Canım geleceğimiz belli değil malum özel sektör... Haziran dönem sonu... bakıcı ve temizlikçi ikisini de verirsem birikim elde edemem...
Haftada bir gün temizlik yeter mi? Sanki pismişim gibi geliyor...
Canım geleceğimiz belli değil malum özel sektör... Haziran dönem sonu... bakıcı ve temizlikçi ikisini de verirsem birikim elde edemem...
Haftada bir gün temizlik yeter mi? Sanki pismişim gibi geliyor...
ayyy aynı benim eşim yaa valla artık pes ettim.zorlan bulaşık makinası boşlattırıyorum oda aşkım canım tatlım nolursun diye diye oda ööff pöfff uufff diye diye onuda yaptırmasam kanepede civciv çıkaracak diye korkuyorum.tv karşısında yediklerinide canı isterse toplar onada hep beraber yediğimiz için başımız akakar tatlı tatlı çocuklarla benim
haftada bir dip-köşe temizlik yeter tabi
bakıcı hiç mi toparlamıyor? birşeye elini sürmüyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?