hem evlilik hem üniversite birlikte olur mu?

Canım benim daha evlenmek için çok erken. Önce okulunu bitir. İşine basla. Evliliğin sorumluluğu çok büyük inan ki. Ben evliligimde cooooooook mutluyum. Çok anlayışlı ve değerli bir adamla evliyim ama bazen diyorum ki keşke 30 umda evleneydimde biraz daha keyfini çıkarayım hayatın. Bekarligin. Baba evinin rahatlığının. Sen sen ol okulunun hayatının keyfini çıkar gülüm. Evlilik için daha çok var.

Canım benim daha evlenmek için çok erken. Önce okulunu bitir. İşine basla. Evliliğin sorumluluğu çok büyük inan ki. Ben evliligimde cooooooook mutluyum. Çok anlayışlı ve değerli bir adamla evliyim ama bazen diyorum ki keşke 30 umda evleneydimde biraz daha keyfini çıkarayım hayatın. Bekarligin. Baba evinin rahatlığının. Sen sen ol okulunun hayatının keyfini çıkar gülüm. Evlilik için daha çok var.
O zmn eşinden dolayi çok şanslisin ne guzel bende inşallah okulumu bitirecgm sonra zamanla evlilik de olur ztn ama önceliğim hayallerim biraz kafam karişikti ama şimdi kararliyim umarim bende işimi elime alip evlenince mutlu olurum herkes gibi..

Çok şükür şanslıyım. Seninde yolun bahtin açık olsun inşallah canım. Kafan karışmasın evliliğin sırası daha gelmedi senin için.

Bende okulu kazanmama rağmen aynı sen gibi bir ilişkim olduğu için açıktan okudum. Hem okul hem evlilik gerçekten zor olur diye düşündüm. Sekiz yıllık evliyim ve ayrılma eşiğindeyim şuan. Diyorum ki keşke okulu ona tercih etseymişim. Hem kariyerimden oldum hem sekiz senem boşa gitti. Hayatın sana ne getireceği belli olmuyor. O yüzden hiç bir erkek için böyle bir fedakarlık yapmaya değmiyor. Seni gerçekten seviyorsa bekleyeceğini düşünüyorum.

ünüverste ile ilgisi yok, olur hem de çok güzel olur bal gibi olur ama burada asıl nokta yaşınız. ikiniz de henüz bu kararı verecek olgunlukta değilsiniz bence. biraz daha zaman gerek. senin yaşındayken evlenmek istediğim çocukla evlenseydim şuan bin pişmandım.

Normalde evet evlenebilir diyecektim ama evlenme fikrini tekrar düşünün.
Yaşlarınız yakın olsa yada üniversitede tanışmış olup beraber bir hayat sürmek için evliliği düşünüyor olsaydınız mantıklı gelirdi.
Ortak bir yaşam alanından bahsediyorum. Dolayısıyla ortak bir bakış açısından..
Sınıf arkadaşlarımdan evlenen çok oldu. Mutlu da oldular birisi hariç...
Ancak yangından mal kaçırır gibi bekleyemem olayları falan bir garip.
Ayrıca 23 yaşındayken 10.sınıfa giden bir kıza bakması da buradan bakınca bir garip geliyor.
Hani senin yaşın büyüdükten sonrası normalleşiyor ama tanışma yaşınız çok önemli.
Şu an bence sakince okumaya devam et.
İlişkin için zihnini çok yorma.
Nasipse olur bekler.

Back
X