hem evime, hem kocama hemde arkadaş çevreme yetebiliyorum diyen varmı ?

Hayat ev işinden ibaret değil,bırakın gitsin...Siz saçınıza,balınıza,eşinize,arkadaşlarınıza zaman ayırın yeter.

7 aylık evliyim calısma saatlerim fazla ve evime olduğu kadar yetebiliyorum
yardımcıya gerek duymuyorum eşimde ev işlerinde yardımcı oluyor
2 ay evde durdum aynı sizin gibi içimden bişiy yapmak gelmiyordu çalışınca kendimi topladım

evet aslında birazda takmamak lazım galiba dimi benimde sağolsun eşim hiç bi sorun çıkarmaz ama işte ben kendimi yiyorum
bakalım nereye varıcak bu iş

kızlar hepinize çookkk teşekkür ederim, ne yaptıkki demeyin bence çok önemli çünkü anladımki bir kez daha kadın olmak çookkk keyifli
çok eğlenceli
ve çok büyük bir lütuf
çünkü hiç tanımadığınız birininin
belkide sizi hiç alakadar etmeyen bir sıkıntısı için
oturup bir şeyler yazıyosunuz önemsiyosunuz ve tek amacınız birazda olsa yardımcı olabilmek
tekrar tekrar teşekkür ederim
kadın olmak güzel ya :)
öpüyorummmm

BAK ŞİNDİK KIZIYORUM SANA

KALK BAKEM EVİ TEMİZZLE TOZ AL DOLABI İNDİR KOCANA GÜZEL Bİ SOFRA HAZIRLA SONRA GİT SÜSLEN ÇAAAABUKKKKKKKK

CANIM OLAĞANDIR BÖYLE ŞEYLER AMA EVDE OTURMAKTA YAPIYOR BÖYLE
GECE YATMADAN KONSANTRE OL SABAH EVİM MİS YAPACAM
KENDİMİDE TOPARLAYACAĞIM DİYE

ZATEN Bİ BAŞLARSAN GERİSİ GELİR KOLAY GELSİN

:))) kalktım kalktım vallada şimdi girişiyorum dip bucak söz bak hatta bu mesajı yazıp pc yi kapatıyorum ve önümüzdeki iki gün boyuncada kahve molası dışında tabii açmıycam sonrada gelişmeleri bildiricem :))

Ben de 8 aylık evliyim,aynı şekilde bir türlü düzeni oturtamadım ama umutluyum her şey güzel olcak 1 2 sene sonra görsünler beni

Şüphelerinizde haksızsınız çünkü etrafınızdaki bayanları daha iyi dinleseydiniz duyardınız. Bence herkes bu söylediklerimi daha önce duymuştur ama insanlar işlerine gelmeyeni unutmaya yatkın olur, herhalde siz duyduğunuz halde unuttunuz yoksa ben kadın erkek ilişkilerinde çığır açacak şeyler söylediğimi düşünmüyorum.

Bulaşık yıkamak sadece erkeklerin eline değil kimsenin eline yapışmaz. Ben ev işi yapan erkekten hoşlanmam benim görüşüm böyle kimseyi de kalk yap diye zorlamam.

Bana göre bayanların evlilikteki en büyük hatası eşlerinin sevgisinin arkasına saklanıp sevgiyi sonuna kadar sömürmeye çalışmaları "eğer seviyorsa yapar" demekle birliktelikleri yürütmeye çalışmak hatta erkeği buna zorlamak uzun vadede kendinize zarardan başka bir şey getirmez. Malesef sevgi denen şey sonsuz değil, gözümüzü kulağımızı açıp etrafımıza baktığımızda bunu görmek mümkün.

Eşler temel taşları oynatmaya çalışmadan üzerlerine düşeni yapmalı. Ne bir eksik, ne bir fazla.

ne sen düşüncenden vaz geçersin ne de ben

o halde tartışmanın lüzunu yok değil mi?

