Hem param calındı hem de iftiracı oldum

ikiboyut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
8
0
86
İstanbul
Merhaba kk kadınları, bir konuda size danısmak istedim.
Lazer epilasyon yaptırmak için bi yerle görüştüm,anlastım ve bugün de 3.seansıma gittim. Giderken de yanıma bi miktar para aldım hem ödeme yaparım hem de bulunsun ne olur ne olmaz diye. Neyse seans devam eden epilasyonu yapan kız lavaboya gitmek isteyip istemedigimi sordu genital bölgeye baslayınca ara veremeyecegimizi söyledi gerek yok diyince de emin misiniz diye de ısrarcı davrandı ben de neyse bi gidiym dedim. Gittim döndüm işlemi bitirdik cıkmadan ödeme yapmak için cüzdanımı actım ama param eksikti. Cantamı aradım ceplerime baktım yok neyse kimsenin günahını almıyım arabada filan düsürdüm heralde dedim ve cıktım. Ama ne evde ne de arabada hiçbi yerde yok.cüzdanımdaki 50 liralık bankonotlar duruyo 100 liralık 2 bankonot yok. İşyeri sahibini aradım seansı yapan kız böyle bi şey yapar mı diye o da yapmaz cok güvenirim ona dedi o zaman diger müsterilerden biri o bölüme girdi mi hiç dedim işyeri sahibi tlfnu o kıza verdi ben görmedim bi de ona sorun dedi o da hayır hiç kimse girmedi ben hep o dedi neyse o zaman ya saglık olsun dedim kapattım tlfnu. Az önce bu bahsettigim orada calısan kız beni aradı siz benden süphelenmissiniz ilk bana iftira ediyosunuz o parayı pazartesi günü size "iade edicem" cok kırıldım cok incindim bilmem ne dedi ben de istemiyorum o parayı emin olmadan kimsenin parasını alamam dedim uzatmadan kapattım telefonu. Off ya o paraya almayan biri neden iade edicem desin almadıysa günahını almış oldum. Sizce gercekten o almamıs mıdır?

cantanizi o kisinin yaninda mi biraktiniz?
ve ayni kisi sadece ben vardim baska kimse girmedi mi dedi iceri?
ve gercekten o parayi cüzdaniniza koydunuzdan eminmisiniz? eger eminseniz ve kizin dedigi gibi kimse girmediyse iceeriye
ondan baska kim alabilsin ki? bende ondan süpelenirdim ne yalan sölim ama dediginiz gibi kimsenin günahini almamak lazim birde biryerde düsrüp kaybetiyseniz? kamera felanda yok sanirim orda :S

Gormeden kimseyi suclamayin. Tabi ki soracaksiniz ama ya baskasi aldiysa. Bunu ne siz, ne biz bilebiliriz. Bundan sonra daha dikkatli davranin. Bence buyuk miktar para tasimayin yaninizda. Banka kartiyla odeme yapin daha guvenli.

Bütün esyalarım ordaydı lavaboya giderken de yanıma almadım güvendim aptal gibi. Ve cantamı yanımdan ayırdıgım tek zaman dilimi de o. Müsterilerin oraya girip girmedigini sordum ama öyle bi şey olacagına inanmıyorum hangi müsteri işyerinin sahibi ve calısanının oldugu yerde buna tesebbüs eder ki. Paramı cüzdanıma koydugumdan eminim evet cünkü hangi bankonottan ne kadar aldıgımı bile hatırlıyorum. Üzerimde cok para tasımayı sevmedigimden olsa gerek sanırım özellikte aklımda kalmıs miktarı. Bi de düsürmüş olsam neden sadece 100 liralık bankonotları düşüriyim. Mantıga uyan bi yanı yok hem kendimi onun yerine koyuyorum ben olsam el uzatmadıgım bi parayı asla iade ediyim demem. O kücücük yanılma ihtimalim bile vicdanımı rahatsız ediyo yine de.

kim aldı ne yaptı biz bilemeyiz ama iftira atmak gerçekten çok kötü belki yapmamıştır belki yapmıştır haklıyken haksız durumuna düşmeyin.bulunduğunuz odada güvenlik kamerası var mıydı?

