• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem kv hem kp sorunuuuuu!

Oha haftada 3 kere kv kp eli mi öpecekmişsiniz öğk. Bence gitme sıklığınızı bile azaltın. Öpmeyin yahu ben de hiç sevmem. Siz onlara uyacağınıza onlar size uysun.
İşi ileri atarlar bı sefer iyice kavga çıkarırlar

Birde kayinvalideni ilk eve girdiginde gordugunde nasil tepki veriyorsun. Direk ellerini mi uzatiyorlar hosgeldin al öp diye.
Ben eve girdigimde nabersiniz bakalım bakalim hanimlar beyler diyorum. Gecip oturuveriyorum. Sende oyle yapsan.

Birde kayinvalideni ilk eve girdiginde gordugunde nasil tepki veriyorsun. Direk ellerini mi uzatiyorlar hosgeldin al öp diye.
Ben eve girdigimde nabersiniz bakalım bakalim hanimlar beyler diyorum. Gecip oturuveriyorum. Sende oyle yapsan.
Hoşgeldin diyoelar hoşbulduk diyip oturuyorum ama tok peşlerinden koşup el öpecekmişim

elin kızını alıpta karı diye
ezen ezdiren erkeklerin canı cehenneme
kv kp kızmayı bırakıp eşiniz olan sorunu halletmeye çalışın bence
dışardan gelen her tepkiye alevlenmemeli

Ah bi tanısan burnu 10 karış havadaki kpyi ne elini öp ne yüzünü gör dersin

Anlıyorum ama bir kar zarar listesi çıkarın. İş hayatımızda kimleri kimleri çekiyoruz 3 kuruş için. Para huzurdan daha mı önemli? Dediğim gibi bazı insanlar erkek diye sizden küçüklerin elini öptürebiliyorlar. Böyle bir durumda falan neyse ne de. Büyüklük sizde kalsın, yaşına hürmeten öpüverin gitsin.
Ha misal haftanın 3 günü orda ne işim var deseniz kabul. Eşinizin zorla sizi oraya götürmesi beni irrite etti mesela. Bunlara ben daha çok takılırdım.

Anlıyorum ama bir kar zarar listesi çıkarın. İş hayatımızda kimleri kimleri çekiyoruz 3 kuruş için. Para huzurdan daha mı önemli? Dediğim gibi bazı insanlar erkek diye sizden küçüklerin elini öptürebiliyorlar. Böyle bir durumda falan neyse ne de. Büyüklük sizde kalsın, yaşına hürmeten öpüverin gitsin.
Ha misal haftanın 3 günü orda ne işim var deseniz kabul. Eşinizin zorla sizi oraya götürmesi beni irrite etti mesela. Bunlara ben daha çok takılırdım.
Bazen ben de diyorum umursama lanet olsun boşver ama içimde büyüyor işte şimdi şeytan a uysam ohooo neler olur da bir yandan da kendimi frenliyorum

Bazen ben de diyorum umursama lanet olsun boşver ama içimde büyüyor işte şimdi şeytan a uysam ohooo neler olur da bir yandan da kendimi frenliyorum

Ya açıkçası ben tam anlayamadım. Bakın gayet de gelenekçi olmayan bir aileye gelin gittim. Ama bir ortama girince öpüşüp hoşgeldin deriz hep beraber. Kayınvalidem kokoş tatlı bir hanım olduğundan hayatta elini öpmem yaşlı hissetmesin diye ama öpüşürüz yani. Cümleten hoşgeldin demek için içerde 10 kişi falan olması lazım bence.

