Ayyy cok guzel... Insan o an uzuntuden ne diyecegini bilemeiyo..şimdi sana gerizekalı mı dedi diyeceksin ki hemen '' napıcaksın senin yetiştirdiğin oğlan gerizekalı seviyor ki beni almış''
bak vurdum gol oldu
Ayyy cok guzel... Insan o an uzuntuden ne diyecegini bilemeiyo..
Anneme dedim bundan 3 ay kadar once gene boyle siddetli kavga ettik. O da ben babani atamam dedi. Ben o na cunku dedim ya kocan ya ben diye ben o adamla ayni evde yasayamam.Çocuğunuz kaç yaşında?
Aileniz ne der bunları anlatsanız? Evde yapabileceğiniz bir iş ayarlasanız birikim yapsanız. Annenizle konuşup beraber bir çözüm üretemez misiniz?
Bilemedim, ama ya eş düzelecek ya aile ya siz sabredecek bekleyeceksiniz ya da kaçıp gideceksiniz...
Evet onu buyuk eltime ilk zamanlar yapiyodum cok sacmalar da kendisi.ya bak çok saçma bir şey söylediğinde saçmalama anne demek yerine kendini sıkıp ağzında tükrük püskürterek gülsen şaka mısın anne gülmemek için kendimi çok tuttum desen bile çok bozulur
Anneme dedim bundan 3 ay kadar once gene boyle siddetli kavga ettik. O da ben babani atamam dedi. Ben o na cunku dedim ya kocan ya ben diye ben o adamla ayni evde yasayamam.
Neden yaşayamıyosunuz? Üvey baba mı? Sarkıntılık mı etti?Anneme dedim bundan 3 ay kadar once gene boyle siddetli kavga ettik. O da ben babani atamam dedi. Ben o na cunku dedim ya kocan ya ben diye ben o adamla ayni evde yasayamam.
Hangi kari?
Kocan adam değil evet ama sen de böyle bir konuya bodoslama mı daldın hem de yıl dönümünüzde??Arkadaslar,
Dun eltilerimi cagirmistim kahvaltiya kv bana onlarin yaninda gerizekali dedi. Bugun evlilik yildonumumuz. Esim eve geldi yemek yerken ona "Senle onemli bir konu hakkinda konusucaz." dedim. Ona basladim anlatmaya;
Annen dun sofrada sebebini bile hatirlayamadigim bir konudan oturu beni eltilerimin yaninda bana gerizekali dedi. Ben annene esimin annesisin buyugumsun hurmette ediyorum hizmette ediyorum diye bana gerizeklai demeye hakkin yok. bana benim annem be gerizekali bir kez bile dememistir. Sen ogullarina istedigini diyebilirsin ama bana diyemezsin cunku sen bizi torunlarin ve ogullarin kadar bagrina basmadigin halde bizden ilgi medet umuyorsun. Hemde bu el kizidir yapar yeridir deyip bizi cope atiyorsun. dicem dedim. O da bana;
Bak annemin diyecegi sey su busekilde konusman yanlis olur. Sana sunu diyecek;Iyi bende bir daha gelmem evinize. der annemi ben taniyorum. o zaman be de bu evle iliskimi keserim dedi bana. Bende hem mavdur hemde suclu ben mi oluyorum dedim. O da bana tehditkar cumleler sarfetti. Zaten en kuvuk seyde beni kapi onune koymaktan begenmiyorsam s..ktir olup gitmemi soyluyo. sonra ben dayanamadim elim kolum bagli birden krize girdim aglamaya basladim. O da bana;
Benim ebem s...kiliyo calisip size bakcam diye tisortunu yirtip ustume yurudu vurcak sandim. Sonra yemek yedigi tabagi alip duvara carpti. Seni oldurucem deyip tisortunu yirtmaya calisiyordu. Vagirtidan kuz korktu agladi. Kapiyi caldigitmeye kalkti alt komsu cikti noldudedi o da oraya girdi. Komsu sonra kizi gelip aldi. Sonra evi topladim Kapi caldi baktim eltim ve diger eltim8n anasi. Evi gorduler noldu dediler ustun koru anlattim. Eltim ve kaynim gelmis. kaynim asagidaymis. Sonra kaynim geldi ben annemle konusurum dedi.Komsu kvyi aramis. onlara yetistirmis. Buyuk eltimle kv ortanca eltim altli ustlu oturuyo. Ben eltimin amcasinin binasinda oturuyorum. Olay buyudu. Esimi anasi aradi yarin sabah oraya gelcem diyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?