kızlar merhaba ben bu konuyu açtım çünkü yardımınıza ihtiyacım var ben 1 yıllık evliyim allaha şükür evimde eşimde tam istediğim gibi ama ben çok dağınık yemek yapamayan vede malasef eşine yetemiyen biri olup çıktım geçtiğimiz kış çok kötü zamanlar geçirdim ve kendimi toplayıp bir türlü harekete geçemiyorum sürekli bir bıkkkınlık var dolabım kıyafet dolu ama ben hep eşotmanla geziyorum harika bi ev döşedim kendimce ama kalkıp toplamıyorum her taraf dağınık saçımı bile taramıyorum çoğu zamanmalesef bu böyle çünkü dediğim gibi çok zor hastane geçen bir senem oldu kardeşimin rahatsızlığı nedeniyle çok yorulduk ve de çöktüm zaten ondan öncede hayatım çok zordu ama şimdi kendime çok kızıyorum artık şükür allahıma herşey istediğim gibiyken ben çok dağıttım nolur gelin kızın bana :) bende kendimi bi toparlıyayım ya :)
kızlar merhaba ben bu konuyu açtım çünkü yardımınıza ihtiyacım var ben 1 yıllık evliyim allaha şükür evimde eşimde tam istediğim gibi ama ben çok dağınık yemek yapamayan vede malasef eşine yetemiyen biri olup çıktım geçtiğimiz kış çok kötü zamanlar geçirdim ve kendimi toplayıp bir türlü harekete geçemiyorum sürekli bir bıkkkınlık var dolabım kıyafet dolu ama ben hep eşotmanla geziyorum harika bi ev döşedim kendimce ama kalkıp toplamıyorum her taraf dağınık saçımı bile taramıyorum çoğu zamanmalesef bu böyle çünkü dediğim gibi çok zor hastane geçen bir senem oldu kardeşimin rahatsızlığı nedeniyle çok yorulduk ve de çöktüm zaten ondan öncede hayatım çok zordu ama şimdi kendime çok kızıyorum artık şükür allahıma herşey istediğim gibiyken ben çok dağıttım nolur gelin kızın bana :) bende kendimi bi toparlıyayım ya :)
Ev işlerine yardımcı olabilecek birini tutmadığınıza göre siz muhtemelen maddi durumu pek yerinde olmayan biriyle evlisiniz ki bütün bu işlere tek başınıza yetişmeye çalışıyorsunuz. Vallahi haliniz içimi parçaladı eşiniz inşallah onunla ilgilenmediğiniz için sizden soğumaz. Araya bir kere buz dağı girince erimesi gerçekten zor olur, belki çocuk yaparak kendinize bağlayabilirsiniz ama bu da ne derece doğru olur göreceli bir konu tabi.
Ev işlerine yardımcı olabilecek birini tutmadığınıza göre siz muhtemelen maddi durumu pek yerinde olmayan biriyle evlisiniz ki bütün bu işlere tek başınıza yetişmeye çalışıyorsunuz. Vallahi haliniz içimi parçaladı eşiniz inşallah onunla ilgilenmediğiniz için sizden soğumaz. Araya bir kere buz dağı girince erimesi gerçekten zor olur, belki çocuk yaparak kendinize bağlayabilirsiniz ama bu da ne derece doğru olur göreceli bir konu tabi.
çalışıyorsanız, elmayra nickli hanımefendinin önerilerine katılıyorum
çalışımıyorsanız, işiniz çok kolay zaten
ufak bir silkinip kendine gelme yeterlidir :)
abartsaydınız afreey :)
eve yardımcı alıp almamakla maddi durumun alakası yok
konu sahibinin de iç parçalanacak bir hali yok
araya bir buzdağı falan girmemiş
çocuk ne alaka zaten, onu önerinizi kale bile almaya gerek yok
konuya gelecek olursam,
hastane vs gibi durumlar söz konusu olduğu için, düzeniniz henüz oturmamış
evlendiğimde herşeyin düzene oturması 6 7 ayımı aldı
siz o süreçte hastanelerle uğraştığınız için daha uzun olabilir, gayet normal bir durum..
çalışıyorsanız, elmayra nickli hanımefendinin önerilerine katılıyorum
çalışımıyorsanız, işiniz çok kolay zaten
ufak bir silkinip kendine gelme yeterlidir :)
eskiden erkek eve ekmek getirirmiş
kadınsa evde yemek çamaşır bulaşık çocukla ilgilenirmiş
şimdi kadınlar da çalışıyor
ama evin yükü de omuzlarında
erkeklil+kadınlık yapıyorlar
kızıyorum böyle kadınlara
hayat müşterekse ev işi de paylaşılmalı
kendinizi hırpalamayın bu kadar
siz herşeye yetmeye çalışırsanız karşınızda sırtını size dayamış bir hazırcı eş bulursunuz
ev hanımı olsanız da bu böyle aslında
erkek ucundan tutmalı birşeylerin
Kadın kadınlığını, erkek erkekliğini bilmeli. Erkek dediğin evde bulaşık yıkamaz, kadın dediğin erkeklik taslamaz. Tabiatımıza aykırı hareket etmek ne zamandır moda oldu? yok ben böyle iyiyim diyenler mızmızlanmasınlar.
Erkek olduğum yönünde görüşlerinizi yazıyorsunuz, neye dayanarak bu tarz tespitlerde bulunuyorsunuz anlamak güç. İllaki beni ötekileştirmek istiyorsanız delikanlı diyebilirsiniz zira bu yakıştırma bizlere daha çok yakışıyor.
O benim
Kendinizi neden bu kadar hırpalıyorsunuz. İşe sakin olmakla başlamak lazım. Eğer çalışıyorsanız pazar gününü temizlik ütü yemek vs ayırın, eşiniz de size yardım etsin. Haftaiçleri de yemekten sonra eşinizle beraber kaliteli vakit geçirin. Cumartesi günleri de kendinize özel alanlar yaratın. Arkadaşlarınızla buluşun, alışveriş yapın, kuaföre gidin.
Rutine oturduktan sonra hayat cok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?