Calismiyorum. Ana ocaginda rahar edemem babam calismiyor 7/24 evde... Ev harabe cocuk buyutme ortani yok. Hem tek annem calisiyor. O kadar bogaz nasil geciniriz. Bode kardesim var 13 yasinda.Bunlara katlanmak zorunda mısınız? Çalışıyor musunuz, ailenizin yanına gidemez misiniz, ne saçma sapan şeylerdir bunlar annesi ayrı oğlu ayrı saçmalıyor.
Evlenmeden once boyle degildi 180 c dondu.evlenmeden oncede boylemiydi sonrami cikiyor cins cins huylari bu adamlarin..siz haklisiniz sonuna kadar karsi taraf problemli madem oyle evlenmesinler baskalarinin hayatlarini mahvetmesinler ya cok sinir bozucu..kv gelipdr ne konusacak yine mi hakaret edecek
Anlamadim.Çalışma , ailenize şansınız var mı? Aileniz nasıl insanlar?
Nabza gore serbet. Esime bizey demeden konussam daha mi iyi olurdu. Kv nin diyecegi ben gelmem diye tehdit ediyor bizi.Kocan adam değil. Sen de kaynanaya cevap vermeden neden oğluna prova geçiyorsun?
Gelmezse gelmesin uyuz kaynana. Ne var yani cenesini kapatsa da çocuklarım mutlu olsun dese!Nabza gore serbet. Esime bizey demeden konussam daha mi iyi olurdu. Kv nin diyecegi ben gelmem diye tehdit ediyor bizi.
Cok bunalimda. Para yok is yok ev kira... Onuda anliyorum. Anasi onu da bunaltiyo.Kocanın psikolojik sorunları fazla gibi. Her erkek çalışıp ev gecindiriyor ama hepsi de sinirlenince tişört falan yırtmıyor. Böyle bir adamın yanında çocuk büyütmek çok sağlıksız.
Calismiyorum. Ana ocaginda rahar edemem babam calismiyor 7/24 evde... Ev harabe cocuk buyutme ortani yok. Hem tek annem calisiyor. O kadar bogaz nasil geciniriz. Bode kardesim var 13 yasinda.
Nasil sokcam.ulan alt katınızda oturan kadın gelmese kaç yazar nolur eve gelmeden anını görür öyle gelirsin de
yok yok bunlar dünde dedim adam olmaz . sen kocandan önce onlara diyeceksin. pire için yorgan yakmışsınız. olmamış şeyin üstüne konuşmuşsunuz .bu kadar şeyi eğer yapıp ta anlatsaydın bu kadar tepki çekmezdin çünkü yaptın ve sonuçları belli olmuş olurelinden geldiğince düzgün konuşma o insanlarla bolca laf sok. zaten bundan anlarlar. sen kalkıp kv ne laf sokup rahatlamak yerine metin yazarsan teki çekersin ellerine koz olur oğluna şikayet eder ama kalkıp laf sokarsan ne olacak oğlum bana laf soktu diyip ağlayacak mı ince düşünün canım ...
KV UZMANI
Icim diyoki bekle ...... sabret o kari olecek bigun.Çocuğunuz kaç yaşında?
Aileniz ne der bunları anlatsanız? Evde yapabileceğiniz bir iş ayarlasanız birikim yapsanız. Annenizle konuşup beraber bir çözüm üretemez misiniz?
Bilemedim, ama ya eş düzelecek ya aile ya siz sabredecek bekleyeceksiniz ya da kaçıp gideceksiniz...
Nasil sokcam.
Ama kotuye de bisey olmuyo.Icim diyoki bekle ...... sabret o kari olecek bigun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?