hem gebe olup hem nasıl adet olabilirim?

Dusukmu degerlerim gayet normal dendi

Üstune görmüşsundur yerleşme kanaması yani normal

Dusukmu degerlerim gayet normal dendi
Doktorun normal dediyse normaldir canım, genelde 2 günde 1 %60-100 arası artması bekleniyor diyorlar. Ben beta değeri hiç takip etmedim. Bi kere baktım sonra şükür kese vs görmüştüm. Tamamen internet bilgisi olarak söyledim. Ama en iyisini doktorun bilir.

Korkuyorum ya bilmiyorum ilk defa hamile kaldım. Sonuç pozitif gordum betam yükseldi şimdide böyle aşırı korkuyorum acaba düşermi diye

hayır bence senin değerlerin de gayet güzel , güzel şeyler olacak inşallah
İnşallah. Düşük desene düşük böyle olmuyormuş kanama basliyomuş direk. Dış gebelik yada boş gebelik.olsa beta bu kdr yükselmez diyolar anlaamadim gitti.
Ara ara kesiliyo akıntım sonra tekrar kahve pembemsi birşey oluyo iki gündür

e benim 2 haftadır sürekli geliyor progesteron düşüklüğünden olabilir, rahminde kanama alanı olabilir. düşük riskin olabilir. doktora gittin mi ? ilaç başlayabilir

Ne geliyo dediğim gibimi akintiniz kan yok değilmi
hayır benden kan da geliyordu günde 1 kere.
son 1 haftada 3-4 kez geldi.
benim betam yavaş yükseldiği için ben şüphelendim ama senin için rahat olsun sadece hemen doktora git çünkü progestan hap başlatıyor

Korkuyorum ya bilmiyorum ilk defa hamile kaldım. Sonuç pozitif gordum betam yükseldi şimdide böyle aşırı korkuyorum acaba düşermi diye
hamileliğin başında kanama vs normal olabiliyor ama kesinlikle doktor görmesi gerekiyor ki bebeğin tutunması içi ne ya da kanamanın azalması için içerde de kanama varsa bunların önlemini alabilir . Zaten yarın doktora gidiyormuşsun o zamana kadar stres olmadan beklemeye çalış zaten yarın belli olur kısmetse kaç haftalık oluyor sata göre şu an

Son adet tarihine göre 7 haftalık ama ben beş haftalık diye düşünüyorum hatta eminim diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…