- 5 Ağustos 2014
- 1.581
- 970
- 168
- Konu Sahibi tubaturem06
'Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak' diye bir şey var evlenir misiniz evlenmez misiniz bilmem ama dikkatli olun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zaman kazandnz sinavixDerinMavist: 37502028 .!.:Ben de hem evli hem okulluyum.
Bence sen de başarabilirsin.
Ben de hem evli hem okulluyum.
Bence sen de başarabilirsin.
Peko siz kac yıllık evlisiniz okula sonra mi başladınzBen de evli ve okullu olanlardandim. Kisiye gore degisir bu durum.
Peko siz kac yıllık evlisiniz okula sonra mi başladınz
Oyle mii hem de cocuk yapmışsınz yanlış görmediysem yaa ne güzel sizin gibi iyi örneklere çok ihtiyacm varramber88 .!.:5 yili gecti evliligim ben sonradan baslamadim zaten okuyordum evlendigimizde.
Oyle mii hem de cocuk yapmışsınz yanlış görmediysem yaa ne güzel sizin gibi iyi örneklere çok ihtiyacm varr
Ne zaman kazandnz sinavi
Ne zaman kazandınz acaba kaç yıllık evlisiniz ne okuyorsunz
19yasinda biseylerden kacmak icin evlilik yapicaksin esinle masal hayati yasayacagini saniyosunah cahillik
vaayy maşallahh yaaa :) özendim vallaa :) anlatr mısınz banaaDediğinizde haksız değilsiniz ama istisnalar da var.
Ben de 19 yaşında evlendim ve 20 yaşında üniversiteye başladım.
Masal hayatı olmasa da gayet mutlu bir evliliğim var.
Olmayacak bir şey de değil yani.
Tabi karşısındaki insan da önemli.
ayyy maşallahh yaa :) raabbiimm daha da güzel bi hayat nasip etsin sizeeeBen 2009 girişliyim. 1 sene hazırlık okudum şuan da dönem uzatıyorum.
Şubatta mezunum inşallah.
Ben 6 senelik evliyim ve evliliğimin 2. yılında başladım üniversiteye.
İngiliz Dili Ve Edebiyatı okuyorum.
Evet bütün kargaşalardan kurtulacagm. Yapamazsin olmaz deyip beni kararsiz bırakan bir çok kişiye inat hem evli hem okullu olacağım. En azından babamin annemi nasil aldattığıni artk görmeyecegm.
vaayy maşallahh yaaa :) özendim vallaa :) anlatr mısınz banaa
ayyy maşallahh yaa :) raabbiimm daha da güzel bi hayat nasip etsin sizeee
nasıl gidiyor hem ev hem okulll . düzenin nasılNeyi merak ediyorsan sor canım.
nasıl gidiyor hem ev hem okulll . düzenin nasıl
Ona bakilirsa bende 21 yasindayim 1 ay tanidigim esimle 1ayin icinde evlendim mutluyum ? Herkese boyle yapmasini mi onereyim? Kimi 7sene flortten sonra evlenir kedi kopek gibi kavga eder bosanir kimide benim gibi 1ayda evlenir mutlu olur istisnalari geçinnn konularada objektif yaklasin siz yaptiniz oyle oldu diye bu dogru sayilmaz sonuclarida ayni olcak diye bisey yokDediğinizde haksız değilsiniz ama istisnalar da var.
Ben de 19 yaşında evlendim ve 20 yaşında üniversiteye başladım.
Masal hayatı olmasa da gayet mutlu bir evliliğim var.
Olmayacak bir şey de değil yani.
Tabi karşısındaki insan da önemli.
Ona bakilirsa bende 21 yasindayim 1 ay tanidigim esimle 1ayin icinde evlendim mutluyum ? Herkese boyle yapmasini mi onereyim? Kimi 7sene flortten sonra evlenir kedi kopek gibi kavga eder bosanir kimide benim gibi 1ayda evlenir mutlu olur istisnalari geçinnn konularada objektif yaklasin siz yaptiniz oyle oldu diye bu dogru sayilmaz sonuclarida ayni olcak diye bisey yok