- 8 Kasım 2025
- 39
- 5
- 1
- 24
Dusukmu degerlerim gayet normal dendiCanım kan değerlerin arasında mesela 13 ve 17 - 4 gün var bu değer 2 günde %60 beklenirse 17 kasımda 2200 gibi bi şey olması gerekir . Ya da 17 Kasım 22 kasımda 5 gün var daha yüksek olması beklenebilirdi.
Doktorun bu değerlerle ilgili bi şey demedi mi ?
Öylemi diyosunuzay hiç kötü şeyler düşünmek istemiyorum inşallah değildir düşük başlangıcı veya boş gebelik, dış gebelik de olabiliyor çok belirsiz oluyor
Üstune görmüşsundur yerleşme kanaması yani normalKIZLAR NE OLUR BANA BİR ŞEY SÖYLEYİN
10 Kasımda adet oldum normal adetim 7 gün sürdü bugün artık 11. günüm hâlâ lekelenme devam edince dün doktora gittim ve betam 217 çıktı
idrar testlerim de pozitif.
bu nasıl olabilir yaa hem gebe olup hem nasıl adet olabilirim ?? ne olur yardımcı olun Allah için
korkuyorum
Doktorun normal dediyse normaldir canım, genelde 2 günde 1 %60-100 arası artması bekleniyor diyorlar. Ben beta değeri hiç takip etmedim. Bi kere baktım sonra şükür kese vs görmüştüm. Tamamen internet bilgisi olarak söyledim. Ama en iyisini doktorun bilir.Dusukmu degerlerim gayet normal dendi
gittim ama boş gebelikten şüphelendi 1 hafta sonra gel dediKadın doğum doktoruna gitmedinmi
hayır bence senin değerlerin de gayet güzel , güzel şeyler olacak inşallahKorkuyorum ya bilmiyorum ilk defa hamile kaldım. Sonuç pozitif gordum betam yükseldi şimdide böyle aşırı korkuyorum acaba düşermi diye
yani yerleşme kanaması gibi değil ben regl oldumÜstune görmüşsundur yerleşme kanaması yani normal
İnşallah. Düşük desene düşük böyle olmuyormuş kanama basliyomuş direk. Dış gebelik yada boş gebelik.olsa beta bu kdr yükselmez diyolar anlaamadim gitti.hayır bence senin değerlerin de gayet güzel , güzel şeyler olacak inşallah
e benim 2 haftadır sürekli geliyor progesteron düşüklüğünden olabilir, rahminde kanama alanı olabilir. düşük riskin olabilir. doktora gittin mi ? ilaç başlayabilirİnşallah. Düşük desene düşük böyle olmuyormuş kanama basliyomuş direk. Dış gebelik yada boş gebelik.olsa beta bu kdr yükselmez diyolar anlaamadim gitti.
Ara ara kesiliyo akıntım sonra tekrar kahve pembemsi birşey oluyo iki gündür
Ne geliyo dediğim gibimi akintiniz kan yok değilmie benim 2 haftadır sürekli geliyor progesteron düşüklüğünden olabilir, rahminde kanama alanı olabilir. düşük riskin olabilir. doktora gittin mi ? ilaç başlayabilir
hayır benden kan da geliyordu günde 1 kere.Ne geliyo dediğim gibimi akintiniz kan yok değilmi
hamileliğin başında kanama vs normal olabiliyor ama kesinlikle doktor görmesi gerekiyor ki bebeğin tutunması içi ne ya da kanamanın azalması için içerde de kanama varsa bunların önlemini alabilir . Zaten yarın doktora gidiyormuşsun o zamana kadar stres olmadan beklemeye çalış zaten yarın belli olur kısmetse kaç haftalık oluyor sata göre şu anKorkuyorum ya bilmiyorum ilk defa hamile kaldım. Sonuç pozitif gordum betam yükseldi şimdide böyle aşırı korkuyorum acaba düşermi diye
1 pedi geçti mi kanama miktarı rengi nasıldı içinde pıhtı var mıydıyani yerleşme kanaması gibi değil ben regl oldum
yok hayır yerleşme kanaması değildi her gün iki tane üç tane ped değiştirecek kadar kanamam olan normal bir regl oldum1 pedi geçti mi kanama miktarı rengi nasıldı içinde pıhtı var mıydı
Kısmetse bebeği görünce ilk 3 ay da doktor haftasını daha net belirler . İnşallah sağlıkla ilerlesin.Son adet tarihine göre 7 haftalık ama ben beş haftalık diye düşünüyorum hatta eminim diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?