Hem sinirliyim hem üzgün

kayra12

Güven ruh gibidir gittimi bi daha geri gelmez
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
1.447
1.074
83
Selam kızlar geçen bir konu acmıştım eşimin ailesi için gelip gittiler. ...ve sonuç kızım hasta oldu . .iku gündür ateş ishal halsizlik iştahsızlık 39.7 oldu ateşi bu sabah dok götürdük ve sonuç çocuk mikrop kapmış boğaz ve bağırsak enfeksiyonu olmuş ....üstüne beslenme yetersizliği ...çok üzüldüm ve sinirlendim ...çocuğu kim hasta etti belli ...soğuk almış görümce ve dişlerini fircalamayan kayın 10 gün boyunca öperse tabikide mikrop kapar ..üstüne kaynima opme dediğim için laf yemistim kv ve esimden .....eeee esim yine bundan beni suçlu çıkardı çocuğa bakamiyon diye ...gelde sinirlenme .....ben şimdi ne yapayım ...eşim okula gitti ben evdeyim ...şeytan diyo geldiğinde ac ağzını yum gözünü .....akıl verin kızlar nasıl davranayim bu kocaya

ne deyip esinize solenceksiniz kardeslerinin mikroplari cocugumu hasta mi etti diceksiniz yapmayin lutfen
belki gercekten hasta olan gorumcenden mikrop kapti ama havada kalan bi tartisma olcak bu gereksiz yere huzurunuzu bozcaksiniz deger mi
cocuk bu hasta olur ewde kimse yokken hasta oldugunda kime kesiosunuz faturayi bole bi sebepten tartisma yaratmayin bence

Yapmayın Allah aşkınıza ya çocuğunuzu cam fanusta yetiştiremezsiniz abartmayın bazı şeyleri üstelik besleme yetersizliği böyle bir kaç günde olmaz.

cocuklar evde kimse yokkende hasta olabiliyor.daha once olmadi mi sizinki? yada bundan sonra olmaz mi sizce?siz simdi bunun icin onlari suclarsanuz ,cocuk her hasta oldugunda esinizde sizi suclayacak.ee hani annem kardesim yok yine hasta cocuk onlar mi öptü yine? diyecek.

çocuğu illa birinin mi hasta etmesi gerekiyor?
Bundan birisinin illa sorumlu tutulması mı gerekiyor?
Dok mikrop kapmış olabilir birinden dedi bende misafir vardı 10 gün kaldilar dedim gittikten iki gün sonra kızım hastalandı dok olabilir dedi ...bide kızım bu zamana kadar hiç enfeksiyon geçirmedi .....tabikide biri sorumlu olmayabilir annelik içgüdüsu işte

Sizin evde olan her hastalıkta mutlaka birileri suçlanıyor mu böyle.Siz aileyi eşiniz de sizi,çocuk davranışları bunlar,kim önce kimi suçlarsa ihale ona mi kalıyor.
Boşverin iyileşir bebis hemen ona odaklanin
Eşiniz de size laf ederse verin ağzının payını oturtun aşağı

abartmıyo musun? çocuk bu illaki hasta olur. tamam onların seni suçlamaları saçma ama senin de onları suçlaman saçma. siz tek başınıza kimseye göstermedne yetiştirseniz o çocuk hiç mi hasta olmayacak?
Ya ne bileyim onlardan sonra hasta oldu bude lavabodan çıkınca ellerini bikackez yikamadigini farkettim kaynimin ...dok da mikrop kaptigini soyleyince delirdim iste

Erkek tarafı olmak çok zor. Çocuğun hastalığı bile üstünüze kalabiliyor.

Beslenme yetersizliğini de mi amcasından kapmış?
Önceki konumu okudunuz mu gorumcem boğaz enfeksiyonu vardı o haliyle bebeği opuyordu kaynimin düzenli elini yikamiyordu

cocuklar evde kimse yokkende hasta olabiliyor.daha once olmadi mi sizinki? yada bundan sonra olmaz mi sizce?siz simdi bunun icin onlari suclarsanuz ,cocuk her hasta oldugunda esinizde sizi suclayacak.ee hani annem kardesim yok yine hasta cocuk onlar mi öptü yine? diyecek.
Haklısın

bende sogukalgınlığı vardi ama hiçbir zaman bebegim bagirsak ve bogaz enfeksiyonu gecirmedi:/ bu tarz seyler havadan bile kapilabiliyor. yanlis anlamayinda sizin genel olarak esinizin ailesine tahammülünüz yok. o zaman kimss yaklasmasin cocugunuza bu durumda

Sanırım haklısınız kızlar abarttim galiba iki gündür uyumuyorum ateş nobetindeyiz uykusuzluk ve yorgunluk sağlıklı dusunmeme engel oldu galiba

Önceki konumu okudunuz mu gorumcem boğaz enfeksiyonu vardı o haliyle bebeği opuyordu kaynimin düzenli elini yikamiyordu

İyi de boğaz enfeksiyonu ile bebeğin ishal olmaısnın ne alakası var? İkisi farklı enfeksiyonlar.
Koca adama elini yıkama dişini fırçalama alışkanlığı kazandıramazsınız ki. Bebeği de mikropla enfeksiyonla tanıştırmadan büyütemezsiniz. Suçlu aramayın, çocuk bu hasta olacak tabi ki.

Ya ne bileyim onlardan sonra hasta oldu bude lavabodan çıkınca ellerini bikackez yikamadigini farkettim kaynimin ...dok da mikrop kaptigini soyleyince delirdim iste

e o zaman bu tip insanlarla çocuğu bi sn bile yalnız bırakmayın.

Back
X