Kızlar benden size nacizane öneri öyle her bulduğunuz kuaföre gitmeyin.

Böyle davalar çok geliyor.

Aslında hepsi çete işi yani nasıl diyeyim orayı işleten de o kız da bu oyunun içinde oluyor çoğu zaman.

Hatta sizin kuaför diye gittiğiniz yerlerin çoğu akşam fuhuş yeri oluyor :18:

Konu arkadaşım sana tavsiyem bu olayın üstüne gitmen çünkü 200 tl az bir para değil

Ama tabi o paranın oraya girdiğinde cüzdanında olduğundan eminsen.

Dediğim gibi senin durumunda olan çok insan var ama biz hırsızlar gibi duyarsız olmadığımız için o değilse şöyleyse böyleyse diye düşünüp hak aramaktan vazgeçiyoruz, onlar da buna alışıyor.

Yarın git mekana konuş bir de yüz yüze görüşerek kızın tavrını ölç derim.

O bölümde kamera yok zaten olması da mümkün degil. Yanlıs anlasıldım sanırım o kız mı yapmıstır diye sormadım tabi ki bunu kimse bilemez ama o parayı almayan biri iade etmek ister mi?zaten sonrasında kimseyi kırmak istemem aramızda kalsın bu konu neyse saglık olsun diyelim dedim isyeri sahibine ama o sormayı tercih etmiş, parayı iade etmeyi istemesi kafama takıldı. Tavrı hakkında yorumlarınızı almak istemiştim sadece.

evet canim suda var ben almadigim parayi niye iade edeyim ki hemde iade! ben sahsen derdim ben parayi almadim ve almadigim seyi neden geriye vereyim ki 200 tl sonucta 20 tl degil ki...

ve kim olursa olsun herkez o kizdan süphelenirdi ki, sen diyorsun ben eminim oraya girdigimde param yanimday di ve kiz kendisi de söylüyor baska kimse girmedi odaya diye!

diger arkadasa katiliyorum bu isin pesini birakma...

Cok haklısınız pupiqq, ama isyeri sahibiyle ilgili bi şüphem yok cünkü bahsettigim epilasyon merkezi büroma cok yakın bi yerde sahibi de ortagımın yakından tanıdıgı biri(hukuk bürosu+avukat olunca bu tarz yerlerden ister istemez haberdar oluyorsun cünkü) . Böyle bi şey yasayacagım asla aklıma gelmezdi 200 lira az degil ama oraya karsı yasadıgım güvensizlik ve emin olamama durumu kaybettigim paradan daha büyük yoksa işin hukuki boyutunda degilim inanın.

Meysanur sorun su ki emin olmadıgım icin o parayı geri alama kul hakkından korkarım cünkü ama diger türlü de aptal yerine konulmuş hissedicem, ne yapacagımı bilemedim

Canım hiç öyle düşünme senin olayda bir suçun olmamasına rağmen 200 tln gitmiş hadi onu geç 1tln bile hakkı aranmalı yani.

Çünkü böyle insanlar sadece senden almıyor, sen bugün boşver dersin yarın başka birinin başına gelir.

Bence madem mekanın sahibini de tanıyorsun yarın git ve konuş.

Ayrıca o kız sana 200 tl yi iade ederim diyorsa bunun altında bir şey vardır yoksa kim diyebilir yani.

O kız konuşurken kendini savunayım derken itiraf etmiş,bence o parayı almayın,çünkü içinizde acaba o mu adlı diye hep şüpe kalacak..Ama sadece o kıza diyin ki,sen aldın demedim sordum,sen almadıysan sorun yok,ama alan kişiye haram olur inşallah diyin,laf gideceği yeri bulur,o da hayrını görmez her kimse

Meysanur sorun su ki emin olmadıgım icin o parayı geri alama kul hakkından korkarım cünkü ama diger türlü de aptal yerine konulmuş hissedicem, ne yapacagımı bilemedim

anliyorum seni canim zor bir durum fakat diger arkadasin dedigi gibi yap bence, git kizla görüs tavirlari konusmasi mimiki nasil olacak, hem egerki o yapmis ise onada bir ders olsun baskasina aynisin yapmasin!
hatta sorardim bu burda ilk mi oluyor diye birde ihmali ihmali insaALALH ilk ve sondur derdim...