Ben de 8 aylık evliyim,aynı şekilde bir türlü düzeni oturtamadım ama umutluyum her şey güzel olcak 1 2 sene sonra görsünler beni

hadi bakalım neyse içim rahatladı benim gibi olan biri daha varmış valla ben bugünden itibaren kendime söz verdim başlıyorum hatta bak seninle beraber kal biz bir anca önce toplayalım kendimizi :) bu böyle gitmez ya dimi

Kesinlikle sorun şu ki ben bi yeri toplarken diğer yer dağılıyor,şöyle her yer düzgün temiz olsa belki koruması daha kolay olur,bilemedim

önce bu yazıları okuduktan sonra git soğuk suyla bir yüzünü yıka sonra da ben hayal ettiğim hayatın şu ana neresindeyim diye bir düşün.ama gerçekten koltuğa otur bir 5 dakka buna kafa yor derim.sonra yapman gereken ne iş varsa al eline kağıt kalemi bunları listele , sonra listelediklerini haftanın günelrine uzun işleride aylara bölebilirsin çok yorgun hissediyorsan.internet hayatının en önemli parçası olmasın sakın.pazartesi çamaşırlarını,gardırobunu düzelt,salı evinin eksiklerini hallet,çarşamba yıkacakları ayarla aynı kurusun katla kaldır,perşembe mutfak dolapları,buzdolabını hallet,cuma camlarını,cumartesini kendine pazarıda eşine ayır.sonraki günlerde kalan işlerini bölüştür,perdelerini bir gün,halılarını bir gün,koltuklarını bir gün ,vitrini konsolu düzelt temizle ,birgün banyoyu tuvaleti dip duvar yani alayacağın her gün yapacak yemek yapmak dışında bir işin olsun.müzik dinleyerk iş yapmak bana bazen terapi gibi gelir.hayattan tekrar zevk almaya bak.evin,eşyalrın,eşin herşeyin tammış,istediğin gibiymiş.kaybetmeden değerini anlamayacak msıın arkadaşım.burda senin yerinde olmayı isteyecek,senin yazına içinden bulmuşta bunuyor diyecek çok gıcık hatunlar var bilesin.önce kendini sonra da hayatını güzelleştirmen dileğiyle....

???

Şaka mısın arkadaşım?

İmza: Ev işlerine yardımcı olabilecek birini tutmayan pis bir fakirin pis karısı.

Pis fakirler, ölün!

:)

benim düşüncem bir kadın olarak;
kendimi bakımlı ve hoş hissediyorsam, etrafımı da bakımlı ve hoş hale getirme konusunda istek duyuyorum..
aksi taktirde kendimi beğenmiyor ve iyi hissetmiyorsam her şeyi işi, evi, arkadaşları boşluyorum..
bu yüzden hayatımda ilk dikkat edip önem verdiğim şey kendime olan özenim.. bu varsa her şey var demektir..:)

ben hepsine yetişiyorum ama gün içinde ruh gibi oluyorum.bide hastalıklarla boğuşuyorum.bakalım vücut ne zaman fire verecek.

dün akşam misafir gelecekti.aradılar.nasıl sofradan kalkıp 2 saatte toplanacak evi yarım saatte topladım inanamadım.bildiğiniz haftalık temizliğin yarısını yaptım tabi hazırlıksız yakalandım.

ve işim bitince " hey misafir sen nelere kadirsin " dedim .

akşam bi yatıyorum küt uyuyorum sabah uyanmak istemiyorum . bebişler biz uyandık der gibi sesler çıkartıyorlar kalkasım gelmiyor beşikte oyalansınlar diye ama cadı kızım başucumdaki beşikte yatıyor sayılır bi çığlık atıyor kalkmazsan olmaz ve gün başlıyor.gece uyanıyorlar mama veriyorum.

sersem sersem ilaçları iç ,kahvaltı hazırla ,bebekleri doyur ve kahvaltını yap sonra yemek ,sonra temizlik , sonra .....

bi de kendine bakım yap.saçlarımı yıkayabilirsem şükür.hoş artık yaptığım bakımlarda uykusuzluktan moraran göz altlarımı kapatmaya yetmicek sanırım

sağolsun eşim bi önceki gece bebekleri doyurdu da deliksiz uyudum. eşimde halime acıyor yaaa

aa en önemli şeyi unuttum.kalan vaktimi de siz kk arkadaşlarımla geçiriyorum ....

Son düzenleme:

bacım 8 aylık evliyim demişsin bir de hamilesin kız.bu ne acele yahu bazen hatunlara kızıyorum çok acele edip de evliliğin tadını çıkaramıyorlar diye.neyse.Allah analı babalı büyütsün şimdiden diyelim hep beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…