Hem kizi hem oglu olan anneler yardim edin

banumamedof

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Mart 2023
105
76
13
29
Benim ikinci hamileliyim şuan 7 haftalik. Ve diger hamilelikdeki gibi ne mide bulantisi ne baska problem yaşamadim. Sizce cinsiyyeti ayn mi? Cunki bir kizim var bir tanede oglum olsun istiyorum.

Bunlarla cinsiyet anlaşılmaz diye düşünüyorum ben. Ama ilk hamileliğimde benim bulantım olmuyordu çok ve erkek çocuk. Şimdiki hamileliğimde başından beri çok bulantı çekiyorum. Daha 7 haftalık. Bekleyip göreceğiz bakalım🫣

Belirtilerden cinsiyet anlaşılsa bence ikinci hamileliğinde cinsiyet öğrenmeye gitmezdi kimse, hemen anlaşılırdı

Herkes öyle diyor ama bence pek ilgisi yok. Annem bende hiç bulantı yaşamamış hatta korkudan sürekli doktora gidermiş neden böyleyim neden anlamıyorum hamile olduğumu diye
Ama erkek kardeşimde bulantı yüzünden hastanelik oldu bir hafta eve gelemedi hastanede yattı
Gönlünüzdeki olur inşallah ama bence bunlar kişiye göre değişen şeyler ve tek bir doğru yok

Benim ikinci hamileliyim şuan 7 haftalik. Ve diger hamilelikdeki gibi ne mide bulantisi ne baska problem yaşamadim. Sizce cinsiyyeti ayn mi? Cunki bir kizim var bir tanede oglum olsun istiyorum.
Benim ilk gebelik bulantısız aşermesiz gayet sakin geçti hamile gibi değildim erkekti ikinci bulantı tiksinmeler doğuma kadar devam etti oda erkek belli olmuyor bence biraz rüyalara inanırım altın ve balık görmüştüm ikisinde de

Benim ilk gebelik bulantısız aşermesiz gayet sakin geçti hamile gibi değildim erkekti ikinci bulantı tiksinmeler doğuma kadar devam etti oda erkek belli olmuyor bence biraz rüyalara inanırım altın ve balık görmüştüm ikisinde de
Bendede hem kizda hemde bu hamilelikde ayni. Ne bulanti var ne tiksinme var. Gayet sakin gidiyor. Sadece mide yanmasi ve gaz problemi var. Insallah hayirlisi

Herkes öyle diyor ama bence pek ilgisi yok. Annem bende hiç bulantı yaşamamış hatta korkudan sürekli doktora gidermiş neden böyleyim neden anlamıyorum hamile olduğumu diye
Ama erkek kardeşimde bulantı yüzünden hastanelik oldu bir hafta eve gelemedi hastanede yattı
Gönlünüzdeki olur inşallah ama bence bunlar kişiye göre değişen şeyler ve tek bir doğru yok
Insallah ama öyle soylerler hep cinsiyyet deyişince hamilelik sürecide deyişir diye

Aslında çoğu kişi yazmış alakası yok diye falan ama bu bende oldu iki kızımda mide bulantısı çok oldu ilk zamanlar özellikle ama bu üçüncü gebeliğimde hiç olmadı cok rahat geçiriyorum bebeğim erkek birde nefesim cok daralıyor iki kızımda hiç olmamıştı bu

belli olmuyor malesefff birsey demek yanlış olur sabret. önemli olan sağlıklı olması

Ben de alakası olduğunu düşünmüyorum ama maksat muhabbet olsun diye yazayım .
Oğluma hamileliğimde hemen hemen hiç bulantı yaşamadım, sadece tek bir gün bulantı ve tek seferlik istifra ettim ,turşu aserdim.
Kızıma hamileyken 1 ay gece gündüz bulantı ve tiksinme yaşadım ,hiç istifra etmedim, aserme durumu yaşamadım. Ve yine kızımda hamileliğin ilk haftalarinda ağrı sancı hep karnimin sol tarafındaydi , sol bacagima kadar iniyordu ağrı. Kız bebek sola ,erkek sağa yerleşir derler bilmiyorum ne kadar doğru . Ve her iki hamileliğimde de cinsiyetlerini rüyamda gördüm.

Ben de alakası olduğunu düşünmüyorum ama maksat muhabbet olsun diye yazayım .
Oğluma hamileliğimde hemen hemen hiç bulantı yaşamadım, sadece tek bir gün bulantı ve tek seferlik istifra ettim ,turşu aserdim.
Kızıma hamileyken 1 ay gece gündüz bulantı ve tiksinme yaşadım ,hiç istifra etmedim, aserme durumu yaşamadım. Ve yine kızımda hamileliğin ilk haftalarinda ağrı sancı hep karnimin sol tarafındaydi , sol bacagima kadar iniyordu ağrı. Kız bebek sola ,erkek sağa yerleşir derler bilmiyorum ne kadar doğru . Ve her iki hamileliğimde de cinsiyetlerini rüyamda gördüm.
Evet herkes oyle soylüyor. Ben Azerbaycanda yaşiyorum. Ve burda her kes onu der))

Back
X