Ya açıkçası ben tam anlayamadım. Bakın gayet de gelenekçi olmayan bir aileye gelin gittim. Ama bir ortama girince öpüşüp hoşgeldin deriz hep beraber. Kayınvalidem kokoş tatlı bir hanım olduğundan hayatta elini öpmem yaşlı hissetmesin diye ama öpüşürüz yani. Cümleten hoşgeldin demek için içerde 10 kişi falan olması lazım bence.
Bu istiyor ki hep elini öpim gelirken giderken yolda yolakta her yerde

Bu istiyor ki hep elini öpim gelirken giderken yolda yolakta her yerde

Bence siz bu insanları sevmiyorsunuz. Bu dediğiniz eşinizin babası. Bu konu haricinde de hiç bir sıkıntımız yok diyorsunuz. Hani size çok çektirmiş insanlar olsa gene anlamaya çalışacağım.
Eşinizle kavga ettiğinize değmez. Onun hatrı için de mi öpülmez. Ne biliyim size bir kötülükleri dokunur, eşiniz onlar benim ailem gidip el öpüp özür dileyeceğiz büyüklük bizde kalsın dese haklısınız. Asla böyle bir şey yapmayın derim.
Gene de prensip meselesi. Eğer bu konuda bu kadar katıysanız yapmayın. Ama sonuçlarını da hesaba katın.

bizim oralarda bir laf vardir.."el öpmeyle dudak aşinmaz diye".tamam bende bir saygi gostergesi oldugunu düsünmuyorum tamamen.yaslanincada bilede istemem elim öpülsun.yil olmus 2017 ama hala kaliplasmis bir seyler var hayatimizda.büyüklerin eli öpülür diye yetistirilmis bir nesil kv niz kp riniz.ne var biraz uyum saglasaniz baska bir sorunuzda yokmus.illaki sap sup opmenizi beklemiyordur.dudaginiza bile degdirmeyin istemiyorsaniz.cenenize koyun alniniza koyun okadar.bu kadar buyutecek bir durum degil bence..

Bence siz bu insanları sevmiyorsunuz. Bu dediğiniz eşinizin babası. Bu konu haricinde de hiç bir sıkıntımız yok diyorsunuz. Hani size çok çektirmiş insanlar olsa gene anlamaya çalışacağım.
Eşinizle kavga ettiğinize değmez. Onun hatrı için de mi öpülmez. Ne biliyim size bir kötülükleri dokunur, eşiniz onlar benim ailem gidip el öpüp özür dileyeceğiz büyüklük bizde kalsın dese haklısınız. Asla böyle bir şey yapmayın derim.
Gene de prensip meselesi. Eğer bu konuda bu kadar katıysanız yapmayın. Ama sonuçlarını da hesaba katın.
O da oldu zamanında biliyor musun bu aile hep böyleydi

Sürekli görüşünce el mi öpülür ya
Kendi babamızın elini öpmüyoruz habire
Milletin mi öpeceğiz ne sacma

Aaa, ne ayıp. Çocuk gibi...
Eşine söylemek te ne oluyor, bence kafayı yemiş onlar, kv. Seninle konuşabilir, kızım bizde adettir öpmen gerek filan gibi...

Benzer bir olay bende yaşadım, eşimin abisi ben ayak ayak üzerine atıyorum diye eşime demiş, karına söyle yanımda terbiyesizlik yapmasın. Bir duydum şook. Dedim ki kusura bakmayın, böyle rahat ediyorum. Amacım saygısızlık, terbiyesizlik değil, sizleride çok seviyorum derken sorunu çözdüm. Tatlı dille konuş, aşılamayacak bir sorun değil tatlm. Allah eşinle mutluğunuzu artırsın...
Sevgiler...

Hiç sevmem el öpmeyi
O el temiz mi bi kere

el öpmek bana çok saçma geliyor, bu benim fikrim, ben öpmüyorum

ben senon yerınde olsam kp gordugunde hem sag elını hem sol elını operım

kp odadaysa her odaya gırış cıkısında gıt elını op

otururken op kalkarken op valla bunaldım yazdıgımdan ama ben yazarken bunaldıysam senınkıler tövbe ederler el öptürmemeye :KK53:

Back
X