Kelin ilacı olsa başına sürer tatlım yaa
abartsaydınız afreey :)
eve yardımcı alıp almamakla maddi durumun alakası yok
konu sahibinin de iç parçalanacak bir hali yok
araya bir buzdağı falan girmemiş
çocuk ne alaka zaten, o önerinizi kale bile almaya gerek yok
konuya gelecek olursam,
hastane vs gibi durumlar söz konusu olduğu için, düzeniniz henüz oturmamış
evlendiğimde herşeyin düzene oturması 6 7 ayımı aldı
siz o süreçte hastanelerle uğraştığınız için daha uzun olabilir, gayet normal bir durum..
çalışıyorsanız, eLmayRa_ nickli hanımefendinin önerilerine katılıyorum
çalışımıyorsanız, işiniz çok kolay zaten
ufak bir silkinip kendine gelme yeterlidir :)[/QUO
nasihatın için teşekkür ederim bahar haklısın işin sırrı silkinip kendine gelmekte
elimden geldiğince yetmeye çalışıyorum..kimse dört dörtlük değildir zaten farkında olmakta önemli siz farkındasınız..toparlanırsınız allahın izni ile..
malesef yetmek zor sizde dört dörtlük olmaya çalışmayın bir yerden başlayın yeter bende hem çalışıyorum hem işe hem ev işlerine hem yemeğe hem kocama yetmeye çalışıyorum tek beceremediğim yemek konusu yapıyorum ama her zaman tam olmuyor kocam da yemek konusundan biraz şikayetçi ama çalıştığım için çok şey söyleyemiyor bnde çok takıyorum herşeye yetmeye çalışıyorum ama olmuyor......
BAK ŞİNDİK KIZIYORUM SANA
KALK BAKEM EVİ TEMİZZLE TOZ AL DOLABI İNDİR KOCANA GÜZEL Bİ SOFRA HAZIRLA SONRA GİT SÜSLEN ÇAAAABUKKKKKKKK
CANIM OLAĞANDIR BÖYLE ŞEYLER AMA EVDE OTURMAKTA YAPIYOR BÖYLE
GECE YATMADAN KONSANTRE OL SABAH EVİM MİS YAPACAM
KENDİMİDE TOPARLAYACAĞIM DİYE
ZATEN Bİ BAŞLARSAN GERİSİ GELİR KOLAY GELSİN
neden erkek bulaşık yıkamazmış
eline mi yapışır
eşini seven ona değer veren bir insan bir işin ucundan tutar
hatta yemek bile yapar
kadın erkeklik taslasın demedim
ama bunu bilir bunu söylerim
hayat müşterektir
ortada bir evlilik varsa her iki tarafta birşeyler koyacak
aman eve geldim ayağımı uzatır yatarım
zavallı kadın akşama kadar zaten çalışmaktan ayakları şişmiştir
çamaşır ütü bulaşık yemek kocaya saygı
kaynanaya saygı
kayınpedere saygı
görümceye saygı
eltinle iyi geçin
.......ve bu liste uzar gider
ayrıca ben hiç bir bayandan üstteki cümleleri duymadım
sence de şüpelerimde haksız mıyım
Şüphelerinizde haksızsınız çünkü etrafınızdaki bayanları daha iyi dinleseydiniz duyardınız. Bence herkes bu söylediklerimi daha önce duymuştur ama insanlar işlerine gelmeyeni unutmaya yatkın olur, herhalde siz duyduğunuz halde unuttunuz yoksa ben kadın erkek ilişkilerinde çığır açacak şeyler söylediğimi düşünmüyorum.
Bulaşık yıkamak sadece erkeklerin eline değil kimsenin eline yapışmaz. Ben ev işi yapan erkekten hoşlanmam benim görüşüm böyle kimseyi de kalk yap diye zorlamam.
Bana göre bayanların evlilikteki en büyük hatası eşlerinin sevgisinin arkasına saklanıp sevgiyi sonuna kadar sömürmeye çalışmaları "eğer seviyorsa yapar" demekle birliktelikleri yürütmeye çalışmak hatta erkeği buna zorlamak uzun vadede kendinize zarardan başka bir şey getirmez. Malesef sevgi denen şey sonsuz değil, gözümüzü kulağımızı açıp etrafımıza baktığımızda bunu görmek mümkün.
Eşler temel taşları oynatmaya çalışmadan üzerlerine düşeni yapmalı. Ne bir eksik, ne bir fazla.
Ben de 8 aylık evliyim,aynı şekilde bir türlü düzeni oturtamadım ama umutluyum her şey güzel olcak 1 2 sene sonra görsünler beni
hadi bakalım neyse içim rahatladı benim gibi olan biri daha varmış valla ben bugünden itibaren kendime söz verdim başlıyorum hatta bak seninle beraber kal biz bir anca önce toplayalım kendimizi :) bu böyle gitmez ya dimi
Ev işlerine yardımcı olabilecek birini tutmadığınıza göre siz muhtemelen maddi durumu pek yerinde olmayan biriyle evlisiniz ki bütün bu işlere tek başınıza yetişmeye çalışıyorsunuz. Vallahi haliniz içimi parçaladı eşiniz inşallah onunla ilgilenmediğiniz için sizden soğumaz. Araya bir kere buz dağı girince erimesi gerçekten zor olur, belki çocuk yaparak kendinize bağlayabilirsiniz ama bu da ne derece doğru olur göreceli bir konu tabi.
Ben de 8 aylık evliyim,aynı şekilde bir türlü düzeni oturtamadım ama umutluyum her şey güzel olcak 1 2 sene sonra görsünler beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?