Hem Gerizekali Hem Suclu Benim

Green Day

Değermişuleşdünyaiçinsonsuzahiretiniyakmaya
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
890
6.695
68
Arkadaslar,
Dun eltilerimi cagirmistim kahvaltiya kv bana onlarin yaninda gerizekali dedi. Bugun evlilik yildonumumuz. Esim eve geldi yemek yerken ona "Senle onemli bir konu hakkinda konusucaz." dedim. Ona basladim anlatmaya;
Annen dun sofrada sebebini bile hatirlayamadigim bir konudan oturu beni eltilerimin yaninda bana gerizekali dedi. Ben annene esimin annesisin buyugumsun hurmette ediyorum hizmette ediyorum diye bana gerizeklai demeye hakkin yok. bana benim annem be gerizekali bir kez bile dememistir. Sen ogullarina istedigini diyebilirsin ama bana diyemezsin cunku sen bizi torunlarin ve ogullarin kadar bagrina basmadigin halde bizden ilgi medet umuyorsun. Hemde bu el kizidir yapar yeridir deyip bizi cope atiyorsun. dicem dedim. O da bana;
Bak annemin diyecegi sey su busekilde konusman yanlis olur. Sana sunu diyecek;Iyi bende bir daha gelmem evinize. der annemi ben taniyorum. o zaman be de bu evle iliskimi keserim dedi bana. Bende hem mavdur hemde suclu ben mi oluyorum dedim. O da bana tehditkar cumleler sarfetti. Zaten en kuvuk seyde beni kapi onune koymaktan begenmiyorsam s..ktir olup gitmemi soyluyo. sonra ben dayanamadim elim kolum bagli birden krize girdim aglamaya basladim. O da bana;
Benim ebem s...kiliyo calisip size bakcam diye tisortunu yirtip ustume yurudu vurcak sandim. Sonra yemek yedigi tabagi alip duvara carpti. Seni oldurucem deyip tisortunu yirtmaya calisiyordu. Vagirtidan kuz korktu agladi. Kapiyi caldigitmeye kalkti alt komsu cikti noldudedi o da oraya girdi. Komsu sonra kizi gelip aldi. Sonra evi topladim Kapi caldi baktim eltim ve diger eltim8n anasi. Evi gorduler noldu dediler ustun koru anlattim. Eltim ve kaynim gelmis. kaynim asagidaymis. Komsu onlara yetistirmis. Buyuk eltimle kv ortanca eltim altli ustlu oturuyo. Ben eltimin amcasinin binasinda oturuyorum. Olay buyudu. Esimi anasi aradi yarin sabah oraya gelcem diyo.

Bunlara katlanmak zorunda mısınız? Çalışıyor musunuz, ailenizin yanına gidemez misiniz, ne saçma sapan şeylerdir bunlar annesi ayrı oğlu ayrı saçmalıyor.

evlenmeden oncede boylemiydi sonrami cikiyor cins cins huylari bu adamlarin..siz haklisiniz sonuna kadar karsi taraf problemli madem oyle evlenmesinler baskalarinin hayatlarini mahvetmesinler ya cok sinir bozucu..kv gelipdr ne konusacak yine mi hakaret edecek

Bunlara katlanmak zorunda mısınız? Çalışıyor musunuz, ailenizin yanına gidemez misiniz, ne saçma sapan şeylerdir bunlar annesi ayrı oğlu ayrı saçmalıyor.
Calismiyorum. Ana ocaginda rahar edemem babam calismiyor 7/24 evde... Ev harabe cocuk buyutme ortani yok. Hem tek annem calisiyor. O kadar bogaz nasil geciniriz. Bode kardesim var 13 yasinda.

Evlenmeden once boyle degildi 180 c dondu.

Kocanın psikolojik sorunları fazla gibi. Her erkek çalışıp ev gecindiriyor ama hepsi de sinirlenince tişört falan yırtmıyor. Böyle bir adamın yanında çocuk büyütmek çok sağlıksız.

Sevgiden ziyade saygıdır evliliği ayakta tutan (bence).
Saygısız, karşısındakine değer vermeyen, düşüncesiz, her fırsatta sizi tehdit eden biriyle ömür geçiriyosunuz.
Kaçın kurtarın kendinizi.

Kocanın psikolojik sorunları fazla gibi. Her erkek çalışıp ev gecindiriyor ama hepsi de sinirlenince tişört falan yırtmıyor. Böyle bir adamın yanında çocuk büyütmek çok sağlıksız.
Cok bunalimda. Para yok is yok ev kira... Onuda anliyorum. Anasi onu da bunaltiyo.

ulan alt katınızda oturan kadın gelmese kaç yazar nolur eve gelmeden anını görür öyle gelirsin de

yok yok bunlar dünde dedim adam olmaz . sen kocandan önce onlara diyeceksin. pire için yorgan yakmışsınız. olmamış şeyin üstüne konuşmuşsunuz .bu kadar şeyi eğer yapıp ta anlatsaydın bu kadar tepki çekmezdin çünkü yaptın ve sonuçları belli olmuş olur elinden geldiğince düzgün konuşma o insanlarla bolca laf sok. zaten bundan anlarlar. sen kalkıp kv ne laf sokup rahatlamak yerine metin yazarsan teki çekersin ellerine koz olur oğluna şikayet eder ama kalkıp laf sokarsan ne olacak oğlum bana laf soktu diyip ağlayacak mı ince düşünün canım ...

KV UZMANI

Zor zamanlar geçiriyor olabilirsiniz ama bu size saldırmasını gerektirmez , yaptığı şey hiç masumca değil bir gün sinirle daha büyük zarar verirse ne olacak ?

Calismiyorum. Ana ocaginda rahar edemem babam calismiyor 7/24 evde... Ev harabe cocuk buyutme ortani yok. Hem tek annem calisiyor. O kadar bogaz nasil geciniriz. Bode kardesim var 13 yasinda.

Çocuğunuz kaç yaşında?
Aileniz ne der bunları anlatsanız? Evde yapabileceğiniz bir iş ayarlasanız birikim yapsanız. Annenizle konuşup beraber bir çözüm üretemez misiniz?
Bilemedim, ama ya eş düzelecek ya aile ya siz sabredecek bekleyeceksiniz ya da kaçıp gideceksiniz...

Nasil sokcam.

Icim diyoki bekle ...... sabret o kari olecek bigun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…