Evet itiraf gibiydi arkamda beddua olsun istemem almadım ama parayı iade edicem size dedi ben de gözümle görmedim onun için almam o parayı diyince ben verince helal de ediyorum dedi. Kimin hakkını kime helal ediyo bu insanlar hiç bilmiyorum:/

O kizdan cok eminsiniz ama ben de calistigi yerde boyle bir ise kalkmayacagini dusunuyorum. Ondan suphelenecegini bile bile niye alsin ki. Cok mu iyi niyetliyim Gunahi boynuna aldiysa. Polise de gidebilirsiniz.

Son düzenleme:

büyük bir AAAAAA diyesim geldi :)
ben sahsen ve burda kimse hic sanmiyorum almadigi bir parayi zoraki sekilde hem geriye verecek hemde ben helal ediyorum diyecek!
var bu iste bir is :)
acaba oranin sahibi onunla konusup firca mi atti oda bu sekilde mi geriye vermek istiyor buda aklima geldi!

iade edicem diyen kızın saf(salak demek istemedim ) ve türkçeyi yanlış kullanan biri olduğunu düşünerek iyiye yormak istiyorum. bazı insanlar gerçekten öyle saf olabiliyor üstüne helal etcem falan da demiş zaten garip bir insan olmazsa böyle demez yani dolandırıcılık yapcak olsa bu şekilde olmaz daha kurnaz olur gibime geldi direk iftira üstünden kalksın diye vereyim parayı demiş olabilir kendi kendine helal etcem diyerek almanız için ısrarda bulunmuş bir nevi. karşıdaki kişi ya böyle bir işe kalkıştı sonra ortaya çıkınca telaş yapıp bu hareketlerde bulundu ya da dediğim gibi masum. ama ben insanların iyi niyetli olduğuna çabuk inanırım malesef kızın az çok nasıl biri olduğunu siz bilirsiniz hareketlerinden yola çıkarak.

valla almadigim para 1 kurus bile olsa vermem yapmadigim birssey icin niye karsi tarafa para teklif edeyim bende suphelendim kizdan saf maf desek safmi kaldi bu zamanda benzerine yakin gecen komsunun basina geldi cocukluk arkadasi girer cikarlarmis rahat rahat sonra kiz babasina para vermis esinin biriktirdigi parayi kocam duyacak diye benim komsuya gelmis bilezik olarak ver ben sana geri oderim komsumda dmis calismiyon etmiyon kocanda bilmeyecek neyle odeyeceksin veremem diye cunku esimle benim aram acilir demis neyse aradan 4 gun falan gecince oturmaya gelmis arkadasi komsunun koydugu yerden almis butun altinlari nerden baksan 20 milyarlik sonra komsum mutsuz huzursuz buda sormus arkadasi olarak oda bosaniyoruz esim sahip cikamadim diye altinlaraiyice sogudu benden surekli suratima vuruyor huzuruuz kalmadi bosanicagiz alanda rabbim bu dunyada obur dunyada azap versin demis kadin hemen ne bosanmasi ben veririm sana sende az az odersin neyle odeyecem demis komsu odeyemezsende canin sagolsun aman yuvan yikilmasin benim yuzumden demis agzindan kacirmis is ortaya cikti bende bu kizdan suphelendim niye para versin az para degil onun maasi ne kadar zaten

çalışan kızın paranıı vereyım demesıne ben pek şaşırmadım

orası onun işyerı ve tek şüphelie o görunuyor belkıde fazlasıyla utandı

asıl ben bılmem falan dıyerek işin içinden sıyrılmaya çalışsa ozaman şüphelenırdım ben

yınede parayı almak doğru olmaz gıden gıttı dıye bakmatan başka çare yok

Parayı iade etmek istemesi kafamda soru işareti oluşturdu.
Günahını almak istemem ama sanki parayı o almış gibi geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…