• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem Kırgınım Hem Kızgın

nicksizbikims

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2017
314
180
18
40
Iyi aksamlar

Yeni uye degilim fakat eski uyeligimin sifresini ve adresini unutunca yeni uyelik acmak zorunda kaldim

Gecenlerde beni inciten bir durum yasadim bazen aman cokta uzulecek bir mevzu degil diye dusunurken bazende cok fena incindigimi farkediyorum ise guce konsantre olamıyorum

Bir sure once her hareketinden benimle ilgilendigini dusundugum biri vardi ki bu sadece benim gorusum degildi yani bizi beraber gorenlerdede bu dusunce vardi ayni ortami paylastiklarimizdada hatta cıktigımızı zannedenler bile varmis ben bugun yarın acılır herhalde diye dusunurken farkli bir olayla karsilastim

Bi aksam bi kac arkadas oturuyorduk benim cok yakın bir arkadasim var hatta kardes sayiliriz dediğim biri evlilikten falan laf acilinca bi arkadasimiz sakayla karisik nevayla ahmeti tanistirsana dedi ahmet benden hoslandigini dusundugum kisi o arada Ahmet hemen atılıp hayir hayir ben oyle bisdy demedim dusunmuyorum oyle birsey deyip konuyu kapatti ve Ahmetin nevayi ne gormuslugu var ne tanisikligi sadece kardes gibi yakin oldugumuzu biliyor o kadar

Fakat gecenlerde basbasa otururken konu evlilige falan getirdi neva ne yapiyor dedi napsin is guc dedim nevayla beni tanjstirsana dedi ama degisi farkliydi arkadasca falan degil yani bi an icime okuz oturdu resmen tanistiririm tanistirmasinada neva evlilik dusunmuyor dedim

Hatta herhalde kendisiyle aramizda hicbirsey olamayacagini ifade etmek icim kardesim gibi gordugum arkadasimdan bu sekilde soz etti diye dusundum ve bende kendisiyle birsey dusunmedigimi ima etmek icin neva evlilik dusunmuyor ama dusunursen tanistirabilecegim baskalari var oda nerden biliyorsun neden dusunmesin belki dusunuyordur dedi bende kardesim kadar yakin arkadasim dusuncelerimi bilmezmiyim dusunse neden soylemeyeyim deyip kapattim ama cok kirildim

Ama isin tuhaf yanı o zamamdan sonra daha bi yakınlık gostermeye basladı ben tanismak ister diye bi iki arkadasimdan soz ettim hepsidr guzel isi gucu yerinde kimse hicbirine olur demedi ve o gunden sonra daha bi yakin davranmaya basladi biz arkadasiz ve konustugumuz hersey aramizda farkettiysen burda senin disinda kimseyle samimi degilim ve seninle konistugumuz hersey aramizda dedi

Sakalar yapmaya el kol sakalari yapmaya oraya ugradigimda gitme isini sonra halledersin falan demeye basladi ben hicbirsey anlamadım kendisine karsi bi nefreti yok hatta hala ksmdisini seviyorum ama kardesim dedigim yuzunu bile gormedigim biriyle boyle birsey dedigi icin gözümden dustu o eski sıcakligim yok kendisine karsi

Ama cozemedigim sey sahiden hic resmini dahi gormedigi kardesim gibi gordugumu bildigi biriyle kendisini tanistirmami neden isyrdi

Ikinci secenekte benimle birsry dusunmedigini ima etmeye calistiysa neden hala eski yakinliginda neden gelecdge dair dusuncelerinden maddi konularindan gelecek planlarindan soz ediyor neden saka yaparken dokunuyor ozellikle ayagima basiyor elimi kolimu tutuyor nolur anlayan biri varsa banada anlatsin cunku gunlerdir dusunmekten yıprandim ona karsi bundan sonra nasil olmam gerekiyor fikrim yok

O elini kolunu dokundurduğunda kırıverin de böyle dengesiz birinin ne yaptığıyla ilgili düşünüp değerli vaktinizi harcamayın.
Gecen dayanamadim yuzune yuzune dsngesizsin dedim yaptigim aptallik ama niyeyse onu hayatimdan tamamen cikaracak cesaretimde yok sanki boylede olsa hayatimda kalsin istiyorum

Yapman gereken mesafe koymak e yapamam diyorsun ne önerelim?

Bence sizin nabzınızı ölçmüş kıskanıcak mısınız kıskanmıcak mısınız diye ama bunu çol salakça bi yöntemle yapmış. Yol yordam bilmeyen biri demek ki. Açılamayan adamlardan uzak durun. Ne olursa olsun insan karşısındakinin duygularını az buçuk hisseder. Sizde illa ki ona belli etmişsinizdir. Buna rağmen açılmıyorsa ya kendine güveni yoktur ya da duygularından emin değildir. Bu da başa bela bi erkek modeli

Bir müddet uzak durun. Tepkisi nasıl olacak.. bi kahve içelim derse.. bir daha ki sefere.. de.. el kol şakası yaparsa.. yapma hoşlanmıyorum..de.. ortamlarda sözüne katılma..
Bu sırada karşı tarafı gözden geçirirsiniz.. davranışlarını.. ona göre karar verirsiniz..

