• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hem gebe olup hem nasıl adet olabilirim?

bana ilaç vermediler bebek olduğundan emin olmadıkları için. ama şu. an düşük yapıyor gibi de değilim. çok kötüyüm. sabah kahverengi leke, öğlen gibi kırmızı canlı kan geliyor peçeteye sonra tekrar kahverengiye dönüp kesiliyor. betam 340’tı dün. o kadar kafama takıldı ki ne yaşadığımı anlayamıyorum :(
Bence pazartesi doktora git gebelik varsa süper ama arkadaşların dediği gibi dış gebelikse o da sıkıntı bi arkadaşım bu nedenle bir tüpünü kaybetmişti geç kaldığı için

Adet olmadan önceki gün negatif çıkan testi yapmanıza sebep olan belirtileriniz neydi acaba? Ve lütfen kötü düşünmeyin. Herkesin gebeliği farklı olur. Etrafımda hamile olup 3 ay 6 ay adet gören insanlar var. O yüzden inşaAllah sağlıklı bir gebeliktir sizinki.
çünkü adet olmadan önce çok belirtim vardı, ama şu an hiçbiri yok

Ne vardı acaba? Bende de bir kaç belirti vardı da dün test yaptım negatifti. Yarın da adet günüm. Merak ediyorum olacak mıyım diye
çok halsizdim, mide bulantım vardı çok uykuluydum kasık ağrılarım vardı yani tipik hamilelik belirtileri vardı hatta reglimden 1 gün önce acile gitmeyi düşündüm halsizlik için

Back
X