Hem Gerizekali Hem Suclu Benim

Ayyy cok guzel... Insan o an uzuntuden ne diyecegini bilemeiyo..

ya bak çok saçma bir şey söylediğinde saçmalama anne demek yerine kendini sıkıp ağzında tükrük püskürterek gülsen şaka mısın anne gülmemek için kendimi çok tuttum desen bile çok bozulur

Anneme dedim bundan 3 ay kadar once gene boyle siddetli kavga ettik. O da ben babani atamam dedi. Ben o na cunku dedim ya kocan ya ben diye ben o adamla ayni evde yasayamam.

Evet onu buyuk eltime ilk zamanlar yapiyodum cok sacmalar da kendisi.

Anneme dedim bundan 3 ay kadar once gene boyle siddetli kavga ettik. O da ben babani atamam dedi. Ben o na cunku dedim ya kocan ya ben diye ben o adamla ayni evde yasayamam.

İş için yardımcı olamaz mı peki.. Bekleyecekseniz madem bir şeyler düşünün gelecek için.

Gelince dersin ki
Sen bana gerizekali dedin herkesin icinde vs baska seyleride soyle. ben sana hep saygimdan susuyorum en sonunda ogluna patladim birbirmizi yedik de.
Hangi anne bunu ister ki
Ayrica esinde cok dengesiz.
Tek o calisiyor sanki thsrt yirtmalar falan

Neden yaşayamıyosunuz? Üvey baba mı? Sarkıntılık mı etti?
Eşim bana s.ktir git dese ailem anında gelir alır.. her aile bunu yapar diye düşünüyorum..

Bu tipler laf anlamaz.. hiç konuşmayın çenenizi yormayın.. eşinize söylenmeyin.. çünkü gerzek annenin gerzek evladı olduğundan laf anlamaz.. her halükarda anasını tutucak belli.. kendinizi zor duruma düşürmeyin.. Allah büyüktür ne güzel vekildir.. evladınız için bu dengesiz adamı üstünüze sıçratmayın..

Arkadasim sende gereksiz artislik yapmissin. Onun yerine duygu sömürüsü yapsaydin olabilitesi varmis...
Bence olayi cok dallandirip budaklandirmadan kapat. Bir sonraki seans icin güc topla
Bi de "karı" falan deme hic hos degil

Sevgili Mysterious66,

Yasadiginiz seyler hos degil ancak kullandiginiz üslup da hos degil.
Umarim esinize annesini anlatirken "kari" demiyorsunuzdur.
Lütfen hakliyken haksiz duruma düsmeyin, üslubunuza dikkat edin ve akilli davranin.
Cünkü sinirle, kirginlikla atilan her adim, sizi haksiz duruma düsürecektir.

Nasıl insanların arasına düşmüşsün böyle ,herkes çok avam. Bu durumda onu terkedemeyeceksen neden huzursuzluk çıkarttığını bulmaya çalış. Sonuçta işin,paran yok. Ailene geri dönemiyorsun ortam uygun değil. Çocuğun küçük onu alıp sığınma evine falanda gidemezsin. O halde neden kavga çıkartıp,olayları rezalete dönüştürüyorsun? Benim anlamadığım o kadar olaydan sonra nasıl yüzyüze bakacaksınız? Kocana,kayınvalidene,eltilerine,komşularına rezil olmuş oldun. Milletin ağzına laf veriyorsun. Bence çalışıp para biriktir ve o evi terket. O zamana kadarda sesini çıkartmayıp uslu uslu otur yerinde

Herkesle bu kadar dipdibe yaşasaydım ben de üstümü başımı yırtardım herhalde
Allah sabır versin size
Büyük ihtimal eşiniz delirmek üzere
Ve yine büyük ihtimal kayınvalideniz yarın sizi ağlatacak (inşallah yanılırım)

Kendini ezdirme bundan sonra konus ama mantikli bir sekilde cevabini ver. Gerekirse telefonla kayit altina al kendisini davet et ve yuzlestir esinle .

Ailenin yanına git çalışıp onlara da destek olursun.
Niye evli kalıyorsun böyle insanlarla?

Dünkü konunun devamı ayol bu ayrı konu açmaya gerek mi vardı bir de yani bir bir şunları dicem demek ne saçma kvnize o an deseniz olurdu gün geçecek birden aaa aklıma geldi hani o gün şöyle böyle demiştiniz mi diyeceksin yani?

Yav sen hergun bunlari kahvaltiyami cagiriyosun.hem rahatsizsin onlardan bide surekli berabersin.uzak dur madem.cunku uc gundur konu aciyosun hep kahvaltiya cagirdim diyosun.
Ben olsam sorun ciksin kavga ciksin diye surekli birlikte olmaktansa uzak dirmayi tercih ederim.
Ayrica esine bunu bunu diyecem deyip esinin tepkisine gore hareket etcene annesine desen ya o lafi ettiginde birdaha bu sekilde kelime kullanma diye.
İster kalksin gitsin ister otursun.seninki hakliyken haksiz duruma dusmek.

Ee peki sonra? sonra ne oldu

Bu ne yaa, tişört yırtmalar tabak çanak parçalamalar ne var ortada bunları yapacak?? Psikolojik problemleri var sanırım eşinin...

Annesinin sana gerizekalı deme lüksü yok koskoca adam bunu idrak edemiyormu...
Madem senin konuşmanı istemiyor arayıp annesiyle konusabilirdi " anne x bu lafına çok kırılmış niye ona gerizekalı dedin gelinlerinin yanında demişsin çok üzülmüş" vs.vs. Bu gibi ara yapıcı cümlelerle arayı bağlayabilirdi...

Bu heriflerinde analarına 1 gram laf söylenmiyor hepsi aslan kesiliyor bir anda...
Keske analarını savundukları kadar biraz da karılarını savunsalar o zaman herşey daha farklı olur ama nerdee...

Kocan adam değil evet ama sen de böyle bir konuya bodoslama mı daldın hem de yıl dönümünüzde??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…