Bence sizin nabzınızı ölçmüş kıskanıcak mısınız kıskanmıcak mısınız diye ama bunu çol salakça bi yöntemle yapmış. Yol yordam bilmeyen biri demek ki. Açılamayan adamlardan uzak durun. Ne olursa olsun insan karşısındakinin duygularını az buçuk hisseder. Sizde illa ki ona belli etmişsinizdir. Buna rağmen açılmıyorsa ya kendine güveni yoktur ya da duygularından emin değildir. Bu da başa bela bi erkek modeli

Bir iki kere kiskandirmak icin ozellikle farkli seyler yapti hatta laf arasinda kolay kolay kiskanan biri olmadigimi ifade etmistim ama dusunuyorumda bu cirkin yontemle dahi kiskandirmak istsmrsi benim nazarimda igrenc otesi birsey

Hatta gecen gun kardesim dedigim arkadaşımla konusurken o anin kizginligoyla ne dediysem arkadasimda gulerek sanki biri varda elinden almisim dedi bende guldum gectim ama umursamadigimi zannettigim mevzu farkettirmeden icime derin oturmus gibi gorunuyor

Varsa birsey insan neden acilmaz ki yada boyle ucuz bayat numaralara basvurur

Bir müddet uzak durun. Tepkisi nasıl olacak.. bi kahve içelim derse.. bir daha ki sefere.. de.. el kol şakası yaparsa.. yapma hoşlanmıyorum..de.. ortamlarda sözüne katılma..
Bu sırada karşı tarafı gözden geçirirsiniz.. davranışlarını.. ona göre karar verirsiniz..
Araya mesafe koymayi dusunuyordum ama hicbirsey yokken noluyoruz demesonden cekindim ama sanirim dedikleriniz mantikli is guc uydurup o mesafeyi koymaya calissam iyi olacak gibi

Bir iki kere kiskandirmak icin ozellikle farkli seyler yapti hatta laf arasinda kolay kolay kiskanan biri olmadigimi ifade etmistim ama dusunuyorumda bu cirkin yontemle dahi kiskandirmak istsmrsi benim nazarimda igrenc otesi birsey

Hatta gecen gun kardesim dedigim arkadaşımla konusurken o anin kizginligoyla ne dediysem arkadasimda gulerek sanki biri varda elinden almisim dedi bende guldum gectim ama umursamadigimi zannettigim mevzu farkettirmeden icime derin oturmus gibi gorunuyor

Varsa birsey insan neden acilmaz ki yada boyle ucuz bayat numaralara basvurur
İşte karakterindeki oturmamışlıklardan kaynaklanıyor bu davranış. Allah bilir ama olur da bi ilişkiniz olursa bundan dolayı sorun yaşayabilirsiniz. Ben inanmıyorum bu “utangacım açılamam” olaylarına. Erkek dediğin kadın için herşeyi yapar yapamayan çok net istemiyordur.

E belki kıskandırmaya çalıştı? Benim de öyle biri vardı, ooo şu arkadaşın güzelmiş tanıştırsana diyen sonra da bana benden hoşlandığını itiraf eden

E belki kıskandırmaya çalıştı? Benim de öyle biri vardı, ooo şu arkadaşın güzelmiş tanıştırsana diyen sonra da bana benden hoşlandığını itiraf eden
Zaten gormus olsa eh neyse derim fotografini bile gormuslugu yok

Daha onceden bi iki kıskandirma çabasinda bulundu açık açık kıskandin mi diye sordu bende esim degilsin erkek arkadasim degilsin kiskanmam icin bir gerekce yok dedim kapattim

Neden kıskandırmak için görmüş olması gereksin ki

İşte karakterindeki oturmamışlıklardan kaynaklanıyor bu davranış. Allah bilir ama olur da bi ilişkiniz olursa bundan dolayı sorun yaşayabilirsiniz. Ben inanmıyorum bu “utangacım açılamam” olaylarına. Erkek dediğin kadın için herşeyi yapar yapamayan çok net istemiyordur.
Utangac oldugunu dusunmuyorum ama bir ayarsizlik olgunluktan yoksunluk var

Bilmedigi biriyle insan nasil kiskandirir ki belki soz konusu kisi cok cirkindir yada karakteri cok kotudur

Ve bu kisi soz konudu kisiye karsi en ufak bilgisi yok tek bildigi kardes kadar yakin oldugumuz onuda baskalarindan biliyor

Erkekler yapıyor öyle, ya tandığın birileri yok mu tanıştır beni falan diye tepkini ölçmek için. Bozulacak mısın bozulmayacak mısın ona bakacak. Daha önce de sormuş kıskandın mı falan diye. Tabi sen daha iyi bilirsin, eğer açılması için yeterli derecede cesaret verdiğini düşünüyorsan ve hala açılmayıp bu davranışları sergiliyorsa o zaman hoşlanmıyordur

Erkekler yapıyor öyle, ya tandığın birileri yok mu tanıştır beni falan diye tepkini ölçmek için. Bozulacak mısın bozulmayacak mısın ona bakacak. Daha önce de sormuş kıskandın mı falan diye. Tabi sen daha iyi bilirsin, eğer açılması için yeterli derecede cesaret verdiğini düşünüyorsan ve hala açılmayıp bu davranışları sergiliyorsa o zaman hoşlanmıyordur
Artik kafam o kadar karisti ki harekwtleribe hic anlam veremiyorum belki hirsey vardir adim bekliyordur cesarete ihtiyaci vardir diye dusundum ama bildigin kankaya bagladik gibi duruyor simdi

Ama oyle kırıldım ki bazen insallah birgun cikar acilirda bende iki dunya bir araya gelse olmaz lafi soylemeden nereye gittigini dusunseydin diyebilsrydimde ama iste hayal gibi duruyor

cücük kadar erkek aklıyla seni en yakin arkadaşını ortaya atıp kıskandırmaya çalışmış garibim :KK53:. tipik bi durum yani

Back
X