• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hem gebe olup hem nasıl adet olabilirim?

Böyle lekelenme yaşadınız mı peki pembeden kahve tonlarina dönen peçeteye 1 2 damla gibi gelen ama adete benzemiyor sanki
Evet lekelenmede çok kez yaşadım. hatta sırf bu yüzden hamile olduğumuda çok geç öğrenmiştim düzenli regl olduğum için anlamamıştım normalde hiç lekelenmem olmazdı o süreçte çok fazla olmuştu silince görüyordum.

Canım doktor herhangi bi şey verdi mi kullanman için kanama için
bebek olup olmadığını bilmiyorum veremem dedi. :/ ama düşük yapıyor gibi yoğun bir kanamam da yok. ne yaşıyorum bilmiyorum. unutmaya zamana bırakmaya çalışıyorum ama kendini unutturmuyor bir türlü. tuvalete vs girince tekrar görüyorum.

Benim bi tanıdığımda da böyle olmuş. O hiç farketmemiş hepsini regli sanmış sonra ultrasona gidince bi bakıyorlar maşallah bebek büyümüş 🤭
Ve ilginç şekilde regli zamanlarında olmuş hep.
Evet öyle oluyor neredeyse 3 aylık olacaktı benimkide , doktor doğuma gelirdin acele etmeseydin diyip gülmüştü 😄

Benim bi tanıdığımda da böyle olmuş. O hiç farketmemiş hepsini regli sanmış sonra ultrasona gidince bi bakıyorlar maşallah bebek büyümüş 🤭
Ve ilginç şekilde regli zamanlarında olmuş hep.
ben de hiç ihtimal vermedim çünkü reglim yeni bitti ve uzadığı için gittim hiç aklımda böyle bir şey yoktu. betamın yüksek olduğunu görünce şok oldum ama 10-17 kasım arası normal regl desem, 17 kasımdan beri benden leke, kan, leke, kan geliyor. 5 gündür yani.

Evet lekelenmede çok kez yaşadım. hatta sırf bu yüzden hamile olduğumuda çok geç öğrenmiştim düzenli regl olduğum için anlamamıştım normalde hiç lekelenmem olmazdı o süreçte çok fazla olmuştu silince görüyordum.

lekelerinizde hiç kan rengi var mıydı?

Evet öyle oluyor neredeyse 3 aylık olacaktı benimkide , doktor doğuma gelirdin acele etmeseydin diyip gülmüştü 😄
Ahahhahahaha bi yerden de iyi olmuş sonra hep stres oluyorsun .
Peki sonrasında hangi reglin son regli olduğuna ultrason ölçümlerine göre mi karar verdiniz ?
Birde bebek zamanında mı geldi ?
Ay çok soru sordum 🥹🤭

Evet vardı ama genel olarak hep çok koyu renkti
benim bir koyu bir canlı kırmızı. ben zaten sağlıklı gebe olduğumu düşünmüyorum artık, ama o kadar üzgünüm ki daha 26 yaşındayım ve biz zaten 3 aydır deniyoruz 2’sinde böyle oldu ilki zaten kimyasaldı bu da sanırım kimyasal veya dış gebelik. sigara kullanmıyorum beslenmeme dikkat ediyorum yani neden diye geliyor aklıma. çok moralim bozuluyor bir yandan da Allah hayırla afiyetle versin diyorum.

Ahahhahahaha bi yerden de iyi olmuş sonra hep stres oluyorsun .
Peki sonrasında hangi reglin son regli olduğuna ultrason ölçümlerine göre mi karar verdiniz ?
Birde bebek zamanında mı geldi ?
Ay çok soru sordum 🥹🤭
Evet ultrason ölçümlerine göre karar verdi doktorumuz çünkü üç ay boyunca günü gününe regl olmuştum hiç gecikme olmadan 😄 Zamanında doğmadı malesef 34 haftalık civarında plasentadan ayrıldı acil doğuma alınmak zorunda kaldım. Ama çok şükür sağlıklıydı.

benim bir koyu bir canlı kırmızı. ben zaten sağlıklı gebe olduğumu düşünmüyorum artık, ama o kadar üzgünüm ki daha 26 yaşındayım ve biz zaten 3 aydır deniyoruz 2’sinde böyle oldu ilki zaten kimyasaldı bu da sanırım kimyasal veya dış gebelik. sigara kullanmıyorum beslenmeme dikkat ediyorum yani neden diye geliyor aklıma. çok moralim bozuluyor bir yandan da Allah hayırla afiyetle versin diyorum.
Kendinizi kötüye şartlamayın ne olur 🙏🏻

Evet ultrason ölçümlerine göre karar verdi doktorumuz çünkü üç ay boyunca günü gününe regl olmuştum hiç gecikme olmadan 😄 Zamanında doğmadı malesef 34 haftalık civarında plasentadan ayrıldı acil doğuma alınmak zorunda kaldım. Ama çok şükür sağlıklıydı.
Evet benim o tanıdıkta ultrason ölçümlerinden haftayı çıkardılar. Yoksa cidden bilmek çok zor .
Oiyyy 34 aylık doğmuş 🥹 Sağlıkla büyüsün inşallah

şu an hiç ağrım yok hala. ama yine kan geldi. ben nasıl anlayacağım ne yaşadığımı :(
Betaya iki günde bir bakarak anlaşılır genelde tüpte oluşmadan doktorlar iğne ile müdahale ediyor dış gebelik şüphesinde düzensiz artış varsa kanama eşliğinde dış gebelik düşünülür genelde ve rahim duvarı kalınlaşmaz

yani adet olduğum dönemde beta yüksekti yavaş yavaş düşüşe mi geçti diyorsunuz? 😑
ama adet olmadan önceki gün test yapmıştım evde negatif çıkmıştı.
acaba adet öncesi birliktelikten sonra adet sırasında döllenme yaşamış olabilir myiim?
Adet olmadan önceki gün negatif çıkan testi yapmanıza sebep olan belirtileriniz neydi acaba? Ve lütfen kötü düşünmeyin. Herkesin gebeliği farklı olur. Etrafımda hamile olup 3 ay 6 ay adet gören insanlar var. O yüzden inşaAllah sağlıklı bir gebeliktir sizinki.

Yaaa bu durum gerçekten muazzam mucize bi durum . Rabbim can veriyorsa zaten kimse alamıyor.
Siz ilk gebeliğiniz de hamile olduğunuzu nasıl anladınız ?
Planlı bi hamilelik değildi ben adetim geçikti sandım arkadaşım dedi test yap diye öylelikle öğrendim

Back
X